Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugünkü menüm:

sabah:klasik kahvaltı ama işte olduğumdan yumurta yemedim.sütlü kahve
öğle: 1 tabak mercimek çorba,3 cherry domates,1 dilim kaşar ve5 ceviz ve ardından sütlü kahve
akşam:1 tabak nohut(bunu yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum.nohut kilo verdirmez tarzı birşey duymuştum)olmazsa kendime boool yeşillikli kısıryaparım.

en az 1.5ltsu ve 45 dakika tempolu yürüyüş,15 dakika aerobic.

bu hafta işi sıkı tutup 2 kilo vermem şart. ama önümde bebek görmeleri, öğle yemekleri gibi planlar var. Kaçırsam dahi akşam yemeyerek bunları sindireceğim.

Allah'ım nezaman sorgusuz suallsiz pişmanlık duymadan şöyle ayda birde olsa sınırsız yiyebileceğim?

Son düzenleme:
arkadaşlar,
şu tek lokma yemeden geçireceğimiz 4-4,5 saatlik ara var ya o arada bol limonlu su içilse ne olur? olur mu yani...

sevinenler:118:

1. fatmagtezel % 2.209:119::119::119:
2. tebessüm-1905 % 2.192:119::119:
3. leneva % 1.34:119:

4. esas2006 % 0.97
5. elifezgi % 0.89
6. sea % 0.8
7. jabagi % 0.8
8. begut % 0.78
9. melezgi % 0.664
10. ada392 % 0.66

kararsızlar:44::44::44:

11. xc9 % 0
12. degua % 0
13. denvir % 0

üzülenler

14. dilara-20 % 0.2
15. felluz % 0.48
16. elifxxx % 2.027

eee nolcak şimdi.cahilim biraz :) bende listeye girdimmiki.bide şu kahrolası çizelgeyi beceremedim ya

ne olacak 1. oldun gözün aydın çizelgeni ben bi ara yaparım bugün işim çok

arkadaşlar,
şu tek lokma yemeden geçireceğimiz 4-4,5 saatlik ara var ya o arada bol limonlu su içilse ne olur? olur mu yani...

çay kahve limonlu su serbest

Güzel bir listenin üzücü kısmındayım Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.Eline sağlık xc9

her hafta geriye doğru gidiyorum ön saflarda bir yer alamadım ama arkadaşlarımın adına çok sevindim sabrın sonu selametmiş
hepinizi çok tebrik ediyorum başarınızla övünün bence kızlar.kilo veremeyen,alan arkadaşlarımda üzülmeyin lütfen
haftaya hep birlikte kurtulucaz şu pis kilolardan düşecekler yakamızdan artık ,bizde bu inat olduktan sonra korkup kendiliğinden gidecekler zaten dimi

XC9liste için sana ayrıca teşekkür ederim ellerine yüreğine sağlık.

aaa birinci olmuşum ya hiç beklemezdim.daha çok motive ettiniz beni teşekkürler.tam gaz devam arkadaşlar.(ama şunuda söyleyeyim kilolu olmam avantajıyla gidenler ödemlerden bunu biliyorum.henüz yağlarım yanmadı kesinlikle şimarmamam lazım) öperim hepinizi.

ay burda tatil bugün, ben de pazar zannediyordum hehehe
kilo bildirimlerini görünce jeton düstü. herkesi coook tebrik ederim. ben tartilmadim bile.
herkesler güzel güzel vermis kilolari.

gül çizelgeni görmüştüm neredeyse yarıya inmişsin. bu harika birşeygerçekten hiç kaçamak yapmıyormusun

Karatay diyeti 13.07.2013

baslagic kg 83
gecen hafta 70, 800 kg
Bu hafta 73, 800 kg
Boy 1.58
Vücudum su topluyormus arkadaslar.

Kahvaltim 2 dilim peynir, 10 tane zeytin, 1 cay bardagi yer fistigi, 3 kaysi, 3 hurma ve cay.
xc9 canim cok, cok özür diliyorum cok yogundum biraz isten ara verdim. Bildiirme yinede gec kaldim.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugun rejime başlayalı 34. gün 73.8 ile başladım 69.8 i şu an itibariyle gördüm :)) haftaya yarışmanıza da katılabilirm 6 kilo kaldı hedefime ... ama canımm çook tatlı istiyooooo (

dün akşam arkadaşlarımla dışarıdaydım. onlar hamburger yediler miss gibi koktu. ama ben ne yaptım servis tavuk yedim yani hiç ekmek yememiş oldum. bide yetmedi benim tabağıma ekmekle saldırdılar. yarı aç yarı tok kaldım. sonra yetmedi gözümün önünde böyle muhteşem tatlılar yediler. ben birazdan yiycem dedim kendimi kandırdım. sonrada hadi yürüyelim dedim tatlıyı daha çok erteledim. sonrada geri gelince zaten tatlı isteğim geçmişti saatte çok geçmiş olmuştu. çekirdek çitledim ama o artık ödül sayılsın!BEN KAZANDIM. sende ertele. birazdan yiycem de. sonra birazdan birazdan. tabi bende her zaman bunu yapabilirmiyim hayır ama olduğu kadar artık

menü bildirimi
sabah : 1 bardak süt 2 diş baklava öğlen akşam napsam bilmiorum (((

çok güldüm, baklava yasak olunca dişin ucuyla yeniyo tabi, baklava da sarmısak gibi dişle sayılıyo artıkın

çizelge için teşekkürler elleri,ne sağlık ben de 5. olmuşum

itiraf ediyorum: ben hiç yeşil çay içmiyorum

kesinlikle öyle. hiç üzülme geçen hafta benimde başıma geldi. ama bu hafta yüzdem: 1,34

canım beniim de seker problemim cıktı bu diyete basladıktan 3 -4 hafta sonra. Cok fazla da konu ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Ben Karatay'ın bazı kısımlarını verilen diyete uygun olarak degistridim. Doktro kontrolunde yapıyorum. bence doktorunun da soylediklerini diakkate al bence de..:)

xc9 tşkler canım liste için :) eline saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…