Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

952. Sayfada içilmemesi gerektiği söylenmiş arkadaşlar.!!!

face book sayfasında maden suyu içileilir yazıyordu geçen gün görmüştüm..
sen içilmez diyince bir kez daha baktım..tam olarak şu yazıyordu...

Kilolunuz fazlaysa soda ve maden suyu da içmememlisiniz.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"

ya bize diyo :))) bende bu akşam içecektim sadesini bulamadım büfede vazgeçtim o yüzden.
iyi kide vazgeçmişim ...

İyi geceler herkese :)
Bugünkü menüm:
9.00: 2 kayisi kivaminda yumurta,3 zeytin,peynir,domates,salatalik,7 tane findik
14.00: 2 tane karnıyarık,yoğurt,salata ve kavun
19.00 : 1 porsiyon ciğer,2-3 kaşık zeytinyağlı fasulye,ayran

ilk defa bugün 3 öğün yedim erken kalkmak hoş olmuyor sanırım ama yarında erkenciyim böyle olucak. bugünkü yemeklerimin yağı biraz içime dert oldu evde yapmayınca ama çok fazla sorun olmaz inşallah

Uzun zaman nete giremiyodum net sorunumuz vardi yeni duzeldi. Diyete tam gaz devam 1 ay oldu 3 kilo verdim vee sonn 10 gundur gram gitmedi ve acicaksi moralim bozuluyor sabrim tukeniyor

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk Mantıdan sonra inanamazsızınız 1 kg artıdayım.nasıl iştir bu anlamadım. 1 kg için 7000 kalori almak gerekiyormuş ya. Ben bir tabak mantıkla o kadar nasıl almış oldum anlamadım. Varya bu nankör metabolizmanın içine tükürcem ... Ben ettim siz etmeyin şaşmayın şu annelerde salı günü gidecekler tekrar disiplinime dönücem.

Demiştik ama neyse. Geçmiş geçmişte kaldı canım yarından itibaren artık kaçamak yapmazsın olur biter inşallah. :)

sabah: karatay kahvaltısı
akşam: 1 tabak ciğer, 1 kase cacık, roka ve bir avuç badem.
spor: kahvaltıdan önce 45 dakika plates çalıştım
su: bugün az içtim. Hayırlı geceler herkese.

canım sen antakyadaydın di mi ben de mersin bizim buraların nemi başladı yaz boyunca eller ayaklar şişer biliyorsun ona yapacak bişey yok
teste gelince son çıkan bi test varmış abim onu yaptırdı çay kahve bulgur pirinç ve hatırlayamadığım ama en sık tüketilen biçok gıdaya karşı intoleransı çıktı onları kesince hiç spor hareket yapmadan ki zaten çok hareketsizdir 3 haftada 4 kilo verdi ne yapsa da zayıflayamayanlar için bence bu test mantıklı

Uzun zaman nete giremiyodum net sorunumuz vardi yeni duzeldi. Diyete tam gaz devam 1 ay oldu 3 kilo verdim vee sonn 10 gundur gram gitmedi ve acicaksi moralim bozuluyor sabrim tukeniyor

şimdi anlaşıldı buralara uğramayışın diyete devam etmen ve verdiğin kilolar çok güzel
duraklamaya girmiş olabilirsin üzülme geçecek ben de geçen hafta o kadar spora rağmen hiç kilo vermemişim ayrıca havaların ısınmasıyla ödem artıyor

annen okusa bu yazdıklarını yandın resmen gitsinler diye gün sayıyorsun
1 tabak mantı 1 kg aldırmaz ama şişlik yapmış olabilir metabolizmanın nankörlüğü konusunda sana katılıyorum gel beraber tükürelim

Insallah dedigin gibidir burasi yani fransa soguk kîş geldi geri. Dün lahana kürüne.basldim diyetede devam bakalim fayda edecekmi :)

sana da günaydın canım kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum birazdan bisiklet süreceğim

afiyet olsun canım..ben ters yaptım o işi su içtim bol bol çayımı içtim sonrada.şimdide kahvaltımı yapacam inş..sonra eşimle lesli yapacaz dün akşam yaptık ilk defa 3 mil.beraber yapınca daha zevkli oluyo çocuklarda katılıyo ara sıra..sonrada saqlık ocaqına bebeğin kontrolü var oraya gidecez canım..giderkende yürürüm 1 km gidiş geliş.

Benim bir sorunum olacak acil cevap verirseniz sevinirim bu diyet adet dönemini geciktirebilir mi sizce başınıza böyle bir şey geldi mi

Burda dogdum burda büyüdüm 27 yasindayim evliyim 3,5 yasinda kizim var :)

sen artık oralı olmuşsundur eşin türk mü

sana da afiyet olsun sen de leslieci oldun demek ki kalabalıkla daha zevkli oluyor ben sıkıldım kaç haftadır bu ara bisiklet yürüyüşle idareediyorum bisikletten sıkılınca leslieye geri dönerim çok iyi terletiyor çünkü bebişini öp benim için

Benim bir sorunum olacak acil cevap verirseniz sevinirim bu diyet adet dönemini geciktirebilir mi sizce başınıza böyle bir şey geldi mi

niye acil cevap istiyorsun yoksa hamilelik şüphen mi var
ben sorun yaşamadım mevsim değişikliğinden etkilenmiş olabilir çünkü bu diyet başka diyetler gibi metabolizmayı alt üst etmiyor düzene sokuyor

günaydın arkadaşlar CUMANIZ MÜBAREK OLASUN.

ben bugün uyuyakalmışım alel acele çıktım even tartılamadı
dünkü menüm
sabah karatya kahvaltı
öğlen tavuk sote+yoğurt
akşam 1 kase mercimek çorba+1 ad kanı yarık+salat+ayran+2 çilek+1 kayısı+3-4 kiraz
(akşam yemeğimi eve geç gidip yemek hazırlamak zorunda olduğum için 21:15 de yedim büyük hata bu saati çok öne çekmem lazım biliyorum)yemeyeceğim artık evde.işyerinde atıştırıp gideceğim.
sabah kahvaltı :3 kayısı+1,5 am ceviz+1 avuca yakın kabuklu yer fıstığı (galiba kavrulmuş)

su tüketimim 4 lt buluyor ek olarak yeşil çay +bitki çayları vs.
öğende peynir domates salatalı ceviz kayısı çilek getirdim evden onları yemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

öperim tabi...evet canım çok güzel terletiyor...bizde başlıycaz şimdi ama henüz 3mil yapıyoruz..saqlık ocaqına öğle yemeğinden sonra gitmeye karar verdim..yürüyüş öğlene kalsın diye :))

canım bende bazen dükkanda oluyorum..mesela dün ben kapadım dükkanı saat 21:30 civarıydı..akşam yemeği yemedim oyüzden..haftanın 3-4 günü böyle oluyor maalesef..öğle yemeği ile kalıyorum.akşamıda o saatten sonra yemeyim diye aç yatyorum ..
gerçi hemen acıkmıyor insan zten akşam yürüyüşünden sonra anca acıkıyorum saat 22-23:00gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…