- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
952. Sayfada içilmemesi gerektiği söylenmiş arkadaşlar.!!!
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk Mantıdan sonra inanamazsızınız 1 kg artıdayım.nasıl iştir bu anlamadım. 1 kg için 7000 kalori almak gerekiyormuş ya. Ben bir tabak mantıkla o kadar nasıl almış oldum anlamadım. Varya bu nankör metabolizmanın içine tükürcem ... Ben ettim siz etmeyin şaşmayın şu annelerde salı günü gidecekler tekrar disiplinime dönücem.
Kızlaaar...!!! bir gün yüzüklerim parmaklarımdan düşecek kadar bollaşıyorsa; bir gün de daralıp sıkışıyor, acaba yediklerimden mi kaynaklanıyor diye düşünmeden edemiyorum ...!! Ama hep kabak yemekle de olmuyor, gıda intoleransı için test yaptıranlar var,mantıklı mı acaba???yaptıran var mı.????
Uzun zaman nete giremiyodum net sorunumuz vardi yeni duzeldi. Diyete tam gaz devam 1 ay oldu 3 kilo verdim vee sonn 10 gundur gram gitmedi ve acicaksi moralim bozuluyor sabrim tukeniyor
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk Mantıdan sonra inanamazsızınız 1 kg artıdayım.nasıl iştir bu anlamadım. 1 kg için 7000 kalori almak gerekiyormuş ya. Ben bir tabak mantıkla o kadar nasıl almış oldum anlamadım. Varya bu nankör metabolizmanın içine tükürcem ... Ben ettim siz etmeyin şaşmayın şu annelerde salı günü gidecekler tekrar disiplinime dönücem.
sana da günaydın canım kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum birazdan bisiklet süreceğimGünaydın bayanlar...
sen fransada mıydın kaç senedir oradasınInsallah dedigin gibidir burasi yani fransa soguk kîş geldi geri. Dün lahana kürüne.basldim diyetede devam bakalim fayda edecekmi :)
sana da günaydın canım kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum birazdan bisiklet süreceğim
Günaydın bayanlar...
Burda dogdum burda büyüdüm 27 yasindayim evliyim 3,5 yasinda kizim var :)
afiyet olsun canım..ben ters yaptım o işi su içtim bol bol çayımı içtim sonrada.şimdide kahvaltımı yapacam inş..sonra eşimle lesli yapacaz dün akşam yaptık ilk defa 3 mil.beraber yapınca daha zevkli oluyoçocuklarda katılıyo ara sıra..sonrada saqlık ocaqına bebeğin kontrolü var oraya gidecez canım..giderkende yürürüm 1 km gidiş geliş.
Benim bir sorunum olacak acil cevap verirseniz sevinirim bu diyet adet dönemini geciktirebilir mi sizce başınıza böyle bir şey geldi mi
canım sen antakyadaydın di mi ben de mersin bizim buraların nemi başladı yaz boyunca eller ayaklar şişer biliyorsun ona yapacak bişey yok
teste gelince son çıkan bi test varmış abim onu yaptırdı çay kahve bulgur pirinç ve hatırlayamadığım ama en sık tüketilen biçok gıdaya karşı intoleransı çıktı onları kesince hiç spor hareket yapmadan ki zaten çok hareketsizdir 3 haftada 4 kilo verdi ne yapsa da zayıflayamayanlar için bence bu test mantıklı
Felluz'dan cevap:
Evet Antakya'lıyım:)şu ödemler yüzünden hep kendimde hastalık aradım ama bulamadım; çok şükür ki yok.bundan sonra yediklerime dikkat edecem yapacak bir şey yok:)gıda intoleransı için bir ara test yaptırmayı düşünüyorum ben de...en azından hiç kesmesem bile minimuma indiririm dokunan şeyleri.
Cevabın için teşekkkürler canım:)))
sen artık oralı olmuşsundur eşin türk mü
sana da afiyet olsun sen de leslieci oldun demek ki kalabalıkla daha zevkli oluyor ben sıkıldım kaç haftadır bu ara bisiklet yürüyüşle idareediyorum bisikletten sıkılınca leslieye geri dönerim çok iyi terletiyor çünkü bebişini öp benim için
günaydın arkadaşlar CUMANIZ MÜBAREK OLASUN.
ben bugün uyuyakalmışım alel acele çıktım even tartılamadı
dünkü menüm
sabah karatya kahvaltı
öğlen tavuk sote+yoğurt
akşam 1 kase mercimek çorba+1 ad kanı yarık+salat+ayran+2 çilek+1 kayısı+3-4 kiraz
(akşam yemeğimi eve geç gidip yemek hazırlamak zorunda olduğum için 21:15 de yedim büyük hata bu saati çok öne çekmem lazım biliyorum)yemeyeceğim artık evde.işyerinde atıştırıp gideceğim.
sabah kahvaltı :3 kayısı+1,5 am ceviz+1 avuca yakın kabuklu yer fıstığı (galiba kavrulmuş)
su tüketimim 4 lt buluyor ek olarak yeşil çay +bitki çayları vs.
öğende peynir domates salatalı ceviz kayısı çilek getirdim evden onları yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?