Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın,aynı şeyi geçen hafta ben yaptım,kısır vardı akşam yemedim kilo alırım diye buzdolabına koydum sabah kalkınca koştum buzdolabına yedim bir tabak soğuk kısırı bir saat sonra bir mide ağrısı anlatamam ,eşim hastaneye götüreceğim diyor ben olmaz diyorum endoskopi yaparlar bir de onunla uğraşamam diye ,ama 3 saat kıvrandım ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ..banada ders oldu acı bir ders..

geçmiş olsun canım,kendini fazla yorma geçen hafta mekik çektikten sonra bendede başladı bel eğrısı ,bir kaç gün dinlendim geçti çok şükür bence senin ki de spordan kaynaklanabilir vücudunu dinlendirirsen geçecektir.

sabah:karatay kahvaltısı yaptım öğlen kayınvalideme gidicem,karataya uygun ne varsa onu yerim(bulabilirsem..)
akşama tavuk,salata,ayran

tşk canım fıtığım var onun ağrısı başka bu regl öncesi ama hayatımda yaşamadım 2 seferdir yaşıyorum gece uyutmuyor regl olunca geçecek ama niye böyle oldu diyorum hormonlarımda mı değişik bişeyler oluyor anlamadım

Canan Efendigil Karatay
Gelen bir SORU: 15 Yaşında Gelişme Döneminde olan biriyim, hiçbir şekilde kapalı market ürünü çikolata,kola,fastfood ve hamur işlerini tüketmiyorum. Bunların yerine kuru kayısı ve kuru meyve tüketiyorum, ama yazın gelmesiyle canım çok dondurma çekiyor bide arkadaşlarım yanımda yiyince adeta deliriyorum sizce ne yapabilirim?

CEVAP: Ara sıra 1-2 top yiyebilirsiniz, de daha sonra 1-2 km yürümeli...Ama Karaciğeriniz yağlı ise, göbek varsa hiiiiiiiiiiç yememelisiniz....O sırada ayran içebilirsiniz. Dondurmalar süt tozundan ve şekerden ve nişastadan ibarettir hatırlatırım...

demekki neymişşşş göbekliler dondurma yemiycekmiş kaçamakçılara duyrulurrrr

yapma ya dondurma benim olmazsa olmazım yazın.çilokata kola hamurişi tama ama arada dondurma olsun lütfen ya.ben oturduğum zaman 1 lt dondurmayı yeme kapasitesibdeyim lütfen birde kesmek bünyeme dokuna bilir hehehe(zerrin gülüşü)

hahahha bayıldım zerrin gülüşüne :))))) vala canım Canan hoca öle diyo yemiycekmişiz sende yeme o kadar diyet yapıyoz böreklerden pastalardan uzak duruyoz bi dondurma yüzünden boşa gitmesin emeklerin.azıcık sıkıver dişini

ya dondurmayı kendimiz yapsak şeker koymasak..sahlep süt birazda çilek atsak içine olmazmı ki o zamanda :44:

bende fazla göbek yok ben yiyeyim o zaman :)) hehehe(benimki de zerrin gülüşü)

günaydin,

artik hic kahvalti yapasim gelmiyor. sabah zorlanarak tarcinli ve cevizli elma yedim. baska böyle olan var mi?

sende yemeği en sevdiğin şeyi sabah ye illa kahvaltılık olması gerekmez yeter ki sabah metabolizmanı uyndıracak sana gereken enerjiyi verecek bi gıda olsun

zaten kendimi çok şiş hissediyorum hiç keyfim yok
regl öncesi şişkinlik+kaçamaklar+dolunay etkisi=ödem
geçmiş olsun,hem fıtık varmış hem de leslie yapıyorsun,şahsen belimde herhangi bir problem olmadığı halde leslıeden sonra benim de çok ağrıyor,o yüzden yapamıyorum,sen bence biraz ara ver
.kirli koyun yünü sarıyorum bayaqı faydası oluyor.
yeni bir şey daha öğrendim:44:
ödemlerden nefret ediyorum. Çünkü verdiğim 2 kiloyu hiç vermemiş gibiyim çok şişiyorum. Bitki çaylarıda içiyorum ama nafile. Ne yapabilirim bilmiyorum.
kızlar dert etmeyin,dolunayın etkisi,bu dönemde ödem atıcaz diye içtiğimiz su bile şişiriyor,
ya dondurmayı kendimiz yapsak şeker koymasak..sahlep süt birazda çilek atsak içine olmazmı ki o zamanda :44:
olur tabi, tarif kitabımızda hurmalısı var ya zaten,kaçamaklar bölümünde
günaydin,

artik hic kahvalti yapasim gelmiyor. sabah zorlanarak tarcinli ve cevizli elma yedim. baska böyle olan var mi?

benim de gelmiyor çeşitlendirmeye çalışsam da bıktım yaaa,değişik şeyler yemek istiyorum ama yemiyorum yiyemiyorum zorla kahvaltı ediyorum resmen tıkıştırıyorum zorla

dolunay etkisi enteresan

menümü de yazayım
sabah
1 yumurta bol maydanoz soğanla salata
domates-salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
1 avuç çiğ yerfıstığı (yeni arkadaşlara hatırlatalım kuruyemişler kavrulmamış olacak)
75 dk bisiklet

öğle
semizotu salatası
1 dilim peynir
1 bardak şalgam suyu

akşam
1 saat yürüyüş
z.yağlı bulgurlu sarma (benimkilere pirinçli yapacağım onun 1 tane tadına bakarım ben de kendime kabuklu bulgurdan içini az koyarak yapacağım)
yoğurtlu semizotu

3 lt su çay kahve

xc9 canım selam cok cok geçmiş olsun ben de de fıtık var ve ara ara nuksediyor ust uste gelince sorun olabiliyor yuzme imkanı varsa regl oncesi tabi iyi gelebiliyor.

xc9 canım selam cok cok geçmiş olsun ben de de fıtık var ve ara ara nuksediyor ust uste gelince sorun olabiliyor yuzme imkanı varsa regl oncesi tabi iyi gelebiliyor.

tşk canım sitemizin havuzu var cmt açılacak ama ben ancak haftaya girerim malum sebeblerden ama yaz boyu sporuma yüzmeyi de ekleyeceğim için mutluyum
nasılsın bebişin biri ishal olmuş çok geçmiş olsun

merhabalar
sağlıklı beslenme +spor iyi gidiyor
bacağım aşırı yürümekten mi zorlandı nolduysa alt kısmında cevizden büyük koyu mor bir leke oldu, acımıyo ama canımı sıktı.

münümde şöyle
Dün öğlen: Z. yağlı taze fasulye, yoğurt, tavuk

arada: 1 çay bardağı süt

akşam: 1 elma, nohutlu beyaz lahana yemeği+ yoğurt

Bu sabah: peynir+ sucuk

saat 11de 1 çay bardağı tarçınlı süt
50 dk tempolu yürüyüş

saat 2de: nohutlu beyaz lahana yemeği, 1 küçük avuç kaju fıstığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…