Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tşk canım sitemizin havuzu var cmt açılacak ama ben ancak haftaya girerim malum sebeblerden ama yaz boyu sporuma yüzmeyi de ekleyeceğim için mutluyum
nasılsın bebişin biri ishal olmuş çok geçmiş olsun

iyiyim sen nasıl? tşk ederim cok sagol. O ishal vakası gecen hafta idi.. Bu hafta ikisi de suciceği ... valla hepsi ustuste geliyor bu ara
ben de bu hafta ofiste egitimde oldugumdan aksam da onlara yetisip ancak vakit geçirdiğimden manu paylaşımı yapamadım. Ama diyetime baglı olarak ilerliyorum no kacamak :) egitim bitinc toplu olarak atacagım cuma ogleden sonra :)
yeni gelenlere de hosgeldin der, bol leptinler dilerim.

sea

canım çok çok geçmiş olsun ikiz olunca biri hasta olduğunda öteki de hemen kapıveriyordur sana da iki kat yorgunluk üzüntü

bugünki menüm...

sabah:
karatay kahvaltısı

öğlen:
et sote
bulgur pilavı
bol çoban salata
yoqurt
9 kiraz

öqlen çok yedim akşama sadece yoqurt yerim yada ayran içerim..

Bu kadar çok spor yapmak yarar değil zarar getirir, atlet kız üçlüsü oluşabilir eğer spor hafif geliyorsa daha ağır egzersiz videoları da mevcut ama kesinlikle yapılan spor 1 saati aşmamalıdır dediğim gibi 1 saatten fazlası zarar getirir gün içerisinde daha.hareketli olarakta kilo verilebilir kilo verememenin sebebi çok spor yapman olabilir

Çok önce yazmıştın bulamadım felluz ablacım tansiyon düşüklügünün en kolay çözümü en az 30 dk yapılan kardiyovasküler egzersizler yani yürüyüş koşu bisiklet yüzme vb umarım oğlunun vakti vardır

bunu öğrendiğim iyi oldu canım benim tansiyonumda hep düşük 9/6 larda genelde ortalama.

bende hergün yürüyorum bisiklete biniyorum..

ama yürüyüş sonrası hiç ölçmedim tansiyonumu.

artık daha dikkat ederim teşekkürler cnm..

takipteyim demiştim
kaçamak yapmışsın. 1 külah dondurma

İlgilendiğin için teşekkürler Ryeo'cum: HDL düşük demiştim (iyi kolesteol) triglesirid de biraz yüksekti....bugünlerde yürüyüş yapıyor,spor hocası belli bir kiloya ulaşana kadar sadece yürüyüş yapmasını istedi.6 kilo verebildi.diyete devam ediyor,ama yolumuz uzun,134 kilo. 187 boy. 18 yaş.umarım sabırlı olur ve devam eder:44:

Çok önce okumuştum yanlış hatırlamışım o zaman araştırma yapmıştım 30 dk kardiyovasküler yazıyordu sonra vakit bulamadım tansiyon düşüklüğü diye hatırladım o zaman duzeltiyim HDL nin düşüklüğünü 30 dk kardiyovasküler egzersizle duzeltebiliyoruz yanlış bilgiden dolayı Özür dilerim :)
İnşallah sabırlı olucak ve devam edicek en büyük yardımcısısın sen ayakta durursan o da durur

Ama kafama takılan bir şey var HDLnin düşük olması kötü mü?

HDL nin düşüklüğü organizmaya zarar veriyormuş;onun da belli bir sınırı var tabi ki,genetik olabiliyormuş veya sigaraya bağlı düşük olabiliyormuş .HDL (hayırlı kolesterol)LDL nin(lanetli kolestrolün)ün damarlardan sökülüp atılmasını sağlıyormuş.dediğin gibi HDL nin egzersizle yükselmesi sağlanabiliyormuş; teşekkürler:)))

Son düzenleme:
günaydin,

artik hic kahvalti yapasim gelmiyor. sabah zorlanarak tarcinli ve cevizli elma yedim. baska böyle olan var mi?

Ben de bugün mide bulantısıyle uyandım hiç iştahım yoktu ama;kendimi zorlayarak karatay kahvaltısı ettim.sonra zaten 5e kadar bi şey yemedim başka bişey yesem beni tutmazdı diye düşünüyorum.

Saat 10:Karatay kahvaltısı

Saat 17:00:1kase yoğurt,5kaşık taze fasülye,2kaşık cevizli biber,2çatal humus,2 çatal et.

Acıkırsam 1 bardak süt içerim:)

Bugün ödemlerim gitmiş gibi:))eksi görmeye başlıyorum sanırımmmm

Iyı akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)adana kebap,çourba,omega3 baılıkyagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

elifxxx

canım sende burdasın ama senin çıkmıyor hayrola

Canım çoğu zaman sadece okuyacak vakit bulabiliyorum, vakit buldukça yazıyorum :)
Hasta olan herkese geçmiş olsun, eksileri gördüm yazanlar olmuş onlara da tebrikler.

Bugünkü menüm:

10.30 1 fincan zencefil çayı.

SABAH (11.00):
2 tane yumurtadan peynirli omlet, 1 salatalık, 4-5 ceviz içi, 1 kk peynir, 1 fincan çay

ÖĞLE (17:50):
1 porsiyon tavuklu sebze sote, 1 kase yoğurt

AKŞAM
Süt içerim.

Suyumu 3 lt ye tamamlarım. Bugünkü spor planım 50 dakika kardiyo, 10 dk karın & bel.

Sevgiler.

Kızlaaar...!!! bir gün yüzüklerim parmaklarımdan düşecek kadar bollaşıyorsa; bir gün de daralıp sıkışıyor, acaba yediklerimden mi kaynaklanıyor diye düşünmeden edemiyorum ...!! Ama hep kabak yemekle de olmuyor, gıda intoleransı için test yaptıranlar var,mantıklı mı acaba???yaptıran var mı.????

canım bu çizelge senin 61 kq verdiğinimi gösteriyor ..yoksa ben çizelgeyi anlamadım mı :44::44:

özelden yazdım o yüzden yanlış birşey söylememek için fakat görmedin sanırım.

çok merak ettim :44:

Son düzenleme:
sabah 7.30 karatay kahvaltısı 5 tane erik

öğlen: bir küçük lahmacun 100 gr kıyma tepsi

akşam: 2 adet içli köfte ayran

saat 5 gibi de bir kayısı iki çilek

bu arada maden suyu serbest mi bu diyette ben kitabı bugun bitirdim hiç bi yorum yok o konuda arkidaşlarr

sade maden suyu serbest

952. Sayfada içilmemesi gerektiği söylenmiş arkadaşlar.!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…