tşk canım sitemizin havuzu var cmt açılacak ama ben ancak haftaya girerim malum sebeblerden ama yaz boyu sporuma yüzmeyi de ekleyeceğim için mutluyum
nasılsın bebişin biri ishal olmuş çok geçmiş olsun
Bu kadar çok spor yapmak yarar değil zarar getirir, atlet kız üçlüsü oluşabilir eğer spor hafif geliyorsa daha ağır egzersiz videoları da mevcut ama kesinlikle yapılan spor 1 saati aşmamalıdır dediğim gibi 1 saatten fazlası zarar getirir gün içerisinde daha.hareketli olarakta kilo verilebilir kilo verememenin sebebi çok spor yapman olabilirsabah (11:00): Karatay kahvaltısı
akşam (17:00): 2 yumurtayla menemen, yoğurtlu mor lahana ve bir avuç badem ve çay.
spor: 1)kahvaltıdan önce 45 dakika Ebru Teyzeyle büyük top çalıştık.
2) öğlen 15:00 gibi Lelie teyzeyle 3 mile çalıştık 46 dakika.
3) Buraya gelmeden önce Leslie teyzeyle yine 3 mile çalıştık 46 dakika.
(Umarım bu hafta bu çabalarım işe yarar.) Herkese hayırlı geceler.
Çok önce yazmıştın bulamadım felluz ablacım tansiyon düşüklügünün en kolay çözümü en az 30 dk yapılan kardiyovasküler egzersizler yani yürüyüş koşu bisiklet yüzme vb umarım oğlunun vakti vardır
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
bugün kendimi çok çok iyi hissediyorum maşallah diyeyim.sabah tartımda +1400 kg dan -600 gr düşmüş olarak gördüm.wc sorunum henüz tam anlamıyla düzelmedi.form çay içiyorum onun için.sıkıntım için cevap yazıp yardımcı olan akadaşlara çokteşekkür ediyorum.dün yoğundum biraz .
günkü menü
karatay kahvaltı
öğlen ceviz ve süt
akşam 2 tabak patlıcan yemeği+3-4kaşık bulgur pilavı+1 kase yoğurt+(cıss)bir top dondurma külahta
spor yapamadım evde biraz işyaptım baya bi terledim.
şimdi kahvaltımı yapıcam.kaşar peynir+domates+salatalık+zeytin+ceviz
öğlen yemektede tavuk sote+bulgur pilavi+salata varmış bana uyuyor.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.gerçekten burası çok güzel bende yeniyim heniz 1,5 hafta oldu.ama bana çok iyi geliyosunuz.sonsuz teşekkürler :)
Çok önce yazmıştın bulamadım felluz ablacım tansiyon düşüklügünün en kolay çözümü en az 30 dk yapılan kardiyovasküler egzersizler yani yürüyüş koşu bisiklet yüzme vb umarım oğlunun vakti vardır
Çok önce okumuştum yanlış hatırlamışım o zaman araştırma yapmıştım 30 dk kardiyovasküler yazıyordu sonra vakit bulamadım tansiyon düşüklüğü diye hatırladım o zaman duzeltiyim HDL nin düşüklüğünü 30 dk kardiyovasküler egzersizle duzeltebiliyoruz yanlış bilgiden dolayı Özür dilerim :)İlgilendiğin için teşekkürler Ryeo'cum: HDL düşük demiştim (iyi kolesteol) triglesirid de biraz yüksekti....bugünlerde yürüyüş yapıyor,spor hocası belli bir kiloya ulaşana kadar sadece yürüyüş yapmasını istedi.6 kilo verebildi.diyete devam ediyor,ama yolumuz uzun,134 kilo. 187 boy. 18 yaş.umarım sabırlı olur ve devam eder:44:
Ama kafama takılan bir şey var HDLnin düşük olması kötü mü?
günaydin,
artik hic kahvalti yapasim gelmiyor. sabah zorlanarak tarcinli ve cevizli elma yedim. baska böyle olan var mi?
elifxxx
canım sende burdasın ama senin çıkmıyor hayrola
Iyı akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün (aksam)adana kebap,çourba,omega3 baılıkyagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.
sabah 7.30 karatay kahvaltısı 5 tane erik
öğlen: bir küçük lahmacun 100 gr kıyma tepsi
akşam: 2 adet içli köfte ayran
saat 5 gibi de bir kayısı iki çilek
bu arada maden suyu serbest mi bu diyette ben kitabı bugun bitirdim hiç bi yorum yok o konuda arkidaşlarr
sabah 7.30 karatay kahvaltısı 5 tane erik
öğlen: bir küçük lahmacun 100 gr kıyma tepsi
akşam: 2 adet içli köfte ayran
saat 5 gibi de bir kayısı iki çilek
bu arada maden suyu serbest mi bu diyette ben kitabı bugun bitirdim hiç bi yorum yok o konuda arkidaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?