şuan 65.1oo :) sevimdim haftalardır 66 dan daha inenmemiştim karataya başlayınca fark etti hemen :) inşallah canım hepimize gelir bebişler :)
eline saqlık canım teşekkürler
Geçmiş olsun canım; hayırdır???
günaydın benim bu sevimli listeye girme şansım yokmu acabaakşam girme şansım olmadı onun için akşam menümü yazamamıştım akşam 19 civari tavuk suyu çorba bir kase salata cacık tavuk ve bamya gece boyu yeşil çay su ve limonlu su veeeeee sabah
uyndığımda 68 300 düm :))
menümü akşam komple paylaşmam daha mantıklı sanırım diyete başlayışım 06_ 05 _20013 başlangıç kilo:70 bugün:68300
kilo verenlere tebrikler alanlar vazgeçmeyin malum ben gecen hafta verdiğim 2.5 kiloyu aldığım için çaresizlikle bu forumla tanıştım şimdi tekrar o kilolardan veriyorum inşallah geri almam arkadaşlara çok tşk ediyorum iyi motive ettiler
merhaba canımm..liseteye girme şansının olmamasıda ne demek
her gün menünü bizimle paylaşırsın.haftaya sende listeye girersin.
azminn devamını diliyorum canım başarılar..
günaydın benim bu sevimli listeye girme şansım yokmu acabaakşam girme şansım olmadı onun için akşam menümü yazamamıştım akşam 19 civari tavuk suyu çorba bir kase salata cacık tavuk ve bamya gece boyu yeşil çay su ve limonlu su veeeeee sabah
uyndığımda 68 300 düm :))
menümü akşam komple paylaşmam daha mantıklı sanırım diyete başlayışım 06_ 05 _20013 başlangıç kilo:70 bugün:68300
kilo verenlere tebrikler alanlar vazgeçmeyin malum ben gecen hafta verdiğim 2.5 kiloyu aldığım için çaresizlikle bu forumla tanıştım şimdi tekrar o kilolardan veriyorum inşallah geri almam arkadaşlara çok tşk ediyorum iyi motive ettiler
çok geçmiş olsun sonucu bize de bildirGünaydın Cnm kollarım ve ellerımdeuyuşmalar vardı onun îçin gıttım kontrole kg verınce biraz geçerse tam geçmedi sinir sıkışmadı varnı dıye elektrık akımı verılerek sınır ıletımı kontrol edildi sonuçlar içn tekrar gıdıcem
kızlar alakasız olacak biraz ama senin aşkın kaç kilo kitabını okuyan varmı aranızda?
baskül ailesindeki gamze gözalanın zayıfladktan sonra yazdıqı kitap..
birazdan gidip almayı düşünüyorum bulabilirsem.
o yüzden fikirlerinizi almak sitedim.
birde ondan önce yazdıqı bir kitap var şişkoo diye..
okuyanlar varsa fikir verebilirler mi acaba hangisini tavsiye edersiniz?
sen deyince baktım ve şok oldum 7 yılda 90 kilo vermiş 15 yaş gençleşmiş müthiş bravo
evet canım okumadım ben onu kitabevine gittiğimde orada okur bitiririm böyle kitaplar hızlı okunur
hep aşağılarda yer alıyordum 3. olunca 3 kilo vermiş kadar sevindim kutlayan herkese tşk 1 . olursam fener alayı düzenleyeceğim
bunların hepsi karataya uygunancak bunlar karbonhidrat grubu yediğimiz yiyecekler içinde gi si
en yüksek olan grup
karatay hoca gi kadar glisemik yük kavramından hep söz eder gi si düşük olsa bile çok fazla yendiğinde bu sefer de glisemik yükü artırmış oluyoruz bu da zayıflamanın önünde engel mesela salatayı yoğurdu eti yumurtayı yerken fazla düşünmüyorum ama baklagilleri yerken 2 kere düşünüyorum sebze yemeğini 1,5 tabak yiyebilirken kurufasülyeyi 1 kase yiyorum
öğle baklagillerden yediysem akşam sebze yiyorum haftada 1 belki 2 kere tüketiyorum ideal kiloma gelince daha sık tüketirim çünkü faydaları çok ama zayıflama sürecinde böyle
Günaydın Cnm kollarım ve ellerımdeuyuşmalar vardı onun îçin gıttım kontrole kg verınce biraz geçerse tam geçmedi sinir sıkışmadı varnı dıye elektrık akımı verılerek sınır ıletımı kontrol edildi sonuçlar içn tekrar gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?