Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şuan 65.1oo :) sevimdim haftalardır 66 dan daha inenmemiştim karataya başlayınca fark etti hemen :) inşallah canım hepimize gelir bebişler :)

karatay diyeti sıkılmadan yaptığım en güzel diyet diyet değil hatta sağlıklı yaşam biçimi ::))) amin canım amin gitsin kilolar gelsin bebişler :)

eline saqlık canım teşekkürler

günaydın benim bu sevimli listeye girme şansım yokmu acaba akşam girme şansım olmadı onun için akşam menümü yazamamıştım akşam 19 civari tavuk suyu çorba bir kase salata cacık tavuk ve bamya gece boyu yeşil çay su ve limonlu su veeeeee sabah
uyndığımda 68 300 düm :))
menümü akşam komple paylaşmam daha mantıklı sanırım diyete başlayışım 06_ 05 _20013 başlangıç kilo:70 bugün:68300
kilo verenlere tebrikler alanlar vazgeçmeyin malum ben gecen hafta verdiğim 2.5 kiloyu aldığım için çaresizlikle bu forumla tanıştım şimdi tekrar o kilolardan veriyorum inşallah geri almam arkadaşlara çok tşk ediyorum iyi motive ettiler

Geçmiş olsun canım; hayırdır???

Günaydın Cnm kollarım ve ellerımdeuyuşmalar vardı onun îçin gıttım kontrole kg verınce biraz geçerse tam geçmedi sinir sıkışmadı varnı dıye elektrık akımı verılerek sınır ıletımı kontrol edildi sonuçlar içn tekrar gıdıcem

merhaba canımm..liseteye girme şansının olmamasıda ne demek
her gün menünü bizimle paylaşırsın.haftaya sende listeye girersin.
azminn devamını diliyorum canım başarılar..

2 yumurta
2 domates, 2 salatalık, biber
10 tane ceviz, kuru mürdüm eriği ( çok güzel oluyor)
peynir , 6 zeytin
1 bardak süt
1 adet portakal

Arkadaşlar bende karatay diyetini yaklaşık 4 haftadır uyguluyorum 4-5 arası bir kilo kaybettim ama zaten benim amacım kilo kaybetmek değildi sağlıklı yaşamaktı tam gaz devam ediyorum ve sanırım ömür boyuda devam edicem (yaşım 18)

canım tabiki listeye gireceksin hergün düzenli menünü yaz haftaya listedesin

çok geçmiş olsun sonucu bize de bildir

kızlar alakasız olacak biraz ama senin aşkın kaç kilo kitabını okuyan varmı aranızda?
baskül ailesindeki gamze gözalanın zayıfladktan sonra yazdıqı kitap..
birazdan gidip almayı düşünüyorum bulabilirsem.
o yüzden fikirlerinizi almak sitedim.
birde ondan önce yazdıqı bir kitap var şişkoo diye..
okuyanlar varsa fikir verebilirler mi acaba hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

sen deyince baktım ve şok oldum 7 yılda 90 kilo vermiş 15 yaş gençleşmiş müthiş bravo

sen deyince baktım ve şok oldum 7 yılda 90 kilo vermiş 15 yaş gençleşmiş müthiş bravo

evet canım müthiş bir değişim fakat kelepçeyle zayıflamış..ama zayıflamış tabi :))
o halde kitapları hakkında bilgin yoktur ben okumadım ama sessizliğin sesi olacaqına inandıqıqm için
tavsiye ediyorum canım.sonuçta bir savaşı kazanma öyküsü..başarma hikayesi..
okumaya değer diye düşünüyorum..yakınımızdaki avmde bulabilirsem alcam birazdan
yorumlarımı o zaman yaparım canım :))

evet canım okumadım ben onu kitabevine gittiğimde orada okur bitiririm böyle kitaplar hızlı okunur

xc9 gunaydın canım :) ben ancak bugun bakabildim listeye tebrik ederim seni ve herkesi. Veren veremeyen azmli arkadaşları :)
sevgiyle kalın..

Acil şifalar diliyorum canım..iyi haberlerini bekliyoruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…