Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah :karatay kahvaltısı ...

Öğlen : ızgara tavuk baharatlı az tuzlu ve yoğurt ..

Akşam : yeşil salata ...

Aralarda : şekersiz yeşil çay ...

Spor : leslie ile 3 mill :)

üç günde bir kilo muhteşem cnm seni tebrik ediyorummm

teşekkürler canım..şöle oluyo mesela bugün 107.4 ya yarın 107 ye sabitlnir muhtemelen.gün içinde açlık tokluqa göre 107+
olur he lessie falan yapıyorum mesela o zaman 106.8 falan olur.ertesi gğnde 106.5-106,4 te kalır bir sonraki gündede 106 ya sabitlerim
tabi bunlar benim isteğime göre olmuyo ben böle dedim diye böyle olmayadabilir.ama genel düzen bu ..reqli haftamdym birde o yüzden herşey tersinede dönebilir yani

ilk günler normal canım ben ilk haftada 119 dan 111 e indim yani haftada 8 kilo verdim.
şimdi 18. günümdeyim.107.4 üm.3 günde 1 kiloya iniyor artık.

hmm ama motive ediyor insani ben simdi aksam y3megini 7,30da bitirdumm. 1tabak yesil fasulye domatea salatalik biber ve tavuk yedim acayip tokumm ve coook mutlu hissediyorum kendimii :-*

hmm ama motive ediyor insani ben simdi aksam y3megini 7,30da bitirdumm. 1tabak yesil fasulye domatea salatalik biber ve tavuk yedim acayip tokumm ve coook mutlu hissediyorum kendimii :-*

afiyet olsun canımmm...artık acıkırsan ayran su bitki çayı falan içersin gerçi acıkacaqını sanmıyorum gayet güzel beslenmişsin..

Geldim burdayımçok mutluyum dün sabah akşam soğan suyu içtim kadınlar kulübünde araştırdım adet söktürücü olarak ve pkolu hastalara da çok iyi geldiği falan yazıyordu dün çok kötüydüm ve bu sabah ama çok şükür ki bu sabahda içtikten sonra vücudum pes etti ve soğan suyu işe yaradı çok teşk. Ederim elifciğim...
Ada392 çok sağol ya ne kadar güzel şeyler yazmışsın öyle nasıl doğru bir tespitte bulunmuşsun benim için tam anlamıyla kilo çıkmazının girdabına da sürükleniyordum çok sağol tekrar arkadaşım
bu arada soğan çok işe yarıyor

menü paylaşımına gelince tam bir karatay yapamadım çok rahatsızdım sabah az peynir bol maydonoz(maydonozda prolaktini düşürüyormuş) 1 haşlanmış yumurta az salatalık 1dilim karpuz
akşam bir tabak kıymalı enginar ve yoğurt
su bol miktarda
spor yok bacak ağrım çok sadece oğlumu da bebek arabasıyla çıkararak 20dk yürüdüm okula gitmedim evdeydim çok mutluyum Allah'ım hiçbçr şeyin yokluğunu aratmasın

Çok sevindim canım :) bugün öğleden sonra benim de vücudum pes etti ben de çok mutluyum, bak o kadar dert ettik de ne oldu eninde sonunda oldu işte :) Amin canım Allah hiçbir şeyin yokluğunu aratmasın. Menünde de karpuz dışında yanlış bir şey göremedim, onun için de tebrikler canım, ben de spor yapamadım ağrılarım yüzünden, ağrılar geçince ona da başlarız yeniden. Her gün daha başarılı olacağız, inşallah haftaya listede de yer alırsın :) Sevgiler.

sen 81 le mi başladın çizelgen öyle demiyor ama ben olsam 81 i çizelgenin başına yazar verdiğim kiloya bakar bakar mutlu olurdum
Evet canım 81 ile başladım ama başka diyetlerleydi. Karataya başlayalı 5 hafta oldu canım. Hakket yapsam mı çizelgemi 81 olarak

Evet canım ben de 81le başladım ama karatayla olmadığı için çizelgede belirtmedim:) İnşallah sende düşersin bu kilolara kararlı olmak çok önemli ve eşim sağolsun çok motive etti beni. :)

Sabah: karatay kahvaltısı

Öğlen:1 but,1şiş et,2 kaşık abugannuc,1 kaşık humus

Akşam:1şiş et,cevizli biber

TATLI RÜYALAR 😄😃

hep aşağılarda yer alıyordum 3. olunca 3 kilo vermiş kadar sevindim kutlayan herkese tşk 1 . olursam fener alayı düzenleyeceğim

Mercimek köftesi doyana kadar bol kıcırcık yada marol yemek serbest midir.
Mesela akşam yemeği olarak sütlü orba bulgurla.bide yarma çorbası yoğurtlu.
bunların hepsi karataya uygunancak bunlar karbonhidrat grubu yediğimiz yiyecekler içinde gi si
en yüksek olan grup
karatay hoca gi kadar glisemik yük kavramından hep söz eder gi si düşük olsa bile çok fazla yendiğinde bu sefer de glisemik yükü artırmış oluyoruz bu da zayıflamanın önünde engel mesela salatayı yoğurdu eti yumurtayı yerken fazla düşünmüyorum ama baklagilleri yerken 2 kere düşünüyorum sebze yemeğini 1,5 tabak yiyebilirken kurufasülyeyi 1 kase yiyorum
öğle baklagillerden yediysem akşam sebze yiyorum haftada 1 belki 2 kere tüketiyorum ideal kiloma gelince daha sık tüketirim çünkü faydaları çok ama zayıflama sürecinde böyle

Son düzenleme:
canım eline sağlık liste çok güzel olmuş.üçüncü olmuşsun tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…