Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hos buldukk ben uc gundur yapiyorum bi anda iki kilo gitti normal mi acaba? daha onceden kepekli ekmek yiyodum artik hic yemez oldum. ve regl olmama ragmen karnimda sislik falan yok bu uc gunluk surecin bi etkisi olabilir mi? :

Eline sağlık canım, ilk 3'e girişini de ayrıca tebrik ediyorum :)

Kendime ve herkese tebrikler, kk karatay kadınları biraz daha inceldi topluca, daha az yer kaplıyoruz haha :)

eline saqlık canım teşekkürler

Ellerine sağlık Xc9'cum çok güzel bir liste olmuşşş.
Kilo verenleri kutluyorum
Veremeyenler de yola yılmadan devammmmm

Son düzenleme:
başlangıç tarihi:04.05.2013
başlangıç kilo:69.9oo
geçen haftaki kilo:66.3oo
bu haftaki kilo:65.1oo
fark:-1.2oo
toplam fark:4.8oo
boy.1.58
beden:4o-42
spor:leslie 3 mil

ellerine sağlık canım. Herkes çok iyi gidiyor maşallah
arkadaşlar herkesi tebrik ederim bu yaz hepimiz çıtı pıtı dolanıcaz ortalıkta

Hayat öykümüz neredeyse aynı :) bende pko yum ve bebiş için banada zayıfla dedi doktor bakalım 4 kilocuk verebildim daha kısmetse daha 10 kilo vermek eski halme dönmek istiyorum

kaç kilosun canım inş. kiloları verirsin ve bebişin gelir canım :)

Mercimek köftesi doyana kadar bol kıcırcık yada marol yemek serbest midir.
Mesela akşam yemeği olarak sütlü orba bulgurla.bide yarma çorbası yoğurtlu.

sabah saat 7de 1 yumurta 8 zeytin avuc ici kadar peynir, bir avuc findik, domates srkersiz cay, oglen saat 12 bol nane maydanoz kebab vee dayanamayip 1 dilim ince ekmek ayran erik yedim ve 20 dk yakin ip atladikm aksamda taze fasulyee yogurt yesillik yemeyi dusunuorumm

Sevgili Ercanbu, nerelerdesin bugün yediklerini paylaşmanı bekliyoruz :)

Menü paylaşımı:

SABAH (11.00):
Peynirli omlet, salatalık, 2 parça ceviz, siyah çay, 2 tane gün kurusu

AKŞAM (16.30):
2 tane küçük et köfte, kabak yemeği, keten tohumlu yoğurt

20.00 civarında bir bardak süt içeceğim.

Suyum 2 lt kadar şimdilik, 3 olur. Spora bugün de gidemiyorum.

Sevgiler.

Son düzenleme:
bugun emek veren arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum harikasınız

menü :
sabah karatay kahvaltısı
öğlen : bir kase yogurt içine bir avuç badem 2 incir iki kuru kayısı ( meyveleri sindirim sistemi için koyuyorum)
akşam: 5 köfte bir kase mercimek çorbası

arada da aç karnına 5 i br yerde cay içtimm :)

akşam yemeği sanırım gecikecek herşeyi hazırladım ama mutfakta işçiler çalışıo 9 gibi yesem bişi olur mu (

Son düzenleme:
olur canım arada kaçamaklar önemli olan alışkanlık yapmaması telafisi mümkünn :)

Mercimek köftesi doyana kadar bol kıcırcık yada marol yemek serbest midir.
Mesela akşam yemeği olarak sütlü orba bulgurla.bide yarma çorbası yoğurtlu.

bence serbesttir :)))

hos buldukk ben uc gundur yapiyorum bi anda iki kilo gitti normal mi acaba? daha onceden kepekli ekmek yiyodum artik hic yemez oldum. ve regl olmama ragmen karnimda sislik falan yok bu uc gunluk surecin bi etkisi olabilir mi? :

normal canım gayet bende de öyle olmuştu çok şaşırdım hatta hemen bi oran orantı yaptım bi ayda 8 kg veririm diyordum ama sonradan yavaşlıyor vucut önce şişlik filan atıo galiba nedenini bilemiorum benim 40 gün oldu 5 e yakın kg gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…