- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
bazıları zayıfladıktan sonra başka biri olmuş tanıyamadım
Arkadaşlar cetveli nasıl değiştiriyoruz. Bir de haftalık mı değiştiriliyor. Kilo verdikçe mi?
Günaydın Cnm kollarım ve ellerımdeuyuşmalar vardı onun îçin gıttım kontrole kg verınce biraz geçerse tam geçmedi sinir sıkışmadı varnı dıye elektrık akımı verılerek sınır ıletımı kontrol edildi sonuçlar içn tekrar gıdıcem
Günaydın Cnm kollarım ve ellerımdeuyuşmalar vardı onun îçin gıttım kontrole kg verınce biraz geçerse tam geçmedi sinir sıkışmadı varnı dıye elektrık akımı verılerek sınır ıletımı kontrol edildi sonuçlar içn tekrar gıdıcem
Arkadaşlar cetveli nasıl değiştiriyoruz. Bir de haftalık mı değiştiriliyor. Kilo verdikçe mi?
Merhaba arkadaşlar çizelgem nasıl olmuş
İlk 8 kgyu az yiyerek 4 ayda verdim sporsuz yürüyüşsüz. Sadece oklava hareketleri yaptım arada.
sonra isveç diyeti yaptım 4.5 kg gitti. Yine oklava hareketleri.
Sonra korumaya geçtim. O arada plates yaptım ve yine 4-5 kg verdim. (Buraya kadar bir çay bulmuştum 1 paketi 10 tl ondan alıyordum biberiye çayı içiyordum ve bağırsakları çalıştırıyordu diyette büyük yardımcı oldu. Ama şimdi Karatayda çok şükür ihtiyaç duymuyorum böyle çaylara:))
Bi ara 2 kg geri aldım ve yine isveç yaptım 4 kg gitti. (Daha korumaya geçemeden Tüp bebek tedavisi gördüm o arada 3 kgyu geri aldım) Anlıcanız
Şimdi de karatay diyetindeyim 5 haftadır ve 3.300 kg gitti aç kalmadan, plates ve evdeki adımlarla çok şükür :)) Artık almadan kilolarımı hep verecem inşallahhhhhh.
Süperrr felluzcum. Allahın izniyle 75'ide görürsün:) Kızın için Allah tamamına erdirsin.Dün olaydı bu durum daha iyiydi; ama olsun:)) çok motive oldum bugün ben2,5 yıldır 80 i görmüyordum; bugün 80.9 u gördüm ve beni görenler zayıfladığımı söylüyor kendimi daha çok beğenmeğe başladım:)) ilk hedef 29 haziran 75 kiloya düşmek ,kızımın düğününde güzel görünmek istiyorum...sayenizde başarabileceğime inanıyorummm:)))
Geçmiş olsun degua .. Allah acil şifalar versin cümlemize ..
bugün bende eşimle beraber karatay kahvaltısı yaptım eşim pek memnun olmasada
ceviz ne yaa .. ekmek yok mu ekmek dedi
yok ekmek artık ceviz fındık fıstık yicez dedim :)
tabağını bitirmeden kalkmak yok ona göre dedim mecbuurrr yedi garibim
artık kahvaltımı 8de yapıorum ve 3 saatte bir acıkmıorum saat aralıklarını yükselttim çok zor olsa da 2 öğünle olmuyor bu diyet yaa
Eki Görüntüle 722785
Geçmiş olsun degua .. Allah acil şifalar versin cümlemize ..
bugün bende eşimle beraber karatay kahvaltısı yaptım eşim pek memnun olmasada
ceviz ne yaa .. ekmek yok mu ekmek dedi
yok ekmek artık ceviz fındık fıstık yicez dedim :)
tabağını bitirmeden kalkmak yok ona göre dedim mecbuurrr yedi garibim
canım ben de 7.30-8.00 arası kahvaltı yapıyorum öyle olunca 3 öğün kaçınılmaz oluyor dert etmeartık kahvaltımı 8de yapıorum ve 3 saatte bir acıkmıorum saat aralıklarını yükselttim çok zor olsa da 2 öğünle olmuyor bu diyet yaa
selam herkeze
not:kısır yapıcam+mercimek köftesi yapıcam
elcincim 2.5 öğün yap o zaman. öğlen normal yemek ye akşam yoğurt yada çorbayla geçiştir. Veya tam tersini yap.
canım ben de 7.30-8.00 arası kahvaltı yapıyorum öyle olunca 3 öğün kaçınılmaz oluyor dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?