Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Haftalar sonra yumurtayla arama mesafe koydum bu sabah:) Değil iki bir tanesini bile kaldıramadı midem maalesef. Sadece az tuzlu bir peynir tükettim kahvaltıda. Öğlen de 5 tane köfte ve salata yedim. Şunu merak ediyorum. Ben hiç vitamin takviyesi omega 3 gibi almıyorum. Bunlar diyetin etkisini daha fazla mı artırıyor?

kilo verenler listesine en başlarda girmek beni çok duygulandırdı gerçekten bu gazla ben çok kiloolar veririm çookkk kilolar veririz inşallahh kızlar:)

iyi aksamlar,
bugünkü menüm:
sabah: zeytin, badem, peynir + vitaminlerim & omega 3

aksam: mantarli omlet

6 km yürüyüs, 2lt su

yukarıdaki menüye ek olarak akşam menüm

3-4 kaşık semizotu yemeği
2 ızgara tavuk baget
domates, salatalık, acı sivri biber
1 kase yoğurt

2,5 litre su ve birazdan yürüyüşe gidicem 1 saat yürürüm..

Merhaba arkadaşlar;

SABAH (12.15):
Peynirli omlet, salatalık, 2 parça ceviz, 6 fındık, çay

AKŞAM (19.00):
Yarım porsiyon makarna, biraz dondurma Çok canım istemişti ikisini de, birazdan spora gidip telafi etmeye çalışacağım: 30 dk kardiyo, 30 dk ağırlık.

Suyum 2 lt kadar.

Sevgiler.

Son düzenleme:
canım tabiki listeye gireceksin hergün düzenli menünü yaz haftaya listedesin

çok geçmiş olsun sonucu bize de bildir

Acil şifalar diliyorum canım..iyi haberlerini bekliyoruz:)))

Selam Degua,

cok geçmiş olsun sana da :)

Geçmiş olsun degua. Güzel sonuçlar çıkar inşallah.

hepinize teşekur ederim yarın sonuçları alıcam bakallım durum ne merkezde
kg ıle ilşkilendırıyorum uyuşmaları çünkü başlarda hiç uyuyamazken kg verdıkçe bu uyuşmalar azaldı
ailede kalp rahatsızlığı var oda olabılır ondan korkuyorum asıl :18:
rabbbim hasta olanlara şifa versin

sabah menemen
10 adet fındık, maydanoz

öğle tavuklu salata

akşam patlıcan kebabı
yoğurt
salata

iyi geceler dilerim hepinize

sabah :) karatay kahvaltısı ..

öğlen : köfteli patlıcan yemeği ve yoğurt ..

akşam : mevsim salatası ..

aralarada : yeşil çay ..

spor : leslie ile 2 mill ..

kendimi çok hahfiflemiş hissediyorum daha 2 gün oldu karatay a başlayalı ama ben 1 haftadır şeker ile ekmeği bırakmıştım ön hazırlık yapmışım karataya bilmeden .. göbekte şkinliğim kalmadı kendimi daha zayıf hissediyorum 65 olmuşum 1 aydır 66 dan düşemedin aksine 67 olduydum yuppii yupp

Son düzenleme:

tebrik ederim canımmmm insaAllah isteedigin kiloyaa düsersinn

1 aydır Karatay diyeti yapıyorum.. 2 kilo verdim.. 64 kilodan 62 kiloya düştüm ama daha 3 kilom var.. her gün en az 4 km hızlı yürüyorum.. ama, akşamları 20:00 kuralı bana eşimin iş den geliş saati nedeniyle maalesef uymuyor ... sofradan kalkmam saat 21. 00 i buluyor.. oğlum ve eşimle birlikte sofrada olamak bizim aile icin bir ritüel .. aceba yavaş kilo verme sebebim bu olabilir mi ?

canım tabiki listeye gireceksin hergün düzenli menünü yaz haftaya listedesin

çok geçmiş olsun sonucu bize de bildir

iyi akşamlar kızlar bugünki menümü vereceğim anca 3 öğüne devam edeyimmi ve sabah uyanınca hemen kahvaltı şarmı açıkmamışsak ben uyandıktan 2 saat sonrası ancak acıkıyorum 3 öğünü önerileriniz yönünde yaptım 2 gündür bugün akşam yemeği sonrası tam bir hazımsızlık yaşıyorum anlamadım neden sanki bir balonum ve heran patlayabilirim ve bugün su içmekte zorlanıyorum
KAHVALTI30 da 1 bardak tarçınlı süt
kayısı kıvamda 2 yumurta
1 adet ceviz

ÖĞLE:akşamdan kalan bamya SAAT 13 30
tavuklu salata
2 kaşık yoğurt
1 kuru kayısı
2 ceviz
AKŞAM:SAAT 18:30 1 kase mercimek corbası
patlıcan kebabı
cacık
1 avuç yer fıstığı çok çekiciydi cazibesine dayanamadım
ama şu an patlamak üzere hissediyorum kendimi şu an itibari ile noktaladım yeme içme faaliyetimi ancak cay su yeşil çay devam
NOT:sabah kahvaltı sonrası tempolu bir saat yürüyüş
görüşmek üzere hoşcakalınız

karatay diyeti menülerim doğrumu sizce izlediğim yol umarım yanlış değildir yaptığım bir hata varsa uyarırımısınız lütfen:13:

iyi akşamlar hatunlar...bugün ki menüm;
sabah:
kıymalı yumurta
fındık
salatalık
örgü peynir
3 gün kurusu

öğle:
naneli kten tohumlu pul biberli koca tabak yoqurt

akşam:
zeytin yaqlı taze fasulye
yoqurt

sabah 5 mil , akşam 3 mil leslieyaptım öğlen 1 km yürüdüm.birazdan çıkıp 1 saat kadar yürüycem tekrar.
aralarda yeşil çay ve mate çayı 2 litre su

Son düzenleme:
karatay diyeti menülerim doğrumu sizce izlediğim yol umarım yanlış değildir yaptığım bir hata varsa uyarırımısınız lütfen:13:

ben yanlış birşey göremdim canım..gayet iyi görünüyor..kahvaltıya biraz daha güç verebilirsin ama ( yeşillik , gün kurusu ,zeytin ,peynir gibi)

Sabah:1su bardağı karadut
1 kayısı kıvamında yumurta
8zeytin
1 avuç ceviz fındık karışımı
Domates
Öğlen: 3 parça tavuk,5 kaşık meyhane pilavı,salata,2 çatal süzme yoğurt,2 çatal kremalı pasta

Akşam:3kaşık patlıcan etli,
1kase yoğurt.
Yeşil çay içmeliyimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…