Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah : karatay kahvaltısı
öğlen : bulgur pilavı, yoğurt, su
arada iki kuru incir
akşam : fırında tavuk la birlikte pişmiş patates
aralarda hep su hep yeşil çay

kahvaltıdan sonra 4km tempolu yürüyüş ..

ben bugun cokk kotuyumm bünye yeni yeni alışma çabalarında galibaaa..
Canım kötü olmanın sebebi ne? Karatay aç bırakmıyor ki?

Ortanca'cım hoş geldin aramıza. Patates yasak, ayrıca çabuk kg vermek istiyorsan kuru incir yememen gerekiyor. İncir kg verimini yavaşlatır. Ben bunu denemiş biri olarak uyarmak istedim. Geri kalanar güzel.

tatlı krizleriyle baş edemiyorum (

yok yok karatayla ilgisi yok canlarım ben üşütmüşüm ondan, ama Allahın izniyle tam tamına yarın başlayacam karataya, yarın hersey cok güzel olacak

ben de çok yeniyim ve hiç bir sıkıntım olmadı diyetle ilgili canım, sen ne zamandır yapıyosun?

selam canım, ben de 2 gündür başladım diyete ve aynı duyguları ben de hissediyorum, bel fıtığı ağrım vardı, oldukça hafifledi, gerçekten kendimi hafif ve huzurlu hissediyorum.. ben de yaklaşık bir haftadır porsiyonları küçültmüş, ekmeği değil ama tatlıyı kesmiştim. 2 gün önce de Karataya geçme kararı aldım, belkide hayatımın en doğru kararı diye düşünüyorum.. ama ben ayrıca tartılmama kararı da almıştım uzun süre ama buraya katıldım ve ptesi tartılıcam artık, o yüzden şimdi tartılmıyorum, mecburen ptesi görücem artık ne kadar verdiğimi..

merhabalar bende katılmak istiyorum..

selam canım ben de yeniyim.karatayda dün1 bugün2, bu grupta da ilk günüm.. sen de hoş geldin..

Sebep akşam yemeğini geç saatte yemen olabilir tabi ama bence 2 kilo da hiç fena değil canım...

yeniyim ama gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı yok, yani yasak olan bişey göremedim..

yok yok karatayla ilgisi yok canlarım ben üşütmüşüm ondan, ama Allahın izniyle tam tamına yarın başlayacam karataya, yarın hersey cok güzel olacak

geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda düzelirsin..

Son düzenleme:
Dün: sabah: karatay kahvaltısı
akşam: domates yemeği, yarım simit ve ufacık mini minnacık çaklıt ve çay.
Daha bitmedi saat 21:00den sonra çay, bir avuç badem, 1 adet incir.
spor: yok
su: 1 litre

Bugün: sabah:karatay kahvaltısı
öğle: menemen, 1 kase yoğurt ve 1 avuç badem.
akşam: 2 kase mercimek çorbası ve 1 avuç finduk, 2 adet gün kurusu ve çay.
spor: Exercice Fitness TAE BO Billy Blanks-.mp4 - YouTube yaptım çok yorucuydu.
Su: 1 litre kadar.
Not: Çantaları sabah verirsiniz. Şuan çok yorgunum her yerim ağrıyor Hayırlı geceler..

Arkadaslar yazılarınızı takip ediyorum sizlerden baya seyler ögrendim tesekkürler
yaklasık 2 ,5 aydır karatay diyeti yapıyorum 75 kilo dan 66 kiloya kadar
indim spor yapamıyorum ikiz bebek annesiyim vakit bulamıyorum ama
arada sizlerden ögrendigim lessi ile yürüyüsü yapmaya calısıyorum yaz
geldi arada kacamaklar yapmayada basladım inşş tekrardan skı tutmaya
baslayacagım hepimizin yaza fit girme dilegiyle

Günaydın arkadaşlar yeni gelenlere hoşgeldiniz Sabah2 yumurtadan bol yeşillikler yumurta salatası yedîm dünden anem çip köfte yaptı yemedim buzdolabında bana göz kırpıp beni yesene hadi ye deselerde yemedim savaştım îradeyle:)
Bazı arkadaşlar ılk haftalarda zorlandıklarından bahsetmişler hepimiz aynı süreçten geçtık geçiyoruzda ama zayıflama süreci zor aşamaları olan kendi içinde tuzakları olan bi süreç ama sabrımız ve ırademizle atlatacak kg ları vericez

kızlar günaydın bu sabah yıne mutsuzum ... dün davetteydik akşam yemeği saat 9 u buldu kuru faslye vardı neyse bı tabak ekmeksız pilavsız yedim.. tam gec yediğime uzulurken künefeyi getirdiler ağzımdan burnumdan teptiler saat on da .ktığımda . hani sen kilolu bile deyilsin ne diyetiymiş bu herşey gençlikde die (((((((((( ve sonuç sabah kalkınca karşılaştığım artı 500 gr (((

günaydın:)yumurta beni de bazen zorluyor maalesef,omega 3 takviyesi alan pek yok aramızda,ama diyetin etkisini arttırdığı doğrudur.
geçmiş olsun,umarım bugün daha iyisindir...
1 ayda 2kg normal çünkü verilecek çok fazla kilon yok,hafif geçiştir akşam yemeğini diycem ama bu şekilde bile gitse 1,5 ayda 3 kiloyu verirsin demektir.
karatay diyeti menülerim doğrumu sizce izlediğim yol umarım yanlış değildir yaptığım bir hata varsa uyarırımısınız lütfen:13:
pemboli menün güzel ancak 3 öğün seni zorluyorsa ne gerek var,dön o zaman 2 öğüne,bizim gibi geç kahvaltı edenlere 2 öğün yetiyor...

2,5 ayda 9 kilo

menümü paylaşayım...
daha etmedim ama kkk ek olarak 2-3 tene taze kayısı ya da biraz çilek yiyeceğim:26:
  1. akşama ev halkına nohut var ama ben z.yağlı kabak yanında yoğurt belki 2 kaşık nohut :26:
tabiki su 2,5 ya da 3 lt oluyor hemen hemen...ayrıca 2 gündür yürüyemedim,bugün de işim var ama bırakıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum,2 günün cezasını kestim kendime bugün 6 km yapayım diyorum ama bakalım:26::26:

Not: Çantaları sabah verirsiniz. Şuan çok yorgunum her yerim ağrıyor Hayırlı geceler..

günaydın sabah oldu anlarsın ya

+500 ek olarak bi de bu var

Son düzenleme:

boşver takma o +500 yarına gider o bugünlük hareketi,sporu,yeşil çayı arttır,bak bişey kalıyo mu?ayrıca böyle ısrarcılara sinir oluyorum,niye benim diyetime saygı göstermiyorsun di mi ama??herşey gençlikte diyenleri de yaşlılıkta yaşadıkları sağlık problemleriyle görmek gerek

günaydın...kahvaltı yapmak istemiyorum daha fazla yumurta yemekte istemiyorum :18:

tabi mecbur yemem lazım biliyorum ..güzel bi şekil vermek lazım

şimdi o yumurtalara yiyeiblmek için..sarımsaklı yoqurt falanmı döksem üstüne :44:

istemiyorsan bugün yeme bol bol peynir zeytin domates ye kuruyemiş ye hem ara vermek iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…