günaydın...kahvaltı yapmak istemiyorum daha fazla yumurta yemekte istemiyorum :18:
tabi mecbur yemem lazım biliyorum ..güzel bi şekil vermek lazım
şimdi o yumurtalara yiyeiblmek için..sarımsaklı yoqurt falanmı döksem üstüne :44:
teşekurler cnmsana da geçmiş olsun...
aklın nohutlarda kalmış bellii yermisin yemezmisin görücucem akşamamenümü paylaşayım...daha etmedim ama kkk ek olarak 2-3 tene taze kayısı ya da biraz çilek yiyeceğim:26:
tabiki su 2,5 ya da 3 lt oluyor hemen hemen...ayrıca 2 gündür yürüyemedim,bugün de işim var ama bırakıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum,2 günün cezasını kestim kendime bugün 6 km yapayım diyorum ama bakalım:26::26:
- akşama ev halkına nohut var ama ben z.yağlı kabak yanında yoğurt belki 2 kaşık nohut :26:
günaydın...kahvaltı yapmak istemiyorum daha fazla yumurta yemekte istemiyorum :18:
şimdi o yumurtalara yiyeiblmek için..sarımsaklı yoqurt falanmı döksem üstüne :44:
istemiyorsan bugün yeme bol bol peynir zeytin domates ye kuruyemiş ye hem ara vermek iyi olur
omlet gibi yaparken ne kadar çok sebze girerse içine yumurtayı o k<adar kolay yiyorum domates,biber,mantar,soğan falan ama haşlanmış için :26:sabah sarımsak tüketebiliyorsan neden olmasın
günaydın cnm bence de kendini çok kasma yumurtaya alternatif proteinlerde var onları çoğalt
günaydın kızlar ben bu bünyeyi anlıyorsam ne olayım :) bir insan herşeyi düzgün yaptıgına inanırken +700 le uyanırmıbugün sabah 8 de sadece 1 bardak tarçınlı süt içtim üstüne leslie 1 +leslie 2 nedşyorsunuz leslie yürümek yerine yapılması uygunmudur akşam menümü paylaşacağım sizlerle sabah içtiğim süt buçuk öğünmü olur ?kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın akşam bir ara girerim ciddi ders çalışmalıyım hafta sonu sınavım var bu yaştan sonra ne derdimse açık öğretim sosyoloji okuyorum bazen sıkılsamda çok güzel şeylerde öğreniyorum umarım bitirebilirim bu sene başladım .haaaa birde benim oğlumda elinden geldiğince karatay yapmaya çalışıyor neskafeye taktı şekersiz ve kremasız içebilirmi?sütle yada su ile tşk ederim kızlar görüşmek üzere
sabah : karatay kahvaltısı
öğlen : bulgur pilavı, yoğurt, su
arada iki kuru incir
akşam : fırında tavuk la birlikte pişmiş patates
aralarda hep su hep yeşil çay
kahvaltıdan sonra 4km tempolu yürüyüş ..
şekersiz türk kahvesinin metabolizmaya bi etkisi varmıdır.günde 2 kere içmeye çalışıyorum sabah kahvaltıdan sonra ve öğlenden sonra 4-5 gibi.
bide sakız çiğnemek .galiba biri sormuştu ama cevabını okuyamadım.yasakmı.
dün bir arkadaşımla sohbet ederken söyle dedi bana seningibi biri diyeti nasıl olurda şu saatte bu bu saatte bu yencek diye katı kuralları olan bi diyet programı izlemedi hayret ettim dedi sonrada şunu ekledi bak beynini rahat bıraktın sıkmadın bu sefer kendini vucut kıtlık psikolojisine girmeden kg verebildin dedi
sonra düşündüm cidden öyle nekdar kendimizi sıkarr aah ahh kg veremıycekmiyim herkes kg verıyor ben neden veremıyorum ustelık bilemem nekdar spor yaptğm halde der durur kafada kurarsak zaten kg vermek gibi bi şansımız kalmıyor
toparlarsam önce beyni rahat bırakmak zorundayız gerisi gelıcekdir
şekersiz türk kahvesinin metabolizmaya bi etkisi varmıdır.günde 2 kere içmeye çalışıyorum sabah kahvaltıdan sonra ve öğlenden sonra 4-5 gibi.
bide sakız çiğnemek .galiba biri sormuştu ama cevabını okuyamadım.yasakmı.
günaydın sabah oldu anlarsın ya
+500 ek olarak bi de bu var
boşvertakma o +500 yarına gider o bugünlük hareketi,sporu,yeşil çayı arttır,bak bişey kalıyo mu?ayrıca böyle ısrarcılara sinir oluyorum,niye benim diyetime saygı göstermiyorsun di mi ama??herşey gençlikte diyenleri de yaşlılıkta yaşadıkları sağlık problemleriyle görmek gerek
günaydın kızlar ben bu bünyeyi anlıyorsam ne olayım :) bir insan herşeyi düzgün yaptıgına inanırken +700 le uyanırmıbugün sabah 8 de sadece 1 bardak tarçınlı süt içtim üstüne leslie 1 +leslie 2 nedşyorsunuz leslie yürümek yerine yapılması uygunmudur akşam menümü paylaşacağım sizlerle sabah içtiğim süt buçuk öğünmü olur ?kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın akşam bir ara girerim ciddi ders çalışmalıyım hafta sonu sınavım var bu yaştan sonra ne derdimse açık öğretim sosyoloji okuyorum bazen sıkılsamda çok güzel şeylerde öğreniyorum umarım bitirebilirim bu sene başladım .haaaa birde benim oğlumda elinden geldiğince karatay yapmaya çalışıyor neskafeye taktı şekersiz ve kremasız içebilirmi?sütle yada su ile tşk ederim kızlar görüşmek üzere
Bende bugün +600 çıktım herşey düzenliydi dün yediklerim,
sabah karatay diyeti
öğlen yoğurt içinde 3-4 kayısı
akşam 3 adet z.yağlı yaprak sarma pirinçli
4 adet ızgara tavuk
piyaz
3 lt yakın su
öğlen 1 saat kardiyo
akşam şu meşhur vesli mi ne
ben de omega 3 kullanmıyorum.
Ben 3.günümdeyim şuan,şizin yazdıklarınızı okuyup bilgi ediniyorum,henüz tartılmadım..
Fakat size katılıyor ve 3.günde olmama rağmen yumurta yiyemediğimi itiraf ediyorum,
haşlanmış yumurtayı zeytinle,peyniri az kuruyemişle tüketiyorum ama 1.5 yumurtadan fazlası gitmiyor.
Bir de en az 4 saatlik açlık araları tamamen boş mu olmalı mesela soda yada şekersiz türk kahvesi içebilir miyiz?
canım hoşgeldin aramıza.evet canan hoca ağzına bir lokma atsan bile ikinci öğün için için 4-5 saat geçmesi gerektiğini söylüyor.şekersiz türlk kahvei bende tüketiyorum 2 defa günde tokluk hissi veriyor bana yasak değilmiş.sakız konusunda bir bilgim yok merkalardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?