Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

omlet gibi yaparken ne kadar çok sebze girerse içine yumurtayı o k<adar kolay yiyorum domates,biber,mantar,soğan falan ama haşlanmış için :26:sabah sarımsak tüketebiliyorsan neden olmasın

sana da geçmiş olsun...
teşekurler cnm
aklın nohutlarda kalmış bellii yermisin yemezmisin görücucem akşama
çizelgene baktım aynı kg dayız

hergün yumurta yemek hepimizi sıkıyor ama değişiklkyapmak lazım
süt/yoğurt+ 1 porsiyon meyve
yada 10adet fındık mevsim meyvesi
yada menemen bol sebzeli içine bazen kaşar bile rendelıyorum enfes oluyor
klasık kahvaltı bazende yumurtasız peynir zeytin domates yeşillk ve kuruyemişler eşliğinde
hyani kendini sıkmadan ogün vucut ne istiyorrsa onu yemeye çalış
sıkarsan kendini kg veremezsin
dün bir arkadaşımla sohbet ederken söyle dedi bana seningibi biri diyeti nasıl olurda şu saatte bu bu saatte bu yencek diye katı kuralları olan bi diyet programı izlemedi hayret ettim dedi sonrada şunu ekledi bak beynini rahat bıraktın sıkmadın bu sefer kendini vucut kıtlık psikolojisine girmeden kg verebildin dedi
sonra düşündüm cidden öyle nekdar kendimizi sıkarr aah ahh kg veremıycekmiyim herkes kg verıyor ben neden veremıyorum ustelık bilemem nekdar spor yaptğm halde der durur kafada kurarsak zaten kg vermek gibi bi şansımız kalmıyor
toparlarsam önce beyni rahat bırakmak zorundayız gerisi gelıcekdir

günaydın cnm bence de kendini çok kasma yumurtaya alternatif proteinlerde var onları çoğalt

günaydınlar :))
akşam barbekü partimiz vardı.kaçamk sadece 2 dilim kazan dibi oldu 20:)
kahvaltı evden çıkarken 1 bardak süt sabahları ve akşam yatmadan önce düzenli olarak içiyorum.
işyerinde saat 9:15 de 1 yumurta+peynir+domates+12 ad zeytin+salatalık+5-6 ad sarı kuru üzüm bi parça cevizli sucuk
öğlende lahmacun +ayram yemeyi düşünüyorum.
akşama ALLAH büyük (hehehe zerrin gülüşü)

önemli bi konuya çok takılıyorum.omega 3 takviyesi kullanmıyorum ama acilen kullanmak istiyorum.kilo vermeyi hızlandırıyormuş.KULLANAN ARKADAŞLARIM NE TAVSİYE EDERSİNİZ.BUGÜN KESİN ALACAĞIM.ÇÜNKÜ KURUYEMİŞ TÜKETİMİM DE DÜZENLİ DEĞİL.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
tün yopiğe girdim ama menümü yazmayı unutmuşum :18:
dün ki menüm
sabah:karatay kahvaltısı
öğlen:yoğurtlu cevizli semizotu salatası
akşam:tavuklu şehriye çorbası,etli taze fasulye ve ayran

bugün ki menüm:
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:dün akşamdan kalan etli taze fasulye ve yoğurt
akşam:ton balıklı salata

günaydın kızlar ben bu bünyeyi anlıyorsam ne olayım :) bir insan herşeyi düzgün yaptıgına inanırken +700 le uyanırmı bugün sabah 8 de sadece 1 bardak tarçınlı süt içtim üstüne leslie 1 +leslie 2 nedşyorsunuz leslie yürümek yerine yapılması uygunmudur akşam menümü paylaşacağım sizlerle sabah içtiğim süt buçuk öğünmü olur ?kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın akşam bir ara girerim ciddi ders çalışmalıyım hafta sonu sınavım var bu yaştan sonra ne derdimse açık öğretim sosyoloji okuyorum bazen sıkılsamda çok güzel şeylerde öğreniyorum umarım bitirebilirim bu sene başladım .haaaa birde benim oğlumda elinden geldiğince karatay yapmaya çalışıyor neskafeye taktı şekersiz ve kremasız içebilirmi?sütle yada su ile tşk ederim kızlar görüşmek üzere

şekersiz türk kahvesinin metabolizmaya bi etkisi varmıdır.günde 2 kere içmeye çalışıyorum sabah kahvaltıdan sonra ve öğlenden sonra 4-5 gibi.
bide sakız çiğnemek .galiba biri sormuştu ama cevabını okuyamadım.yasakmı.

istemiyorsan bugün yeme bol bol peynir zeytin domates ye kuruyemiş ye hem ara vermek iyi olur

omlet gibi yaparken ne kadar çok sebze girerse içine yumurtayı o k<adar kolay yiyorum domates,biber,mantar,soğan falan ama haşlanmış için :26:sabah sarımsak tüketebiliyorsan neden olmasın

günaydın cnm bence de kendini çok kasma yumurtaya alternatif proteinlerde var onları çoğalt

zorunlu görev gibi yedim yine iki yumurtayı :))) sabah sabah sarımsak gitmiyomuş hakikaten ..
çok karışık şeyler yiyemiyorum özellikle sabahları birde tek başıma yapıyorum kahvaltıyı çok uqraşmak istmeiyorum kendim için :))

sütle içsin derim canım ama süt tozuyla deil gerçek sütle :))
bu arada okumanın yaşımı olur bende 3 çocukla hala açık öqretimdeyim hatta bu dönem dondurmak zorunda kaldım doqum yaptıqım için
seneye devam inş. başarılar canım sınavlarda..

Bende bugün +600 çıktım herşey düzenliydi dün yediklerim,
sabah karatay diyeti
öğlen yoğurt içinde 3-4 kayısı
akşam 3 adet z.yağlı yaprak sarma pirinçli
4 adet ızgara tavuk
piyaz

3 lt yakın su
öğlen 1 saat kardiyo
akşam şu meşhur vesli mi ne

ben de omega 3 kullanmıyorum.

evet evet no patates:) bir de eger kilo vermek istiyorsanız salatayı artırıp aralarda sut , ayran olabilir. Bulgur pilavı da bir sure yenilmemelidir.

Son düzenleme:

ben sormuştum ama kimse cevap vermemişti..bende diğer topikte sordum.
birisi çiğnemek serbest dedi canan hoca öle demiş.
şekersizse tabii..kahve konusunu bilmiyorm cnm

Haklısın canım, beyni rahat bırakmak çok önemli, kilo verememekten korkarsak, korktuğumuz başımıza geliyor, ne zaman ki kafamız rahat olursa o zaman herşey daha güzel oluyor..

kafein spor öncesi yağ yakımını artırmak için kullanılıyor, ben spor öncesi değil de sabah ve öğleden sonra olmak üzere şekersiz 2 fincan içiyorum.. karatay da izin var sade türk kahvesine, hazır kahve karışımları önerilmiyor ama..

Son düzenleme:
günaydın sabah oldu anlarsın ya

+500 ek olarak bi de bu var

hehe teşekkür ederim bu iyi geldi

aynen canım doğru söylüyorsn ne kadar dert varsa kdv siyle ilerleyen yaşlarda dönüyor ki zaten 30 a merdiven dayadık... etrafındaki insanların duyarlı olması çok önemli ama nerdeeee...... bu gun biraz sıkıyım kendimi 5i bi yerde çayı vardı ya ondan içiyorum dur bklm

hehe yumurta beni de kahvaltıdan soğuttu ama ustuste farklı pişirince ii oluo bi gün sütlü bi gün peynirli maydonozlu bi gün rafadan çok da sıkılırsam arada yumurta yerine muz yiyorum ama yumurta gibi tok tutmuyo daha kısa surede acıkıosun.

işlem görmüş kahve yasak die biliorum

bu gün sanırım çoğumuz artı kgler le kalktık umarım sadece şişliktir ki sanırım öyle

Ben 3.günümdeyim şuan,şizin yazdıklarınızı okuyup bilgi ediniyorum,henüz tartılmadım..
Fakat size katılıyor ve 3.günde olmama rağmen yumurta yiyemediğimi itiraf ediyorum,
haşlanmış yumurtayı zeytinle,peyniri az kuruyemişle tüketiyorum ama 1.5 yumurtadan fazlası gitmiyor.

Bir de en az 4 saatlik açlık araları tamamen boş mu olmalı mesela soda yada şekersiz türk kahvesi içebilir miyiz?

Son düzenleme:

canım hoşgeldin aramıza.evet canan hoca ağzına bir lokma atsan bile ikinci öğün için için 4-5 saat geçmesi gerektiğini söylüyor.şekersiz türlk kahvei bende tüketiyorum 2 defa günde tokluk hissi veriyor bana yasak değilmiş.sakız konusunda bir bilgim yok merkalardayım.

Merhaba hanımlar..
Bu sabah yine yumurta yiyemedim. Yumurtanın yerine muz da yiyemedim:) 4 ince parça tuzu alınmış hellim kızarttım onları yedim. 2 tane kayısı kurusu ve bir avuç kadar ceviz. Bol bol su içtim. Heralde 1,5 litreyi geçmiştir şimdiden. Dün akşam yürüyüşümü sporumu yaptım. Bu hafta başından itibaren her sabah işe yürüyerek gitmeye başladım. Yarım saat sabah yürüyüşüm oldu böylelikle. Tartıyla aramız bozuk 4 gündür. Almadım ama sadece 200 gr eksildim. Demoralize ediyor bu durum.

Arkadaşlar birçok soru ve birçok cevap olmuş ipin ucunu kaçırdım biraz ama :)

Genel olarak yumurtadan muzdariplik var sanırım. Yumurtayı iki kaşık kadar sütle bolca çırparsanız, tadı ve görüntüsü daha farklı ve daha hafif olacaktır. Özellikle az pişmiş domates olmak üzere içine eklenen sebzeler ve üzerine rendelenen biraz kaşar ile çok farklı tatlar elde edebilirsiniz.

Türk kahvesi ve siyah çay yasak değil öğün aralarında, hazır kahve işlenmiş bir gıda olduğu için maalesef yasak, tabii ki hazır kahve kremaları da aynı şekilde yasak.

Sakız konusu ile ilgili de bakın şunu buldum :)

Sakız çiğnemek kilo almaya sebep olur mu? CNN TÜRK Video

Anladım canım,bunu ayrıca dikkate alıcam..
Ama o zaman türk kahvesinin hemen öğünün üzerine mi içiyoruz?
Sakızdan nefret ederim zaten,o kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…