anladım canım,bunu ayrıca dikkate alıcam..
Ama o zaman türk kahvesinin hemen öğünün üzerine mi içiyoruz?
Sakızdan nefret ederim zaten,o kalsın..
selammm bugün tam tamina karatay yaptim beenbirde ben cok zor lavaboya giden biriydim, simdi gunde mutlaka gider oldum ekmegi kesmemden dolayi
evet kilo aynı ama senin boyun benden uzun demek ki,bmı daha düşük çünkü...aklın nohutlarda kalmış bellii yermisin yemezmisin görücucem akşama
çizelgene baktım aynı kg dayız
topikte daha önce olan arkadaşlar marincap 500 kullanıyorlardı hem değerleri hem fiyatı uygunmuşgünaydınlar :))
akşam barbekü partimiz vardı.kaçamk sadece 2 dilim kazan dibi oldu20:)
kahvaltı evden çıkarken 1 bardak süt sabahları ve akşam yatmadan önce düzenli olarak içiyorum.
işyerinde saat 9:15 de 1 yumurta+peynir+domates+12 ad zeytin+salatalık+5-6 ad sarı kuru üzüm bi parça cevizli sucuk
öğlende lahmacun +ayram yemeyi düşünüyorum.
akşama ALLAH büyük (hehehe zerrin gülüşü)
akşamı hafif geçiştir madem öğlen lahm.yiyeceksin....
önemli bi konuya çok takılıyorum.omega 3 takviyesi kullanmıyorum ama acilen kullanmak istiyorum.kilo vermeyi hızlandırıyormuş.KULLANAN ARKADAŞLARIM NE TAVSİYE EDERSİNİZ.BUGÜN KESİN ALACAĞIM.ÇÜNKÜ KURUYEMİŞ TÜKETİMİM DE DÜZENLİ DEĞİL.
arkadaşlar söylemiş zaten işlenmiş olduğu için yasak diye ama ben yıllardan beri içtiğim için bırakamıyorumgünaydın kızlar ben bu bünyeyi anlıyorsam ne olayım :) bir insan herşeyi düzgün yaptıgına inanırken +700 le uyanırmıbugün sabah 8 de sadece 1 bardak tarçınlı süt içtim üstüne leslie 1 +leslie 2 nedşyorsunuz leslie yürümek yerine yapılması uygunmudur akşam menümü paylaşacağım sizlerle sabah içtiğim süt buçuk öğünmü olur ?kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın akşam bir ara girerim ciddi ders çalışmalıyım hafta sonu sınavım var bu yaştan sonra ne derdimse açık öğretim sosyoloji okuyorum bazen sıkılsamda çok güzel şeylerde öğreniyorum umarım bitirebilirim bu sene başladım .haaaa birde benim oğlumda elinden geldiğince karatay yapmaya çalışıyor neskafeye taktı şekersiz ve kremasız içebilirmi?sütle yada su ile tşk ederim kızlar görüşmek üzere
benim de favorimdir,içirdiğim herkes tiryakisi oldu
kapanış kahveciğim(ben damla sakızlı içiyorum ama gerçek yani aromalı falan değil
sabahtan beri ayaktaydım yeni oturdum çorbamı da elime aldım neler yapıyorsunuz bakalım
arkadaşlar dün topiğe giremedim kaynanam kahvaltıya çağırdı doğal olarak akşamda oradaydık
menü bildirimi yapamadım çokda özledim sizi aramıza yeni katılanlar olmuş hoş gelmişler sefa getirmişler
dün sabah kahvaltıda kuymak yedim ekmeksiz
gördüm kuymağı gördüm,bir de ekmeksiz demişsin,çantalar gelir birazdan ayyy canım çekti şimdi yaaaa olsa 1 kaşıkçık yerdim
kuymak bizde un şeker ve tereyağ ile yapılır ada392 nin yediği nasıl bişey ayrıntıları alayım da ona göre çantam elimde
onunki sanırım karadeniz bölgesinde mısır unu,tereyağ ve peynirle yapılandan,ayrıntıyı verir okuynca,40 beden giymek güzel di mi?çabalarının karşılığını görmek mutlu ediyorhadi ben ütüye kalkıyorum
yürüyüş için
ben sabah bisiklet sürdüm ardından evi paspasladım burada yazın halılar kalktığı için hergün paspas gerekiyor
ardından kızıma almaya gittim oradan çarşıya 2 saat dolaştık o da spordan sayılır bu arada süper bişey oldu çok güzel bir elbise gördüm en büyüğü 40 bedendi veee bana şık diye oldu o kadar güzel oldu ki dayanamadım ve aldım haftaya bildirimde beden 40 yazacağım
o muhlama değil miEvet bizde de tereyağ ve peynirden yapılır. Şeker yoktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?