Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selammm bugün tam tamina karatay yaptim been birde ben cok zor lavaboya giden biriydim, simdi gunde mutlaka gider oldum ekmegi kesmemden dolayi

merhaba,

benim bugünkü menüm

sabah:iki kahve (işe geç kaldığımdan birşey yiyemedim)

öğle:1,5 pasta tabağı kısıır (kızımla yaptık),şekersizçay,2kayısı

akşam:tavuklu,domates,biberli yumurta pizzası,ayran
kapanış kahveciğim(ben damla sakızlı içiyorum ama gerçek yani aromalı falan değil.)

aktivite:azcık totomu kaldırıp 40 dakika koşu bandında tepinmece...

bugün evde temizlik var ve ben orada yokum ne güzel değil mi? ama biriktirdiğim ev işlerimvar çamaşır ve ütü gibi onlarıda yaparsam.değmen benim keyfimeee!

sabah 1 bardak süt işe gecikmiştim kahvaltı yapamadım
öğle kuru fasulye salata yoğurt
akşam muhtemelen balık yiycem

öğlen yemeğim değişti.işyeride türlü makarna yoğurt vardı yemem lahmacun reim diye düşünmüştüm.sonra fikir değiştirip biraz türlü patatesleri ve havuçlarını ayırarak+yoğur yarım avuçta sarı kuru üzüm.

Merhaba kızlar:)yeni katılan arkadaşlar ben de 1 hafta oldu katılalı foruma diyete ve çok olumlu sonuçlar alıyorum.yalnız sporum yok akşamları eşimle 20 dak. kadar yürüyoruz o kadar:)

sabah (7.30): sahanda yumurta,2 küçük dilim peynir 10 zeytin,1 avuç ceviz,1 domates
öğlen okulda kabak mücver bi de makarna vardı.onu yemedim tabiki de:)
arkadaşlarla lahmacun söyledik ayranla onu yedim:)
akşama da Allah ne verdiyse bakcaz bakalım:)

arkadaşlar dün topiğe giremedim kaynanam kahvaltıya çağırdı doğal olarak akşamda oradaydık
menü bildirimi yapamadım çokda özledim sizi aramıza yeni katılanlar olmuş hoş gelmişler sefa getirmişler

dün sabah kahvaltıda kuymak yedim ekmeksiz 10.00da
peynir
zeytin
bol bol çay
akşam 17 gibi
2adet dana bonfile
3 kaşık bulgur pilavı
salata
bugün saat 11 de
peynir zeytin
5 tane ceviz
ciğer kavurma vardı ondanda yedim
domates
1fincan çay
akşamada etli patates yemeği var ben etlerinden yicem
cacık
1litre suyumu içtim daha 2 litre var
spor yapamıyorum birkaç gündür ama sürekli ayaktayım dün bi yarım saatte yürüyüş yapmıştım.

aklın nohutlarda kalmış bellii yermisin yemezmisin görücucem akşama
çizelgene baktım aynı kg dayız
evet kilo aynı ama senin boyun benden uzun demek ki,bmı daha düşük çünkü...
topikte daha önce olan arkadaşlar marincap 500 kullanıyorlardı hem değerleri hem fiyatı uygunmuş
arkadaşlar söylemiş zaten işlenmiş olduğu için yasak diye ama ben yıllardan beri içtiğim için bırakamıyorum

kapanış kahveciğim(ben damla sakızlı içiyorum ama gerçek yani aromalı falan değil
benim de favorimdir,içirdiğim herkes tiryakisi oldu

Son düzenleme:

gördüm kuymağı gördüm,bir de ekmeksiz demişsin,çantalar gelir birazdan ayyy canım çekti şimdi yaaaa olsa 1 kaşıkçık yerdim

yürüyüş için
ben sabah bisiklet sürdüm ardından evi paspasladım burada yazın halılar kalktığı için hergün paspas gerekiyor
ardından kızıma almaya gittim oradan çarşıya 2 saat dolaştık o da spordan sayılır bu arada süper bişey oldu çok güzel bir elbise gördüm en büyüğü 40 bedendi veee bana şık diye oldu o kadar güzel oldu ki dayanamadım ve aldım haftaya bildirimde beden 40 yazacağım

gördüm kuymağı gördüm,bir de ekmeksiz demişsin,çantalar gelir birazdan ayyy canım çekti şimdi yaaaa olsa 1 kaşıkçık yerdim

kuymak bizde un şeker ve tereyağ ile yapılır ada392 nin yediği nasıl bişey ayrıntıları alayım da ona göre çantam elimde

sabah
2 yumurta
2 domates
1 kk peynir
5 zeytin
10 tane yerfıstığı

1 saat bisiklet

öğle
2 kase az mercimekli sebze çorbası
1 bardak ayran

1 saat yürüyüş

akşam
1 tabak z.yağlı kabak yemeği
1 kase cacık
1 avuç yerfıstığı yiyebilirim

su henüz 1.5 lt 3 e tamamlanır

Son düzenleme:
kuymak bizde un şeker ve tereyağ ile yapılır ada392 nin yediği nasıl bişey ayrıntıları alayım da ona göre çantam elimde

onunki sanırım karadeniz bölgesinde mısır unu,tereyağ ve peynirle yapılandan,ayrıntıyı verir okuynca,40 beden giymek güzel di mi?çabalarının karşılığını görmek mutlu ediyorhadi ben ütüye kalkıyorum

Son düzenleme:

Evet bizde de tereyağ ve peynirden yapılır. Şeker yoktir.

Tebrikler canım :))

merhaba,

yumurtadan ben de bezdim, aksam yemeklerine itekliyorum arada bir.
sabah mi öglen mi desem bilemedim, firinda kasarli tereyagli mantar lüplettim

20dksi uyuklama & esneme olmak üzere 60 dk yoga. kedim evden kacmis, 1.5 saate yakin onu aradim disarda, hizli tempo yürüyerek =(, terasta güneslenirken buldum haspayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…