canım evde olman daha iyi. çıkıp dışarda bir yürüyüş yap. onada imkan yoksa çarşı pazar gez.
yeşillik, ev yoğurdu ve hareket bence kabızlığın en etkin çözümleri. yoğurda keten tohumıda eklersen oda olur. salatalarına bol bol sızma zeytin yağ kullan.
öyle ama canım o hemen olmuyormuş bir kaç ay içinde gerçekleşir diyor hoca
ilk önce 1kez yumuşak çıkacak sonra 2.si gelir yazıyordu kitapta
çaya zaten işyerinde alıştım canım benim dışımdaki herkes şekersiz içiyordu haliyle bana gelen her çay şekersiz ve kaşıksız geliyordu kalkıp mutfağa gitmeye üşendiğim için her seferinde alıştımaynen senin gibi çaydada kahvedede çok fazla zorlandım. çayı bıraktım. kahveyide tat alamıyorum. içmiyorum bendeee
benim daha 3güncük olduuuuu ama 64,5 ile başladım bu sabah tartı 63,7'yi gösterdi ne çabuk dedim yaaaa ama sanırım ödem atıyorum şu anda başka bişeycik olamaz sanırımgebelikte kabızlık çok oluyor ya. bende rahatladım bu konuda.
benim 4 ay oldu diyete başlayalı.
omeah 3 ü marincap kullanan var mı diğerleri pahalı biraz birde yazın kullanılmıyormuş
bana da aynı şeyi söylediler ama gamze1923 ve eşi kullanıyorlar yaz kış bişey olmadı bende dedi ona güvenerek içeceğim bende
yazın kullanılmayan içinde a vitamini olanmış:) araştırıyorum helal sertifikalı olana bakıyorum oğluma da kullanmak istiyordum zaten.
benim görümcem eczanede çalışıyor o da içinde balık yağı olduğu için ağır gelir yazın demişti ama içinde a vitamini olduğunu söylemedi zaten solgar veya gnc de yok içinde a vitamini yok helal sertifikalı olanda mı varmış bizimle de paylaşırsan memnun olurum canım
öğle yemeğinde
mercimek çorbası
domatesli köfte ve yoğurt yedim ve şu anda kendimi şiş hissediyorum
bir de patates yiyebiliyormuyuz azıcık da patatesinde yedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum
evet canım domuz jelatini kullanılan problem anti marka dimi canım tamamdır bende araştırayım öyleyse sağolasın canımTek bir marka buldum anti diye marankide sitesinde ondan satıyor, helal olması önemli domuz jelatini mi sığır jelatini mi ya da balık kıkırdağından olanmış bu dediğim marka sadece sığır olmasıda yetmiyor helal kesim yapıldımı ona o da önemli yani benim için:)
hadi yaa gitti görüyor musun yedim benn kötü oldu şimdiiiPatates maalesef yenmiyor
Öldürün beniiiii yaşamak istemiyoruuummm,
Az önce gittiğim bir ziyaretteeee,yemediğim kalmadı,
Kusmak istiyorum,kendimi zemin kattan aşağıya falan atmak istiyorum....
salata yiyorum öğünlerde yağı artırmam lazım sanırım aç karnına içsem olur heralde yoğurtta ev yapımı keten tohumunda tereddüt ettim ösrtojen hormonun yükseltiyormuşya araştırayım en iyisi:)
bence mantıklı içerikleri aynıysa sorun yok benceKafam iyice karıştı hangi marka derkenhelal sertifikalı bir tane buldum oğlumada kullanabilirim öyle yazıyor yani, peki şurup şeklinde alsam kullansam hem oğluma hem kendime o zaman helal sertifikasına gerek kalmaz jelatin olmayacağı için biri beni aydınlatsın
spor yappppppp bir yürüyüşe çık hem kalori yakarsın hem de sinirlerini yatıştırmış olursunnÖldürün beniiiii yaşamak istemiyoruuummm,
öğle yemeğinde
mercimek çorbası
domatesli köfte ve yoğurt yedim ve şu anda kendimi şiş hissediyorum
bir de patates yiyebiliyormuyuz azıcık da patatesinde yedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum
Öldürün beniiiii yaşamak istemiyoruuummm,
patatesin glisemik indeksi yüksek olduğu için yenmese daha iyi olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?