Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

salata yiyorum öğünlerde yağı artırmam lazım sanırım aç karnına içsem olur heralde yoğurtta ev yapımı keten tohumunda tereddüt ettim ösrtojen hormonun yükseltiyormuşya araştırayım en iyisi:)

omeah 3 ü marincap kullanan var mı diğerleri pahalı biraz birde yazın kullanılmıyormuş

aynen senin gibi çaydada kahvedede çok fazla zorlandım. çayı bıraktım. kahveyide tat alamıyorum. içmiyorum bendeee
çaya zaten işyerinde alıştım canım benim dışımdaki herkes şekersiz içiyordu haliyle bana gelen her çay şekersiz ve kaşıksız geliyordu kalkıp mutfağa gitmeye üşendiğim için her seferinde alıştım kahveyi sanırım bende bırakacağım şekersiz hiç gitmiyor hiç
gebelikte kabızlık çok oluyor ya. bende rahatladım bu konuda.
benim 4 ay oldu diyete başlayalı.
benim daha 3güncük olduuuuu ama 64,5 ile başladım bu sabah tartı 63,7'yi gösterdi ne çabuk dedim yaaaa ama sanırım ödem atıyorum şu anda başka bişeycik olamaz sanırım

bana da aynı şeyi söylediler ama gamze1923 ve eşi kullanıyorlar yaz kış bişey olmadı bende dedi ona güvenerek içeceğim bende

yazın kullanılmayan içinde a vitamini olanmış:) araştırıyorum helal sertifikalı olana bakıyorum oğluma da kullanmak istiyordum zaten.

yazın kullanılmayan içinde a vitamini olanmış:) araştırıyorum helal sertifikalı olana bakıyorum oğluma da kullanmak istiyordum zaten.

benim görümcem eczanede çalışıyor o da içinde balık yağı olduğu için ağır gelir yazın demişti ama içinde a vitamini olduğunu söylemedi zaten solgar veya gnc de yok içinde a vitamini yok helal sertifikalı olanda mı varmış bizimle de paylaşırsan memnun olurum canım

öğle yemeğinde
mercimek çorbası
domatesli köfte ve yoğurt yedim ve şu anda kendimi şiş hissediyorum
bir de patates yiyebiliyormuyuz azıcık da patatesinde yedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum

Tek bir marka buldum anti diye marankide sitesinde ondan satıyor, helal olması önemli domuz jelatini mi sığır jelatini mi ya da balık kıkırdağından olanmış bu dediğim marka sadece sığır olmasıda yetmiyor helal kesim yapıldımı ona o da önemli yani benim için:)

öğle yemeğinde
mercimek çorbası
bir de patates yiyebiliyormuyuz azıcık da patatesinde yedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum

Patates maalesef yenmiyor

evet canım domuz jelatini kullanılan problem anti marka dimi canım tamamdır bende araştırayım öyleyse sağolasın canım
Patates maalesef yenmiyor
hadi yaa gitti görüyor musun yedim benn kötü oldu şimdiii

Öldürün beniiiii yaşamak istemiyoruuummm,
Az önce gittiğim bir ziyaretteeee,yemediğim kalmadı,
Kusmak istiyorum,kendimi zemin kattan aşağıya falan atmak istiyorum....

ANTI ANTİ Anti Omega 3 Likit - 120 kapsül - Kocher ve Helal Sertifikalı

Helal ve Kocher Sertifikalı

Bu gıda takviyesi 300 mg EPA, 200 mg DHA yağ asidi içerir.

EPA/DHA kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur.

DHA yağ asidi beynin normal gelişimi ile göz ve sinir sisteminin gelişimine yardımcı olur.

Omega 3 yağ asitleri için yeterli tüketim miktarı 1,6 gr/gündür.

DHA için yeterli tüketim düzeyi 1-3 yaş grubu için 0,7 gr/gündür.

4-8 yaş grubu için 0,9 gr/gündür.

9-13 yaş grubu için 1,2 gr/gündür.

Bu ürün dünyanın en büyük ve prestijli kuruluşu olan Capsugel firması tarafından firmamıza özel olarak üretilmiştir.(Home | Capsugel)

Patentli bir teknoloji olan likid kapsül teknolojisi ile üretilen bu üründe kullanılan jelatin kapsül,balık kıkırdağından elde edilmekte olup vucutta hiçbir kalıntı bırakmamaktadır.

Likit kapsüllerin emilim ve bioyararlınımı softjel formatından daha üstün özelliklere sahiptir.

Omega 3 yağ asitleri hücre membranında fosfolipid yapısında ve çok sayıda enzimin substratı olarak görev yapmaktadır.Bu yüzden bu yağ asitlerine esansiyel yağ asitleri denir ve dışarıdan destek olarak ömür boyu alınması gerekmektedir.

The Expert Committe of the United Nations and World Health Organizations Joint Food and Agriculture Organizationa göre düzenli olarak Omega 3 tüketen annelerin bebeklerinde beyin,sinir ve görme yeteneklerinin gelişiminin bu dengeyle beslenmeyen annelerin bebeklerine oranla daha iyi olduğu kanıtlanmıştır.

NEDEN OMEGA 3 LİKİD KAPSÜL ?

Dünyanın en önemli Kapsül üreticisi olan Capsugel firması tarafından firmamıza özel olarak üretilmiş olan bu ürün likid kapsül olması nedeniyle emilimi maksimum düzeydedir.

Kapsülün hammaddesi tamamen balık kıkırdağından imal edilmiş olup Kocher ve Helal sertifikalarına sahiptir.

Ürüne ait ağır metal testleri yapılmıştır.

Likid Kapsül Teknolojisi(LEMS)dünyanın en prestijli kapsül üreticisi olan Capsugele patentli bir teknoloji olduğundan Capsugel Omega 3 benzersiz ve rakipsizdir.

Sürekli olarak Omega 3 kullanıyorsanız kalite ve güvenilirliği konusunda Dünya pazarına kendisini ispat etmiş bu ürünü tercih etmeniz sağlığınıza yapacağınız en büyük yatırım olacaktır.

Kafam iyice karıştı hangi marka derken helal sertifikalı bir tane buldum oğlumada kullanabilirim öyle yazıyor yani, peki şurup şeklinde alsam kullansam hem oğluma hem kendime o zaman helal sertifikasına gerek kalmaz jelatin olmayacağı için biri beni aydınlatsın

Al bendende o kadar ikimizede

yağı içmek nasıl olur pek bilemedim canım yaa. nede olsa her şeyin fazlası zarar. bilen arkadaşlar yönlendirir nede olsa. sen en iyisi bol bol su iç ve bol bol yürü. bunun üstüne tekrar araştırıp hemde kendini dinleyip sana en iyi neyin geldiğini bulursun canım.

bence mantıklı içerikleri aynıysa sorun yok bence
spor yappppppp bir yürüyüşe çık hem kalori yakarsın hem de sinirlerini yatıştırmış olursunn

öğle yemeğinde
mercimek çorbası

patatesin glisemik indeksi yüksek olduğu için yenmese daha iyi olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…