Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1 ufak lahmacun,2 kaşık cevizli biber,2 köfte et,

Akşam:2 ufak lahmacun,1 kaşık humus,1 kaşık cevizli biber,1 kaşık zeytin salatası,3 tane kuşbaşı et.

Şiştim sanırım,akşam lahmacun yemek zorunda kaldım,çok açtım ve vaktim yoktu.incecik ve küçüktü gerçi:) hafta başındayız telafi ederim sanırım.iyi akşamlar :))

(( kilo alanların içindeimmm

bugunki menü
sabah: 7.30 1 yumurta zeytin peynir bir avuç yerfıstığı çiğ
öğlen: 12.30 bir kase yoğurt bir avuç yer fıstığı
akşam:16.30 bir fındık lahmacun (çok acıkmıştım) saat 7 gibi de iki fındık lahmacun biraz peynir zeytin 4 ceviz

regl oldum diyemidir nedir bu hafta iştahım çok açık

günaydın kızlar dünki menümü yazmayı unutmuşum
sabah:karatay kahvaltısı+4 kaşık reçel
öğle:karpuz
ara:türk kahvesi
akşam:mantar çorbası,tavuk sote,salata,1 kaşık pirinç pilavı,ayran

bugünki menüm
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:mantar çorbası
akşam:kıymalı semizotu yemeği

Sabah 8de 1muz 1 bardak süt iki incir 1 küçük avuc badem findik
Öglen 13de omlet 4 5 zeytin 2 dilim karpuz biraz üzüm
Ara 5 1 kahve 2 incir biraz badem findik
Aksam 6da 1 tabak bugdayli yogurlu corba pirasayemegi bulgurlu

1 muz
2 incir
2 dilim karpuz
2 incir
tatlı yeme ihtiyacı hissediyosun heralde canım.

1 değil 2 değil 3 değil 4 kaşık reçelll
karpuz
mantar çorbası sanki bana krema yada unu çağrıştırdı. içindeki malzemeleri söyleyebilirmisin canım

sabahtan beri herkese yok tatlı yemişsin, yok bunun içinde şuvar buvar diyen ben dün yediklerimi sayayımda bir güzel çantalanayım.

08.30 1 tabak yoğurt, 1 adet muz
12.30 1 tabak iç bakla 1 kase yoğurt
17.30 1 tabak iç bakla ( buraya kadar herşey çok güzeldiiii)
22.00 2 top dondurmaaaa
nasıl olsa leptinim çalışmayacak diye birsürü çekirdek çitledim.
bari kendimi affettireyim diye 20 dakka yürüdüm.
amaaaa benim hiç suçum yok. hep o hain ve şişko arkadaşlarımın suçu tutturdular dondurma yiyelim diye. ne zamandır direniyordum. direnemediiiiiim

saat 08.00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3-4 zeytin
domates salatalık
4 küçük ceviz

şimdi bitki çayı zamanı..

ben face e. eşimin ilk diyete başladığı ve şimdiki halini koyucam canım sizin için. 4 aydır yapıyor diyeti.
ve kitabı okurken bu tarz önemli noktaları not alıyor. listemiz var şimdiden:)

canım ben diyetisyene gittim karatay diyeti yaptığımı söyledim bişey demedi. sonra endokronoloji uzm na gittim onada dedim. aramızda kalsın en doğru şeyi yapıyorsun dedi.
mrncp evet fiyatı uygun olduğu için tercih ediliyor sanırım. solgar 69 tl bildiğim kadarıyla. 60 tane oluyor içinde.

xc9cum sana dün bişey söyliycektim unuttum şimdi söyleyeyim.
sıvıyağların çoğu (natürel sızma hariç) ısıl işlem görerek mamül ediliyor. ve ne kadar doğru bilemiyorum ama renkleri eşit olsun v.s. diye katkı maddeleri konulduğu söyleniyor. o yüzden bence zaten yemek yaparken ısıl işlem uygulayacağımız için natürel sızmayı salataya koyup hiç ısıyla buluşturmamak bir seçenek olabilir

eşin kaç kilo verdi.
önemli gördüğünüz yerleri paylaşın merakla bekliyoruz

12 kg verdi. hem karaciğer yağlanması vardı hemde çok bitkin hissediyordu kendini. işin ilginç tarafı bu kadar kg verdikten sonra sarkmalar olmasını bekliyorduk olmadı desem yeridir. deride kendini toparladı kilo vermesiyle birlikte.

bizimde aklımıza geldi paylaşmak. akşam oturup eşimle maddeler halinde yazmaya başladık pc de:) karatay ın tüm kitaplarını edindik ve okuduk biz. tabi daha çok eşim okudu demeliyim. en kısa sürede paylaşıcam hepsini toparlayalım istiyoruz.

arkadaşlar son haftalarda listede olduğu halde topiğe gelmeyen/gelemeyen arkadaşlardan dolayı liste hazırlama konusunda sorunlar oldu topikte aktif olan arkadaşlardan oluşan yeni liste hazırladım son hafta gelen arkadaşlardan düzenli menü bildirimi ve liste hazırlamayı kabul edenler lütfen bana bildirsinler

xc9 hazırladı
degua hazırladı
sivasıngülü hazırladı
sea 17.06.2013
leneva 24.06. 2013
seam 01.07.2013
melezgi 08.07.2013
felluz 15.07.2013
mahzen77 22.07.2013
ada392 29.07.2013
tebessüm-1905 05.08.2013
fatmagtezel 12.08.2013
elifezgi 19.08.2013
elçin-k 26.08.2013
milagros24 02. 09.2013
eftalim 09.09.2013
avşarlı75 16.09.2013

arkadaşlar lütfen listeye uyalım burada menü paylaşmak ve liste hazırlamak basit bir eylem gibi görünse de diyetimize sıkı sıkı bağlanmak açısından önemli
bu hafta aktif olamayan arkadaşlar geldiğinizde isteğiniz doğrultusunda listeye alınacaksınız
sıra kendisinde olduğu halde aktif olmayan arkadaşın yerine bir sonraki listeyi hazırlayacaktır

evet işte böylede güzel bir diyet bu. hadi bakalım bekliyoruz.

evet canım dediğin doğru sahtekarlık yapanlar var ama bizler de soğuk sıkım kullanıyoruz hocanın önerdiği gibi ben köylülerden ev yapımı alıyoırum mesela etli yemeklerimi çoğunlukla etin kendi yağıyla yapıyorum artık önceden korkar yağsız et alırdım
eğer az gelirse tereyağ koyuyorum z. yağlı yemeklerimde de herşeyi çiğden koyup altını kapattıktan sonra yağını üzerine gezdiriyorum kokusu daha net geliyor

Arkadaslar merhaba

Umarim tanidiz beni yine de hatirlatayim 68 den 70 e cikan diyet magduru ben pazar gunu sabah 70.5 i gordum Herneyse size haberimi vereyim isterim soz verdigim gibi. Sizin yorumlarinizdan yola cikarak, kuruyemisimi sabah, aksam saat 7 den sonra birsey yemiyerek ve ogun sayimi dusurerek 1.5 kilo vermis bulunmuktayim :) pazar ve pazartesi ne mi yedim asagida yazicam tek tek..

Pazar sabah
Peynirli 2 yumurtali omlet
1 avuc kavrulmamis karisik kuruyemis
kirmizi tatli biber
3 zeytin
hingi salam (3 dilim)

Aksam 17:30
200 gr hindi gogus firinda yagsiz
bi bardak kefir

Pazertesi sabah
pazar sabahin birebir aynisi

Pazartesi aksam 16:30
200 gr biftek yagsiz tavada pisirdim
2 bardak ayran

Ayrica yesil cayimida suyumuda ihmal etmedim..Bu arada aranizda form caylari kullanan var mi bilmiyorum ama ben artik tuvalete nadiren cikiyorum o yuzden bugun bu caya da baslicam bakalim neler olacak 70.5 den 68.8 olarak bu gune devam ediyorum..
Sevgilerle..

tamamdır. 24 ünde liste bende. ayrıca ben önümüzdeki pztsi kilo bildiriminde bulunamayabilirim. şehir dışına çıkıcam. degua beni izinli yazarmısın. perşembeye kadar forumda olamayacağım. sivasın gülü liste yapmadı diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Son düzenleme:

çok iyi yapıyosun canım. ben bu kapattıktan sonra yağ koyma işine geçemedim. ama en azından soğan salça kavurmayı bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…