sabah: krep 1tanecik,10 zeytin,peynir,domates salatalık,şekersiz çay
arada:yarım dilim pasta
öğlen:1 parça köfte,salata arada şekersiiz çay
akşam:tavuklu bezelye yoğurt
Sabah 8de 1muz 1 bardak süt iki incir 1 küçük avuc badem findik
Öglen 13de omlet 4 5 zeytin 2 dilim karpuz biraz üzüm
Ara 5 1 kahve 2 incir biraz badem findik
Aksam 6da 1 tabak bugdayli yogurlu corba pirasayemegi bulgurlu
günaydın kızlar dünki menümü yazmayı unutmuşum
sabah:karatay kahvaltısı+4 kaşık reçel
öğle:karpuz
ara:türk kahvesi
akşam:mantar çorbası,tavuk sote,salata,1 kaşık pirinç pilavı,ayran
bugünki menüm
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:mantar çorbası
akşam:kıymalı semizotu yemeği
hee anlaşılmıştır ben daha 73.sayfadayım yaaa bir an önce bitse de bende bilsemmm gerçi bir kere okumakla öğrenmiş olunmaz diye düşünüyorum ama bakalım zamanla bende öğrencem inşallah bunlarııı
eşime laf arasında eşini anlatıyorum zaten canım bastıra bastıra yapmıyorum ki kötü algılamasın yavaş yavaş alttan alttan
öğünler arası en az 4-5 saat olması gerek leptin hormonu salınımı için :)
arada bir şey yememek gerekiyor, meyve kahvaltıda öneriliyor, eğer yiyeceksen aralarda değil öğünlerde ye..
Kızlar dyetisyene gidince karaty yaptığınızı söylüyomusunuz, malum onlar hocayı sevmiyorlar ya? ne diyorlar?
,
eline sağlık canım, ilk 3 te olduğuma çok sevindim, verenleri tebrik ederim veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..
bir ara 3-4 yıl önce ultrasonda safrada çamur çıkmıştı o dönemde bu sıkıntılarım vardı ama taştan bahsetmemişlerdi. şimdi her zaman değil ama ara ara oluyor, yumurta dokunmuyor ama, ağrı olan günler yediklerime dikkat ettim ama ortak nokta bulamadım..
bunu bilmiyordum, gerçekten ilginçmiş..
mrncp fiyatı uygun sanırım 60 tane var ve 12-13 civarıydı.. solgar içinde ne kadar var fiyatı ne kadar acaba.. ben de henüz almadım, düşünüyorum..
eşin kaç kilo verdi.
önemli gördüğünüz yerleri paylaşın merakla bekliyoruz
12 kg verdi. hem karaciğer yağlanması vardı hemde çok bitkin hissediyordu kendini. işin ilginç tarafı bu kadar kg verdikten sonra sarkmalar olmasını bekliyorduk olmadı desem yeridir. deride kendini toparladı kilo vermesiyle birlikte.
bizimde aklımıza geldi paylaşmak. akşam oturup eşimle maddeler halinde yazmaya başladık pc de:) karatay ın tüm kitaplarını edindik ve okuduk biz. tabi daha çok eşim okudu demeliyim. en kısa sürede paylaşıcam hepsini toparlayalım istiyoruz.
xc9cum sana dün bişey söyliycektim unuttum şimdi söyleyeyim.
sıvıyağların çoğu (natürel sızma hariç) ısıl işlem görerek mamül ediliyor. ve ne kadar doğru bilemiyorum ama renkleri eşit olsun v.s. diye katkı maddeleri konulduğu söyleniyor. o yüzden bence zaten yemek yaparken ısıl işlem uygulayacağımız için natürel sızmayı salataya koyup hiç ısıyla buluşturmamak bir seçenek olabilir
arkadaşlar son haftalarda listede olduğu halde topiğe gelmeyen/gelemeyen arkadaşlardan dolayı liste hazırlama konusunda sorunlar oldu topikte aktif olan arkadaşlardan oluşan yeni liste hazırladım son hafta gelen arkadaşlardan düzenli menü bildirimi ve liste hazırlamayı kabul edenler lütfen bana bildirsinler
xc9 hazırladı
degua hazırladı
sivasıngülü hazırladı
sea 17.06.2013
leneva 24.06. 2013
seam 01.07.2013
melezgi 08.07.2013
felluz 15.07.2013
mahzen77 22.07.2013
ada392 29.07.2013
tebessüm-1905 05.08.2013
fatmagtezel 12.08.2013
elifezgi 19.08.2013
elçin-k 26.08.2013
milagros24 02. 09.2013
eftalim 09.09.2013
avşarlı75 16.09.2013
arkadaşlar lütfen listeye uyalım burada menü paylaşmak ve liste hazırlamak basit bir eylem gibi görünse de diyetimize sıkı sıkı bağlanmak açısından önemli
bu hafta aktif olamayan arkadaşlar geldiğinizde isteğiniz doğrultusunda listeye alınacaksınız
sıra kendisinde olduğu halde aktif olmayan arkadaşın yerine bir sonraki listeyi hazırlayacaktır
evet canım dediğin doğru sahtekarlık yapanlar var ama bizler de soğuk sıkım kullanıyoruz hocanın önerdiği gibi ben köylülerden ev yapımı alıyoırum mesela etli yemeklerimi çoğunlukla etin kendi yağıyla yapıyorum artık önceden korkar yağsız et alırdım
eğer az gelirse tereyağ koyuyorum z. yağlı yemeklerimde de herşeyi çiğden koyup altını kapattıktan sonra yağını üzerine gezdiriyorum kokusu daha net geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?