Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canım. menündeki yanlışlıklar bayağı gitmiş, sonrasında da kilo verme gerçekleşmiş. yemeklerini çok erken yemişsin akşam acıkmıyomusun? hindi salamıda yeme gitsin, içinde birsürü tuz katkı maddesi koruyucu ve trans yağ var. kahvaltını biraz daha yeşilliklerle sebzelerle desteklersen hem vitamin mineral almış olursun. hem gözün doyar. hemde bağırsakların çok iyi çalışır.
bitki çaylarına gelince ben sadce siyah çay içiyorum. bitki çayları bir müddet sonra bağırsakları tembelleştirebiliyor. yatmadan önce içeceğin bol suve ardından yapacağın 20 dk-yarım saatlik yürüyüş senin metabolizmana çok daha iyi gelecektir. tabi bunlar benim kendimdeki gözlemlerim. herkese herşey daha farklı etki edebilir.

senin adına sevindim artık arkası gelir

ben xc9 haftaya sea yapacak not alsın o zaman
sivasın gülü deguanın bana gönderdiği listede yapmış gibi görünüyordu ben de emin olamadım eğer yapmadıysa onu da yazarım buradan ona seslenmiş olalım

o zaman hata yaptım eve geç gittim yemek yersem ağır gelir diye bir muz yedim ben
tamamdır bundan sonra dikkat edeceğim sabah ne yazık ki erken kalkamadığım işyerine yetişmek amacıyla sadece 1avuç fındık yiyebildimm
canım benim sabırsızlıkla bekliyorummmmm eşime göstereyim ki o da azmetsin hala ekmekten kurtulamadı yaa
hadi yaaa paylaş bizle paylaşşşşş daha çok yeniyim muhakkak kaçırdığım yerler vardırrrrr

bir de ben aralarda bitki çayı vs. içiyorum öğünler arasında 4-5saat olması lazım ya problem olur mu yeşil çay falan nolur olmaz deyinnn kaç gündür içiyorum ben çünküü:18:

sabah ik haşlanmış yumurta domates ve salatalık
öğle bir kase çorba
akşam ıspanak ve salata
spor: yarım saat bisiklete binmek akşamlarıda 1 saat yürüyüş

merakla bekliyor alacagız...

bir de ben aralarda bitki çayı vs. içiyorum öğünler arasında 4-5saat olması lazım ya problem olur mu yeşil çay falan nolur olmaz deyinnn kaç gündür içiyorum ben çünküü:18:

olmaz canım için rahat olsun :) şekersiz içtiğin sürece sorun yok, çok dayanamazsan süt ayran içiyosun, ama ben riske etmek istemediğimden ne aralarda ne de akşam yemekten sonra hiç içmedim, ben de 17.30 da yiyorum akşam yemeğimi ama izin verilen besinlerden doyana kadar yediğim için açlık hissetmedim pek, hissettiğim zamanlarda da su içtim :) bence bu diyerin en önemli kısmı öğünlerde doyana kadar yemek (abartmadan tabi) öğünlerde doyunca sonrasında benim hiç birşey de gözüm olmuyor :)

ben bununla ilgili bildiğim birşeyi paylaşmak istiyorum. karatay diyeti uygulayanlarda günde 2 kez wc çıkmalı gibi birşey diyordu. yanlışmı hatırlıyorum. bitki çayı deyince aklım karıştı.

Ben diyetisyene 25 nisanda gittim zaten listesi benim yaptığım listeydi öyle bakıp uygulamadım yani karatayada 5 gün oldu başlayalı gidince söylermiyim bilmiyorum zaten düzgün kilo vermedim ki ne yapıcam bilmem

Selam herkese dün akşam ve bugün dağıttım yine morali bozulunca yiyen bir tek benmiyim benim gibi olan yok mu neler yapıyorsunuz üzgün olduğunuzda tabi benim gibi üzülünce yiyenlere soruyorum, emeklerim boşa gidiyor böyle farkındayım ama gerçekten canım çok sıkkın( şimdi sabah dağıttım ya bugün daha toparlanam bu yemek nasıl bir şey böyle

teşekkür ederimmm ohhh rahatladım valla canım çayda şeker konusunda rahatım şükür ama kahvede zorlanmıyorum değil yani inşallah onu da çözeceğim

aynen senin gibi çaydada kahvedede çok fazla zorlandım. çayı bıraktım. kahveyide tat alamıyorum. içmiyorum bendeee

ben bununla ilgili bildiğim birşeyi paylaşmak istiyorum. karatay diyeti uygulayanlarda günde 2 kez wc çıkmalı gibi birşey diyordu. yanlışmı hatırlıyorum. bitki çayı deyince aklım karıştı.

sağlıklı olanın günde 2 kez macun kıvamında tuvalete çıkması diyor. zaten bağırsaklar çok iyi çalışmazsa kilo kaybı yeterince randımanlı olmuyor.

canım benim yiyince sıkıntının üstüne birde yemenin pişmanlığı eklenecek. evdemisin iştemisin. bulunduğun yeri değiştirebilme imkanın varsa hadi bakalım. kolay gelsin canım.

tşk ederim canım ben geç çıktığım için işten 7-8arası yiyebiliyorum en geç daha menülerimi toparlayamadığımdan sizinle de paylaşamıyorum kuruyemişleri öğünlerde tüketmemiz lazım dimi
misal dün öğlen 2tabak çorba içtim hiç acıkmadım bir de beyinle de alakalı sanırım doydum dediğin anda doyuyor vücutta otomatik olarak ben bu zamana kadar aç gözlülüğümden yiyormuşum meğerse

öyle ama canım o hemen olmuyormuş bir kaç ay içinde gerçekleşir diyor hoca
ilk önce 1kez yumuşak çıkacak sonra 2.si gelir yazıyordu kitapta

senin de sürekli moralin ardından da diyetin bozuluyor moralini bozan sorun neyse önce onu hallet ya da takmamayı başar yoksa bu diyetten sana hayır gelmeyecek

sağlıklı olanın günde 2 kez macun kıvamında tuvalete çıkması diyor. zaten bağırsaklar çok iyi çalışmazsa kilo kaybı yeterince randımanlı olmuyor.
hoca da ne kadar iğrenç bi tanımlama yapmış ıııyhh
bağırsağı iyi çalışan da veremiyor örnek ben

kesinlikle katılıyorum çok hoş bir tabir değil. kızım kaç kilolara geldin. geçenlerde sen söylemiyormuydun bir elbise denedim çok güzel oldu diye. fıstık gibi oldun maaşallah

bende kabızlık oldu bu diyete başlayınca ne yapmam lazım?

canım benim yiyince sıkıntının üstüne birde yemenin pişmanlığı eklenecek. evdemisin iştemisin. bulunduğun yeri değiştirebilme imkanın varsa hadi bakalım. kolay gelsin canım.

ev hanımıyım ortamı değişecek durum yok pek,teşekkür ederim ilgin için

öyle olduğunu biliyorum ama sorunu halledemiyorum maalesef takmamayıda başaramıyorum neyse teşekkür ederim cevabına

canım evde olman daha iyi. çıkıp dışarda bir yürüyüş yap. onada imkan yoksa çarşı pazar gez.
yeşillik, ev yoğurdu ve hareket bence kabızlığın en etkin çözümleri. yoğurda keten tohumıda eklersen oda olur. salatalarına bol bol sızma zeytin yağ kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…