Arkadaslar merhaba
Umarim tanidiz beni yine de hatirlatayim 68 den 70 e cikan diyet magduru ben pazar gunu sabah 70.5 i gordumHerneyse size haberimi vereyim isterim soz verdigim gibi. Sizin yorumlarinizdan yola cikarak, kuruyemisimi sabah, aksam saat 7 den sonra birsey yemiyerek ve ogun sayimi dusurerek 1.5 kilo vermis bulunmuktayim :) pazar ve pazartesi ne mi yedim asagida yazicam tek tek..
Pazar sabah
Peynirli 2 yumurtali omlet
1 avuc kavrulmamis karisik kuruyemis
kirmizi tatli biber
3 zeytin
hingi salam (3 dilim)
Aksam 17:30
200 gr hindi gogus firinda yagsiz
bi bardak kefir
Pazertesi sabah
pazar sabahin birebir aynisi
Pazartesi aksam 16:30
200 gr biftek yagsiz tavada pisirdim
2 bardak ayran
Ayrica yesil cayimida suyumuda ihmal etmedim..Bu arada aranizda form caylari kullanan var mi bilmiyorum ama ben artik tuvalete nadiren cikiyorum o yuzden bugun bu caya da baslicam bakalim neler olacak70.5 den 68.8 olarak bu gune devam ediyorum..
Sevgilerle..
Arkadaslar merhaba
Umarim tanidiz beni yine de hatirlatayim 68 den 70 e cikan diyet magduru ben pazar gunu sabah 70.5 i gordumHerneyse size haberimi vereyim isterim soz verdigim gibi. Sizin yorumlarinizdan yola cikarak, kuruyemisimi sabah, aksam saat 7 den sonra birsey yemiyerek ve ogun sayimi dusurerek 1.5 kilo vermis bulunmuktayim :) pazar ve pazartesi ne mi yedim asagida yazicam tek tek..
70.5 den 68.8 olarak bu gune devam ediyorum..
Sevgilerle..
tamamdır. 24 ünde liste bende. ayrıca ben önümüzdeki pztsi kilo bildiriminde bulunamayabilirim. şehir dışına çıkıcam. degua beni izinli yazarmısın. perşembeye kadar forumda olamayacağım. sivasın gülü liste yapmadı diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.
o zaman hata yaptım eve geç gittim yemek yersem ağır gelir diye bir muz yedim benöğünler arası en az 4-5 saat olması gerek leptin hormonu salınımı için :)
arada bir şey yememek gerekiyor, meyve kahvaltıda öneriliyor, eğer yiyeceksen aralarda değil öğünlerde ye..
Kızlar dyetisyene gidince karaty yaptığınızı söylüyomusunuz, malum onlar hocayı sevmiyorlar ya? ne diyorlar?
,
eline sağlık canım, ilk 3 te olduğuma çok sevindim, verenleri tebrik ederim veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..
bir ara 3-4 yıl önce ultrasonda safrada çamur çıkmıştı o dönemde bu sıkıntılarım vardı ama taştan bahsetmemişlerdi. şimdi her zaman değil ama ara ara oluyor, yumurta dokunmuyor ama, ağrı olan günler yediklerime dikkat ettim ama ortak nokta bulamadım..
bunu bilmiyordum, gerçekten ilginçmiş..
mrncp fiyatı uygun sanırım 60 tane var ve 12-13 civarıydı.. solgar içinde ne kadar var fiyatı ne kadar acaba.. ben de henüz almadım, düşünüyorum..
canım benim sabırsızlıkla bekliyorummmmm eşime göstereyim ki o da azmetsin hala ekmekten kurtulamadı yaaben face e. eşimin ilk diyete başladığı ve şimdiki halini koyucam canım sizin için. 4 aydır yapıyor diyeti.
ve kitabı okurken bu tarz önemli noktaları not alıyor. listemiz var şimdiden:)
canım ben diyetisyene gittim karatay diyeti yaptığımı söyledim bişey demedi. sonra endokronoloji uzm na gittim onada dedim. aramızda kalsın en doğru şeyi yapıyorsun dedi.
mrncp evet fiyatı uygun olduğu için tercih ediliyor sanırım. solgar 69 tl bildiğim kadarıyla. 60 tane oluyor içinde.
hadi yaaa paylaş bizle paylaşşşşş daha çok yeniyim muhakkak kaçırdığım yerler vardırrrrr12 kg verdi. hem karaciğer yağlanması vardı hemde çok bitkin hissediyordu kendini. işin ilginç tarafı bu kadar kg verdikten sonra sarkmalar olmasını bekliyorduk olmadı desem yeridir. deride kendini toparladı kilo vermesiyle birlikte.
bizimde aklımıza geldi paylaşmak. akşam oturup eşimle maddeler halinde yazmaya başladık pc de:) karatay ın tüm kitaplarını edindik ve okuduk biz. tabi daha çok eşim okudu demeliyim. en kısa sürede paylaşıcam hepsini toparlayalım istiyoruz.
bir de ben aralarda bitki çayı vs. içiyorum öğünler arasında 4-5saat olması lazım ya problem olur mu yeşil çay falan nolur olmaz deyinnn kaç gündür içiyorum ben çünküü:18:
12 kg verdi. hem karaciğer yağlanması vardı hemde çok bitkin hissediyordu kendini. işin ilginç tarafı bu kadar kg verdikten sonra sarkmalar olmasını bekliyorduk olmadı desem yeridir. deride kendini toparladı kilo vermesiyle birlikte.
bizimde aklımıza geldi paylaşmak. akşam oturup eşimle maddeler halinde yazmaya başladık pc de:) karatay ın tüm kitaplarını edindik ve okuduk biz. tabi daha çok eşim okudu demeliyim. en kısa sürede paylaşıcam hepsini toparlayalım istiyoruz.
bir de ben aralarda bitki çayı vs. içiyorum öğünler arasında 4-5saat olması lazım ya problem olur mu yeşil çay falan nolur olmaz deyinnn kaç gündür içiyorum ben çünküü:18:
şeker koymadığın sürece hiç bir şey olmaz canım, içebilirsin
Arkadaslar merhaba
Pazar sabah
Peynirli 2 yumurtali omlet
1 avuc kavrulmamis karisik kuruyemis
kirmizi tatli biber
3 zeytin
hingi salam (3 dilim)
Aksam 17:30
200 gr hindi gogus firinda yagsiz
bi bardak kefir
Pazertesi sabah
pazar sabahin birebir aynisi
Pazartesi aksam 16:30
200 gr biftek yagsiz tavada pisirdim
2 bardak ayran
Ayrica yesil cayimida suyumuda ihmal etmedim..Bu arada aranizda form caylari kullanan var mi bilmiyorum ama ben artik tuvalete nadiren cikiyorum o yuzden bugun bu caya da baslicam bakalim neler olacak70.5 den 68.8 olarak bu gune devam ediyorum..
Sevgilerle..
öğünler arası en az 4-5 saat olması gerek leptin hormonu salınımı için :)
arada bir şey yememek gerekiyor, meyve kahvaltıda öneriliyor, eğer yiyeceksen aralarda değil öğünlerde ye..
Kızlar dyetisyene gidince karaty yaptığınızı söylüyomusunuz, malum onlar hocayı sevmiyorlar ya? ne diyorlar?
,
eline sağlık canım, ilk 3 te olduğuma çok sevindim, verenleri tebrik ederim veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..
bir ara 3-4 yıl önce ultrasonda safrada çamur çıkmıştı o dönemde bu sıkıntılarım vardı ama taştan bahsetmemişlerdi. şimdi her zaman değil ama ara ara oluyor, yumurta dokunmuyor ama, ağrı olan günler yediklerime dikkat ettim ama ortak nokta bulamadım..
bunu bilmiyordum, gerçekten ilginçmiş..
mrncp fiyatı uygun sanırım 60 tane var ve 12-13 civarıydı.. solgar içinde ne kadar var fiyatı ne kadar acaba.. ben de henüz almadım, düşünüyorum..
teşekkür ederimmm ohhh rahatladım valla canım çayda şeker konusunda rahatım şükür ama kahvede zorlanmıyorum değil yani inşallah onu da çözeceğim
ben bununla ilgili bildiğim birşeyi paylaşmak istiyorum. karatay diyeti uygulayanlarda günde 2 kez wc çıkmalı gibi birşey diyordu. yanlışmı hatırlıyorum. bitki çayı deyince aklım karıştı.
Selam herkese dün akşam ve bugün dağıttım yine morali bozulunca yiyen bir tek benmiyim benim gibi olan yok mu neler yapıyorsunuz üzgün olduğunuzda tabi benim gibi üzülünce yiyenlere soruyorum, emeklerim boşa gidiyor böyle farkındayım ama gerçekten canım çok sıkkın( şimdi sabah dağıttım ya bugün daha toparlanam bu yemek nasıl bir şey böyle
merakla bekliyor alacagız...
olmaz canım için rahat olsun :) şekersiz içtiğin sürece sorun yok, çok dayanamazsan süt ayran içiyosun, ama ben riske etmek istemediğimden ne aralarda ne de akşam yemekten sonra hiç içmedim, ben de 17.30 da yiyorum akşam yemeğimi ama izin verilen besinlerden doyana kadar yediğim için açlık hissetmedim pek, hissettiğim zamanlarda da su içtim :) bence bu diyerin en önemli kısmı öğünlerde doyana kadar yemek (abartmadan tabi) öğünlerde doyunca sonrasında benim hiç birşey de gözüm olmuyor :)
ben bununla ilgili bildiğim birşeyi paylaşmak istiyorum. karatay diyeti uygulayanlarda günde 2 kez wc çıkmalı gibi birşey diyordu. yanlışmı hatırlıyorum. bitki çayı deyince aklım karıştı.
senin de sürekli moralin ardından da diyetin bozuluyor moralini bozan sorun neyse önce onu hallet ya da takmamayı başar yoksa bu diyetten sana hayır gelmeyecekSelam herkese dün akşam ve bugün dağıttım yine morali bozulunca yiyen bir tek benmiyim benim gibi olan yok mu neler yapıyorsunuz üzgün olduğunuzda tabi benim gibi üzülünce yiyenlere soruyorum, emeklerim boşa gidiyor böyle farkındayım ama gerçekten canım çok sıkkın( şimdi sabah dağıttım ya bugün daha toparlanam bu yemek nasıl bir şey böyle
hoca da ne kadar iğrenç bi tanımlama yapmış ıııyhhsağlıklı olanın günde 2 kez macun kıvamında tuvalete çıkması diyor. zaten bağırsaklar çok iyi çalışmazsa kilo kaybı yeterince randımanlı olmuyor.
senin de sürekli moralin ardından da diyetin bozuluyor moralini bozan sorun neyse önce onu hallet ya da takmamayı başar yoksa bu diyetten sana hayır gelmeyecek
hoca da ne kadar iğrenç bi tanımlama yapmış ıııyhh
bağırsağı iyi çalışan da veremiyor örnek ben
sağlıklı olanın günde 2 kez macun kıvamında tuvalete çıkması diyor. zaten bağırsaklar çok iyi çalışmazsa kilo kaybı yeterince randımanlı olmuyor.
canım benim yiyince sıkıntının üstüne birde yemenin pişmanlığı eklenecek. evdemisin iştemisin. bulunduğun yeri değiştirebilme imkanın varsa hadi bakalım. kolay gelsin canım.
senin de sürekli moralin ardından da diyetin bozuluyor moralini bozan sorun neyse önce onu hallet ya da takmamayı başar yoksa bu diyetten sana hayır gelmeyecek
hoca da ne kadar iğrenç bi tanımlama yapmış ıııyhh
bağırsağı iyi çalışan da veremiyor örnek ben
bende kabızlık oldu bu diyete başlayınca ne yapmam lazım?
ev hanımıyım ortamı değişecek durum yok pek,teşekkür ederim ilgin için
öyle olduğunu biliyorum ama sorunu halledemiyorum maalesef takmamayıda başaramıyorum neyse teşekkür ederim cevabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?