yağı içmek nasıl olur pek bilemedim canım yaa. nede olsa her şeyin fazlası zarar. bilen arkadaşlar yönlendirir nede olsa. sen en iyisi bol bol su iç ve bol bol yürü. bunun üstüne tekrar araştırıp hemde kendini dinleyip sana en iyi neyin geldiğini bulursun canım.
Al bendende o kadar ikimizede
neler yedin? sen bi anlat değerlendiririz canım
bence söyleme.. bizim diyetisyen kesin hocayı sevmiyor, verdiği bir eğitimde 'önüne gelen diyet listesi veriyor, geçenlerde biri zeytinyağı anne sütü gibidir demiş, bu duyan bir anne bebeğine süt yerine z.yağı verirse bebeğin halini düşünün' demişti. Canan Hocaya koskoca prof a, 50 yıllık hekime önüne gelen demişti. çevremde çok kişi gidiyor banda git diyorlar ama ben o yüzden gitmek istemiyorum.bazen de yağ kas ölçümü için gitsemmi diye düşünüyorum, özele gidip para vermek te istemiyoruım açıkçası..Ben diyetisyene 25 nisanda gittim zaten listesi benim yaptığım listeydi öyle bakıp uygulamadım yani karatayada 5 gün oldu başlayalı gidince söylermiyim bilmiyorum zaten düzgün kilo vermedim ki ne yapıcam bilmem
yemek yemek ile aramızda duygusal bir bağ var maalesef ve bu doğduğumuz günden beri böyle, ağladığımızda açız diye süt verildi, düştüğümüzde acımızı azaltmak için şeker çikolata verildi, bilinç altımıza yemek yediğimizde mutlu olacağımız empoze edildi bunu aşmak elbette kolay değil ama canın sıkkın olduğunda kendine farklı aktiviter bulsan, yemek yerine başka şeyşer koyabilsen keşke.. bence yürüyüş çok işe yarıyor, yada son ses müzik dinle kulaklıkla.. yemeni engelleyemiyosan, karatayda izin verilen sevdiğin gıdalar mutlaka vardır, onlardan ye..Selam herkese dün akşam ve bugün dağıttım yine morali bozulunca yiyen bir tek benmiyim benim gibi olan yok mu neler yapıyorsunuz üzgün olduğunuzda tabi benim gibi üzülünce yiyenlere soruyorum, emeklerim boşa gidiyor böyle farkındayım ama gerçekten canım çok sıkkın( şimdi sabah dağıttım ya bugün daha toparlanam bu yemek nasıl bir şey böyle
tşk ederim canım ben geç çıktığım için işten 7-8arası yiyebiliyorum en geç daha menülerimi toparlayamadığımdan sizinle de paylaşamıyorumkuruyemişleri öğünlerde tüketmemiz lazım dimi
misal dün öğlen 2tabak çorba içtim hiç acıkmadım bir de beyinle de alakalı sanırım doydum dediğin anda doyuyor vücutta otomatik olarak ben bu zamana kadar aç gözlülüğümden yiyormuşum meğerse
Suyu çoğaltıyorum yürüyüşe başalsam geri havalar bozuk oğlumda hasta çıkamıyoruz bir düzelsin yürürüm yine evde eliptik yapıyorum.
D vitamini eksikliğinede değinmiş karatay bende de var o zaman zor kilo veriliyormuş,aksatmadan içicem artık devit-3 ümü birde balık yağına başlarsam tamamdır:) Birde demir eksikliğ o da var
Gittim çıkardım ne yediysem,hiçbişey yememiş kadar rahat hissediyorum kendimi şuan,
Neler yediğimi hiç saymamayım,bi daha yapmıycam söz veriyorum:26:..
Yüce Karatay dan af dilerim
Ben bişey daha sorayım,
Avuç avuç saçlarım dökülüyor,diyetten olamaz diye düşünüyorum,
Ama bunu yaşayan oldu mu acaba aranızda?
benimde saçlarım dökülüyor. ama ben bunu diyete hiç bağlamadım. gerçi daha öncede dökülüyordu ama sanki benimde arttı.
hakikaten ayıp yani. hem hoca şöyle diyor. bebek için anne sütü neyse yetişkinler için zeytin yağı odur. burdan yeni doğan bebeğe zeytinyağ içirilebileceğini çıkartanlar bence ''her önüne gelen'' oluyor.bence söyleme.. bizim diyetisyen kesin hocayı sevmiyor, verdiği bir eğitimde 'önüne gelen diyet listesi veriyor, geçenlerde biri zeytinyağı anne sütü gibidir demiş, bu duyan bir anne bebeğine süt yerine z.yağı verirse bebeğin halini düşünün' demişti. Canan Hocaya koskoca prof a, 50 yıllık hekime önüne gelen demişti. çevremde çok kişi gidiyor banda git diyorlar ama ben o yüzden gitmek istemiyorum.bazen de yağ kas ölçümü için gitsemmi diye düşünüyorum, özele gidip para vermek te istemiyoruım açıkçası..
yemek yemek ile aramızda duygusal bir bağ var maalesef ve bu doğduğumuz günden beri böyle, ağladığımızda açız diye süt verildi, düştüğümüzde acımızı azaltmak için şeker çikolata verildi, bilinç altımıza yemek yediğimizde mutlu olacağımız empoze edildi bunu aşmak elbette kolay değil ama canın sıkkın olduğunda kendine farklı aktiviter bulsan, yemek yerine başka şeyşer koyabilsen keşke.. bence yürüyüş çok işe yarıyor, yada son ses müzik dinle kulaklıkla.. yemeni engelleyemiyosan, karatayda izin verilen sevdiğin gıdalar mutlaka vardır, onlardan ye..
evet canım ne yersen ye öğünlerde ye bence kaçamak bile yapacaksan öğünde ye arada yeme..
Evet önceden dökülmüyordu diyemem ama aynen bahsettiğim gibi avuç avuç dökülüyor,
Meyvelerden illaki bir vitamin almıyormuyuz mesela,tamam şekerli diye tüketmiyoruz ama bu takılıyor kafama?
doğru diyosun canım. mutlaka vitamin alıyormuşuzdur. araştırmak yada bir bilene sormak lazım
vitamin deyince bizim farklı bir durumumuz var o yüzden bir multivitamin kullanıyorum etkilemez sanırım bu durumu dimi
vitaminin ne zararı olur ki( aşırının belki olur bilememde) fazlası zaten atılıyor. etkilersede olumlu etkiler bence.
Öldürün beniiiii yaşamak istemiyoruuummm,
Az önce gittiğim bir ziyaretteeee,yemediğim kalmadı,
Kusmak istiyorum,kendimi zemin kattan aşağıya falan atmak istiyorum....
Gittim çıkardım ne yediysem,hiçbişey yememiş kadar rahat hissediyorum kendimi şuan,
Neler yediğimi hiç saymamayım,bi daha yapmıycam söz veriyorum:26:..
Yüce Karatay dan af dilerim
Ben bişey daha sorayım,
Avuç avuç saçlarım dökülüyor,diyetten olamaz diye düşünüyorum,
Ama bunu yaşayan oldu mu acaba aranızda?
bence söyleme.. bizim diyetisyen kesin hocayı sevmiyor, verdiği bir eğitimde 'önüne gelen diyet listesi veriyor, geçenlerde biri zeytinyağı anne sütü gibidir demiş, bu duyan bir anne bebeğine süt yerine z.yağı verirse bebeğin halini düşünün' demişti. Canan Hocaya koskoca prof a, 50 yıllık hekime önüne gelen demişti. çevremde çok kişi gidiyor banda git diyorlar ama ben o yüzden gitmek istemiyorum.bazen de yağ kas ölçümü için gitsemmi diye düşünüyorum, özele gidip para vermek te istemiyoruım açıkçası..
yemek yemek ile aramızda duygusal bir bağ var maalesef ve bu doğduğumuz günden beri böyle, ağladığımızda açız diye süt verildi, düştüğümüzde acımızı azaltmak için şeker çikolata verildi, bilinç altımıza yemek yediğimizde mutlu olacağımız empoze edildi bunu aşmak elbette kolay değil ama canın sıkkın olduğunda kendine farklı aktiviter bulsan, yemek yerine başka şeyşer koyabilsen keşke.. bence yürüyüş çok işe yarıyor, yada son ses müzik dinle kulaklıkla.. yemeni engelleyemiyosan, karatayda izin verilen sevdiğin gıdalar mutlaka vardır, onlardan ye..
evet canım ne yersen ye öğünlerde ye bence kaçamak bile yapacaksan öğünde ye arada yeme..
bu eksiklilerini tamamla canım. demir hapıda kullan.
şimdiden kolay gelsin
İnşaallah içicem, demir ilacınıda soruyum iğnesi varmış bir seferde onu yaptırayım unutuyorum derim:)
canım bugünü unut yarın aynen devam, hadi bakalım geçmiş olsunKendimi zemin kattan atmak istiyorum,çünkü ölmek istemiyorum
Yani bu espiriyi de açıklattın ya bana arkadaşım
Yok söylemem zaten:) o zaman ona git der neme lazım:) ben zaten kas yağ ölçümü için gidiyorum devlet hastanesi parasız önce endokrinolojiye gitmiştim ordan yönlendirdi,sende gidebilirsin dahiliyede yönlendiriyor, tespitin o kadar doğru ki yemek konusunda müzik dinliyorum genelde dediğin gibi ama onuda duygusal olanlardan dinliyorum:) iyice bunalım oluyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?