Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçmiş olsun canım. o hissi çok iyi bilirim. ve o anda ne yersen ye belli bir süre hemen düzelmiyor. tabi o süre zarfında ne bulursan ağzına tıkıyorsun. inşallah tekrarı olmaz canım.

Merhaba arkadaşlar bayadır gelemiyordum. Sınav yoğunlum vardı gecen hafta. Tam diyete dikkat etmedim ama ağzıma ekmek sürmedim yarım karatay yaptım. Bu haftada yoğunuz kardeşimim nişanı var. Neyse kg aldımı zannetmiştim ama bu sabah tartıldım 61.0 çıktım 200 gr vermişim Çok sevindim ve bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum.

Geçmiş olsun canımm,kan değerlerine ve tansiyonuna da baktır düzenli bir şekilde,için rahat olsun.Ve bence hepimiz öğünlerimizde bir çeşit sebze ve yoğurdu eksik etmeyelim.verilen kilolar az olsun kalıcı olsun:)))

10.06.2013
11.00 da karatay kahvaltısı
akşam üzeri 6.30 da
1tane biber dolma
6 tane sarma
yoğurt yedim
akşam 9.30 gibi acıktım ayran içtim
sonrraaa 2 top dondurma yedim
11.06.2013
saat 11.30 da
klasik karatay kahvaltısı
akşam üzeri 4.30da
balık ve salata yedim
üzerine çay ve iki tane fındık yedim
akşam 1 tane haşlanmış mısır
12.06.2013
saat 9.30da
klasik karatay kahvaltısı
akşam menüsü belli olmadı henüz akşama nete
kalan menülerimi yazarım artık
buarada hala regl olmadım her ay gecikiyor ya
bugün 3 gün oldu hala gelmedi şiştim kaldım

benim reglimde gecikti yaaa.

bu kilo vermenin durması olayı kaç gün sürüyor yaa sabah 2 simit yedim öğlende yarım teneke kola içtim birde çikolata yedim.midemin içine ettim yani :)) aşama kadar sadece meyve yemeyi düşünüyorum.bugün böyle geçsn yaırn diyete devam etcem.bu arada aynı kiloda kalsam tamam diycemd e104ü görünce sinir oldum5-6 gün önce 102.9u görmüştüm yaa sinir oldum iyicee..yarınd amuhtemelen zonqudlaqa qitmeyi planlıyorum gidersem 2hafta kadar yokum kızlar şimdiden bilgilerndireyim.annemde net yok çünkü.ordada diyet yapmak çok zor olcak Allaha emane artık bakalım nolcak..gerig eldiğimde 120 kq oluyomuşum hehhe

3 ayda bir baktırıyorum sağlık ocağında şekerim sınırın biraz altında çıkıyor hep hastanede veya evdeki ölçümlerde normal çıkıyor ama yoğurt salata çoooook önemli yoğurdumu yeni mayalamıştım olmamıştı ama bidaha daha çok süt alıcam yazın dayanmıyor

sakın kilo alma kızarım bak
hızlı kilo veriyorsun diye arada kaçamak yapıyorsun ama bunları hep şekerli şeylerle yapıyorsun bence bunlar diyetine zarar veriyor daha önce diyetisyenin menününü artırırken çikolata kola değil pilav ekmek vermiş şimdi sen de kilo verme hızını düşürmek istiyorsan bunu yine karataya uygun yiyecekler yiyerek sadece miktarını artırarak yapabilirsin abur cubur sadece yağ olarak yapışır kalır üstüne

benim ideal kilom 47. ama ben 50 ye razıyım
canım boyun kaç benim de ideal kilom 47 imiş laf! ben 37 yaşındayım hatta (38 denebilir) 47 olursam çocuk gibi olurum boy zaten 1.55 ben lisedeyken o kilodaydım yaşla beraber beden de değişiyor 20 sene önce 50 kiloyken 38 bedendim şimdi 55 olursam 38 olucam ama çöp gibi değil kadın kadın olacağım şimdi 40 beden oldum herkes 60 olsan yeter deyip duruyor o zaman 38-40 arası olacağım ama ben geleceğe yatırım için 55 istiyorum bakalım sen de 54 te takıldım kaldım diyordun belki de ideal kilona geldin

Son düzenleme:
yarın yokum. bugün yediklerimide yazayım.
09.00 1 muz bayağı birde ceviz
13.00 1 kase karışık salata, yoğurtlu fırında patlıcan kızartma
akşamda yoğurtlu patlıcanımdan yerim heralde:)

çok geçmiş olsun canım..

sabah:
kkk

Öğle:
1 kase ezogelin çorbası
4 köfte
1 ayran
küçücük bir avuç çekirdek :)

sabah
1 yumurtayla mantarlı omlet
2 yk susamlı süzme yoğurt
3 tane kırmızı biber
5 zeytin

45 dk yüzme

öğle
1 tabak t.fasülye
1 kase ezme salata
1 bardak ayran
bikaç tane yerfıstığı

1 saat yürüyüş

akşam
1 tabak kıymalı patlıcan
1 kase cacık
1 avuç yerfıstığı yiyebilirim bu aralar bayılıyorum buna

suyu 3 lt ye tamamlayacağım

bugün yediklerim:

sabah pynirli omlet ve bir salatalık
öğle çorba ve şinitzel
akşam çorba ve köfte
şimdide soda içiyorum:)

merhaba kızlar bende bugün başladım karataya kitabın siparişini verdim gelmesini bekliyorum sizin yazdıklarınız doğrultusunda ilerliycem şimdilik :) 67 kiloyum bnd 55 olmak istiyorum

benim boy 1.57 kısa yani yaş 41 ve beden 38 ama 54 bana göre fazla. sen kaç kilosun?

canım o zaman menülerini paylaş iyice bir irdeleyelim ne yedin ne kadar saat kaçtaa...
inşallah yardımcı olabiliriz

iyi fikir hemen paylaşıyorum gün gün menülerimi

sabah 1 yumurta pastırmalı
peynir
4 zeytin
3 gün kurusu
5 kuru üzüm
1 çay bardağından biraz az fındık
bu sabah geç kalktım 11 de bitti kahvaltı

öğlen

saat 3.50 l tabak kiraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…