Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah:karatay kahvatısı
öğle ve akşam kayınvalidemdeyim yarın yazarım artık neler yediğimi..

selam kızlaaarrrr
dünkü menü: sabah karatay kahvaltısı
öğlen: 4 parmak köfte bir tavuk butu salata
akşam: 5 gibi 10 tane kiraz 2 tane kandil simiti akşam kına vardı 1 saat göbek attım

bugun: sabah karatay kahvaltısı
öğlen peynirli pide ama aşırı zeytin yağı vardı damlıyordu resmen :/ iki bardak ayran

sabah kahvaltısı
peynirli omlet
2 domates
3 zeytin
saat 9.oo da kahvaltı bitti

öğlen 13.30

l tabak yoğurtlu bulgur köftesi uzun zamandır bulgur yemiyordum
1 tabak kiraz

Selamlar,

nasılsınız?
Ben yarından itibaren tatile cıkacagımdan yaklasık 10 gun giremeyebilirim.
zaten son zamanlarda pek duzen de kalmadı. Gece calismaları, hastalıklar vs derken bir turlu ayarı tuturamıyorum.
Kendinize iyi bakın.

HErkese iyi kilo vermeler dilerim

sabah 2 haşlanmış yumurta beyaz peynir ve salatalık
öğle semiz otu yoğurt ve dondurma yedim:)
akşam ne yiyeceğime daha karar veremedm havada kötü kızımla dışarı çıkıp alışverişde yapamadım

sabah itibariyle 71.8 i gördüm
akşamları kuru kayısı ve incir yiyorum ciddi bağırsak problemim var

al benden de o kdar. bağırsak faaliyetlerim başlarda iyiydi şimdi çok ii deil. birde 2 ay olacak 5 kilo verdim 4 ü ilk ay gitti bu ay veremedim arada kaçamak yaptığım için mi acaba

Meraba kizlar
Sabah: 9 da 1muz yarim cay bardagi ceviz badem
findik 1 bbardak süt
Öğle: 12 30 sosisli iki yumurta 1 kk peynir, 1 tane kayisi 2 parca karpuz domates biber 7 tane zeytin bitki cayi
Ara 16 30 yarim cay bardagi ceviz findik badem iki kuru incir
Aksam: 19 30 1, 5 tabak kuru bakla yemeği, 1 kase yoğurt, 1 tane dolma

hay ellerin dert görmesin,sızım sızım sızlayan vicdan azabına birebirsin

hahahahhaaaa
birazdan menümü yazacağım tam çantalık artık bunun acısını çıkarırsın

boyum 1.63.cük...aaa 64.4müşsün. seni yakalayacğım ve geçeceğim ajan XC9.
ajan xc9 u biliyor musun çizgi film karakteri olan benim adım ondan böyle
yok beni yakalama benim boyum seninkinden de kısacık sadece 1.55

................sabah itibariyle 71.8 i gördüm
akşamları kuru kayısı ve incir yiyorum ciddi bağırsak problemim var

al benden de o kdar. bağırsak faaliyetlerim başlarda iyiydi şimdi çok ii deil. birde 2 ay olacak 5 kilo verdim 4 ü ilk ay gitti bu ay veremedim arada kaçamak yaptığım için mi acaba

asma yaprağını deneyin kızlar çiğ veya haşlanmış şalgam suyu da işe yarar

milagros başta güzel gittmiş ideal kilona yaklaştıkça yavaş gidebilir bir de gözlemlediğim herhafta düzenli olarak kilo verilmiyor bikaç haftada bir bisüre duraklama oluyor o nedenle arsıra menülerde ve egzersizlerde değişiklik yapmak faydalı olur sanırım

Son düzenleme:
sabah
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
2 kırmızı biber
10-15 tane yerfıstığı

öğle:18::18::18:
1 tabak sarımsaklı köfte(domates soslu bulgur köftesi)
1 poğaça
ince bir dilim çikolatalı pasta
(kızımın doğum günüydü)

1 saat yürüyüş

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
3 kaşık sarımsaklı köfte(bulgur pilavı niyetine)
1 bardak yoğurt

Demir eksikliği varda hapları hem iştahımı açıyor hem de unutuyorum içmeyi iğnesi varmış onu sorucam aile hekimine
ben gebeliğimde yaptırmıştım, çok düşüktü demirim doktorum iğne yazmıştı.. şöyle söylim, yakan bir iğne değil, ama iğneden korkan biriyseniz sıkıntılı olur, ağızdan alınca iştah açıp, kalçadan yapılınca açmıyor mu acaba, önce ondan emin olun sonra totonuzu deldirin derim, sonuçta içerik aynı ama tercih sizin ben şahsen alternatifim varsa iğneyi tercih etmem ki iğne olmaktan korkan biri de değilim :)

sabah:
Karatay kahvaltısı

öğle:
etliekmek
ayran

akşam:
2 küçük kıymalı enginar dolması
keten tohumlu cacık

2,5 litre su, yeşilçay, sade maden suyu
1 saat yürüyüş

Sabah:karatay kahvaltısı,2 kuru kayısı

Öğlen:1 tabakta tavuk döner,5 parmak patates(cısss),ayran,

Akşam:1 tabak patlıcan yemeği,1 kase yoğurt,biraz antep fıstığı ve kabak çekirdeği,domates.

Günaydın özel sebeplerden dolayı artık giremiycem hepinize teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Kizlar ben bu haftanin basinda77, 3 düm bugün 77, 7. Sinir oldum ya. Baska arkadaslara bakıyorum kisa zamanda 4 5 kilo vermisler. Benim toplam 3 bile olmadi

dünkü menüm SABAH:kkk+15 kiraz AKŞAM:şeker fasulye,çoban salata,yoğurt...su dün 1lt 750ml de kaldı...yeşil çay 1 kupa,yürüyüş:2 saat(bazen tempolu,bazen sallana sallana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…