hay ellerin dert görmesin,sızım sızım sızlayan vicdan azabına birebirsinsen istersin de ben yollamaz mıyım
sabah 2 haşlanmış yumurta beyaz peynir ve salatalık
öğle semiz otu yoğurt ve dondurma yedim:)
akşam ne yiyeceğime daha karar veremedm havada kötü kızımla dışarı çıkıp alışverişde yapamadım
sabah itibariyle 71.8 i gördüm
akşamları kuru kayısı ve incir yiyorum ciddi bağırsak problemim var
hay ellerin dert görmesin,sızım sızım sızlayan vicdan azabına birebirsin
ajan xc9 u biliyor musun çizgi film karakteri olan benim adım ondan böyleboyum 1.63.cük...aaa 64.4müşsün. seni yakalayacğım ve geçeceğim ajan XC9.
................sabah itibariyle 71.8 i gördüm
akşamları kuru kayısı ve incir yiyorum ciddi bağırsak problemim var
al benden de o kdar. bağırsak faaliyetlerim başlarda iyiydi şimdi çok ii deil. birde 2 ay olacak 5 kilo verdim 4 ü ilk ay gitti bu ay veremedim arada kaçamak yaptığım için mi acaba
ben gebeliğimde yaptırmıştım, çok düşüktü demirim doktorum iğne yazmıştı.. şöyle söylim, yakan bir iğne değil, ama iğneden korkan biriyseniz sıkıntılı olur, ağızdan alınca iştah açıp, kalçadan yapılınca açmıyor mu acaba, önce ondan emin olun sonra totonuzu deldirin derim, sonuçta içerik aynı ama tercih sizin ben şahsen alternatifim varsa iğneyi tercih etmem ki iğne olmaktan korkan biri de değilim :)Demir eksikliği varda hapları hem iştahımı açıyor hem de unutuyorum içmeyi iğnesi varmış onu sorucam aile hekimine
Günaydın özel sebeplerden dolayı artık giremiycem hepinize teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
kızlar ne iğnesinden bahsettiğinizi anlamayamadım, kaçırdığım bişeyler olmuş sanırım?
hayırlı olsun kararın, aramıza ve Karatayla sağlıklı bir yaşama hoşgeldin :)
misafirlerim vardı ancak fırsat bulabildim,
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:kısır,1 dilim kek
akşam:mercimek çorbası,sosis ve patates (cııııss) xc9 yolla çantayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?