Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya ben öğle yemeğinde fazla yedim galiba şiş hissediyorum kendimi
bir kase tavuk suyuna çorba
fırın tavuk but
bulgur pilavı
cacık
ya da karatay işe yarıyor ve ben abartamıyorum artık

akşamıda ekler tekrar yazarsın. tüm günü bir arada görebiliriz. birkaç gün gözlemleyelim bakalım. inşallah iyi sonuç alırız.

benim boy 1.57 kısa yani yaş 41 ve beden 38 ama 54 bana göre fazla. sen kaç kilosun?

sen tam formundaymışsın 41 yaşında bir kadına da 38 beden çok yakışır bence kadın dediğin orta yaşta biraz kıvrımlı ve yuvarlak hatlı olmalı eminim şu an çok güzel görünüyorsundur ben 64 kiloyum

Son düzenleme:
SABAH:tek yumurtalı kk,2 kupa yeşilçay ÖĞLEN:1 kase mercimek çorbası,yoğurt,AKŞAM:mercimek çorbası,kabak yemeği,cacık (bu arada xc9 geçmiş olsun)

Son düzenleme:
SABAH:tek yumurtalı kk,2 kupa yeşilçay ÖĞLEN:1 kase mercimek çorbası,yoğurt,AKŞAM:mercimek çorbası,kabak yemeği,cacık (bu arada xc9 geçmiş olsun)
tşk canım nasılsın
şimdi haberlerde dinledim de dünyanın en yaşlı insanı 116 yaşında ölmüş onca yıl yaşamak ne fena

hımmm ben öyle güçlü iğneye hiç dayanamam. haplara devam edeyim en iyisi

Yok ben dayanırım hapı unutuyorum ve iştahımı çok açıyor ben yaptırırsam yazarım acısı oluyor mu olmuyor mu diye

kızlar ne iğnesinden bahsettiğinizi anlamayamadım, kaçırdığım bişeyler olmuş sanırım?

merhaba kızlar bende bugün başladım karataya kitabın siparişini verdim gelmesini bekliyorum sizin yazdıklarınız doğrultusunda ilerliycem şimdilik :) 67 kiloyum bnd 55 olmak istiyorum
hayırlı olsun kararın, aramıza ve Karatayla sağlıklı bir yaşama hoşgeldin :)

misafirlerim vardı ancak fırsat bulabildim,
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:kısır,1 dilim kek
akşam:mercimek çorbası,sosis ve patates (cııııss) xc9 yolla çantayı

Sagol canim gec kalkarsam iki ogün yapiyorum erken kalkarsam sabah 1 muz ve süt iciyorum. Diger dediklerine dikkat ederim. Bademle findigin toplami günde 1 su bardagini gecmez..iki sefer yiyorum toplami bir kucuk avuc her seferin.

Sabah 11: 1yumurtayla yumurta salatasi, 5 zeytin 1 küçük parça beyaz peynir. 1 şeftali yarim elma 2 kuru incir yarim cay bardagi findik ve badem.
Ara 3de yarim cay bardagi findik ve badem 2 kuru incir
Aksam: 1 kase mercimek corbasi 3 tane kiymali bulgurlu az pirincli biber dolmasi 1 kase yogurt
Gece yesil çay

Sabah:karatay kahvaltısı,3 kuru kayısı
Yeşil çay.

Öğlen:3 baget,1 kase yoğurt,domates.
Yeşil çay

Akşam:8 kaşık patlıcan güveci(kızartmadan)bol soğan,domates,biber,az et. Yoğurt.
Türk kahvesi.

kızlar ne iğnesinden bahsettiğinizi anlamayamadım, kaçırdığım bişeyler olmuş sanırım?

hayırlı olsun kararın, aramıza ve Karatayla sağlıklı bir yaşama hoşgeldin :)

Demir eksikliği varda hapları hem iştahımı açıyor hem de unutuyorum içmeyi iğnesi varmış onu sorucam aile hekimine

teşekkürler bizim boyumuza 64 biraz fazla galiba...

evet canım fazla onun için çırpınıp duruyorum ya

misafirlerim vardı ancak fırsat bulabildim,
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:kısır,1 dilim kek
akşam:mercimek çorbası,sosis ve patates (cııııss) xc9 yolla çantayı

sen istersin de ben yollamaz mıyım

Sagol canim gec kalkarsam iki ogün yapiyorum erken kalkarsam sabah 1 muz ve süt iciyorum. Diger dediklerine dikkat ederim. Bademle findigin toplami günde 1 su bardagini gecmez..iki sefer yiyorum toplami bir kucuk avuc her seferin.

kuruyemişin toplamı 1 çb nı geçmeyecek canımsenin avcun biraz büyük mü

12.6.2013 / 7.gün

8:30 - Kırmızı biberli bir yağda yumurta, peynir, 10 zeytin, 10 fındık, domates, salatalık, iki gün kurusu

13:30 - 3 mercimek köftesi az bulgurlu, 3 mücver fırında unsuz, 2 bardak ayran, marul salatası

19:00 - Etli patlıcan yemeği bir tabak, 1 bardak ayran

Sıvı: 1,5 litre su, 3 bardak ayran

Spor: yok oğlumla oyun oynadık bol bol:))

merhaba arkadaşlar uzun zaman giremedim...ama güzel bir haberim var.ben 64.8 kiloyum bu sabah itibarıyla... kırılma noktasını da geçtim sanırım.

motivasyonu ve kontrolü elimden bırakmamam lazım...

sabah(9.00):1muz ve bir avuç ceviiz,sütlü kahve
öğle(15.00):bir yere davetliyim.inşallah benimde yiyebileceğim birşeyler yaparlar..veya beni yoldan çıkaracak ölçüde güzel bişeyler yapmazlar...
akşam(18.30):yine biryemek daveti.ama mönü de en azındankavurma ve içli köfte var onlarla doyuruurm karnımı..

Bugün -300 le uyandım:) 87 den79.3 e düştüm.insan daha da motive oluyor verince.tek endişem ya yüzüm çökerse???? Şu ana kadar çökmedi bundan sonrasını bilemem? Çok kilo verenler bilir öyle bir şey oluyor mu???29 nda kızımın düğününe 3 kg daha veririm belki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…