akşamıda ekler tekrar yazarsın. tüm günü bir arada görebiliriz. birkaç gün gözlemleyelim bakalım. inşallah iyi sonuç alırız.iyi fikir hemen paylaşıyorum gün gün menülerimi
sabah 1 yumurta pastırmalı
peynir
4 zeytin
3 gün kurusu
5 kuru üzüm
1 çay bardağından biraz az fındık
bu sabah geç kalktım 11 de bitti kahvaltı
öğlen
saat 3.50 l tabak kiraz
benim boy 1.57 kısa yani yaş 41 ve beden 38 ama 54 bana göre fazla. sen kaç kilosun?
hoş geldin canııım. inşallah en kısa zamanda kilo verirsin
tşk canım nasılsınSABAH:tek yumurtalı kk,2 kupa yeşilçay ÖĞLEN:1 kase mercimek çorbası,yoğurt,AKŞAM:mercimek çorbası,kabak yemeği,cacık(bu arada xc9 geçmiş olsun)
akşamıda ekler tekrar yazarsın. tüm günü bir arada görebiliriz. birkaç gün gözlemleyelim bakalım. inşallah iyi sonuç alırız.
sen tam formundaymışsın 41 yaşında bir kadına da 38 beden çok yakışır bence kadın dediğin orta yaşta biraz kıvrımlı ve yuvarlak hatlı olmalı eminim şu an çok güzel görünüyorsundur ben 64 kiloyum
hımmmben öyle güçlü iğneye hiç dayanamam. haplara devam edeyim en iyisi
Yok ben dayanırım hapı unutuyorum ve iştahımı çok açıyor ben yaptırırsam yazarım acısı oluyor mu olmuyor mu diye
hayırlı olsun kararın, aramıza ve Karatayla sağlıklı bir yaşama hoşgeldin :)merhaba kızlar bende bugün başladım karataya kitabın siparişini verdim gelmesini bekliyorum sizin yazdıklarınız doğrultusunda ilerliycem şimdilik :) 67 kiloyum bnd 55 olmak istiyorum
sabah:
kk
Öğle:
1 kase ezogelin çorbası
4 köfte
1 ayran
küçücük bir avuç çekirdek :)
sabah kahvaltında 4 değil 8-10 zeytin ye. yumurta kaç adetti, bademle fındığın toplamı mı 1 avuç yoksa 1 avuç fındık 1 avuç bademmi yedin. avuç çokta ucu açık bir birim aslında. 1 çay bardağı kuruyemiş ye, peynir hiç yememişsin. bunları eklersen öncelikle gözün doyar.
2 öğün yapıyorsun 3 öğün yapabilirsin öğleni hafif geçir, salata/yoğurt +sebze yemeği...
kızlar ne iğnesinden bahsettiğinizi anlamayamadım, kaçırdığım bişeyler olmuş sanırım?
hayırlı olsun kararın, aramıza ve Karatayla sağlıklı bir yaşama hoşgeldin :)
teşekkürler bizim boyumuza 64 biraz fazla galiba...
misafirlerim vardı ancak fırsat bulabildim,
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:kısır,1 dilim kek
akşam:mercimek çorbası,sosis ve patates (cııııss) xc9 yolla çantayı
Sagol canim gec kalkarsam iki ogün yapiyorum erken kalkarsam sabah 1 muz ve süt iciyorum. Diger dediklerine dikkat ederim. Bademle findigin toplami günde 1 su bardagini gecmez..iki sefer yiyorum toplami bir kucuk avuc her seferin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?