Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok tebrik ediyorum canım. yılmadan devam et. başarılar

sabah kahvaltısı
peynirli omlet
2 domates
3 zeytin
saat 9.oo da kahvaltı bitti

öğlen 13.30

l tabak yoğurtlu bulgur köftesi uzun zamandır bulgur yemiyordum
1 tabak kiraz

canım 1 gün öncekindede akşam yemeğine kadar yediklerin vardı. yanlış mı hatırlıyorum yoksa? menülerini sabahtan akşama kadar toplu şekilde yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sanaa. yada 2 öğün mü yapıyorsun

Son düzenleme:

sabah ve öğlen sıkı yemek yesen akşamüzeri araya ihtiyaç duymazsın

yavrum yemesen iyiymiş ama. ne yapalım bu gün yılda 1 kez geliyor. biraz fazla hareket et bizde unutalım sende unut.
ama bundan kaçamazsın

madem öyle ben iğneden feciii korkan biri olarak aklımdan bile geçirmeyeyim.:18::18::18::18: ilaca devam

Kizlar ben bu haftanin basinda77, 3 düm bugün 77, 7. Sinir oldum ya. Baska arkadaslara bakıyorum kisa zamanda 4 5 kilo vermisler. Benim toplam 3 bile olmadi

zayıflarsın canım. yılmak yok. menülerini yaz. olmadı tahlil falan yaptır. wc durumunu düzenle. gece yatmadan öncede 20 dakka yürürsen mümkün değil zayıflamaman.

o çizgifilmi bilmiyorum. ama XC9 ismi direkt ajan çağrıştı bende doğruymuş.

ben çarşamba akşam için yoğurtlu fırında patlıcan kızartmamı yerim demiştim ya.
evet yedim.
üstüne 2 kase dondurma yedim. 2 kasede çok tuzlu çekirdek yedim. başta az önce yediklerinden dolayı çanta gönderdiğim melezgi ve xc9 olmak üzere bütün arkadaşları çantalamaya davet ediyorum.

herkese güüüünaydın olsun.

ben itiraf etmeliyim dün miktar olarak biraz fazla yedim. ve nasıl rahatsız oldum anlatamam. ama bugün az yemek ve hareketle dengeleyeceğim bunu.bence diyette altın kural bu bugün yedim bozuldu deyip koyvermemek...

birde haftasonumu da inşallah daha güzel geçireceğim.24'ünde İstanbul'a gideceğim ailemin yanına.o zamana yani 10 gün sonra 62 olmak istiyorum.birazdaha asılcam yani.sporu ihmal etmemek lazım.

bugün
sabah:1 muz ve biraz ceviz
öğle:hafif bir karatay kahvaltısı
akşam:tavuk ayran salata

dünkü yediklerim (gene çantalık)
07.30 yoğurt
10.00-10.30 biraz patates kızartması, 2 küçük sosis kızartma, 1 dilim salam, 1 kaç dilim domates, 1kaç dilim salatalık, birdilim kaşar 1 yumurtanın sarısı, 3 zeytin, 1 sigara böreği. 1 fincan çay. (anlaşıldığı üzere dışardaydım çok kötüydü
13.30 5 adet çiğköfte 1kaç adet çiğ badem, marul
16.00 1 adet süt mısır
18.00 1 tabak yoğurtlu patlıcan, bir avuç çiğ badem, 19.30 2 tabak çekirdek

bebek emzirdiğim için çok fazla deneme yapamıyorum benim yerime kızıın bağırsakları fazla lışıyo bu sefer:)

bugün sadec iki haşlanmış yumurta yedim
öğlen yoğurt
akşamda mercimek çorbası

Kizlar ben bu haftanin basinda77, 3 düm bugün 77, 7. Sinir oldum ya. Baska arkadaslara bakıyorum kisa zamanda 4 5 kilo vermisler. Benim toplam 3 bile olmadi

gramlara fazla takılma yediklerin şişkinlik yapmış olabilir haftabaşından bu yana yediklerini gözden geçir bazen durur durur birden gider önemli olan rahat olman ve kilolarının nasılsa gideceğine inanman ben karataya başladığımda 1 kilo verdim 1 ay hiç vermedim ama umudumu yitirmedim geçen haftada hiç vermemiştim ondan önce almışım nasıl olduysa ama hiç yılmak yok

xc9 zaten yollar. al buda benden

adım çıkmış dokuza inmez sekize

Maalesef gelemiycem bende isterdim ama mümkün değil artık
hüzünlü bir veda olmuş umarım seni buradan mahrum bırakan özel sebepler yeme krizlerine yol açmaz
tekrar dönmen dileğiyle...

nasılsa ideal kiloma az kaldı yiyeyim bari diyorsun amaaaaa buraya hesap verdiğin sürece avuçlarımdasın

altın kurala katılıyorum kaçamaklar yürüdüğümüz yolda ayağımıza takılan çakıl taşları olabilir ancak(eee napalım diyet dediğinde londra asfaltında gidiyormuşuz gibi kolay gidilen bir yol değil)
annenlere gidiceksin de seni yine besleyecek mantılarla falan bence bittin sen bittin
dünkü yediklerim (gene çantalık)
.............
al o zaman

emziren biri için yediklerin çok az değil mi
bu emzirmeyene bile yetmez ben hepsini bir öğünde yerim

akşam

çoban salata
badem
kiraz
süt

1 saat yürüyüş

1.5 lt. süt

canım öğle menünde de 1 tabak kiraz varmış akşam da yemişsin meyveyi sabah yemeyi öneriyor karatay hoca onun dışında menün hafif güzel yemeklerine yağı fazla koyuyor olabilir misin sağlıklı diye

daha önce sık sık diyet denemelerin olduysa metabolizma kendini kıtlıkta hissedip bir süre direnç gösteriyor sende de böyle bir durum olabilir sen sabırla devam et nasılsa aç kalmıyorsun sağlıklı besleniyorsun

Kızının doğum gününü kutluyorum canım:)))kaçamakların için de

Bugün de -300 le uyandım 87 den 79 a düştüm :))ama canımın çektiği şeylere göz ucuyla bakıyorum sadecedün çarşı da canım bi dondurma çekti,bi künefe çekti ama yemedimmmm(neyse mükafatı yavaş yavaş geliyooor kınaya giyineceğim elbiseyi aldım belim oldukça incelmiş:) ehhh!!!2 beden az farkettirmiyormuş yılmak yok devam kızlarrr:)))

kızının doğumgünü şerefine birşey yapmayacağım ,iyiki doğdun diyorum kızına hep beraber çok uzun mutlu yıllarınız olur inşallah

hiç günümde değilim ,borcum olsun bi ara çanta fırlatırım..artık şansına diyete uyduğun bir günede gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…