merhaba arkadaşlar uzun zaman giremedim...ama güzel bir haberim var.ben 64.8 kiloyum bu sabah itibarıyla... kırılma noktasını da geçtim sanırım.
motivasyonu ve kontrolü elimden bırakmamam lazım...
sabah(9.00):1muz ve bir avuç ceviiz,sütlü kahve
öğle(15.00):bir yere davetliyim.inşallah benimde yiyebileceğim birşeyler yaparlar..veya beni yoldan çıkaracak ölçüde güzel bişeyler yapmazlar...
akşam(18.30):yine biryemek daveti.ama mönü de en azındankavurma ve içli köfte var onlarla doyuruurm karnımı..
sabah kahvaltısı
peynirli omlet
2 domates
3 zeytin
saat 9.oo da kahvaltı bitti
öğlen 13.30
l tabak yoğurtlu bulgur köftesi uzun zamandır bulgur yemiyordum
1 tabak kiraz
Meraba kizlar
Sabah: 9 da 1muz yarim cay bardagi ceviz badem
findik 1 bbardak süt
Öğle: 12 30 sosisli iki yumurta 1 kk peynir, 1 tane kayisi 2 parca karpuz domates biber 7 tane zeytin bitki cayi
Ara 16 30 yarim cay bardagi ceviz findik badem iki kuru incir
Aksam: 19 30 1, 5 tabak kuru bakla yemeği, 1 kase yoğurt, 1 tane dolma
Günaydın eflalim. Ne guzel birbirimize destek oluyorduk burda. Hic gelmiyecekmisin artik(
yavrum yemesen iyiymiş ama. ne yapalım bu gün yılda 1 kez geliyor. biraz fazla hareket et bizde unutalım sende unut.sabah
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
2 kırmızı biber
10-15 tane yerfıstığı
öğle:18::18::18:
1 tabak sarımsaklı köfte(domates soslu bulgur köftesi)
1 poğaça
ince bir dilim çikolatalı pasta
(kızımın doğum günüydü)
1 saat yürüyüş
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
3 kaşık sarımsaklı köfte(bulgur pilavı niyetine)
1 bardak yoğurt
ben gebeliğimde yaptırmıştım, çok düşüktü demirim doktorum iğne yazmıştı.. şöyle söylim, yakan bir iğne değil, ama iğneden korkan biriyseniz sıkıntılı olur, ağızdan alınca iştah açıp, kalçadan yapılınca açmıyor mu acaba, önce ondan emin olun sonra totonuzu deldirin derim, sonuçta içerik aynı ama tercih sizin ben şahsen alternatifim varsa iğneyi tercih etmem ki iğne olmaktan korkan biri de değilim :)
Kizlar ben bu haftanin basinda77, 3 düm bugün 77, 7. Sinir oldum ya. Baska arkadaslara bakıyorum kisa zamanda 4 5 kilo vermisler. Benim toplam 3 bile olmadi
ajan xc9 u biliyor musun çizgi film karakteri olan benim adım ondan böyle
yok beni yakalama benim boyum seninkinden de kısacık sadece 1.55
o çizgifilmi bilmiyorum. ama XC9 ismi direkt ajan çağrıştı bende doğruymuş.
hahahahhaaaa
birazdan menümü yazacağım tam çantalık artık bunun acısını çıkarırsın
asma yaprağını deneyin kızlar çiğ veya haşlanmış şalgam suyu da işe yarar
milagros başta güzel gittmiş ideal kilona yaklaştıkça yavaş gidebilir bir de gözlemlediğim herhafta düzenli olarak kilo verilmiyor bikaç haftada bir bisüre duraklama oluyor o nedenle arsıra menülerde ve egzersizlerde değişiklik yapmak faydalı olur sanırım
sabah kahvaltısı
peynirli omlet
2 domates
3 zeytin
saat 9.oo da kahvaltı bitti
öğlen 13.30
l tabak yoğurtlu bulgur köftesi uzun zamandır bulgur yemiyordum
1 tabak kiraz
Kizlar ben bu haftanin basinda77, 3 düm bugün 77, 7. Sinir oldum ya. Baska arkadaslara bakıyorum kisa zamanda 4 5 kilo vermisler. Benim toplam 3 bile olmadi
xc9 zaten yollar. al buda benden
hüzünlü bir veda olmuş umarım seni buradan mahrum bırakan özel sebepler yeme krizlerine yol açmazMaalesef gelemiycem bende isterdim ama mümkün değil artık
ben çarşamba akşam için yoğurtlu fırında patlıcan kızartmamı yerim demiştim ya.
evet yedim.
üstüne 2 kase dondurma yedim. 2 kasede çok tuzlu çekirdek yedim. başta az önce yediklerinden dolayı çanta gönderdiğim melezgi ve xc9 olmak üzere bütün arkadaşları çantalamaya davet ediyorum.
herkese güüüünaydın olsun.
ben itiraf etmeliyim dün miktar olarak biraz fazla yedim. ve nasıl rahatsız oldum anlatamam. ama bugün az yemek ve hareketle dengeleyeceğim bunu.bence diyette altın kural bu bugün yedim bozuldu deyip koyvermemek...
birde haftasonumu da inşallah daha güzel geçireceğim.24'ünde İstanbul'a gideceğim ailemin yanına.o zamana yani 10 gün sonra 62 olmak istiyorum.birazdaha asılcam yani.sporu ihmal etmemek lazım.
bugün
sabah:1 muz ve biraz ceviz
öğle:hafif bir karatay kahvaltısı
akşam:tavuk ayran salata
al o zamandünkü yediklerim (gene çantalık)
.............
emziren biri için yediklerin çok az değil mibebek emzirdiğim için çok fazla deneme yapamıyorum benim yerime kızıın bağırsakları fazla lışıyo bu sefer:)
bugün sadec iki haşlanmış yumurta yedim
öğlen yoğurt
akşamda mercimek çorbası
akşam
çoban salata
badem
kiraz
süt
1 saat yürüyüş
1.5 lt. süt
sabah
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
2 kırmızı biber
10-15 tane yerfıstığı
1 poğaça
(kızımın doğum günüydü)
1 saat yürüyüş
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak yoğurt
kızının doğumgünü şerefine birşey yapmayacağım ,iyiki doğdun diyorum kızına hep beraber çok uzun mutlu yıllarınız olur inşallahsabah
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
2 kırmızı biber
10-15 tane yerfıstığı
1 poğaça
(kızımın doğum günüydü)
1 saat yürüyüş
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak yoğurt
hiç günümde değilim ,borcum olsun bi ara çanta fırlatırım..artık şansına diyete uyduğun bir günede gelebilir.ben çarşamba akşam için yoğurtlu fırında patlıcan kızartmamı yerim demiştim ya.
evet yedim.
üstüne 2 kase dondurma yedim. 2 kasede çok tuzlu çekirdek yedim. başta az önce yediklerinden dolayı çanta gönderdiğim melezgi ve xc9 olmak üzere bütün arkadaşları çantalamaya davet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?