Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 64 kg
bu hafta: 63.3 kg
fark: 700 gr
fark yüzdesi: % -1.09
toplam fark: 7.7 kg
beden: 40
boy: 1.55
spor: bu hafta yarım yamalak yüzme yürüyüş

çizelgemi değiştirmeyeceğim 100 gramı bugün veririm evde temizlik var

çabana sağlık hepsinden tadayım deyip 25 çaşitte yemiş olabilirdin

genelde bende çok canım çeken bir şey varsa ve o sırada yemek saatimse mikroskobik ölçüde de olsa tadına bakıyorum. ama 4 saatim dolmadıysa %90 tadına bile bakmıyorum.

yaz geldi diye topiği boşlayan arkadaşlar 2 ay sonra ağlaya ağlaya geri gelecek menü yazan da kilo bildirimi yapan da bikaç kişi bu ne böyle

oğlunda diyet yapıyor muydu felluz

galiba mevsime adapte olduğumuz dönemlerde oluyor. çünkü ben de havalar ilk başladığında göz kararması yaşadım. enseden bir ağrı giriyordu, tansiyona yormuştuk. sonra kendiliğinden geçti. ama sen bir uzmanına görün istersen.çok geçmiş olsun.
gelelim menüne: sabah 1 yumurta eksiğin var. ( kuruyemişler çiğ olacak)
diyete yeni başladığın için 4 saatlik dilimlerde ara yapabilirsin. mesela sabah kahvaltından 2 saat sonra kuru kayısı, hurma /ceviz/yoğurt/ayran... bunun gibi şeyler yiyerek eğer düşen şekerinse bu kadar düşmesine mani olabilirsin. 2 saat sonra öğlen yemeği yersin. ihtiyaç duyman halinde öğlen ve akşam arasında da ara öğün- rafine şekerle değilde doğal ürünlerle-yaparsın. vücudun diyete alıştıkça bu ara öğünleri kaldırırsın bence.

kilo başına 33 ml
60 kilo isen: 60*33=1980 1,9 lt su içmek gerek demek

oruç tutacak arkadaşlar sahura kalktıklarında tartılırlar zaten 5 gibi oluyor sanırım
normalde akşam 8 de son öğünümüzü yiyip sabah tartılıyoz yaklaşık 10-12 saat açlık oluyor.. sahurdan önce tartılırsak iftar 20.30 da ve 03 te kalkıcaz sahura.. 6 saat kadar açlık süresi var ki bu da az bir süre bence..

mahzen kendine gelmek istemişti kırmayalım

yater mi mahzen
yeter canım, ellerin dert görmesin :)

yaz geldi diye topiği boşlayan arkadaşlar 2 ay sonra ağlaya ağlaya geri gelecek menü yazan da kilo bildirimi yapan da bikaç kişi bu ne böyle
evet katılıyorum, 2 ay sonra ki veryansınları şimdiden duyar gibiyim, neyseki liste yapmam çok kolay olacak..

günaydın kızlar...
ben mnü bldirimi yapamıyorum çünkü daha öncede dediğim gibi şuan karataya uygun beslenmiyorum
bu yüzden menü bildirimi yapmamın yanlış olacaqını düşünüyorum sanırım önümüzdeki haftadan sonra
başlayacaqım tekrar doqru beslenmeye.bu arada cuma günü 100,5 i görmüştüm fakat bu sabah tekrar 101 olmuşum
hafta sonu misafirim vardı ondan oldu sanırım sınırları tanımadım çünkü :)))

rumuz:TebeSsum_19o5
başlangıç tarihi:08.05.2013
başlangıç kilosu:119
geçen haftaki kilo:102
bu haftaki kilo:101
toplam fark:18
bu haftaki fark:+1 kq
boy:1,75
beden:46-48
spor: yok
ah bide yüzdemi hesaplayabilsemmmm :44:

insanın kilosu daha düşük olunca çok daha yavaş vaeriyor bence. hatta eminim vermediği zamanlar bile çok olmuştur.resmen gr gr zor gidiyor.

Maalesef öyle gram gram gidiyor. Çok az yememe ve hergün yürümeme rağmen. Mesela dün kü menüm sabah karatay kahvaltısı
akşam cacık ve 1 krep gece de 1 bardak süt ve 1 saat yürüyüş.

tebessüm senin +1 değil -1 canım kilo vermişsinişte

o zaman iftardan önce tartılırsınız liste de akşam yayınlanır sıkıntı olmaz

yazın meyveler hepimizi mahvedecek ama burada olduğumuz sürece ya kilomuzu koruyacağız ya da ayda 1 kilo bile versek kar hoş ben kışın da ayda 1 kilo veriyorum ya neyse ama karataya da kk ya da devam ben hergün burada olacağım yıllar sonra 63 ü gördüm bir daha asla yukarı çıkmam inmek var çıkmak yok

VKI ne göre 47 olmam lazım. Ama 53 kiloda yüzümün çöktüğünü söyleyenler var. 50 kilo da ne olur bilemem. Boy 1.57

vki yaşa göre değişiyor ama hesaplama yapan sitelerde bunu pek yazmıyorlar 18 yaşındakiyle 38 yaşındakinin kilosu aynı olmuyor ablam 1.60 boyunda 57 kiloda fixlendi ne yapsa veremiyor ama 36-38 beden giyiniyor

Gunaydin kizlar biraz gec kalktim kusura bkmayin
baslangic 73,8
Gecen hafta. 68,7
bu hfta. 69
Fark arti 300
Toplam fark 4,8
Boy 165
Yas 24
Spor yok bol bol ev isi temizlik

teşekkür ederim canım... ...ilk ay 5 verdim sonraki ay harfi harfine uyguladığım halde kg veremedim ama sabırlada devam ettim o sırada canan hocanın 2. kitabını okumaya başlamıştım karatayı uyguladığınız halde kg veremiyorsanız D vitamininiz eksiktir yazısını okudum...ertesi gün doktora gittim bütün kan tahlillerini yaptırdım D vitaminim en az 30 olması gerekirken 8 çıktı :8 sende ölçtür istersen

Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77.8
Bu hafta:78.8
Fark:+++1000gr
Toplam fark:8.2
Beden:42 44
Spor:yok
Boy:1.63
Hedef:65
Yüzdesi: +++++0,28

oruç tutarken iftarla sahur arası 3 lt su tüketmek gerekiyor..sahura yakın tartılırsak kg fazla gelir...iftara yakın tartılırsak vücuttaki su atılmış olur (sabah kalkıncada vucuttaki su atılmış tartılıyoruz)

genelde bende çok canım çeken bir şey varsa ve o sırada yemek saatimse mikroskobik ölçüde de olsa tadına bakıyorum. ama 4 saatim dolmadıysa %90 tadına bile bakmıyorum.

Mikroskobik lafın çoook hoşuma gitti:)) bende belli olmuyor ya hiç ya da çok canım çekerse 1 lokma yiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…