Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

felluzcum yüzden 1.28 olacak düzelt istersen

kızlar öğleden sonra denetime gitme ihtimalimiz var, ihtimal değil aslında kesin diyeyim..
o yüzden listeyi saat 13 te yayınlasam olur mu, gelen olursa eklerim sonradan, üzgünüm ama mecburum

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:73.8
Bu hafta:73.1
Fark:-0.7
Toplam fark:6.1
Beden:44
Spor:düzensiz yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:60
Yüzdesi: -%0.948

oğlunda diyet yapıyor muydu felluz

Oğlum 139 dan 132 ye düştü ama;haşarı sıkıldı...ama eskisi kadar yemiyor.ikinci bir hamle yapmaya hazırlanıyor, umarım başarır,allahtan 187 boy var,kimse bu kiloda olduğuna inanmıyor.
kilo dağılımımız çok güzel:)benim de kiloma inanmıyorlar,omuzlar geniş,bel ince,basen yok,hemen şekle giriyorum:))

Mikroskobik lafın çoook hoşuma gitti:)) bende belli olmuyor ya hiç ya da çok canım çekerse 1 lokma yiyorum...

ben insülin direnci kırma meselesini kafaya fena takmışım 2 aydır bir lokma bile almıyorum geçen hafta kars'ta karpuz ikram ettiler öyle güzel koktuğu halde elimi sürmedim..sonraki gün gürcistan'a geçtik oradada aynı karpuzdan ikram ettiler yine elimi sürmedim dayan kızım insülin direnci kırılınca bu yağlardan kurtulmak daha güzel olacak dedim kendi kendime

dün yine günümüz vardı bayanlar beni görünce karataycı hoşgeldin dediler gün boyuncada onların yediğinden yemedim diye dalga geçtiler..bende onlara dedimki bana 3 yıl önce bu diyet çıktığında söyleyen olsaydı bunca sene boşa bu kiloları taşımazdım ama söyleyen olmadı...siz şanslısınız ben size söylüyorum ama siz tınmıyorsunuz ilerde ben istediğim kg ya gelince siz başlamadığınıza pişman olacaksınız o zamanda ben size güleceğim dedim...hepsinin ortak dediği ben yapamam ben dayanamam

sana nasıl uyuyorsa geç dönmeyeceksen 5 gibi de yayınla zaten kaç kişiyiz ki
keyfi gelmeyen varsa teessüf ediyorum

iraden ve kararlılığın için seni çok çok

Son düzenleme:
kızlar listeyi yayınlıyorum

melezgi seni gördüm bildirim yapacaksan bekliyorum çünkü birazdan çıkıcam..

ananem bende gelen giden (annemi 1,5 sene önce kaybettim ananem yaşıyor)ve 3 gün zaten modem bozuktu giremedim internete...kilo bildirimi yapmaya geldim
bu hafta menü bildirimi yapmadığımiçin kızanlar olacaktır ... inanmıyanlara yapacak bir şey yok ama gerçekten çok yoğunum bu aralar...
rumuz melezgi
başlangıç kg:77.3
şu andaki kg:74.0
verilen toplam kg:3.3
geçen haftaki kg:74.0
yüzde:0
boy1,58
spor:yok..
hedef:60

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]verenler
[/TD]
[TD]%
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]xc9
[/TD]
[TD]-1.9
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]tebessüm_1905
[/TD]
[TD]-0.98
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]gul_0663
[/TD]
[TD]-0.94
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]seam
[/TD]
[TD]-0.45
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]koruyanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mahzen77
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]melezgi
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]milagros24
[/TD]
[TD]+0,43
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]felluz
[/TD]
[TD]+1,28
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 516"]
[/TABLE]
[TABLE="width: 452"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar bende acilen dışarı çıkmak durumunda kaldım. ve şimdi dönebildim. zaten acele etmesem de olurmuş nitekim liste zamanından daha önce yayınlanmış.

lenevacım listeyi yayınlama saatim tam 14 ama bildirim yap seni ekleyeyim zira ben de henüz çıkamadım :)

başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:56,7
bu hafta kilo:55,7
haftalık yüzde:1,76
fark:1
toplam fark:6,3
beden:38-36-34
boy:1.68
spor:bu hafta neredeyse hiç yapmadım sayılır.

ben kilo bildirimimi yapıyorum yinede. zaten mahzen işini bitirince ekliyceni söylemişsin

ramazan ayında hep kilo verenlerden oluyorum. ama normal yeme düzenine geçince tekrar alıyorum. 2 öğün bence bize uygun. zaten ipler gevşek birde liste işini bırakırsak iyiyce kaçar diyorum. benim fikrim devam, isteyen katılır dediğin gibi izinlide olunabilir.

VKI ne göre 47 olmam lazım. Ama 53 kiloda yüzümün çöktüğünü söyleyenler var. 50 kilo da ne olur bilemem. Boy 1.57

o zaman sen bundan sonra kilo vermeye yönelik değilde sağlıklı yaşam ve beslenmeye yönelik davran. yine hareketini et, vücudun şekillensin, arkadaşlarının da dediği gibi yüz hatların da otursun. kaç yaşındaydın ?

bu kadar rehavet içinde topkte giden gideneyken inatla bu diyeti sürdüren ve bildirim yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum:122::124::124:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]verenler[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]xc9[/TD]
[TD]-1.9[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]leneva[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]tebessüm_1905[/TD]
[TD]-0.98[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]gul_0663[/TD]
[TD]-0.94[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]seam[/TD]
[TD]-0.45[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]koruyanlar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]mhzen77[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]melezgi[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]alanlar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]milagros24[/TD]
[TD]+0,43[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]felluz[/TD]
[TD]+1,28[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler ve alanlar da üzülmesinler haftaya telafi ederler...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

karatayı diyet programı gibi uygulayanlar istediği kg ya gelince bırakırlar sonra geri alırlar.....sağlıklı beslenme programı olarak yapanlarda kilo sorunu olmaz kalıcı kilo verirler ben derimki hepimiz sağlıklı beslenme programı olarak uygulayalım sağlığımız açısından çok faydalı selülit kalmayacak (kristal tuz kullanırsanız) bacaklarda varis olmayacak, tansiyon, şeker,kanser, memelerde kist, karaciğer yağlanması....v.b bir sürü hastalık olmayacak...istediğimiz kg ya gelince arada kaçamaklar olsa bile karatayla dengede tutarız ...
ramazanıda bahane etmeden yola devam derim....

lenevacım listeyi yayınlama saatim tam 14 ama bildirim yap seni ekleyeyim zira ben de henüz çıkamadım :)

ay canım benim kusura bakma ben gelir gelmez aceleyle bilgisayarın başına oturdum. o telaşla demekki saat 13 te yayınlanmış diye gördüm. o nedenle erken yayınlamışsın dedim. yoksa zaten 14 ten önce yayınlanmıyor.

Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77.8
Bu hafta:78.8
Fark:+++1000gr
Toplam fark:8.2
Beden:42 44
Spor:yok
Boy:1.63
Hedef:65
Yüzdesi: +++++1,28(

Mahzencim; yüzdemi geç de olsa düzelttim, yoğunluktan şaşırmışım,kızım evlendikten sonra ilk defa bugün bize geldi.akşama yine güzel bir sofra hazırlıyorum,yine sınav,yine sınav:)))

bu arada ben dün ne yediğimi yazayım.
13.00 menemen (2 yemek tabağı) 1 bardak ayran
19.00 taze fasulye yedim ayran içtim
başka bişey de yemedim tabi arada içtiğim çaylar falan hariç.

felluz
gözün aydın canım aynı zamanda da kolay gelsin, sınavında başarılar dilerim, sen üstesinden gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…