oğlunda diyet yapıyor muydu felluz
Mikroskobik lafın çoook hoşuma gitti:)) bende belli olmuyor ya hiç ya da çok canım çekerse 1 lokma yiyorum...
felluzcum yüzden 1.28 olacak düzelt istersen
kızlar öğleden sonra denetime gitme ihtimalimiz var, ihtimal değil aslında kesin diyeyim..
o yüzden listeyi saat 13 te yayınlasam olur mu, gelen olursa eklerim sonradan, üzgünüm ama mecburum
ben insülin direnci kırma meselesini kafaya fena takmışım2 aydır bir lokma bile almıyorum geçen hafta kars'ta karpuz ikram ettiler öyle güzel koktuğu halde elimi sürmedim..sonraki gün gürcistan'a geçtik oradada aynı karpuzdan ikram ettiler yine elimi sürmedim dayan kızım insülin direnci kırılınca bu yağlardan kurtulmak daha güzel olacak dedim kendi kendime
dün yine günümüz vardı bayanlar beni görünce karataycı hoşgeldin dediler gün boyuncada onların yediğinden yemedim diye dalga geçtiler..bende onlara dedimki bana 3 yıl önce bu diyet çıktığında söyleyen olsaydı bunca sene boşa bu kiloları taşımazdım ama söyleyen olmadı...siz şanslısınız ben size söylüyorum ama siz tınmıyorsunuz ilerde ben istediğim kg ya gelince siz başlamadığınıza pişman olacaksınız o zamanda ben size güleceğim dedim...hepsinin ortak dediği ben yapamam ben dayanamam
arkadaşlar ramazan geldi...nasıl olacak bu liste işleri?yiyip yatıcaz,tartıda + görmemiz kaçınılmaz...ben karataya tabiki devam edicem bu dönemde ama liste yapmasak mı diyorum?ya da oruç tutacak olanlar 1 ay izinli mi sayılsa?tutmayacak olanlar da kendi arasında liste mi yapsa?varmı bir fikri olan?:26:
VKI ne göre 47 olmam lazım. Ama 53 kiloda yüzümün çöktüğünü söyleyenler var. 50 kilo da ne olur bilemem. Boy 1.57
bu kadar rehavet içinde topkte giden gideneyken inatla bu diyeti sürdüren ve bildirim yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum:122::124::124:[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]verenler
[/TD]
[TD]%
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]xc9
[/TD]
[TD]-1.9
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]tebessüm_1905
[/TD]
[TD]-0.98
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]gul_0663
[/TD]
[TD]-0.94
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]seam
[/TD]
[TD]-0.45
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]koruyanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mahzen77
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]melezgi
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]milagros24
[/TD]
[TD]+0,43
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]felluz
[/TD]
[TD]+1,28
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 516"]
[/TABLE]
[TABLE="width: 452"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ramazan ayında hep kilo verenlerden oluyorum. ama normal yeme düzenine geçince tekrar alıyorum. 2 öğün bence bize uygun. zaten ipler gevşek birde liste işini bırakırsak iyiyce kaçar diyorum. benim fikrim devam, isteyen katılır dediğin gibi izinlide olunabilir.
lenevacım listeyi yayınlama saatim tam 14 ama bildirim yap seni ekleyeyim zira ben de henüz çıkamadım :)
Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77.8
Bu hafta:78.8
Fark:+++1000gr
Toplam fark:8.2
Beden:42 44
Spor:yok
Boy:1.63
Hedef:65
Yüzdesi: +++++1,28(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?