Akşam taş kadayıf vardı ama yemedimm:124:
love12aramıza hoşgeldin
bugün sınavım vardı sabah ve öğleden sonra iki oturum.. menüm şöyle: Sabah(saat 09.00 gibi):
karatay kahvaltısı
öğle(saat 13.30)
2 dolma
1 tabak mercimek
1 kase yoğurt
neskafe 2 si bir arada
sınavda yoğurt uyutmasın diye içtim
akşama allah kerim şuan aç değilim ama zaman ne gösterir bilemiyorum :)
akşam menüm1 yumurta, peynir, zeytin, domates ve acı yeşil biber oldubugün sınavım vardı sabah ve öğleden sonra iki oturum.. menüm şöyle: Sabah(saat 09.00 gibi):
karatay kahvaltısı
öğle(saat 13.30)
2 dolma
1 tabak mercimek
1 kase yoğurt
neskafe 2 si bir arada
sınavda yoğurt uyutmasın diye içtim
akşama allah kerim şuan aç değilim ama zaman ne gösterir bilemiyorum :)
sınavım kötüydü hem zordu hem de hiç çalışmamıştım o yüzden, bakalım sonuç ne gelecek.. kaçamak zaman zaman çoğumuzda oluyor canım önemli olan telafi etmek ve nasıl olsa kaçtı diye bırakmamak..geçmiş olsun canım nasıl geçti sınavın ??benim bugün diyetim birazcık kaçtı ya :26: ama akşam yemem artık :)
akşam menüm1 yumurta, peynir, zeytin, domates ve acı yeşil biber oldu
sınavım kötüydü hem zordu hem de hiç çalışmamıştım o yüzden, bakalım sonuç ne gelecek.. kaçamak zaman zaman çoğumuzda oluyor canım önemli olan telafi etmek ve nasıl olsa kaçtı diye bırakmamak..
kızlar acilen toparlanmam lazım kendimi resmen kaybettim 3 haftadır en olmuycak şeyleri en olmuycak saatlerde yiyorum iştahım çok açık. ramazan yaklaştı die toplantılar günler çoğaldı ramazanda da iftar davetleri başlar ne yapıcam bilemiyorum verdiğim kiloları korumaya razıyım çok güzel verdim cunku her lokmada pişman oluyorum ama eksik olan ne nie güdülenemedim bilemiorum bana yardım edin bu sabah aç karnına 1.5 kg fazla geldim ve 2 gunde bu fark çıktı
merhabalar :) ben de geldim aranıza lakin doğru vakit mi pek emin olamayanlardanım ben de, malum ramazan geliyor :) bir Bismillah diyelim de bakalım.. yazılanlardan bir çoğunu okudum 3 gündür Karatay'ın neredeyse tüm videolarını izledim..Esasen 2 gündür de acaba yapabilir miyim denemesindeydim ve benim için en zor kısmı olan buzlu çaysız , cipsiz yaşama alışabileceğimi gördüm ve aranıza katılma kararı aldım :)
155 boyunda 62-63 kilo arasında gidip geliyorum. Öncelikli hedefim 55 ( açıkçası daha düşmek istemiyorum ama o zaman gelince 2. bi hedef daha koyabilirim) Göbüşten çok şikayetçiyim aslında stress topu gibi kullanıyordum ama madem karaciğerin yağlanmış olduğunu gösteriyormuş artık yeni yöntemler bulacağım kendime stresten arınacak
Hareketsiz yaşamdan hareketliye , sussuz yaşamdan da sulak bir yaşama geçmeyi başarabilirsem e bir de tecrübeli arkadaşlardan doğrularımı yanlışlarımı öğrenip, öneriler de aldım mı bence olur bu iş :)
benden 10 yaş büyük ama 2 beden küçük bir ablam var ayrı şehirlerde yaşıyoruz beni en son 3 kilo vermiş halimle gördü çok az farketmiş demişti beni de hep sıkıştırır kilo ver diye ama bana yine de pek güvenemezdi üstüne 5 daha vermiş gördü öyle sevindi ki o da yıllardır 3 ver 5 al görürdü ve kızardı bu daha başlangıç dedim öyle sevindi ki şimdi ona gittiğimde bana uygun şeyler hazırlıyor anlayacağın sen kararlı oldukça etrafındakilerin desteği artıyor kocam bile artık benden yiyemeyeceğim yemekleri yapmamı istemiyor inan bana sende de öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?