benden 10 yaş büyük ama 2 beden küçük bir ablam var ayrı şehirlerde yaşıyoruz beni en son 3 kilo vermiş halimle gördü çok az farketmiş demişti beni de hep sıkıştırır kilo ver diye ama bana yine de pek güvenemezdi üstüne 5 daha vermiş gördü öyle sevindi ki o da yıllardır 3 ver 5 al görürdü ve kızardı bu daha başlangıç dedim öyle sevindi ki şimdi ona gittiğimde bana uygun şeyler hazırlıyor anlayacağın sen kararlı oldukça etrafındakilerin desteği artıyor kocam bile artık benden yiyemeyeceğim yemekleri yapmamı istemiyor inan bana sende de öyle olacak
Sabah:1 erik,fındık ve badem 1 yemek kaşığı bal,yumurta,domates,3 köfte kadar et.
Komşu adak yapmış sabah sabah et yedik.
kesme şeker hariç yediklerinin hepsi normal pilavın bulgurdu sanırım pirinçse de 1 kaşıkmış hoşgörelim ama akşam az yemişsin 2 kaşık tavukla nasıl doydun
kurumeyve yemişsin şekerin düşmemeli diye düşünüyorum 6 bardak su yaz günü diyet yapan biri için çok az bana başdönme sebebin susuzluktan gibi geldi
aralarda ayran süt içebilirsin çok sıkışırsan
seam baya bir kilo vermişsin sen, ne kadar zamandır yapıyorsun çok merak ettim :) çok da özendim, bu yaz beş altı kilo verebilirim gibi geldi şimdi:) kitabı alacağım yarın
günaydın canım
karatay diyetini harfi harfine uygularsan canın hiç tatlı çekmez regl dönemi bile olsa... şunun ucundan azıcık bundan azıcık derken insülin direnci kırılmaz ve tatlı isteği devam eder
ben işim gereği ( protokole bakıyorum) ayın yarısı 5 yıldızlı otellerdeyim... 100lerce çeşit çıkıyor sabah-öğle-akşam..ilk işim tatlıyı tabağa doldurup sonra yemek çeşitlerine bakmak oluyordu 1 hafta sonra döndüğümde 3 kg almış olarak dönüyordum bir baktım 79 olmuşum frene bastım o sırada tv de karatayı duydum araştırdım ve uygulamaya başladım kitabta yazanları harfi harfine uyguluyorum 2 aydır daha 1 kere kaçamak yapmadım...yapmamdainsülin direncini kırmam lazımki verdiğim kilolar kalıcı olsun....istediğim kiloya gelince ufak kaçamaklar yaparım bedelinide 5 km yürüyerek öderim
teşekkürler leneva. Aslında 3 kilo fazlalığım var ama arkadaşlarım yüzümün çöktüğünü, artık kilo vermemem gerektiğini söylüyorlar.Bazı arkadaşlarımda yüzümün çöktüğünü fakat zamanla oturacağını söylüyorlar. Ne yapacağıma karar veremedim. 53 kiloda mı kalsam, 50 kiloya insem mi bilemedim. Bu arada çok inceldiğimi de söyleyenler var hatta mekik çekiyorsun ama bize söylemiyorsun diyenlerde var. Ama mekik falan çekmiyorum kışa girerken çekmeyi düşünüyorum. Yani gerçekten Karatay diyetiyle inceliyor insan. Belki okuyan ya da karatay diyetine yeni başlayanlar inanmayacak ama gerçekten inceldim. 2 gündür eski beslenme şeklime döneyim dedim ama hem kendimi suçlu hissettim hem de artık ekmek falan istemedi canım. Sence ne yapmalıyım?
çok uzun sürede inmişsin canım ya... karatay hocayla ilgili bir site var yazmam sakıncalımı bilemediğim için yazmıyorum....bugün benimle başlayan bir bayan 2 ayda 10 kg vermiş kıskandım...ben ilk ay 5 sonra duraksama bu hafta da 1 verdim....
meraba hanımlar aranıza yeni katılıyorum 79 kiloyum 155 boyundayım acilen zayıflamak istiyorum yardımcı olur musunuz ramazanda geldi napcaz valla :)
hoşbulduk canım :)
geçmiş olsun canım nasıl geçti sınavın ??benim bugün diyetim birazcık kaçtı ya :26: ama akşam yemem artık :)
geç yemeye başlayıp, yemek aralarını da kısa tuttuğum için sanırım doyurdu hatta 5 saat geçmesine rağmen acıkmadım henüz.. 2 su daha içtim yatana kadar bir 2 daha içerim heralde :)) şu su konusuda kafamı karıştırıyor esasen..çok su içmeyi sevmeyen biriyim ve - kilo boy yaş oranındandı yanılmıyorsam- bakılan vücudun su ihtiyacını hesaplandığı bir yer bulmuştum 1.8lt yazıyordu benim için ki zaten hareketsiz klima karşısında oturuyorum bütün gün... Canan Hoca da idrar açık limonata renginde oluncaya kadar diyor e benim 2 bardaktan sonra bembeyaz hale geliyor :)) ben yine de 1.5 lt yapayım mı en azından ? :))
arkadaşlar ramazan geldi...nasıl olacak bu liste işleri?yiyip yatıcaz,tartıda + görmemiz kaçınılmaz...ben karataya tabiki devam edicem bu dönemde ama liste yapmasak mı diyorum?ya da oruç tutacak olanlar 1 ay izinli mi sayılsa?tutmayacak olanlar da kendi arasında liste mi yapsa?varmı bir fikri olan?:26:
kızlar acilen toparlanmam lazım kendimi resmen kaybettim 3 haftadır en olmuycak şeyleri en olmuycak saatlerde yiyorum iştahım çok açık. ramazan yaklaştı die toplantılar günler çoğaldı ramazanda da iftar davetleri başlar ne yapıcam bilemiyorum verdiğim kiloları korumaya razıyım çok güzel verdim cunku her lokmada pişman oluyorum ama eksik olan ne nie güdülenemedim bilemiorum bana yardım edin bu sabah aç karnına 1.5 kg fazla geldim ve 2 gunde bu fark çıktı
merhabalar :) ben de geldim aranıza lakin doğru vakit mi pek emin olamayanlardanım ben de, malum ramazan geliyor :) bir Bismillah diyelim de bakalım.. yazılanlardan bir çoğunu okudum 3 gündür Karatay'ın neredeyse tüm videolarını izledim..Esasen 2 gündür de acaba yapabilir miyim denemesindeydim ve benim için en zor kısmı olan buzlu çaysız , cipsiz yaşama alışabileceğimi gördüm ve aranıza katılma kararı aldım :)
155 boyunda 62-63 kilo arasında gidip geliyorum. Öncelikli hedefim 55 ( açıkçası daha düşmek istemiyorum ama o zaman gelince 2. bi hedef daha koyabilirim) Göbüşten çok şikayetçiyim aslında stress topu gibi kullanıyordum ama madem karaciğerin yağlanmış olduğunu gösteriyormuş artık yeni yöntemler bulacağım kendime stresten arınacak
Hareketsiz yaşamdan hareketliye , sussuz yaşamdan da sulak bir yaşama geçmeyi başarabilirsem e bir de tecrübeli arkadaşlardan doğrularımı yanlışlarımı öğrenip, öneriler de aldım mı bence olur bu iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?