Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kesme şeker hariç yediklerinin hepsi normal pilavın bulgurdu sanırım pirinçse de 1 kaşıkmış hoşgörelim ama akşam az yemişsin 2 kaşık tavukla nasıl doydun
kurumeyve yemişsin şekerin düşmemeli diye düşünüyorum 6 bardak su yaz günü diyet yapan biri için çok az bana başdönme sebebin susuzluktan gibi geldi
aralarda ayran süt içebilirsin çok sıkışırsan

sabah
1 dilim peynir
15 zeytin
domates
1 ceviz
2 lokma ekmek

öğle
3 kaşık türlü
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

akşam
2 yumurta
20 zeytin
1 dilim peynir
2 domates
1 kayısı
1 büyük erik
1 tatlı kaşığı tanelerinden vişne reçeli

3 lt su 1 saat yürüyüş

lulu34 hoşgeldin aramıza

milagros sen de tekrar hoşgeldin, motivasyonunu kaybetmenin nedeni burayı bırakman bence de...
bu arada bu aralar ben de çok cozuttum maalesef başlarda ne kadar iyiydim oysa, ama ben de burayı bırakmamaya çalışıyorum, menümü yazmıycam kötü örnek olmasın diye ama çantaları alabilirim.. silkinip kendime gelmem gerek artıkın

xc9 zeytinlere bayıldım 15-20, ben 5 te tıkanıyorum nedense..

yarın tartı günü ve herkese eksiltili bir sabah diliyorum, benim için biraz zor olsa da..
yarın liste bende, bildirimlerinizi bekliyor olucam, çok bekletmeyin lütfen :))))

Son düzenleme:

Benim ablamda benden zayıf; ben yanında iri duruyorum,o 6 doğum yapmasına rağmen bebek gibi hala.bu da Allah vergisi ne yapalım? hayatında diyet nedir bilmez.7 kardeşiz her birimiz farklıyız,en küçük kardeşim(erkek) karataya benzer beslendi ve 20 kilo verdi:) onun adına çoook sevindim çünkü tansiyonu yüksek çıkıyordu.

Son düzenleme:
Sabah:1 erik,fındık ve badem 1 yemek kaşığı bal,yumurta,domates,3 köfte kadar et.
Komşu adak yapmış sabah sabah et yedik.

Akşam:1 şiş ızgara tavuk,salata,2 tane çiğ köfte,1 kaşık zeytin salatası,1 kaşık alinaZik,1 kaşık humus.3kiraz,1 kayısı.

geç yemeye başlayıp, yemek aralarını da kısa tuttuğum için sanırım doyurdu hatta 5 saat geçmesine rağmen acıkmadım henüz.. 2 su daha içtim yatana kadar bir 2 daha içerim heralde :)) şu su konusuda kafamı karıştırıyor esasen..çok su içmeyi sevmeyen biriyim ve - kilo boy yaş oranındandı yanılmıyorsam- bakılan vücudun su ihtiyacını hesaplandığı bir yer bulmuştum 1.8lt yazıyordu benim için ki zaten hareketsiz klima karşısında oturuyorum bütün gün... Canan Hoca da idrar açık limonata renginde oluncaya kadar diyor e benim 2 bardaktan sonra bembeyaz hale geliyor :)) ben yine de 1.5 lt yapayım mı en azından ? :))

seam baya bir kilo vermişsin sen, ne kadar zamandır yapıyorsun çok merak ettim :) çok da özendim, bu yaz beş altı kilo verebilirim gibi geldi şimdi:) kitabı alacağım yarın

teşekkür ederim ben karataydan önce başka bir diyet yaptım ve kilolarımın çoğunu onunla verdim...karataydan haberim yoktu o zaman...ben kasım ayından beri diyetteyim,ocak sonundan beri karataydayım iki ileri bir geri gidiyorum...araya ödem yapıcı ilaçlar,duraklama dönemleri,kaçamaklar girince böyle uzun zaman oldu aslında...

Son düzenleme:
dünkü menüm SABAH;kkk ÖĞLEN;bahçedeydim kendimi frenlemeye çalıştım ama 2 erik,1kase ahududu,1 salatalık,7-8 dut 7-8 kiraz yedim (ki ben meyve canavarıyımdır o kadar meyvenin içinde hele ki dalından taze taze olunca aslında kendime göre az bile yedim) AKŞAM;4 parça ızgara tavuk(bu tavuk özgür değildi ne yazık) salata...

Rumuz:seam
Başlangıç tarihi:21/01/2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:65.1
Fark:-0.3
Toplam fark:3.9
Beden:40
Spor:bu hafta kısa kısa yürüyüşlerim oldu
Boy:1.61
Hedef:64
Yüzdesi: -%0.45

arkadaşlar ramazan geldi...nasıl olacak bu liste işleri?yiyip yatıcaz,tartıda + görmemiz kaçınılmaz...ben karataya tabiki devam edicem bu dönemde ama liste yapmasak mı diyorum?ya da oruç tutacak olanlar 1 ay izinli mi sayılsa?tutmayacak olanlar da kendi arasında liste mi yapsa?varmı bir fikri olan?:26:

Son düzenleme:

ya ben harfi harfine uyamıyorum işte. sen uyuyomuşsun bak ne güzel

Rumuz:mahzen77
Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta:79.3
Bu hafta:79.3
Fark:-
Toplam fark:3.7
Beden:44
Spor:2-3 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Yüzdesi: 0 dır heralde :):26:

53 kilo da 50 kiloda çok güzel kilolar. ama hangisi senin için doğru kilo bu boyuna da bağlı. boyun kaç?

insanın kilosu daha düşük olunca çok daha yavaş vaeriyor bence. hatta eminim vermediği zamanlar bile çok olmuştur.resmen gr gr zor gidiyor.

seam
ramazanda iftara yakın tarıtılıyor oruç tutanlar, tutmayanlar her zamanki gibi sabah tartılıyor, geçen yıl başka bir topikteydim ramazanda öyle yapıyoduk. burdada öyle olur heralde, zira ben izin kullanmak istemiyorum, izne ayrılınca cozutuyorum çünkü :))

benim de idrarım neredeyse su gibi çıkıyor ancak havalar ısınınca rengine değil de vücudun ihtiyacına göre ayarlamak gerek sıcaklarda vücut 2 saat bile susuz kalsa halsizlik başdönmesi olabiliyor ben senin başdönmelerin için artır dedim yoksa 2 lt bizim boy ve kilodaki birine yeter
bi de suyu vücuda yedire yedire içmek gerekmiş arka arkaya 2 bardak içip 2 saat oturmak yerine her saatte bir bardak içmek daha iyiymiş

oruç tutacak arkadaşlar sahura kalktıklarında tartılırlar zaten 5 gibi oluyor sanırım

mahzen kendine gelmek istemişti kırmayalım

yater mi mahzen

hep bunu tekrarlayıp duruyorum ama gerçekten burda düzenli menü paylaşımı çok etkili ben mesela 5 kaçamak yapacaksam 2 ancak yapabiliyorum( inşallah hiç yapmayacağımız günlerde gelir) düzenli menü paylaşıma bekliyoruz senide canım

ben ce oldu bu iş. başlamak bitirmenin yarısıdır. sahura kalkıp oruç tutanlar bence daha önceki ramazanlara göre çok daha rahat geçirecekler. çünkü bize zarar veren bir çok besinden uzak kalacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…