Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hepinize günaydın, ramazanın ilk günü hepinize hayırlı olsun
dün yediklerim:
09.00 1 bardak ayran
10.00 dalından 3-4 dut, 2 erik, 1 adet elma, 1 küçük armut
12.00 8-10 sarma, biraz katmer, 1 tavuk budu
16.00 fıstık, ceviz
19.00 1 tabak taze fasulye, 1 tabak yeşil biber, 1 bardak ayran
20.00 3-4 hurma
22.00 koca bir bardak süt mısır
12.00 1 şeftali, 7-8 kiraz, 2-3 tane üzüm
01.00 1 hurma,
sahurda genelde yemek yiyemiyorum. o yüzden gece boyunca yemeye devam ettim. sahurda en azından kalkmış olmak için su içip yatıyorum. ama bu gece saatifalan duymamışım, davulcuyuda hatırlamıyorum. susuz kaldım yani.
ya ramazanda çok sağlıksız beslendiğimi düşünüyorum işte.

bugün yemek isimleri falan beni baya zorlar. o nedenle sabh yazıp kaçayım dedim.herkese kolaylıklar diliyorum.

evet xc9 cum alınmadım desem yalan olur,liste için ben söz veremeyince sende biraz sitem etmiştin neyse sağlık olsun olur böyle şeyler canım.
sahur menüm:
1 bardakçay
peynir, zeytin
3 adet ızgara köfte,2-3 tane kızarmış patates
küçük bir parça pide

melezgi bu arada başın sağolsun annen için daha önce dikkatimden kaçmış, anneannen annen gibidir artık, sen kafana takma burayı, işler yoluna girdiğinde çok daha sık uğrarsın :)
saol canım,bu haftadan sonra biraz daha rahat olacağım inşallah.

Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum
sonunda karar verdim bende karatay yapıcam
çünkü ben ekmek konusunda çok zayıfım
kaç tane yiyeceğimi birtürlü tutturamıyorum
oyüzden hiç yememek eniyisi..
Biraz kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım
evliyim çocuk yok ama istiyorum pkos hastasıyım
çalışıyorum 3 öğün dışarda yiyorum
ama mutfak var bazen burda hazırlıyorum
hiçbir tür et ürünüyle aram yok malesef zorlayarak yiyorum
ama yumurta süt yoğurt severim
kuruyemişte çok sevmem ama zorlarsam yiyebilirim

sabah yediklerimi yazayım yanlış bişey
varmı söylerseniz sevinirim

2 yumurtadan omlet
3 çeri domates
2 çatal peynir
1 erik
yeşil çay

arada ceviz ve erik yemeyi düşünüyorum
nasıl sizce bende umut var mı:))

hoş geldin kaniia cevizi kahvaltıda yeseydin çoook uzun süre tok kalabilecektin...ama arada da olur

günaydın
herkese nayırlı ramazanlar
Akşam yemeğim...kıymayı kırmızı biber,domates,sarmısak ve soğanla pişirdim..yanındada yoğurtlu semizotu

sahurda...karatay kahvaltısı, bitki çayı ve 1 lt su

sabah
canım yumurta istemedi
1parça peynir
1 kase tarhana çorba
1 çay bardağı fındık

öğle
1 kase susamlı yoğurt
4 yemek kaşığı taze fasulye
100 gr kadar ahududu

akşam
4 köfte
patlıcan salatası
ayran
sahurda; tek yumurtalı kk 1 çay bardağı fıstık

Dün çook geç yattım,yorgunluktan ölüyordum,misafirler gittikten sonra 3 e kadar mutfak işi bitmedi
.sabah da erken kalktık,kayınvaldemin ölümünün 2. Yıldönümü mezar ziyaretine gittik.
Bugün de şehir dışında ameliyat olan eltimi ziyarete gidecez,sadece yorgunum diyorum başka bir şey de demiyorum...
Dün yediklerimi yazayım.

Sabah:6 kaşık keşkek
Öğlen:2 lahmacun,1 kase yoğurt
Akşam:2 şiş et,1 kase cacık,1 içli köfte,salata.

Dün yatmadan önce ellerimde yorgunluktan mı bilemedim ellerim özellikle parmaklarımda yanma oldu,bugün de sağ bacağımda ağrı var en kısa zamanda kan değerlerime baktırmayı düşünüyorum..

hoşgeldin aramıza
karataya karar veren herkeste umut vardır karar vermek en önemli adımdır sonrası gelir

kahvaltın zayıf .....kahvaltıyı kuvvetli yapmak lazımki en az 5 saat tok kalınabilsin ara öğün yapmamak en güzeli ara öğün yapanlarda insülin hep devam eder zayıflama hormonu olan leptin devreye giremez ara öğün olmazsa 2 satten sonra leptin çalışmaya başlar ve birikmiş yağlardan yakar...geceleride 1-5 arası leptin çalışır onun çalışması için akşam 8 den sonra bişey yememek lazım (ramazan hariç iftar zaten 8.30 da Ankara için, diğer yerlerdede aşağı yukarı 8 den sonra hep)

kahvaltına en az 10 zeytin (sızma zeytinyağı içinde),3-4 kuru gün kurusu kayısı,bir ince belli çay bardağı kuruyemiş fındık fıstık badem ceviz gibi,kaymak,salatalık ve domates istediğin kadar,istersen yeşillik,biber, her çeşit yağlı peynir herkesin kendi avucu kadar büyüklükte, meyva bir porsiyon....ekleyebilirsin ....tok tutuyor

cevap yazdığın için çokk teşekkür ederim sabahları pek iştahım olmuyor
ama mutlaka dikkat edicem söylediklerine.. ara öğün başlangıçta yapayım
sonra kaldırırım belki alışana kadar başım falan dönmesin
akşam 6 dan sonra asıl ben yemeye başlıyorum ne kötü bi alışkanlık yaa

alışana kadar ara öğün var...3 öğünde yemek var... alıştıktan sonra ara öğün kalkıyor yemekler bile 2 ye iniyor çoğu zaman...sabah 9 da kahvaltı yapıyorum kahvaltı tok tuttuğu için çoğu zaman akşam 7 ye kadar bişey yemiyorum

karatay ın kitabını mutlaka okuman lazım o zaman bütün kötü alışkanlıklardan kurtuluyorsun

Merhaba arkadaşlar. Hayırlı ramazanlar herkese.
Ben Ramazanı karatayla geçirmeyi düşünüyorum. tabi ramazandan sonra da karataya devam :))
Sahurda karatay kahvaltısı yaptım. İftar belli değil gece yazarım inşallah.

sabah 9.oo

karatay kahvaltısı

öğlen14.oo

1 tabak domatesli bulgur pilavı

akşam 19.30

3 kaşık bulgur pilavı
2 dilim baklava cııısss
2 lt su
1 bardak süt

1 saat yürüyüş

öğle
4-5 kaşık kısır
4 tane sarma
yoğurt kalmamış oyüzden 1 parça peynir yedim
şimdi de yeşilçay içiyorum
akşama da aynı şeyleri yerim sanırım

hayırlı ramazanlar hanımlar

ramazana karatayla başladım ve bundan sonra karatay la devam etmeyi düşünüyorum
75,5 kg başladım hergün yediklerimi yazıcam benide listeye alın lütfen

merhabalar,beni hatırladınız m bir denvir vardı noldu öldü mü kaldı mı diye içinizden geçti mi?

evet ben tatile gittiğim 15 günde verdiğim kiloları alıp geldim.lütfen çanta falan olmaz bana tekme tokat girişin...

Allah'tan mübarek ramazan geldi de canavarlaşan iştahıma bir dur dedi.Bugünden itibaren yine yazacağım hergünümü..

bugün sahur: klasikkaratay kahvaltısı,1 haşlanmış yumurta ve pide olmadığı için birdilim tam tahıllı ekmek şekersiz yerfıstığı ezmesi

iftarda:zeytin,ceviz, mercimek çorbası,tavuklu salata, içli köfte yoğurt olacak...

arada çayla yer fıstığı yerim.bol su içmem lazım çok susadım bugüüün.burda 45 derecelik bir ısı var da.

tv de izlediniz mi karatay hoca ramazada az şekerli güllaç da serbest dedi.içimin yağları sen eriiiiii.

hoşgeldiniz aramıza

hoşgeldiniz aramıza

Hoşgeldin isabetli bir karar olmuş,her gün mönü bildirimi yap,pt günleri 14:00a kadar da kilo bildirimi yaparsan yarışmamıza katılabilirsin:)
Boyun kaç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…