Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gül_63 felluz mahzen 77 çok sevindim cevap verdiğiniz için burda olmak çok motive ediyor insanı
boyum 1.65 ilk hedefim 68 olmak gerisi gelir inşaallah hamile kalmadan 6-7 kilo vermek istiyorum
bu arada akşam iftarda yediklerim
2 bardak su
2 hurma
yoğurtlu semizotu
2 parça az yağda pişirdiğim tavuk baget

çay içerken 1 küçük parça cezerye yedim:18::18::18:

oruç tutan arkadaşlar ramazan da nasıl spor yapacaksınız ben bu saatlerde lesli yapmayı düşünüyorum

sabah yediğim2 şeftali 1 erik ,badem ve 2 baklavadan sonra bir şey yemedimm.
Akşam17:30 da 2 şiş et,salata,1 kase yoğurt,2 ısırık dolma.

merhaba arkadaşlar :)
sahurda sağlam bir karatay kahvaltısı yaptım ve oruç tutuyordum ki 1 saat kala titremelerim yine başlayınca şekerimi ölçtüm 54 çıktı (( derhal orucu da diyeti de bozdum ve acile gittim.. henüz gelebildim.. çok şükür yükselttik şekerimi, ama oruç yasak belli bir süre haliyle diyet de yasak belli bir süre (
takibimde olacaksınız kendimi iyi hisseder hissetmez yine döneceğim aranıza
siz siz olun şekerli kuru meyvelere biraz daha ağırlık verin derim ben en azından ramazanda..
sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulabilmemiz umuduyla :)

süper ötesiiiiiii çok tebrik ederim şahane görünüyorsunn :))

Teşekkürler lulu,sana da geçmiş olsun neyse; bir süre kendine dikkat et sonra yine başlarsın karataya,4 saati geçirmemeye çalışırsın gerekirse arada süt ayran içersin.
Ben susuz kalamadığım için oruç tutamıyorum bir kaç yıldır,en son tuttuğumda böbreklerimde ağrı ve idrar yollarında enfeksiyon olmuştu.

su sevmeyen biri olarak ne demek olduğunu biliyorum ne kadar çok su içmeye çalışsam da son zamanlarda yine tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı :)) ramazan bi bitsin de başlayacağım kısmetse ya da oruç tutmayacağım ve karatayla beslenmeye devam edeceğim henüz bilmiyorum bi bikaçgün geçsin bi bakayım da duruma göre netleşecek inş :) bu arada kaç ayda toplam ne kadar verdin ? hakikaten süper bir fark var arada :))

Kizlar bende 2haftadir uygulamaya calisiyorum 2,5 kg vermisim. Geriye kaldi 2,5 50kg olmam icin. Sabah 2 yumurta, zeytin. Öglen yoghurt veya bi iki meyva, aksam sadece salatalik veya domatez. Saat 5den sonrada kesinlikle bisey yemiyorum. Biraz zor oldu ilk günler ama migde kücülüyor.

Süper olmuşssun maşallah. Anne fiziğinden çıkmış genç kız fiziğine dönüş yapmışssın :))

Geçmiş olsun LULU. Aman LULU dikkat et. Doktor ne dediyse onu uygula. Önce sağlık.

İftar: 3-4 hurma, 1 kase çorba, 1 tabak tavuklu türlü, 2 bardak ayran ve su. Pide ve ekmek yemedim. Mümkün olduğu sürecede yemicem inşallah.
Sahur: 1 kase çorba ve karatay kahvaltısı
spor: dün sabah 45 dakika Ebru teyzeyle plates.

Arkadaşlaaaar.! isterseniz oruçlu olanlar; pazar günü iftardan önceki kilosuyla pt. sabah bildirim yapsınlar,ne dersiniz? daha sağlıklı olmaz mı?
liste geç saate kalmasın istiyorsak bence mantıklı aksi halde liste ptesi geç saatlere kalacak..

oruç tutan arkadaşlar ramazan da nasıl spor yapacaksınız ben bu saatlerde lesli yapmayı düşünüyorum
ben dün 22,30 dan sonra dışarda yürüyüş yaptım mümkün olduğunda da yapıcam ama ev halkını da ikna etmem lazım dönüş geç saatte oluyor çünkü.. ama çıkma imkanı olmayanlar için o saatlerde leslie en iyisi..

lulu34 geçmiş olsun, sanırım hipoglisemi sorunun var, karatyla da düzeliyor diye biliyorum.. inşallah bu son rahatsızlanman olur..

Son düzenleme:
dün iftar menüm:
küçük bir kase dövmeli yayla çorbası
3-4 sarma
ince yufka ekmeğinde dürüm yapılmış et sote (çok küçük)
1 bardak şekersiz komposto iftardan 2,5 saat sonra yürüyüş yaptım :)

bugün sahur menüm

1 bardak süt
1 avuçtan az fındık-badem
2 bardak su

hoş geldin canım. ben eti ağzıma sürmüyorum desem yeri var. ama artık canım et istiyo. bugün et yiyeyim derken buluyorum kendimi. kahvaltın gayet güzel, biraz kuruyemiş ve zeytin ekleyebilirsin. peyniride arttırabilirsin. geçmiş olsun. pko hastalığını önleyici etkisi olduğu söyleniyor. inşallah sende iyileşirsin. normalde ara öğün yapmıyoruz diyete ilk başlanıldığında dayanamayanlar için ara öğün var ama onda da yaş meyve yerine kuru meyve var.

Sağlığın için hangisi iyiyse; onu yap derim,
Martta kalori hesabıyle 3 kilo vermiştim,sonra 1 kilo alıp hiç ilerlememeye başladım.9 nisan da karataya başladım ve azar azar bir ileri bir geri veriyorum,9 kilo gitti.:)))

Son düzenleme:
sabah 9.oo

karatay kahvaltısı

öğlen14.oo

1 tabak domatesli bulgur pilavı

akşam 19.30

3 kaşık bulgur pilavı
2 dilim baklava cııısss
2 lt su
1 bardak süt

1 saat yürüyüş
sen zaten istediğin kiloya ulaştın. tabiiki baklava yada başka bir şeyi de nadir de olsa yemiş olacaksın. önemli olan devamlılığı olmasın. sen zaten gerekeni yapmış 1 saat yürümüşsün.

hoş geldin.
ben güllacın falan pek tadını sevmem ama sevenlere hayırlı olsun.

Ilkgünden etiformun keten tohumlu bisküvisinden yedim yasak dimi oda ekmek sonuçta of ya

demek ki vücudun birşeyler yemek istiyor. öğünlerde hem gözünü hemde karnını sıkıca doyur. yani menünü güçlendir. o zaman bisküviye hayır demen daha kolay olur. ambalalajlı herşey yasak(işlenmiş, trans yağ dolu)

tşk cnm biahada yemem ama öğünlerim zayıf oldu oyüzden oldu bende anladım biraz başım döndü çünkü
dün akşam
3 sarma
3 kaşık kısır
1 tane mısır yedim
azıcıkta güllaç

sanırım mısırda yememeliydim ama güzel haber ekmek hiç yemedim bu benim için inanılmaz bişey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…