süper ötesiiiiiiiEki Görüntüle 751580 karataydan sonra
süper ötesiiiiiiiçok tebrik ederim şahane görünüyorsunn :))
Teşekkürler lulu,sana da geçmiş olsunneyse; bir süre kendine dikkat et sonra yine başlarsın karataya,4 saati geçirmemeye çalışırsın gerekirse arada süt ayran içersin.
Ben susuz kalamadığım için oruç tutamıyorum bir kaç yıldır,en son tuttuğumda böbreklerimde ağrı ve idrar yollarında enfeksiyon olmuştu.
Eki Görüntüle 751570 karataydan önce
Süper olmuşssun maşallah. Anne fiziğinden çıkmış genç kız fiziğine dönüş yapmışssın :))Eki Görüntüle 751580 karataydan sonra
merhaba arkadaşlar :)
sahurda sağlam bir karatay kahvaltısı yaptım ve oruç tutuyordum ki 1 saat kala titremelerim yine başlayınca şekerimi ölçtüm 54 çıktı(( derhal orucu da diyeti de bozdum ve acile gittim.. henüz gelebildim.. çok şükür yükselttik şekerimi, ama oruç yasak belli bir süre haliyle diyet de yasak belli bir süre (
takibimde olacaksınız kendimi iyi hisseder hissetmez yine döneceğim aranıza
siz siz olun şekerli kuru meyvelere biraz daha ağırlık verin derim ben en azından ramazanda..
sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulabilmemiz umuduyla :)
liste geç saate kalmasın istiyorsak bence mantıklı aksi halde liste ptesi geç saatlere kalacak..Arkadaşlaaaar.! isterseniz oruçlu olanlar; pazar günü iftardan önceki kilosuyla pt. sabah bildirim yapsınlar,ne dersiniz? daha sağlıklı olmaz mı?
ben dün 22,30 dan sonra dışarda yürüyüş yaptım mümkün olduğunda da yapıcam ama ev halkını da ikna etmem lazım dönüş geç saatte oluyor çünkü.. ama çıkma imkanı olmayanlar için o saatlerde leslie en iyisi..oruç tutan arkadaşlar ramazan da nasıl spor yapacaksınız ben bu saatlerde lesli yapmayı düşünüyorum
hoş geldin canım. ben eti ağzıma sürmüyorum desem yeri var. ama artık canım et istiyo. bugün et yiyeyim derken buluyorum kendimi. kahvaltın gayet güzel, biraz kuruyemiş ve zeytin ekleyebilirsin. peyniride arttırabilirsin. geçmiş olsun. pko hastalığını önleyici etkisi olduğu söyleniyor. inşallah sende iyileşirsin. normalde ara öğün yapmıyoruz diyete ilk başlanıldığında dayanamayanlar için ara öğün var ama onda da yaş meyve yerine kuru meyve var.Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum
sonunda karar verdim bende karatay yapıcam
çünkü ben ekmek konusunda çok zayıfım
kaç tane yiyeceğimi birtürlü tutturamıyorum
oyüzden hiç yememek eniyisi..
Biraz kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım
evliyim çocuk yok ama istiyorum pkos hastasıyım
çalışıyorum 3 öğün dışarda yiyorum
ama mutfak var bazen burda hazırlıyorum
hiçbir tür et ürünüyle aram yok malesef zorlayarak yiyorum
ama yumurta süt yoğurt severim
kuruyemişte çok sevmem ama zorlarsam yiyebilirim
sabah yediklerimi yazayım yanlış bişey
varmı söylerseniz sevinirim
2 yumurtadan omlet
3 çeri domates
2 çatal peynir
1 erik
yeşil çay
arada ceviz ve erik yemeyi düşünüyorum
nasıl sizce bende umut var mı:))
Sağlığın için hangisi iyiyse; onu yap derim,su sevmeyen biri olarak ne demek olduğunu biliyorum ne kadar çok su içmeye çalışsam da son zamanlarda yine tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı :)) ramazan bi bitsin de başlayacağım kısmetse ya da oruç tutmayacağım ve karatayla beslenmeye devam edeceğim henüz bilmiyorum bi bikaçgün geçsin bi bakayım da duruma göre netleşecek inş :) bu arada kaç ayda toplam ne kadar verdin ? hakikaten süper bir fark var arada :))
sen zaten istediğin kiloya ulaştın. tabiiki baklava yada başka bir şeyi de nadir de olsa yemiş olacaksın. önemli olan devamlılığı olmasın. sen zaten gerekeni yapmış 1 saat yürümüşsün.sabah 9.oo
karatay kahvaltısı
öğlen14.oo
1 tabak domatesli bulgur pilavı
akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı
2 dilim baklava cııısss
2 lt su
1 bardak süt
1 saat yürüyüş
merhabalar,beni hatırladınız m bir denvir vardı noldu öldü mü kaldı mı diye içinizden geçti mi?
evet ben tatile gittiğim 15 günde verdiğim kiloları alıp geldim.lütfen çanta falan olmaz bana tekme tokat girişin...
Allah'tan mübarek ramazan geldi de canavarlaşan iştahıma bir dur dedi.Bugünden itibaren yine yazacağım hergünümü..
bugün sahur: klasikkaratay kahvaltısı,1 haşlanmış yumurta ve pide olmadığı için birdilim tam tahıllı ekmek şekersiz yerfıstığı ezmesi
iftarda:zeytin,ceviz, mercimek çorbası,tavuklu salata, içli köfte yoğurt olacak...
arada çayla yer fıstığı yerim.bol su içmem lazım çok susadım bugüüün.burda 45 derecelik bir ısı var da.
tv de izlediniz mi karatay hoca ramazada az şekerli güllaç da serbest dedi.içimin yağları sen eriiiiii.
Ilkgünden etiformun keten tohumlu bisküvisinden yedim yasak dimi oda ekmek sonuçta of ya
Arkadaşlaaaar.! isterseniz oruçlu olanlar; pazar günü iftardan önceki kilosuyla pt. sabah bildirim yapsınlar,ne dersiniz? daha sağlıklı olmaz mı?
glifor kullanmaya başladım canım öyle gitti o kilolar birde tatlı yemedim
ama yemek anlamında herşeyi yedim ama artık veremiyorum böyle haftalardır aynı kilodayım
demek ki vücudun birşeyler yemek istiyor. öğünlerde hem gözünü hemde karnını sıkıca doyur. yani menünü güçlendir. o zaman bisküviye hayır demen daha kolay olur. ambalalajlı herşey yasak(işlenmiş, trans yağ dolu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?