Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldintabiki de seni unutmadık,madem istiyorsun al canım ama ben de hakkettim çünkü az önce 2 baklava yediiimmm:18::18::18:

seam ne mutlu sana hedefine az kalmışş

kaania
yklm

hoşgeldiniz aramıza,

denvir
sen de hoşgeldin, bu ara burayı boşlayan tek sen değilsin mrk etme, ama kürkçünün dönüp dolaşıp geleceği yer gene burası.. zararın neresinden dönersen kar..
bunlar da aldığın kilolar için

sabah:2 şeftali 1erik,1 avuç badem,2 baklava:18:

karatay kahvaltısı edemedimsabah misafirim geldi habersizve düzenim bozuldu, zaten;rahatsızım diye uzanıyordum ve onlar gidince baklavaya dayanılmaz bir istek duydum kk ettiğim zaman canım çekmiyordu..

liste için teşekkürler haftaya alanlardan olmam inşallah ..

kızlaar oruç tutmak güzel oluo 68.5 geldim az evvel düne göre -500 biz kaçta tartılıcaz iftara yakın mı
?

bu arada dün akşam saat 9 da geldi yemek 2 tane lahmacun yedim bol salata közlenmiş patlıcanla gece 2 de yattım acıkmadığım için sahur yapmadım iki bardak su içip yattım ama gün içinde dikkat edememiştim misafirim vardı onlara tavuklu pilav yapmıştım ondan yedim iki küçük tatlı yedim ...ama o kadar yoruldum ki anlatamam evel günde dün de yemekli misafirim ardı öğlen de çaya vardı temizlik hazırlık gece 12 de ancak uzandım desem yeri

iftar menüm akşam: ince bulgurlu et köfte salata çorba

meyan şerbetini bilirmisiniz arkadaşlar?
o serbestmidir ki

Arkadaşlaaaar.! isterseniz oruçlu olanlar; pazar günü iftardan önceki kilosuyla pt. sabah bildirim yapsınlar,ne dersiniz? daha sağlıklı olmaz mı?

işlenmiş herşey etiform da yasak ama keten tohumu serbest

çizelgenizde epey kilo vermiş görünüyorsunuz o kiloları nasıl verdiniz

glifor kullanmaya başladım canım öyle gitti o kilolar birde tatlı yemedim
ama yemek anlamında herşeyi yedim ama artık veremiyorum böyle haftalardır aynı kilodayım

Arkadaşlaaaar.! isterseniz oruçlu olanlar; pazar günü iftardan önceki kilosuyla pt. sabah bildirim yapsınlar,ne dersiniz? daha sağlıklı olmaz mı?

bence en sağlıklısı o katılıyorum sana, ben dün gündüz 73 düm akşam 74 sahurda 76 .... 3 ltreye yakın su içmişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…