Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İFTAR;1 kase mercimek çorbası,etli patlıcan oturtma,salata,1 avuçiçi kadar pide kestim ama sadece 2 lokma yiyebildim...bende iftara 2-3 saat kala rahatsızlandığım için bugün niyetlenmedim...
LULU​
geçmiş olsun...

1 yumurta
10 zeytin
4 çeri domates
10tane çiğ badem
1 kk peynir
1 tutam nane
ekmek yemedim

arada 1 avuç erik yicem yanında ceviz yesem mi acaba?

sabah yediğim2 şeftali 1 erik ,badem ve 2 baklavadan sonra bir şey yemedimm.
Akşam17:30 da 2 şiş et,salata,1 kase yoğurt,2 ısırık dolma.
Sonra gece 2 ye doğru çarpıntım olunca ve bir türlü uykuya dalamayınca;kalktım ve bir şeyler yemek zorunda kaldım istemeye istemeye,artık 8 e ayarlarım son öğünümü,çok erken olunca olmuyor demek ki 2 bardak süt,1 avuç badem,1et köfte.yedim.(mecburen)

Kızlar bu pazartesi liste bende:)) yeter ki önemli bir şey olmazsın,listeyi ben hazırlayacam:) hepinize başarılarr...

Oruçlu olanlar pazar akşamı iftardan önce tartılsın,pt 14:00 a kadar bildirim yapmaya çalışın:)

maşalllah dünden beri ne kadar aktifsiniz yarım saattir okuyorum

teşekkürler, artık çok azkaldııı 700 gr vermem lazım sadece

bi sen bi seam var hedefine az kalan ideal kilonuza gelince gitmeyin ama

evet xc9 cum alınmadım desem yalan olur,liste için ben söz veremeyince sende biraz sitem etmiştin neyse sağlık olsun olur böyle şeyler canım.
..........

canımcım amacımın kalp kırmak olmadığını anlamışsındır umarım
biliyorsun bizim senle bu topikten önce başlayan arkadaşlığımız var çocuklarımızı konuştuk uzun uzun bende böyle konuların hatırı çoktur hele ki anneni yeni kaybettiğini yazdığından beri oldukça müteessirim

geçmiş olsun canım bu düğün işleri seni çok yordu iyi bir tatili hakettin
topikte kızlar öyle diyolar de kocanaşşşşşttt

bu dediklerinin hepsini sen kahvaltıda yiyor musun sağlıklı yağlar kilo vermeye yardımcı ama onların fazlası da yağ olarak depolanıyor kaymak tereyağ zeytinyağ sonuçta hepsi yüksek enerjili gıdalar benim deneyimlerimden ve buradaki gözlemlerimden edindiğim kuru meyveyi kuruyemişi bakliyatı sağlıklı yağları serbest olmasına rağmen sıklıkla yersek kilo verilmiyor

hayırlı ramazanlar hanımlar

ramazana karatayla başladım ve bundan sonra karatay la devam etmeyi düşünüyorum
75,5 kg başladım hergün yediklerimi yazıcam benide listeye alın lütfen

bu topikte en çok yeniden hoşgeldin dediğimiz üye sensin galibasen geçenlerde de ben döndüm demiştin seni bağlamak lazım kaçmayasın diye

ben geçen gün demedim mi burayı boşlayanlar ağlaya ağlaya geri dönecek diye buyrun işte bi tane daha
seni unutmak mümkün mü annen mantılar yaptığı için gitsinler diye bekliyordun demek verdiğin kiloları geri aldın
al o zaman bunları hakettin

oruç tutan arkadaşlar iftara yakın tartılmanın daha doğru olduğunu söylüyorlar
meyan şerbeti çok şekerli ama hoca sahurda taze sıkılmış meyve suyu içebilirsiniz 1 bardak dedi tv de hep karşıdır ama demek ramazana özel bi durum mantığım meyan şerbeti de olur diyor internette araştır bence

Arkadaşlaaaar.! isterseniz oruçlu olanlar; pazar günü iftardan önceki kilosuyla pt. sabah bildirim yapsınlar,ne dersiniz? daha sağlıklı olmaz mı?

bence tam isabet:128:

felluz mükemmel olmuşsun bayıldım vücut hatların da çok muntazammış seni

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

Son düzenleme:

tamamdır canım

Dostuuuum nerelerdesin? çantalarını bile özledik:))

dostum buradayım 1 saattir oku oku bitmedi bi türlü

Xc9

bu dediklerinin hepsini sen kahvaltıda yiyor musun sağlıklı yağlar kilo vermeye yardımcı ama onların fazlası da yağ olarak depolanıyor kaymak tereyağ zeytinyağ sonuçta hepsi yüksek enerjili gıdalar benim deneyimlerimden ve buradaki gözlemlerimden edindiğim kuru meyveyi kuruyemişi bakliyatı sağlıklı yağları serbest olmasına rağmen sıklıkla yersek kilo verilmiyor

ben hepsini yiyorum ve 9-10 saat dayanıyorum....sabah 10'da kahvaltı yapıp akşam 19.30 da akşam yemeği yiyorum canan hocanın karatay kahvaltısı bunlardan oluşuyor .....aşağıdada karatay kahvaltısından alıntı ...hocamızın olmazsa olmaz kahvaltı örneği
•2 Adet kayısı kıvamında serbest dolaşan tavuk yumurtası,
•Lor topları, kırmızı biber ve maydanoz ile,
•Zeytin, 6 adet halhal zeytini + 4 adet kendi yaptığımız sele zeytini,
•Kırmızı biber ve kekik eklenmiş soğuk sıkım sızma zeytinyağı. Zeytinleri içine koyuyoruz. Domatesleri de yerken bu zeytinyağına batırarak yiyoruz. Bu yağı daha sonra da salataya döküyoruz.
•1 Adet domates,
•Ceviz, kavrulmamış fındık ve kavrulmamış Datça Nurlu Bademi. Yaklaşık bir çay bardağı dolusu.
•3 Adet içine kaymak (katkı maddesi olmayan) ve ceviz konmuş günkurusu kayısı.

Önemli Not: Yumurtayı hiç bir zaman sarısının etrafı yeşerene kadar haşlamıyoruz. Kayısı kıvamında tercih ediyoruz.

karaty kahvaltısı örneği

•2 Adet serbest dolaşan tavuk yumurtasıyla, ev yapımı terayağında yapılmış kaşar peynirli omlet,
•İngiliz Red Leicester peyniri,
•Zeytin, 9 adet halhal zeytini + 2 adet kendi yaptığımız sele zeytini,
•Yaklaşık bir çay bardağı dolusu ceviz ve Datça Nurlu Bademi (kavrulmamış). Arzu ederseniz ceviz yerine kavrulmamış fındık da yiyebilirsiniz.
•Maydanoz,
•3 Adet içine kaymak (katkı maddesi olmayan) ve badem konmuş günkurusu kayısı.

BU KAHVALTI EN AZ 5-6 SAAT TOK TUTACAK, BÖYLELİKLE KARACİĞERİN VE PANKREASIN DİNLENMESİ SAĞLANACAK, LEPTİN HORMONUNUN SALGILANMASINA OLANAK TANINARAK DEPOLARDAKİ FAZLA YAĞLAR YAKILACAK...

Son düzenleme:
sen 2 öğün yapıyorsun o zaman ben 3 öğün diye düşündüm
2 öğün yaptığım günler ben de bu kadar yiyorum ama yağı daha az alıyorum

bu topikte en çok yeniden hoşgeldin dediğimiz üye sensin galibasen geçenlerde de ben döndüm demiştin seni bağlamak lazım kaçmayasın diye

xc9 haklısın canım çok başlayıp bıraktım artık sıkıntılarımı bi kenara bırakıp karatayla devam edicem bağlamanıza gerek yok bu defa kararlıyım kilo verenleri gordükçe kendime çok kızyorum ben neden yapamıyorum diye
bu arada dün akşam sporumu 12 den sonra yaptım 3 .5 mil yürüdüm lesliyle

spor için sanırım bi süre sonra ben de dışarıda yürüyüşlere ara vereceğim sıcaktan klimayı açıp leslie yapacağım başka yolu yok

sarma, kısır, mısır bunlar hep karbonhidrat. protein sadece güllacın sütünden almışsın. oda yeterli değil bence. biraz protein ve biraz sağlıklı yağ (kuruyemişlerden olabilir, tereyağ, zeytinyağ olabilir) eklemelisin

1 yumurta
10 zeytin
4 çeri domates
10tane çiğ badem
1 kk peynir
1 tutam nane
ekmek yemedim

arada 1 avuç erik yicem yanında ceviz yesem mi acaba?

hoca tv de '' bana kibrit kutusu demeyin, fıttırıyorum'' dedi. el hareketleriyle de destekledi,çok güldüm herkes kendi elinin ayası kadar yağlı peynir yiyecek dedi.

xc9 çok tatlısı yaaa. felluza, yklme denvire yaptığın yorumlara bayıldım.
hoca 1 bardak demedi. 1 kahve fincanı meyve suyu içebilirsiniz dedi. acaba ikisi farklı program ve hoca 2 sini de mi dedi??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…