insülin direnci için veriliyor cnm pkos var bendeglifor ne? ilk kez duydum
Sonra gece 2 ye doğru çarpıntım olunca ve bir türlü uykuya dalamayınca;kalktım ve bir şeyler yemek zorunda kaldım istemeye istemeye,artık 8 e ayarlarım son öğünümü,çok erken olunca olmuyor demek kisabah yediğim2 şeftali 1 erik ,badem ve 2 baklavadan sonra bir şey yemedimm.
Akşam17:30 da 2 şiş et,salata,1 kase yoğurt,2 ısırık dolma.
Süper olmuşssun maşallah. Anne fiziğinden çıkmış genç kız fiziğine dönüş yapmışssın :))
Teşekkürler canım:))
Çoook teşekkürler:))çok tebrik ederim seni, süpersin..
teşekkürler, artık çok azkaldııı 700 gr vermem lazım sadece
evet xc9 cum alınmadım desem yalan olur,liste için ben söz veremeyince sende biraz sitem etmiştin neyse sağlık olsun olur böyle şeyler canım.
..........
Dün çook geç yattım,yorgunluktan ölüyordum,misafirler gittikten sonra 3 e kadar mutfak işi bitmedi
.sabah da erken kalktık,kayınvaldemin ölümünün 2. Yıldönümü mezar ziyaretine gittik.
Bugün de şehir dışında ameliyat olan eltimi ziyarete gidecez,sadece yorgunum diyorum başka bir şey de demiyorum...
Dün yediklerimi yazayım.
..........
Dün yatmadan önce ellerimde yorgunluktan mı bilemedim ellerim özellikle parmaklarımda yanma oldu,bugün de sağ bacağımda ağrı var en kısa zamanda kan değerlerime baktırmayı düşünüyorum..
hoşgeldin aramıza
karataya karar veren herkeste umut vardır karar vermek en önemli adımdır sonrası gelir
kahvaltın zayıf .....kahvaltıyı kuvvetli yapmak lazımki en az 5 saat tok kalınabilsin ara öğün yapmamak en güzeli ara öğün yapanlarda insülin hep devam eder zayıflama hormonu olan leptin devreye giremez ara öğün olmazsa 2 satten sonra leptin çalışmaya başlar ve birikmiş yağlardan yakar...geceleride 1-5 arası leptin çalışır onun çalışması için akşam 8 den sonra bişey yememek lazım (ramazan hariç iftar zaten 8.30 da Ankara için, diğer yerlerdede aşağı yukarı 8 den sonra hep)
kahvaltına en az 10 zeytin (sızma zeytinyağı içinde),3-4 kuru gün kurusu kayısı,bir ince belli çay bardağı kuruyemiş fındık fıstık badem ceviz gibi,kaymak,salatalık ve domates istediğin kadar,istersen yeşillik,biber, her çeşit yağlı peynir herkesin kendi avucu kadar büyüklükte, meyva bir porsiyon....ekleyebilirsin ....tok tutuyor
hayırlı ramazanlar hanımlar
ramazana karatayla başladım ve bundan sonra karatay la devam etmeyi düşünüyorum
75,5 kg başladım hergün yediklerimi yazıcam benide listeye alın lütfen
merhabalar,beni hatırladınız m bir denvir vardı noldu öldü mü kaldı mı diye içinizden geçti mi?
evet ben tatile gittiğim 15 günde verdiğim kiloları alıp geldim.lütfen çanta falan olmaz bana tekme tokat girişin...
Allah'tan mübarek ramazan geldi de canavarlaşan iştahıma bir dur dedi.Bugünden itibaren yine yazacağım hergünümü..
bugün sahur: klasikkaratay kahvaltısı,1 haşlanmış yumurta ve pide olmadığı için birdilim tam tahıllı ekmek şekersiz yerfıstığı ezmesi
iftarda:zeytin,ceviz, mercimek çorbası,tavuklu salata, içli köfte yoğurt olacak...
arada çayla yer fıstığı yerim.bol su içmem lazım çok susadım bugüüün.burda 45 derecelik bir ısı var da.
tv de izlediniz mi karatay hoca ramazada az şekerli güllaç da serbest dedi.içimin yağları sen eriiiiii.
liste için teşekkürler haftaya alanlardan olmam inşallah ..
kızlaar oruç tutmak güzel oluo 68.5 geldim az evvel düne göre -500biz kaçta tartılıcaz iftara yakın mı
?
........
meyan şerbetini bilirmisiniz arkadaşlar?
o serbestmidir ki
Arkadaşlaaaar.! isterseniz oruçlu olanlar; pazar günü iftardan önceki kilosuyla pt. sabah bildirim yapsınlar,ne dersiniz? daha sağlıklı olmaz mı?
Eki Görüntüle 751580 karataydan sonra
merhaba arkadaşlar :)
sahurda sağlam bir karatay kahvaltısı yaptım ve oruç tutuyordum ki 1 saat kala titremelerim yine başlayınca şekerimi ölçtüm 54 çıktı(( derhal orucu da diyeti de bozdum ve acile gittim.. henüz gelebildim.. çok şükür yükselttik şekerimi, ama oruç yasak belli bir süre haliyle diyet de yasak belli bir süre (
takibimde olacaksınız kendimi iyi hisseder hissetmez yine döneceğim aranıza
siz siz olun şekerli kuru meyvelere biraz daha ağırlık verin derim ben en azından ramazanda..
sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulabilmemiz umuduyla :)
Kızlar bu pazartesi liste bende:)) yeter ki önemli bir şey olmazsın,listeyi ben hazırlayacam:) hepinize başarılarr...
Oruçlu olanlar pazar akşamı iftardan önce tartılsın,pt 14:00 a kadar bildirim yapmaya çalışın:)
Dostuuuum nerelerdesin? çantalarını bile özledik:))
Eki Görüntüle 751580 karataydan sonra
bu topikte en çok yeniden hoşgeldin dediğimiz üye sensin galibasen geçenlerde de ben döndüm demiştin seni bağlamak lazım kaçmayasın diye
xc9 haklısın canım çok başlayıp bıraktım artık sıkıntılarımı bi kenara bırakıp karatayla devam edicem bağlamanıza gerek yok bu defa kararlıyım kilo verenleri gordükçe kendime çok kızyorum ben neden yapamıyorum diye
bu arada dün akşam sporumu 12 den sonra yaptım 3 .5 mil yürüdüm lesliyle
tşk cnm biahada yemem ama öğünlerim zayıf oldu oyüzden oldu bende anladım biraz başım döndü çünkü
dün akşam
3 sarma
3 kaşık kısır
1 tane mısır yedim
azıcıkta güllaç
sanırım mısırda yememeliydim ama güzel haber ekmek hiç yemedim bu benim için inanılmaz bişey :))
insülin direnci için veriliyor cnm pkos var bende
bi çeşit şeker ilacı aslında kilo da verdiriyor ama çok fazla değil
1 yumurta
10 zeytin
4 çeri domates
10tane çiğ badem
1 kk peynir
1 tutam nane
ekmek yemedim
arada 1 avuç erik yicem yanında ceviz yesem mi acaba?
maşalllah dünden beri ne kadar aktifsiniz yarım saattir okuyorum
bi sen bi seam var hedefine az kalan ideal kilonuza gelince gitmeyin ama
canımcım amacımın kalp kırmak olmadığını anlamışsındır umarım
biliyorsun bizim senle bu topikten önce başlayan arkadaşlığımız var çocuklarımızı konuştuk uzun uzun bende böyle konuların hatırı çoktur hele ki anneni yeni kaybettiğini yazdığından beri oldukça müteessirim
geçmiş olsun canım bu düğün işleri seni çok yordu iyi bir tatili hakettin
topikte kızlar öyle diyolar de kocanaşşşşşttt
bu dediklerinin hepsini sen kahvaltıda yiyor musun sağlıklı yağlar kilo vermeye yardımcı ama onların fazlası da yağ olarak depolanıyor kaymak tereyağ zeytinyağ sonuçta hepsi yüksek enerjili gıdalar benim deneyimlerimden ve buradaki gözlemlerimden edindiğim kuru meyveyi kuruyemişi bakliyatı sağlıklı yağları serbest olmasına rağmen sıklıkla yersek kilo verilmiyor
bu topikte en çok yeniden hoşgeldin dediğimiz üye sensin galibasen geçenlerde de ben döndüm demiştin seni bağlamak lazım kaçmayasın diye
ben geçen gün demedim mi burayı boşlayanlar ağlaya ağlaya geri dönecek diye buyrun işte bi tane daha
seni unutmak mümkün mü annen mantılar yaptığı için gitsinler diye bekliyordun demek verdiğin kiloları geri aldın
al o zaman bunları hakettin
oruç tutan arkadaşlar iftara yakın tartılmanın daha doğru olduğunu söylüyorlar
meyan şerbeti çok şekerli ama hoca sahurda taze sıkılmış meyve suyu içebilirsiniz 1 bardak dedi tv de hep karşıdır ama demek ramazana özel bi durum mantığım meyan şerbeti de olur diyor internette araştır bence
bence tam isabet:128:
felluz mükemmel olmuşsun bayıldım vücut hatların da çok muntazammış seni
çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?