Bu hafta sadece 3 defa 3 mil leslie yapabildim...sağlığım başka türlü el vermedi, bu hafta daha iyi olacak inşallah:)
Dün kardeşlerimle pikniğe gittik her şey çok güzeldi, fakat sonlarda babamın göğsünde bir sıkışma oldu ve soluğu hastanede aldıkneyseki sonuçlar iyi çıktı ve bir kaç saat sonra eve döndük.!
Babamın kaybettiği annemle anıları aklına geldi sanırım.!! daha önce orda piknik yapmışlar anıları tazelenmiş
SEVKLERİNİZİN DEĞERİNİ ONLAR HAYATTAYKEN BİLİN..!!!
Sen de maşşallahmetabolizmam yavaş diyerek her hafta 500-100 gr. eksiliyorsun
bugun ilk defa gec kahvaltı yaptım.bakalım 2 ögün deniyorum bugun :) tartıda kilom 70 sanırsam 1kilo falan verdim.tartılmadan herhalde en fazla 70 olmusumdur demiştim gecen hafta kilo cizelgesine 70 yazarken.ama yanılmısım.cesaret edip tartılıp yazmam gerekiyomuşo yüzden ben bugun basladım sayıyorum kendimi 70 kilo ile.birde bugunden itibaren haftaya pazartesiye kadar tartılmayayım diyorum.siz her gün mü yoksa haftada 1 mi tartılıyosunuz kızlar????
Xc9 çanta cok iyi geldi vallaha sagol.kendime geldim heehe
hepinizi öpüyorum iyi bir hafta olsun
ben gün içinde 1 kaç kez tartılıyorum iftardan 1.5-2 saat öncesini baz alıyorum, sabah 1 kilo fazla çıkman normal çünkü tok karnasın, yemeyi içmeyi 4 te bırakıyosun 4 saat sonra tartılıyosun..doğru söylüyorsun canım tamamen ramazan farkı :)) ben internet bulamıyorum bazen bağlantı sıkıntılarımız oluyor ondan tatlım
bu arada kızlar ramazanda saat kaçta tartılıyorsunuz ben iftara yakın 67 oluyorum sabah 68leri görüyorum erken saatlerde
bende nilüfer kimki diyorum...bakıyorum alıntı benim ama hitap başka heralde birisiyle karıştırdı diye düşündüm ...bu arada nilüfer olmuşum hiç dikkatimi çekmemişti...
senin dediğin marka kapsül başı değil 2 kapsülü kapsıyor onun için EPA sı düşük ondan alma ....EPA ve DHA değerleri yüksek olması lazım ben çok araştırdım dün tango hocasıyla aynı pantolonda resmi olan beye sordum ondan sonra aldım başta onlarda aldanmışlar senin dediğin markaya bitince değiştirecekler
omega 3 günlük 2-3 gram olması lazımmış benim kullandığım markanın 4 tanesi 1600 mg yapıyor 5 kullanmak lazım ama 5 fazla olur diye almıyorum....buradan marka yazmak yasak olabilir başını yazayım noktayı sen anla
EP. S 1200 ün omega 3 ü
S.LG.R V 2000 antioksidan
seviancım ben suanda uyguluyorum baslayalı 3 gun falan oldu hemen etkı gormeye basladım en azından şişkinliğim gitti. yanı özü şu ekmeği we sekerı kesıceksın.çok erken kalkıyorsan 3 öğün yemek yıceksın. ama ben 10 gbı falan kahwaltı yapıyorum aksamda 6 gıbı yıyorum çok rahatım.acıkıyorum tabı ama domates salatalık en iyi kurtarıcım... kilo werdikçe yazıcam zaten
Sinsims ben de 70'im. Ne zaman başladın? Ben 1 hafta önce başladım 72.8 ile. Boyum 1.60. 60 kg olmak istiyorum ama ilk hedef 65. Ya sen? Aynı kilıdayoz ya, destek oluruz birbirimize.
haloson ben de gecen carsamba basladım :) yalnız kilomu tartılmak yerine tahmini yazdım o yüzden bugun yine 70 kilodayım bu sefer tartılarak :) boyum 1.58 cok yakınız tabii gel beraber birbirmie destek olalım süper olur.ben 49 olmak istiyorum su an uzak gelsede en zayıf 50 kilo oldum o zamanda montignac yapmıstım cokta memnun kaldım.karatayla benzerlikleri cok.tek fark sabah entegral ekmek yiyebiliyordum(tam bugday ekmegi)aynı mantıkla yola cıkıyor.insülin direnci.o yüzden karataya da inaniyorum.zaten burda ki arkadaslarda bunun ispatı bence :))cok uzun süre kilo almadım.ama baktım kacamak yaptıkca almıyorum kacamaklar yapmaya devam ettim.tabi bi yerden sonrada durdurmadım.simdi yeniden saglıklı beslenme zamanı hadi gel beraber zayıflayalım :)
Az önce aldığım bir duyuma göre, 2. 2 çocuklu çiroz görümcem de diğer görümcemle beraber gelecekmiş, yandım ben, şimdi 2*2 4 kilo mu vermem gerekiyorKendilerini süper ötesi severim, çok iyi arkadaş gibi anlaşırım ama tek sevmediğim yanları 2 çocuklu, bol abur cuburcu gece yarısına kadar alman çikolataları, sürekli pizza vs. yemelerine, su yerine sadece kola içmelerine karşın ikisi de 34 bedene bile bol geliyor neredeyse, bu işte bir yanlışlık var Allah'ım Ben ki yıllardır sağlıklı beslenir, bol sebze yer, dikkat ederim ama 38 bedenim:26: Acil yardım, nasıl eriyip yokolsam..
iyi de bu kadar çırpınmaya son 1 ayda 1.9 kg vermişim çok mu 2 bile değil
Felluz
akasya [/B]
sorun listeyse ben senin yerine yaparım canım listeyi.. hatta hemen haftaya ben yapayım maksat seni buraya bağlamak
keske suan 38 beden olsam.eminim bunu diyen cok insan vardır bu grupta :) ayrıca onların pizzalar cikolatalar yiyip 34 beden olmaları saglık beslendiklerini ve saglık olduklarını göstermiyor.ben de hatırlıyorum 55 kiloydum ve diyetisyene gidiyordum zayıflamak için.diyetisyen bile normalsin gerek yok demesine ragmen istiyordum50 kilo olayım.o yüzden sana ne gerek var 38 süper işte demicem.çünkü insan kendini hangi kiloda rahat hissederse o kiloda olmalı.ama o kiloya inmek için çaba sarfedip o kiloya inencede mutlu olmasını bilmeli
Az önce aldığım bir duyuma göre, 2. 2 çocuklu çiroz görümcem de diğer görümcemle beraber gelecekmiş, yandım ben, şimdi 2*2 4 kilo mu vermem gerekiyorKendilerini süper ötesi severim, çok iyi arkadaş gibi anlaşırım ama tek sevmediğim yanları 2 çocuklu, bol abur cuburcu gece yarısına kadar alman çikolataları, sürekli pizza vs. yemelerine, su yerine sadece kola içmelerine karşın ikisi de 34 bedene bile bol geliyor neredeyse, bu işte bir yanlışlık var Allah'ım Ben ki yıllardır sağlıklı beslenir, bol sebze yer, dikkat ederim ama 38 bedenim:26: Acil yardım, nasıl eriyip yokolsam..
merhaba :) benim kilom cizelgeyle aynı şuan ben bu hafta baslamış olsam.zaten carsamba baslamıştım.ve tabi baslangıç kilomu bilemiyorum
canım cok gecmiş olsun.bir sey olmamasına sevindim.Allah sevdiklerimizi bize bagıslasın ve korusun...
hayırlı olsun canımarkadaşlar merhabalar ben bugün karatay diyetine başladım... Sabah kahvaltıdaki menünün aynısını
uyguladım fakat 2 yumurta çok geldi. Onun yerine bir yumurta yesem diyet sürecini etkiler mi??:44:
İstikrarlı olarak veriyorsun işte, gayet ideal ve çok iyi bence..
Canım, çok naziksinzaten buradayım ben ama dediğim gibi en azından bu hafta için kilom belli değil, o zaman inşallah haftaya yazarım kilomu
Evet canım, sonuna kadar haklısın ancak benim bu şekilde 38 beden olmaktansa orantılı bir 40 ya da 42 olsam işim daha kolay olurdu, üst bedenim 34-36, alt bedenim 38 olunca uyumsuz oluyor ve işim daha da zorlaşıyor, ayrıca yazın sürekli iş temposu vs. herşey normal olurken, kışın evde olduğumdan daha kilo almaya müsait oluyorum e vücut da bir yere kadar al ver al ver isyan ediyor haklı olarak.. Görümcelerim sağlıklı beslenmiyorlar ama çok şükür sağlıkları yerinde, gayet iyiler.. Karatay olmazsa zaten ben de o sisteme geçeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?