Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım cok gecmiş olsun.bir sey olmamasına sevindim.Allah sevdiklerimizi bize bagıslasın ve korusun...

bugun ilk defa gec kahvaltı yaptım.bakalım 2 ögün deniyorum bugun :) tartıda kilom 70 sanırsam 1kilo falan verdim.tartılmadan herhalde en fazla 70 olmusumdur demiştim gecen hafta kilo cizelgesine 70 yazarken.ama yanılmısım.cesaret edip tartılıp yazmam gerekiyomuş o yüzden ben bugun basladım sayıyorum kendimi 70 kilo ile.birde bugunden itibaren haftaya pazartesiye kadar tartılmayayım diyorum.siz her gün mü yoksa haftada 1 mi tartılıyosunuz kızlar????

Xc9 çanta cok iyi geldi vallaha sagol.kendime geldim heehe

hepinizi öpüyorum iyi bir hafta olsun

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun canım tamamen ramazan farkı :)) ben internet bulamıyorum bazen bağlantı sıkıntılarımız oluyor ondan tatlım

bu arada kızlar ramazanda saat kaçta tartılıyorsunuz ben iftara yakın 67 oluyorum sabah 68leri görüyorum erken saatlerde

kızlar bu hafta listey ben hazırlıyorum bildirimler neden az bu hafta
sisims bildirimini 1. sayfadaki şablona göre yap 2. öğüne kadar acıkırsan ayran iç ama sakın 3 öğüne çıkma bi daha çanta yemek istemiyorsan leslieni yap
bu sabah çok güzel serin bir hava var burada bu aylarda pek olmaz kaçırmayayım dedim uzunkahvaltı kahve keyfi yüzünden leslie henüz yapamadım birazdan temizlik yapıcam bitince mutlaka leslie yapıcam akşama da yürüyüş yüzme aksatmak yok

Sinsims ben de 70'im. Ne zaman başladın? Ben 1 hafta önce başladım 72.8 ile. Boyum 1.60. 60 kg olmak istiyorum ama ilk hedef 65. Ya sen? Aynı kilıdayoz ya, destek oluruz birbirimize.

Felluz
geçmiş olsun canım, inşallah bir daha tekrarlamaz

ben gün içinde 1 kaç kez tartılıyorum iftardan 1.5-2 saat öncesini baz alıyorum, sabah 1 kilo fazla çıkman normal çünkü tok karnasın, yemeyi içmeyi 4 te bırakıyosun 4 saat sonra tartılıyosun..
ben normalde (ramazan dışında) son öğünümü 17,30 da yapıyorum.. ve ertesi gün 07.30 da tartılıyordum yani 14 saat sonraya denk geliyor.. ramazanda da iftardan birkaç saat önce tartılıyorum sen de o şekilde kendine göre ayarlayabilirsin.. bu arada iftara kadar 100-200 gr daha farkettiği oluyor..

akasya

sorun listeyse ben senin yerine yaparım canım listeyi.. hatta hemen haftaya ben yapayım maksat seni buraya bağlamak

Son düzenleme:

Çok teşekkürler.. : ))

arkadaşlar merhabalar ben bugün karatay diyetine başladım... Sabah kahvaltıdaki menünün aynısını uyguladım fakat 2 yumurta çok geldi. Onun yerine bir yumurta yesem diyet sürecini etkiler mi??:44:

Sinsims ben de 70'im. Ne zaman başladın? Ben 1 hafta önce başladım 72.8 ile. Boyum 1.60. 60 kg olmak istiyorum ama ilk hedef 65. Ya sen? Aynı kilıdayoz ya, destek oluruz birbirimize.

haloson ben de gecen carsamba basladım :) yalnız kilomu tartılmak yerine tahmini yazdım o yüzden bugun yine 70 kilodayım bu sefer tartılarak :) boyum 1.58 cok yakınız tabii gel beraber birbirmie destek olalım süper olur.ben 49 olmak istiyorum su an uzak gelsede en zayıf 50 kilo oldum o zamanda montignac yapmıstım cokta memnun kaldım.karatayla benzerlikleri cok.tek fark sabah entegral ekmek yiyebiliyordum(tam bugday ekmegi)aynı mantıkla yola cıkıyor.insülin direnci.o yüzden karataya da inaniyorum.zaten burda ki arkadaslarda bunun ispatı bence :))cok uzun süre kilo almadım.ama baktım kacamak yaptıkca almıyorum kacamaklar yapmaya devam ettim.tabi bi yerden sonrada durdurmadım.simdi yeniden saglıklı beslenme zamanı hadi gel beraber zayıflayalım :)

Az önce aldığım bir duyuma göre, 2. 2 çocuklu çiroz görümcem de diğer görümcemle beraber gelecekmiş, yandım ben, şimdi 2*2 4 kilo mu vermem gerekiyor Kendilerini süper ötesi severim, çok iyi arkadaş gibi anlaşırım ama tek sevmediğim yanları 2 çocuklu, bol abur cuburcu gece yarısına kadar alman çikolataları, sürekli pizza vs. yemelerine, su yerine sadece kola içmelerine karşın ikisi de 34 bedene bile bol geliyor neredeyse, bu işte bir yanlışlık var Allah'ım Ben ki yıllardır sağlıklı beslenir, bol sebze yer, dikkat ederim ama 38 bedenim:26: Acil yardım, nasıl eriyip yokolsam..

Ben de yıllarca 60 kiloydum ama bir doğum, 5 sene önce:) 25 kilo aldım. Hala 10 kilo var işte. Kesinlikle kararaya inanıyorum ama apor yapmak ta şart bence. Her gün olmasa da haftada 3-4 gün mutlaka yapmamız lazım. Yazın daha da kolay aslında. Ha gayret! Beraber verelim şu kiloları:)

merhaba :) benim kilom cizelgeyle aynı şuan ben bu hafta baslamış olsam.zaten carsamba baslamıştım.ve tabi baslangıç kilomu bilemiyorum

keske suan 38 beden olsam.eminim bunu diyen cok insan vardır bu grupta :) ayrıca onların pizzalar cikolatalar yiyip 34 beden olmaları saglık beslendiklerini ve saglık olduklarını göstermiyor.ben de hatırlıyorum 55 kiloydum ve diyetisyene gidiyordum zayıflamak için.diyetisyen bile normalsin gerek yok demesine ragmen istiyordum50 kilo olayım.o yüzden sana ne gerek var 38 süper işte demicem.çünkü insan kendini hangi kiloda rahat hissederse o kiloda olmalı.ama o kiloya inmek için çaba sarfedip o kiloya inencede mutlu olmasını bilmeli

iyi de bu kadar çırpınmaya son 1 ayda 1.9 kg vermişim çok mu 2 bile değil

İstikrarlı olarak veriyorsun işte, gayet ideal ve çok iyi bence..
Felluz

akasya [/B]
sorun listeyse ben senin yerine yaparım canım listeyi.. hatta hemen haftaya ben yapayım maksat seni buraya bağlamak

Canım, çok naziksin zaten buradayım ben ama dediğim gibi en azından bu hafta için kilom belli değil, o zaman inşallah haftaya yazarım kilomu

Evet canım, sonuna kadar haklısın ancak benim bu şekilde 38 beden olmaktansa orantılı bir 40 ya da 42 olsam işim daha kolay olurdu, üst bedenim 34-36, alt bedenim 38 olunca uyumsuz oluyor ve işim daha da zorlaşıyor, ayrıca yazın sürekli iş temposu vs. herşey normal olurken, kışın evde olduğumdan daha kilo almaya müsait oluyorum e vücut da bir yere kadar al ver al ver isyan ediyor haklı olarak.. Görümcelerim sağlıklı beslenmiyorlar ama çok şükür sağlıkları yerinde, gayet iyiler.. Karatay olmazsa zaten ben de o sisteme geçeyim diyorum

yazık sanaaaaa dermişim
yahu 2 çocuklu kadın 34 beden olur mu o ne öyle kadın dediğin zayıf bile olsa kıvrımları olmalı yün çıbığı gibi
kadın mı olur üzülme eminim sen daha güzel görünüyorsundur en azından göz dolduruyorsundur

merhaba :) benim kilom cizelgeyle aynı şuan ben bu hafta baslamış olsam.zaten carsamba baslamıştım.ve tabi baslangıç kilomu bilemiyorum

tamam canım haftaya girersin listeye
senin çizelgende hata var hedef kilonu şu anki kilo bölümüne yazmışsın hedefim 0 görünüyor buhar olup uçana kadar burada mı kalacaksın

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar ben bugün karatay diyetine başladım... Sabah kahvaltıdaki menünün aynısını
uyguladım fakat 2 yumurta çok geldi. Onun yerine bir yumurta yesem diyet sürecini etkiler mi??:44:
hayırlı olsun canım
2 yumurta seni daha çok tutar ve daha çok kalori yaktırır, başlangıçta 1 yersen de sonradan 2 ye çıkarmanda faydA VAR

Buraya bağlanmamakta haklısın tabi, ben 38 beden olsam, ben de buralara uğramazdım yani :)

o sistem sende yarar mı bilmem, bence risk almaya değmez..
bu arada benim vucudumda seninki gibi, üstüm kollarım zayıf ama göbek ve basenin maşallahı var, o yüzden 55 kiloyken bile kilolu görünürdüm, sen bölgesel çalışsana madem, ben şu fazlalıkları veryim bi 3-5 ay sonra bölgesel yapıcam inş. kaç kilosun bu arada çizelgen de yok, saklıyomusun yoksa kilonu sır gibi

Selamlar,

Önceikle arkadaşım mahzen ve diğer tüm arkadaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum..
Sevili mahzen maaşallah yetiştin bana geçeceksin beni ama bu hoşuma gidiyor inan,ne mutlu olmuştur kilo verdikçe diyorum,tebrik ediyorum

Ancak kilo bildirimi yapamıyorum çünkü hala 7 kilo verip durmuş durumdayım,
Bir de ben sizler gibi Ptesiyi bekleyemiyordum ama bu hafta geçen haftaki tatilin acısını çıkarırcasına ciddi bir gayret göstereceğim inşallah..
Haaa bu arada kilo verme yüzdesi hesaplamayı bilmiyorum,ona ne gerek varmış ki yani
Yani bu hafta yine sıkıca diyete devam edipp,,haftaya ptesi iyi bir bildirimde bulunmak istiyorum bakalım..

Son düzenleme:
kızlar yuh bize koskoca karataycıların topiğinde bu hafta 5 kişi bildirim yapmış olacak iş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…