- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
şartlardan olamadı canım.isteyemedik yani :) şimdi önüzdeki sene istiyorum insallah saglıkla bi bebegim olsun.. cokta zor geliyor bir yandan insanın gözünde büyüyo bazen.kendine güvenemiyor.sanırım cogu insan böyle düşündügü için normal diyorum kendime.cocuga hazır olmak diye birsey var mı bilmiyorum ama hic hazırda hissetmiyorum.benimki birazda yaşım geçiyor telaşı
çocuğa hazır olmak için 9 aylık bir süre var mrk etme, ayrıca bişeylerin yoluna girmesini bekleyerek sürekli ertelemek de vakit kaybı bence.. eğer mutlaka çocuk sahibi olmak istiyorsan (ki bence istemelisn) daha fazla ertelememeni tavsiye ederim..
benim dün sabahtan aksama kadar sadece 1 bardak su içtigimi düşünürsek süpersin :)) dün nasıl unuttum su içmeyi inanamak zor ama unuttum işte.bugun daha dikkatli olucam:128:
ben de akasya ayran ödem yapar dediği için biraz ağırlık verdim :) umarım atabilirim..
sağol canım, ilk ay çok iyi 3.5-4 kilo vermiştim sonra sanki 1 kilo geri aldım ve 1 aydır takılı gibiydim.. ilk ay verdiğim 3 kilo yeni aldığım kilolardı o yüzden hemen verdim diye düşüyorsum.. son üç yıllık kilolarımı verirken zorlandım biraz sanırım ama artık kritik sınırı aştım diye düşünüyorum...O işin şakası tatlım, ben şahsen tebrik ederim, 2 ayda 5 kilo gayet güzel bir rakam, ilk zamanlar kilo almak duracak, sonra vermeye başlayacaksınız dediğine göre hocanın, sen de kırılma noktanı aşmışsan, bundan sonra kim tutar seniBen mesela kendimi çok zorlarsam ayda 1 kilo verebilirim en fazla
bundan sonra bizi kimse tut(a)masın!!
arkadaşlar sabah kahvaltısnda yumrtaya alternatif var mı?ben zorla yiyorum resmen
cevaplanmış zaten ama ben de muz bugüne kadar hiç yemedim... yumurta iyi gidiyor ama yumurta yerine köfte yediğim oldu, ben de köfte öneriyorum :)
slm barden nerelerdeydin bakalım, hedefine az kalmış zaten nasıl olsa yakında giderim diye mi uğramıyosunslm arkadaslar bende iki kilo verdim ama arada kacamaklarim oldu ama genede iyi simdi 66 kiloyum izine az kaldi hedef 64
merhaba kızlar uzun zamandır bağlantı problemi yaşıyordum ve forumda uzak kaldım .
bu süreçte diyet yapamadım ramazanda zaten iyice iş çığrından çıktı fakat beni frenleyen birşey de olmadı çünkü diyeti bir aydır yapmıyorum ve tatlı düşkünlüğüm son haddinde lakin bir ay evvel 69 lu kilolardayken şu an 67lerdeyim sebebini bilemiyorum 17 saat aç kalıyoruz gün içinde ondanmıdır bilmem sürekli aniden alıcam birden alıcam psikolojisindeyim ama bir aydır almayı bırak kilo kaybı vr sizce ne kadar normal .. kalıcı bir verme olmadığı kesin ama üstüne gelir mi 1 ay oldu gelse gelirmiydi ?? gayem ramazan
bayramından hemen sonra karatayıma caanımm diyetime devam etmek ramazanda istesek de olmuyor sürekli bir yerdeiz
slm milagros sen de bir cee deyip kayboluyorsun yani.. ramazan falan farketmez canım, karatay ramazanda daha güzel..
ne güzel almadığın gibi vermişsin bu da ramazan ve karatay farkı canım..
ben akşama yapicim :)leslieciler bugün 3 mil yapıldı mı
limpida hoşgeldin aramıza..herkese selam kızlar. ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. kabul ederseniz ne ala :)
velhasılıkelam hedef kgm 67, hedef zaman belirlemedim. çok hızlı kg kaybı da hedeflemiorum. yavaş olsun, bizden olsun :)
nasıl geçti bakalım kpss umutlumusun bu yıl, hakkında hayırlısı olur inşallah.. inşallah bu yıl hem atanır hem de fazlalıklardan kurtularak çifte bayram yaparsın :)