Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çocuğa hazır olmak için 9 aylık bir süre var mrk etme, ayrıca bişeylerin yoluna girmesini bekleyerek sürekli ertelemek de vakit kaybı bence.. eğer mutlaka çocuk sahibi olmak istiyorsan (ki bence istemelisn) daha fazla ertelememeni tavsiye ederim..

benim dün sabahtan aksama kadar sadece 1 bardak su içtigimi düşünürsek süpersin :)) dün nasıl unuttum su içmeyi inanamak zor ama unuttum işte.bugun daha dikkatli olucam:128:

ben de akasya ayran ödem yapar dediği için biraz ağırlık verdim :) umarım atabilirim..

sağol canım, ilk ay çok iyi 3.5-4 kilo vermiştim sonra sanki 1 kilo geri aldım ve 1 aydır takılı gibiydim.. ilk ay verdiğim 3 kilo yeni aldığım kilolardı o yüzden hemen verdim diye düşüyorsum.. son üç yıllık kilolarımı verirken zorlandım biraz sanırım ama artık kritik sınırı aştım diye düşünüyorum...
bundan sonra bizi kimse tut(a)masın!!

arkadaşlar sabah kahvaltısnda yumrtaya alternatif var mı?ben zorla yiyorum resmen

cevaplanmış zaten ama ben de muz bugüne kadar hiç yemedim... yumurta iyi gidiyor ama yumurta yerine köfte yediğim oldu, ben de köfte öneriyorum :)

slm arkadaslar bende iki kilo verdim ama arada kacamaklarim oldu ama genede iyi simdi 66 kiloyum izine az kaldi hedef 64
slm barden nerelerdeydin bakalım, hedefine az kalmış zaten nasıl olsa yakında giderim diye mi uğramıyosun

slm milagros sen de bir cee deyip kayboluyorsun yani.. ramazan falan farketmez canım, karatay ramazanda daha güzel..
ne güzel almadığın gibi vermişsin bu da ramazan ve karatay farkı canım..

leslieciler bugün 3 mil yapıldı mı
ben akşama yapicim :)

limpida hoşgeldin aramıza..
nasıl geçti bakalım kpss umutlumusun bu yıl, hakkında hayırlısı olur inşallah.. inşallah bu yıl hem atanır hem de fazlalıklardan kurtularak çifte bayram yaparsın :)

hoşbuldum teşekkürlerr

teşekkür ederimm hoşbuldum :) valla bilmiorum umut etmekten yoruldum artık.. bi puanlar açıklansa da ona göre umut etsem.. ay inşallahh yaaaaaaa çifte bayraam yihuu

benim merak ettiğim ilaç kullanınca hormonlarının normale dönüp dönmediği hastalığın etkilerinin yok olup olmadığı umarım ilaçlar buna yardımcı oluyordur ama...
canım bu hastalığın tedavisi henüz bulunmadı, hormonlar yok olduktan sonra geri gelmiyor ilaç sadece dıştan hormon takviyesi ömrün sonuna kadar kullanılacak.... dünyada 4 doktor var bunun tedavisini bulmaya çalışan birisi türk izmirde Öm.r Türker onunla 4 sene önce telefonla konuştum (ben Ankara'dayım) tedavisi varsa muayenehanenize geleyim dedim..oda henüz bulunamadı selenyum denedik başlarda fayda verir gibi oldu ama başarısız o kadar yoldan gelmenize gerek yok değerlerinizi söyleyin dedi söyledim değerlerin yükselmemesi için tavsiyelerde bulundu..ALLAH razı olsun o kadar ünlü adam hastaya değer verip telefonla konuşuyor (başkası olsa gelsin para kazanayım der ) üstelik ben aradığımda yurtdışındaydı sekreteri gelince söylemiş bir gün tel çaldı açtım sekreteri doktoru bağladı ŞOK oldum ...

herkese selam kızlar. ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. kabul ederseniz ne ala :)

hoş geldiniz ....aramıza kabul etmek için bütün üyeler toplanıp karar vermemiz gerekir.....dermişim

hoşbuldummmm

limpida hoş geldinnnnnn ben de yeni katıldım ama sanki aylardır burdaydım.arkadaslar gercekten cok sıcakkanlı ve yardım sever
mahzen77 biz esimle 8 senedir beraberiz.2,5 senedirde evliyiz ve daha yeni aynı şehirde yaşamaya başladık.artık bi engelimiz kalmadı insallaah.ben de önümüzdeki sene planlıyorum Allah nasip ederse
xc9 çok tatlısın vallaaha gene sana mahcup olmamak için yapıcam kacta olursa olsun ve buraya yazıcam.motivasyon süper

limpida hoş geldin arkadaşım,buraya devam hayırlısıyla başarıya ulaşmanı dilerim..

geçmişi okudum geldim,
yine 1 haftadır tatildeydim, ve kilo veremedim kızlarr,
Bugün yeniden başladımmm,

mahzenn afferin arkadaşım baak bana yetişmişssin,ben kaldım öyle
Şimdide ben hızlanayım bari,
nasıl gidiyor?

anladım canım umarım en kısa zamanda araştırmalar sonuç verir
anlattıklarına göre idealist ve düzgün bir doktor bulmuşsun emin ol yeni bi tedavi çıktığında sana tekrar döner o doktor böyle insanları alkışlıyorum

bu ne oluyor aciklayabilirmisiniz ben yabanci kalmayayim

bi görünüp bi kaybolursan olacağı bu
leslie var ya internette evde yürüyüş programı bikaç arkadaş bayrama kadar normal egzersizimize ek olarak 3 mil de ondan yapmak için sözleştik durum budur

yapmazsan çanta elimde hazır kafana indiveririm ona göre
mahzen akşam yapacak felluzdan ses çıkmadı ondan da haber bekliyorum

sabah
kkk
3 mil leslie

akşam

mercimek çorbası
fırında yaptığım imambayıldı
yarım kase yoğurt
yarım avuç yerfıstığı
1 saat yürüyüş+20 dk yüzme

kızlar kahvaltıda yumurta salatası yapmıştım zeytinyağı yerine 1 yk tahin koydum yumurtanın omega 3 ünden daha çok faydalanayım diye çok lezzetli olmuştu tavsiye ederim

iftarda...zeytin...Norveç somon..salata..soğan,tahin helva (üzüm kalmamıştı yeni aldım)
sahurda..kk.

1 saat yürüyüş

xc9 sözüm söz yapıcam leslie.hatta kocama da gözterdim videoyu o da yapıcak benimle :))

bugun yediklerim;
sabah10:kkk,1cay bardagı ceviz,1hurma,5kayısı
ögle14:bir kac tane ceviz 2hurma
aksam18fırında karatay mücver,yogurt,ızgara patlıcan,ayran,2kaşık bulgur ve 2avuç karışık kuruyemiş
kızlar aksam cok mu yemişim?2avuç kuruyemiş sanırsam bozdu ( her yemekten sonra acaba cok mu yemişim diyorum.biliyor myum sizce? :)bu arada karatay mücveri ilk defa denedim ev hala mis gibi börek kokuyor.çünkü aynı börek gibi oldu.tavsiye ederimmm.. :)

Kahvaltı: 1 brdk ayran, 1 salatalık, 1 dilim peynir, tavada 2 tereyağlı yumurta

ara: beş küçük dilim kavun

öğle: 1 kase çorba, 4 köfte, 1 brdk ayran

akşam:
1 avuçtan az fıstık, 3 köfte, 1 tabak salata (domates, salatalık, biber, zeytinyağı), 1 kase yoğurt

2.5 lt su

1 saat yürüyüş + bahçedeki aletlerde 15 dk tepinmece + 2 kgluk dumbellarla kol sıkılaştırma + 100 twist

bu arada hoşgeldin diyen hatunlar; hoşbuldummm :)

Son düzenleme:
Dr. Türker i ben de alkışlıyorum

hymarry hoşgeldin canım nerelerdesin, geçen hafta da bir uğradın bir daha gözükmedin, kilo bildirimi de yapmadın, bu hafta yap bak bekliyorum..
sana yetişemedim daha da belki farkı biraz kapatmış olabirim

aklımızda olsun deneyelim tahinli yumurtayı, sabahları yumurtanın üzerine gezdiriversek de olur heralde?

mücverin ve patlıcanın miktarları yok ama 2 avuç kuruyemiş çok olmuş canım bence..
limpida sen yenisin o yüzden çantalamayalım ama söylemek zorundayım aradaki o kavun olmamış, başlangıçta ara öğün yapabilirsin alışana kadar ama gi si %100 olan meyvelerle değil, bunlar seni hemen acıktırır. kavun, karpuz,şeftali, dut yasak meyveler.. yerine günkurusu yiyebilirsin..

sahur menüm:
karatay kahvaltısı

iftar menüm:
dünden kalma kıymalı-yumurtalı ıspanak
1 tabak sarmısaklı yoğurtlu bulgurdan misket köfte (canım çok mantı çekmişti, karatayda muadili olarak yedim)
en kötüsü de bol tereyağlı bir parça ıspanaklı pide
iftardan önce nasıl olsa tartıldım diye cozuttum farkındayım, çantaları bekliyorum..

xc9
bu arada iftardan önce leslie 3 mil yapıldı, görev tamamlanmıştır..

evt benim de içiime sinmedi ama temizlikten sonra için yanmıştı soğuk soğuk iyi gitti napiimm

kızlar sorum olacaktı: saat 8den sonra bişe yemioruz ya karatayda nescafe falan da yasak... şekersiz sütlü kahve içemioruz di mi? şu an o kdr çok cnm çekti ki anlatamammm

saat 23.00 itibariyle leslie kürüne başlayanların durumu
xc9 ve mahzen görevini tamamlamış bulunmaktadır
simsims den henüz bildirim yok
felluz ortalarda yok yarın sorguya çekilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…