Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

xc9 o kadar konuşup 3 mil yapamamanın huzursuzlugu içinde yazıyorum.maalesef bugun olmadı
mahzen77 mücver 2 dilim patlıcanda5-6 dilim.ah o kuruyemiş olmayaydı...

Sabah: karatay kahvaltısı
Akşam:3 parça ızgara tavuk,salata,10 badem.
Yatmadan 1 bardak süt.

Kızlar bugün de leslie yapamadım maalesef.yarın sebebini anlatırım hemen uyumalıyım.! çooooook yorgunum...İYİ GECELERRRR:))

limpida hoşgeldin xc9 mantolu kebabı sormuşsunközlenmiş patlıcanın üzeri kıyma ile sarılıyor,salçalı/domatesli sos ile fırında pişiyor...ayrılığa hazırlanmıyorum canım daha buralardayım,sadece fazla yoğunum bu ara

SABAH;semizotlu omlet,avuçiçim kadar peynir,3 zeytin,3 sivribiber,1 domates,1 salatalık yarım çb badem,2 kupa yeşil çay ÖĞLEN;1 kase keten tohumlu yoğurt AKŞAM;tarhana çorbası,5 kaşık et sote, yarım çiğ köfte,kaşık salata,yoğurt

İlk kilo bildirmi benden olsun

Başlangıç:27/05/2013
Başlangıç kilo:82
geçen hafta:77.5
bu hafta.76.6
giden:-0.9
toplam giden:5.4 kg
yüzde:-%1.61

boy:1,58
beden:44
spor:3 gün iftardan sonra açık havada tempolu yürüyüş,
2 gün iftardan önce leslie 3 mil

kimsecikler yok yav, hadi kalkın karatya güzelleri.. bu günlerde herkes uyuyo valla çalışan bir benim sanırım, yazık bana

Günaydııınnnnnnn!!!!!!! İşte bildirimim:)

Başlangıç:21/072013
Başlangıç kilo:72.8
geçen hafta:----
bu hafta.70.1
giden:-2.7
toplam giden:2.7
yüzde:-%3.7

boy:1,60
beden:42-44
spor:4 gün yüzme, 1 gün yürüyüş

Günaydın kızlar,

Bu sabah kimse erken uyanıp tartıya koşmamış anlaşılan mahzen dışında, sabırsızlıkla bekliyorum

haloson süpersin ya 1 haftada nerdeyse 3 kilo

saat 23.00 itibariyle leslie kürüne başlayanların durumu
xc9 ve mahzen görevini tamamlamış bulunmaktadır
simsims den henüz bildirim yok
felluz ortalarda yok yarın sorguya çekilecek

Bu hafta sadece 3 defa 3 mil leslie yapabildim...sağlığım başka türlü el vermedi, bu hafta daha iyi olacak inşallah:)

Dün kardeşlerimle pikniğe gittik her şey çok güzeldi, fakat sonlarda babamın göğsünde bir sıkışma oldu ve soluğu hastanede aldık neyseki sonuçlar iyi çıktı ve bir kaç saat sonra eve döndük.!
Babamın kaybettiği annemle anıları aklına geldi sanırım.!! daha önce orda piknik yapmışlar anıları tazelenmiş
SEVKLERİNİZİN DEĞERİNİ ONLAR HAYATTAYKEN BİLİN..!!!

xc9 o kadar konuşup 3 mil yapamamanın huzursuzlugu içinde yazıyorum.maalesef bugun olmadı
mahzen77 mücver 2 dilim patlıcanda5-6 dilim.ah o kuruyemiş olmayaydı...

olmadıhiç olmadı al sana

ama bu saatte değil di mi?

8 den sonra da süt ayran içebilirsin

Günaydın kızlar,

Bu sabah kimse erken uyanıp tartıya koşmamış anlaşılan mahzen dışında, sabırsızlıkla bekliyorum

sen de gitmemişsin naber

canım benim yazdıklarını gözlerim dolarak okudum çok çok geçmiş olsun annenizi kaybetmek sizi ne kadar üzse de onunla bir ömrü geçiren babanız için ağır bir travma hepinizin ailesi var ama artı onun yok tabi ki sizler eminim hiç alnız bırakmıyorsunuzdur ama adı üstünde hayat arkadaşı işte...
benim de annem 70 babam 75 yaşında babam sürekli uzatmaları oynuyorum bütün arkadaşlarım öldü diyor son zamanlarda sağlıyı iyi dinç ama ben küt diye durup dururken gidicem diyor hep açıkçası yaşlarına bakınca ben de ona hak vermiyor değilim hayatın gerçeği ama bu durum bile canımı sıkmaya yetiyor

rumuz: xc9
geçen hafta: 62.5 kg
bu hafta: 62.1 kg
fark: -400 gr
yüzde: %-0.64
beden:40
boy:1.55
spor: yüzme-yürüyüş

Felluz
Başlangıç:9/03/2013
Başlangıç kilo:87
geçen hafta:78.3
bu hafta.77.9
giden:-400
toplam giden:9.1
yüzde:-%0.510

boy:1,63
beden:42-44
spor:3gün leslie 3 er mil

Allah acılarını göstermesin... yaşlandıkça çok duygusal oluyorlar canım.ne yapalım her şey biz insanlar için sonuçta..biz iyi olursak sevdiklerimize daha iyi faydamız dokunabilir;ooooo zamaaan kilo verelimmm sağlıklı olalımmmm:)

bu hafta sadece 400 gr vermiş olsamda 1400 vermiş kadar mutlu oldum..uzun zamandır 78 e takılmıştım direncimi tekrar kırmaya başladımmm:)

akasya seni de bekliyoruz, sen yapmıycakmısın?

Benim kilom yokki tatlım, ne geçen haftaki ne şimdiki, bir de benim durumum belli olmadığından iş anlamında liste yapabileceğimi sanmıyorum, dolayısıyla şimdilik böyle takılsam daha iyi olacak sanırım..

sen de gitmemişsin naber

Sen öyle san görümcem gelince tığ gibi bulacak beni Valla benim tartım dediğim gibi 13 Ağustos olacak nihai sonuç önemli

rumuz: xc9
geçen hafta: 62.5 kg
bu hafta: 62.1 kg
fark: -400 gr
yüzde: %-0.64
beden:40
boy:1.55
spor: yüzme-yürüyüş

Sen de maşşallah metabolizmam yavaş diyerek her hafta 500-100 gr. eksiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…