kızlar yuh bize koskoca karataycıların topiğinde bu hafta 5 kişi bildirim yapmış olacak iş değil
canım teşekkür ederim de sana yetişemedim yav sen 7 vermişsin ben 5.4 daha ama yetişirim ileride inşallah.. bu arada sen tatilini bitirdin belki ama ben bayram ve sonrasında memlekete gidecem, artı kaçla gelirim bilemiyorum.. dikkat edicem diyorum ama ne kadar dikkat etsem de düzenim bozulacak, en iyi ihtimalle kilo almadan gelebilmeyi ümid ediyorum inşallah..Selamlar,
Önceikle arkadaşım mahzen ve diğer tüm arkadaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum..
Sevili mahzen maaşallah yetiştin bana geçeceksin beni ama bu hoşuma gidiyor inan,ne mutlu olmuştur kilo verdikçe diyorum,tebrik ediyorum
Ancak kilo bildirimi yapamıyorum çünkü hala 7 kilo verip durmuş durumdayım,
Bir de ben sizler gibi Ptesiyi bekleyemiyordum ama bu hafta geçen haftaki tatilin acısını çıkarırcasına ciddi bir gayret göstereceğim inşallah..
Haaa bu arada kilo verme yüzdesi hesaplamayı bilmiyorum,ona ne gerek varmış ki yani
Yani bu hafta yine sıkıca diyete devam edipp,,haftaya ptesi iyi bir bildirimde bulunmak istiyorum bakalım..
canım teşekkür ederim de sana yetişemedim yav sen 7 vermişsin ben 5.4 daha ama yetişirim ileride inşallah.. bu arada sen tatilini bitirdin belki ama ben bayram ve sonrasında memlekete gidecem, artı kaçla gelirim bilemiyorum.. dikkat edicem diyorum ama ne kadar dikkat etsem de düzenim bozulacak, en iyi ihtimalle kilo almadan gelebilmeyi ümid ediyorum inşallah..
haftaya da bekliyoruz bak mutlaka :)
xc9
kimler gelmedi gül_0663 gelmedi unuttu mu acaba?
düzenli menü bildirimi yapan başka kimler vardı ki hatırlayamadım?
öncelikle tebrik ediyorum....canım kilo vermek için sadece azim yetmiyor vücut direniyorsa azim fayda etmiyor, bendeki azim buradaki kimsede yok 2.5 ayda hiç kaçamak yapmadımWalla çok azimliyim. Bu azmim 65 kiloya kadar devam eder inşallah!! Azim olduktan sonra gerisi kolay!
geçmiş olsun canımBu hafta sadece 3 defa 3 mil leslie yapabildim...sağlığım başka türlü el vermedi, bu hafta daha iyi olacak inşallah:)
Dün kardeşlerimle pikniğe gittik her şey çok güzeldi, fakat sonlarda babamın göğsünde bir sıkışma oldu ve soluğu hastanede aldıkneyseki sonuçlar iyi çıktı ve bir kaç saat sonra eve döndük.!
Babamın kaybettiği annemle anıları aklına geldi sanırım.!! daha önce orda piknik yapmışlar anıları tazelenmiş
SEVKLERİNİZİN DEĞERİNİ ONLAR HAYATTAYKEN BİLİN..!!!
öncelikle tebrik ediyorum....canım kilo vermek için sadece azim yetmiyor vücut direniyorsa azim fayda etmiyor, bendeki azim buradaki kimsede yok 2.5 ayda hiç kaçamak yapmadım
oruç tuttuğum halde daha ilk defa cumartesi pide yedim oda 2 cm kadar....çalıştığım için hergün 3-4 saat uykuyla yetiniyorum bu halde bide oruçlu oruçlu hergün 1 saat yürüyüş yarım saat spor yapıyorum .
.SONUÇ...20 günde 1 kilo ....metabolizmam az çalışıyor ve kabızlık
Doğru söylüyorsun. Benim de ilk haftam olduğu için hızlı gitti. Ama kabızlık falan yok. Daha önce dukan yaptığımda kabızlık oldu. Karatay o açıdan süper. Yağ yiyoruz, sebze de. Böylece normal bünyelerde kabızlık olmuyo. Ama sen hiç doktora gittin mi konuyla ilgili?
gül_0663 çok tebrik ediyorum seni azmin nedeniyle bir kez dahadün...
17.15-18.15 .......1 saat yürüyüş ve spor
18.30-19.00....... evde D vitamini için güneşlenme ve dinlenme
19.15-20.00........leslie 3km ...... ilk defa yaptım
iftar menüm....somon, salata,soğan,tahin+üzüm
sahur menüm..KKK ve süt
işe gelene kadar 25 dkk yürüyüş
kolonoskopi ister diye gitmiyorumöncelikle tebrik ediyorum....canım kilo vermek için sadece azim yetmiyor vücut direniyorsa azim fayda etmiyor, bendeki azim buradaki kimsede yok 2.5 ayda hiç kaçamak yapmadım
oruç tuttuğum halde daha ilk defa cumartesi pide yedim oda 2 cm kadar....çalıştığım için hergün 3-4 saat uykuyla yetiniyorum bu halde bide oruçlu oruçlu hergün 1 saat yürüyüş yarım saat spor yapıyorum .
Doğru söylüyorsun. Benim de ilk haftam olduğu için hızlı gitti. Ama kabızlık falan yok. Daha önce dukan yaptığımda kabızlık oldu. Karatay o açıdan süper. Yağ yiyoruz, sebze de. Böylece normal bünyelerde kabızlık olmuyo. Ama sen hiç doktora gittin mi konuyla ilgili?karatay başlayana kadar problemdi , başlayınca düzelmeye başlamıştı ramazanda yine eskiye döndü... gecem gündüzüm karıştı metabolizmam da şaşırdı gece uyumuyorum 5 e kadar leptinde çalışmıyor ramazan sonuna kadar dayanacağım sonrasında düzene girince geçmezse doktora giderim diye düşünüyorum
Xc9
gül_0663 çok tebrik ediyorum seni azmin nedeniyle bir kez daha
pes etme ve dua et, şu mübarek günlerde gösterdiğin çabaların karşılığını eninde sonunda alacaksın.. bilinçaltı/beynimiz en fazla 21 gün direnebiliyor, senin bu istikrarın ve kararlılığın karşısında o da pes edecek bir gün..
teşekkür ederim canım sabırla bekliyorum ben pes etmeyeceğim onu ettireceğimm
kilo verenler
1. haloson % 3.70:119::119::119:
2. mahzen77 % 1.61 :119::119:
3. xc9 % 0.64 :119:
4. felluz % 0.51 :119:
sabit kalanlar
5. seam % 0
6. gül-0663 % 0
öncelikle tebrik ediyorum....canım kilo vermek için sadece azim yetmiyor vücut direniyorsa azim fayda etmiyor, bendeki azim buradaki kimsede yok 2.5 ayda hiç kaçamak yapmadım
.SONUÇ...20 günde 1 kilo ....metabolizmam az çalışıyor ve kabızlık var ..sen şanslısın
Teşekkürler canımcanım cok gecmiş olsun.bir sey olmamasına sevindim.Allah sevdiklerimizi bize bagıslasın ve korusun...
Bence de canım,gayretin için tebrikler:)iyi de bu kadar çırpınmaya son 1 ayda 1.9 kg vermişim çok mu 2 bile değil
Liste için teşekkürler xc9cum:)kilo verenler
1. haloson % 3.70:119::119::119:
2. mahzen77 % 1.61 :119::119:
3. xc9 % 0.64 :119:
4. felluz % 0.51 :119:
sabit kalanlar
5. seam % 0
6. gül-0663 % 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?