Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bayramda görüştüğümüz görüşmediğimiz herkes bizi incelmiş görsün,
Zamanında "ayyy kilo mu aldın sen" diyen haset fesat gurubu yutkusun kalsın,
Bayramlıklar üstümüze azıcık daha yakışsınn
Amaniinn,,bu hafta çok dikkat etmeliyiimmmm

canım teşekkür ederim de sana yetişemedim yav sen 7 vermişsin ben 5.4 daha ama yetişirim ileride inşallah.. bu arada sen tatilini bitirdin belki ama ben bayram ve sonrasında memlekete gidecem, artı kaçla gelirim bilemiyorum.. dikkat edicem diyorum ama ne kadar dikkat etsem de düzenim bozulacak, en iyi ihtimalle kilo almadan gelebilmeyi ümid ediyorum inşallah..
haftaya da bekliyoruz bak mutlaka :)

Son düzenleme:
xc9
kimler gelmedi gül_0663 gelmedi unuttu mu acaba?
düzenli menü bildirimi yapan başka kimler vardı ki hatırlayamadım?

Bayrmadan sonra ben de tatile çıkacağım yine :26:
Ama yok bayrama kadar ve sonrasında da motive durumdayım,
Haftaya ptesi erkenden bildirim yapmaya çalışacağım bende inşallah,sözz

xc9
kimler gelmedi gül_0663 gelmedi unuttu mu acaba?
düzenli menü bildirimi yapan başka kimler vardı ki hatırlayamadım?

şimdi geldim canım izinliydim öğlene kadar....hemen bildiriyorum

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:71.7
Bu hafta:71.7
Fark:0
Toplam fark:7.500
Beden:44-42
Spor:düzensiz yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:60
Yüzdesi:

kilo verenler

1. haloson % 3.70 :119::119::119:
2. mahzen77 % 1.61 :119::119:
3. xc9 % 0.64 :119:
4. felluz % 0.51 :119:

sabit kalanlar

5. seam % 0
6. gül-0663 % 0

Ben bu hafta es geçtim hafta ortasında aranıza katıldığım için. Bi sonraki haftadan itibaren ben de listede olacağım inşalla bakalım.

Bugünkü menüm
Sabah: karatay kahvaltısı
Akşam: et sote, yoğurt, havuç ve kendimi kaybedip yediğim 4 hurma, belki 5 hatırlamıyorum bile.

kilo verenleri de çok tebrik ediyorumm =)

Son düzenleme:
Walla çok azimliyim. Bu azmim 65 kiloya kadar devam eder inşallah!! Azim olduktan sonra gerisi kolay!
öncelikle tebrik ediyorum....canım kilo vermek için sadece azim yetmiyor vücut direniyorsa azim fayda etmiyor, bendeki azim buradaki kimsede yok 2.5 ayda hiç kaçamak yapmadım
oruç tuttuğum halde daha ilk defa cumartesi pide yedim oda 2 cm kadar....çalıştığım için hergün 3-4 saat uykuyla yetiniyorum bu halde bide oruçlu oruçlu hergün 1 saat yürüyüş yarım saat spor yapıyorum .

.SONUÇ...20 günde 1 kilo ....metabolizmam az çalışıyor ve kabızlık var ..sen şanslısın

geçmiş olsun canım

dün...
17.15-18.15 .......1 saat yürüyüş ve spor
18.30-19.00....... evde D vitamini için güneşlenme ve dinlenme
19.15-20.00........leslie 3km ...... ilk defa yaptım

iftar menüm....somon, salata,soğan,tahin+üzüm

sahur menüm..KKK ve süt

işe gelene kadar 25 dkk yürüyüş

Xc9
liste için teşekkür ediyorum ayrıca herkesin tatil yaptığı bu dönemde burada oldukları için de kilo veren/veremeyen herkesi kutlarım evet listemiz çok tenha ama en azından kilo alan yok

gül_0663 çok tebrik ediyorum seni azmin nedeniyle bir kez daha
pes etme ve dua et, şu mübarek günlerde gösterdiğin çabaların karşılığını eninde sonunda alacaksın.. bilinçaltı/beynimiz en fazla 21 gün direnebiliyor, senin bu istikrarın ve kararlılığın karşısında o da pes edecek bir gün..

canım moralini yüksek tut burada hepimiz sana desteğiz unutma sohbet muhabbetle stres olmadan kilo vermek için buradayız zira stres kilo vermeyi yavaşlatıyor
'gerçek dünyadaki' 'gerçek arkadaş'larımız aman ye boşver can boğazdan gelir derken ya da her akşam yürüyüşe çıkarken haset bakışlarını sempatik gülümsemeleriyle gizlemeye çalışan güya yakın komşularım bu yolcukukta bana en büyük köstek eminim sana da diğer arkadaşlara da böyle yapanlar vardır ama hepsine inat kendi sağlığımız ve güzelliğimiz için çabamıza destek 'sanal dünyadaki' 'sanal doslar'ımızla yılmadan devam edeceğiz :13:kimimiz az kimimiz çok vereceğiz ama hepimiz eninde sonunda başaracağız

Merhaba arkadaşlar,bugün karatay diyetine başladım.haftasonu üç ayda 21 kilo veren kuzenimi görüp gözlerime inanamayacak, karatay yapmaya karar verdim.evlenene kadar 53 kiloydum evlendikten sonra 59 a çıktım ve o kiloya hamile kaldım 77 ile doğuma gittim.eve geldiğimde 66idim.kardeşimin düğünü olduğundan aceleye dukan yaptım ve 8haftada 9kilo vererek 57e düştüm.düğünde kimse yeni doğum yaptığıma inanamadı.düğünden sonra hiç umursamadan yemeye devam ettim arada başarısız diyetlerimiz oldu falan filan sonuçta şu an 62.9kiloyum.tekrar dukan yapacak gücüm yok.karatay bana uygun gibi gözüküyor çünkü kahvaltımı güzelceyapıp bir daha eşimde akşam yiyorum.aranıza katılmak için ne yapmalıyım? Bugün başladım ve sabah aç karnına 62.9çıktım hedefim 55.çarşambaya kadar oruç tutamayacağım malum dönemdeyim

Sabah 1 yumurtadan omlet,beyaz peynir,sivri biber,1domates,1salatalık,4zeytin,4kuru kayısı,1 avuç ceviz fındık karışımı yedim.11de yedim şu an hiç aç değilim.6 gibi zeytinyağlı taze fasulye köfte yoğurt çoban salata yiyeceğim.bir de şunu sorulan akşam yemeğinde de kuru kayısı ve fındık-ceviz falan yiyebiliyor muyuz??

canım cok gecmiş olsun.bir sey olmamasına sevindim.Allah sevdiklerimizi bize bagıslasın ve korusun...
Teşekkürler canımamin...
iyi de bu kadar çırpınmaya son 1 ayda 1.9 kg vermişim çok mu 2 bile değil
Bence de canım,gayretin için tebrikler:)

kilo verenler

1. haloson % 3.70 :119::119::119:
2. mahzen77 % 1.61 :119::119:
3. xc9 % 0.64 :119:
4. felluz % 0.51 :119:

sabit kalanlar

5. seam % 0
6. gül-0663 % 0
Liste için teşekkürler xc9cum:)

Son düzenleme:

Gülcüm ben de karataydan önce arada bir çok kötü kabız olur, onun yan etkilerini çok yaşardım.arada bir hemoroid ilaçlarımı kullanmak zorunda kalırdım.karataydan sonra ilaç hiç kullanmadım ve çok düzelme oldu .ama oruç tutsaydım durumum çok kötüleşirdi biliyorum çünkü daha önce bunları yaşadım..
Canım senin de sağlığını etkileyen bir tek olumsuz bir şey varsa oruç tutmamalısın,diye düşünüyorum.affına sığınarak söylüyorum.!! geçmiş olsun ve gerçekten azmin için tebrik ediyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…