canım 3 ayda 21 kilo karatayla gitmez orada bir ? var karatayla ilk 1-2 hafta hariç yavaş verilir buna hazırlıklı ol
menün güzel kuruyemiş 1 çb ını geçmeyecek her iki öğünde de yiyebilirsin
aynı dert ben de var ablacım kabızlık için ilaç falan kullanmazdım ama genelde kabız gezerdim..
2-3 günde 1 çıkardım, karataya başladıktan sonra günde 1 oldu hatta ramazandan önceki 2 gün falan günde 3 olmuştu ama dediğin gibi ramazanda sıvı alamadığımız için gene eskiye döndüm..
şurda zaten 1 haftamız kaldı sonra düzelir inşallah.. yemeklerinde zeytin yağını bir mikatar daha artırabilirsinn..
bu arada kabızlık dışında ramazan bana yaradı diyebilirim, son 2 haftada kilo vermem iyiydi..
ne güzel tarif etmişsin arkadaşım bayıldım yani,
yaşasın karatay kardeşliği allahım bu mübarek ayda, karatay yapan yapmayan, kiloları ile başı dertte olan herkese tez zamanda istediği kiloya düşmeyi nasip etsin, aminnn..
hoş geldin, hayırlı olsun diyet kararın, hergün düzenli menülerini yaz haftaya listeye girersin..
karatayla vermemiştir onu.. dukan yada başka bi şok diyettir o..
Merhabalar,kuzenim gerçekten bu kiloyu vermiş gözlerimle şahit oldum ve şok oldum.yalnız erkek ve 120 kilo idi ve abartı yiyordu önceden belki erkek olmasının ve çok kilolu olmasının payıvardır diye düşünüyorum.ben bir 5kilo versem bile süper güzel olur
Canım bugün leslie yapacam,mutfağımı toplayıp birazdan yapmayı düşünüyorum..bu hafta güzelcene yapayıp diyorum,hem spor hem diyet tam olsun:)yaşaaaa
yok canım simsim ortalarda yok felluz da bişey demedi onu bugün raporlu yazalım malum dün kötü bir gün geçirdi
bi sen bi ben :13:
xc9 eline sağlık minicik listemiz içinfelluz babacığına geçmiş olsun...
Gülcüm ben de karataydan önce arada bir çok kötü kabız olur, onun yan etkilerini çok yaşardım.arada bir hemoroid ilaçlarımı kullanmak zorunda kalırdım.karataydan sonra ilaç hiç kullanmadım ve çok düzelme oldu .ama oruç tutsaydım durumum çok kötüleşirdi biliyorum çünkü daha önce bunları yaşadım..
Canım senin de sağlığını etkileyen bir tek olumsuz bir şey varsa oruç tutmamalısın,diye düşünüyorum.affına sığınarak söylüyorum.!! geçmiş olsun ve gerçekten azmin için tebrik ediyorum.:)
leslie 3 mil yapılmıştır..
bu arada benden başka rapor veren var mı?
teşekkür ederim canım...ben herşeyi yerinde yapmayı severim oruç zamanı oruç tutmam lazım kabızım diye erteleyemem kilo vermem dursun ama orucum durmasın ....ben yıllardır kabızlığa alışmıştım onu bahane yapamam ....ilgine teşekkürler tekrar
gül 0663
youtube dan videoyu indirip, LCD ye takıp spor salonundaymış gibi yapabilirsin ben öyle yapıyorum yaptığım bütün sporları, daha zevkli oluyor, LCD im yokken bilgisayar ekranından nasıl yapıyomuşum diye şaşıyorum, şimdi çok zor geliyor.
you tube dan video indirmeyi anlatabilirim isterseniz kızlar..
Aaa bende başlarken rüyamda zayıfladığımı görmüştüm,ayrıca bana etrafımda rüya tabircisi felluz derler:)) zayıflacaksın bu sefer başaracaksın inşallah:))
Pt günleri tartı günümüz, boyun kaç simsims? Ben de çabucak kilo alırımhemi de ödem falan da olurum:)
Kolay gelsin.walk,walk,walk))
Canım içli köfte maalesef kızartmaydıkızımın kaynanası yapmış göndermiş sağolsun,biz hatay yöresinde içli köfteyi ince ve 1 karışa yakın uzunlukta yaparız.ben de yapıyorum,ama; çok hazırlanması çok yorucu bir yemek...haşlama yememiz gerekiyor tabi ki...sizinki nasıl?makineyle yapmak çoook kolay elde yapamıyorsan t..fal in kıyma mak. Var.ben onunla yapıyorum.ama elimle de yaparım:)
ben elimde yapıyorum. evet çok zor oluyor. rica etsem dış hamurunun malzemesini ve ne kadar yoğurulduğunu yazarmısın? aslında biliyorum daha önceden de çok güzel yapardım. artık yapamıyorum. belki bir püf noktası yakalayabilirim.
sen mersinli misin
7 yıldır burdayım bi kişi bile yapmadıbana ben de duyduğum tarifleri birleştirdim içine hepsini koydum çiğden ama kurusunu yaptım tam karataylık
seni ona yönlendiren sorunu ortadan kaldır yiyerek çözemeyeceksin sonrasında da pişmanlık duyacaksın ağzına sakız al geçer
haaayırrr, yeme bir laf vardı ama neydi hatırlayamadım
"bir an için ağzında olan ömür boyu basenlerinde ve göbeğinde kalırmış"
sen boşver onları, onlar bu topikte değil sanırım, biz tanımıyoruz
hahahahahaaa
aynı şeyi ben de düşündüm az önce diyet sitelerinde dolaşan insanın nicki böyle olur mu canım provakatif hareketler bunlar
bence bunlar yemek topiklerinde başladılar o zamanlar hepsi incecikti pastalar börekler tarifler havada uçuşuyordu güzel günlerdi ama kahpe kader ağlarını ördüve onları buraya sürükledi hem de pasta nickiyle
mersinli değilim canım ama yakınım, karamanlıyım,
biz tahinli yaparız oralarda fıstık ezmesi ile yapıldığını biliyorum hatta her evde o fıstığı çekmek için cihaz bulunurmuş.
ben tahinlisini de çok severim valla gidince yiycem her türlüsünü inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?