Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar benim yemekten bikaç saat sora midem bulanıo ya ( diyetten önce yoktu böle bişe? midem alışınca geçer mi ya (

canım 3 ayda 21 kilo karatayla gitmez orada bir ? var karatayla ilk 1-2 hafta hariç yavaş verilir buna hazırlıklı ol
menün güzel kuruyemiş 1 çb ını geçmeyecek her iki öğünde de yiyebilirsin

Merhabalar,kuzenim gerçekten bu kiloyu vermiş gözlerimle şahit oldum ve şok oldum.yalnız erkek ve 120 kilo idi ve abartı yiyordu önceden belki erkek olmasının ve çok kilolu olmasının payıvardır diye düşünüyorum.ben bir 5kilo versem bile süper güzel olur

Hoş buldum cnm,bugünden başladık bakalım hayırlısı...

karatayla vermemiştir onu.. dukan yada başka bi şok diyettir o..

Merhaba,söylediğim gibi erkek ve 120 kiloydu onun söylediğine göre içinde un olan hiç bir şey yemiyormuş patates kızartma konserve olan hiçbirşeyi de tüketmemiş günde 2öğün yemiş ve fındık ile cevizi yemekten önce yemiş kendini tıkamış ve ne yiyecekse avucunu baz almış peynir mi yiyecek avucu kadar et mi yiyecek avucu kadar.yaptığı diyet bu.ona da ablası anlatmış kitabı okumamış ama ablası yani öteki kuzenim aynı zaman diliminde 6kilo verdi.çünkü kilosu azdı.ben bu kadar çok vermesini kilolu olmasına ve erkek olmasına bağladım ama tabi yine bilemiyorum.

SABAH;kkk AKŞAM;sucuklu yumurta,domates,peynir(tüm gün dışarıdaydım,yemek yapamadım,eşim ve kızım pizza yerken ben yumurta kırdım)

herkese günaydın

biz erkek ve 120 kilo olduğunu bilmediğimiz için şaşırdık canım o zaman doğrudur, vermiştir yani..

yaşaaaa
yok canım simsim ortalarda yok felluz da bişey demedi onu bugün raporlu yazalım malum dün kötü bir gün geçirdi
bi sen bi ben :13:
Canım bugün leslie yapacam,mutfağımı toplayıp birazdan yapmayı düşünüyorum..bu hafta güzelcene yapayıp diyorum,hem spor hem diyet tam olsun:)
xc9 eline sağlık minicik listemiz içinfelluz babacığına geçmiş olsun...

Teşekkürler seamcim:)

İlk önce; hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar:)

Sabah:kkk
Öğlen:3 parça tavuk,böğürtlen
Ara:1 lahmacun,1 dilim sütlü tatlı hakkettim sizden de bekliyorum hem de bokslusundan:)
Akşam:keşkek. kaçırdımmm da akşam çarpıntım oldu.
Çarpıntım olunca zaten spor da yattı kızlar
Keşkek çok ağır bir yemek 4 kaşık yesem yeterliydi.geleneksel bir adak yemeğimiz.komşularımız kazanlarda pişirip dağıttı. Ben de özlemiştim tabii 4 kaşığı bayaaa geçtim..
Neyse... Olan oldu düpppp düzgüüünnn devam edicem söz kızlar.:))
Leslie zamanı bayyy:)))farkı çıkaracamm..!!!

Günaydın herkese,sabah 10 buçukta kahvaltı yaptım 2haşlanmış yumurta 8 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 biber avucumun içi kadar beyaz peynir şekersiz çay 3 kuru kayısı yarım çay bardağı kadar fındık ceviz karışımı 1 hurma....

teşekkür ederim canım...ben herşeyi yerinde yapmayı severim oruç zamanı oruç tutmam lazım kabızım diye erteleyemem kilo vermem dursun ama orucum durmasın ....ben yıllardır kabızlığa alışmıştım onu bahane yapamam ....ilgine teşekkürler tekrar

leslie 3 mil yapılmıştır..
bu arada benden başka rapor veren var mı?

bende 2. kez yaptım gece 1.30 den sonra ...bacaklarım ve kalçamda ağrı vardı hamlıktan yeni başladım ya
kafaya taktım yapacağım diye ama laptop ta kız var kalkmaz saat 1 oldu, cep telden girdim video başladı ha bire takılıyor olmadı aklmı TV geldi internet kablosunu taktım interneti açtım güncelleme yapmak lazım deddi başlattım 10 dkk oldu bitmez 15 oldu bitmez kalktım ayağa önceki gün yaptıklarımdan aklımda kalanlara göre 40 dkk yaptım sonra 10 dkk kalça çalıştım sonra göbeğime yağ sürdüm 10 dkk da masaj yaptım derken saat 2.5 a geldi ondan sonrada sahur hazırla ye namaz kıl yat derken saat oldu 4.30

Gülcüm; Allah kabul etsin,kendini nasıl huzurlu hissediyorsan öyle yapacaksın tabi ki.!! Ben yapamıyorum,benim kalın bağırsağımda ciddi bir sorun var.kabız olduğum zaman sancılarım da oluyor ve hayatım ciddi bir şekilde etkileniyor yoksa orucun verdiği huzuru iyi bilirim...seneye deneyecem inşallah sorun yaşamam.!

gül 0663
youtube dan videoyu indirip, LCD ye takıp spor salonundaymış gibi yapabilirsin ben öyle yapıyorum yaptığım bütün sporları, daha zevkli oluyor, LCD im yokken bilgisayar ekranından nasıl yapıyomuşum diye şaşıyorum, şimdi çok zor geliyor.
you tube dan video indirmeyi anlatabilirim isterseniz kızlar..

şok şükür gece 2.5 ta sporum bitince Televizyondan internet güncellemesi de bitti you tube girdim leslie yi buldum açtım koca ekran süper oldu kadın karşımda sanki ... ben Tv de internet olduğunu unuttum cepten bulmaya çalışıyorum devede kulak gibi cepten seyredecektim
gece kızım benimle dalga geçiyor artık komşularıda toplar salonda leslie yaparsınız diye

ben elimde yapıyorum. evet çok zor oluyor. rica etsem dış hamurunun malzemesini ve ne kadar yoğurulduğunu yazarmısın? aslında biliyorum daha önceden de çok güzel yapardım. artık yapamıyorum. belki bir püf noktası yakalayabilirim.

slm hanımlar

bir haftadır yazamıyordum bağlantımda sorun vardı xc9 yine kayboldu demişindir benim için
ama bu sefer kararlıyım bir yere kaybolmak yok
bu arada callanectis e başladım leslie ile beraber yapıcam call daki sonuçları gorünce çok şaşırdım hanımlar
sonuçları size yazıcam bugün bacak ve kalça ağrısından mahvoldum

sahur..
1yumurta
4 zeytin
2 parça peynir
badem 10 tane

Merhabalar, ben yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım :)
Karatayla , baharda ben de 6 kilo vermiştim. Ve daha vermem gereken 5 kilom daha var.
Ramazanda da başlasam mı acaba diye düşünüyordum ki sizleri gördüm :) Ve ilham aldım.
sahurda neler yiyebiliyoruz acaba ? Tüm gün oruçlu olucağım için normal zamandan fakı var mıdır ? :)

Tabiki de veririm canım:))
1 kg köftelik bulgur
Yarım kg iki kere çekilmiş yağsız kıyma (kasaba içli köftelik diyorum)
İncecik kıyılmış bir kuru soğan
Biber salçası2,3 kaşık (yoğururken rengine göre ayarla)acılı yiyemiyorsanız acısızından.
Baharat olarak fesleğen,kimyon.

Et dışındaki malzemeleri iyice yoğur arada bir su kullan ama aşırı kullanmamaya çalış.çiğ köfte yapar gibi,bulguru sıkım yapınca dağılmıyorsa,eti de katarak yoğur,büyük erik büyüklüğünde toplar yap onları işaret parmağınla oyarak uzatmaya da çalış( döndürerek)içini kıymayla doldur.kapat,haşla veya kızart.haşlamasını dövülmüş sarımsaklı zeytinyağıyla yiyebilirsin .
Püf noktası: yoğurma bittikten sonra oyarken dağılıyorsa biraz un katarak yoğur,güçlü olacaktır.
Afiyet olsuuun:))

Kızlar, Allah razı olsun, dünü hasarsız atlattım, daha önce kendi başıma olsam yerdim ben onu.. Hepinize kocaman

Çok yaratıcısın ya çok güldüm, alemsin

E mahzencim az buçuk hemşeri sayılırız o zaman seninle, benim kuzenler Karaman'dan onlar bahsederdi arada ama hiç yemedim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…