Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

....... Senin minik şeytan dediğin arkadaşlarıyla iğrenç kek yapan kızınla aynısı mı, yoksa 2 minik cadın mı var? ..

aynı kişi canım ama ikizler burcu olduğu için birden fazlaymış gibi etki bırakıyor benim bünyede şimdi yine kek yapıyorlar inşallah bize getirmez

hahahahaaaaa
doğru tespit duraklama bizim işimiz

sanal dostum nerdesin bugün:44:

bugün sabahtan kahvaltıya misafirim vardı öğleden sonra da uzun zamandır görüşemediğim bi arkadaşıma gittim çok zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun dedi çok mutlu oldum üstelik kilolu iri bi bayan olmasına rağmen samimiyetle söyledi bu beni verdiğim kilonun farkedilmesinden daha çok sevindirdi

Son düzenleme:
bugün çantayı hakettim pek düşkünlüğüm olmayan yiyeceklere düştüm
sabah
kkk

öğle:18::18:
2 dilim pizza
1 dilim cheescake

akşam
1 tabak yoğurtu dövme

1 saat yürüyüş 20 dk yüzme

Son düzenleme:
slm hanımlar
iftar menüm
yoğurtlu fasulye
et sote
salata

evdekilere kızartma ve makarna yaptım bana yok tabii o kadar spor yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum:18::18::18:

slm hanımlar
iftar menüm
yoğurtlu fasulye
et sote
salata

evdekilere kızartma ve makarna yaptım bana yok tabii o kadar spor yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum:18::18::18:

en zoru evdekilere yiyemeyeceğin şeyi yapmak ve onu yiyememek iradeli davranışın için

Kızlar cumartesiden beri aynı kilodayım. 100 gr bile gitmiyor. Adetim de bitti. Spor sa yapıyorum. Akşamları erkenden yiyorum. Kahvaltıda 1 yumurta mı yesem acaba?
kahvaltıda 1 yumurta yemen sorunu çözmez, çünkü yumurtanın gi si 0 ve güçlü bir protein kaynağı olduğundan kilo vermeye yardımcıdır gerçi ortada sorun da yok ya.. sen geçen hafta çok güzel verdin biz o kiloyu normalde bir ayda veriyoruz.. ilk başladığımda ben haftada 1.5 kilo vermiştim sanırım ama sonra gram gram.. duraksayanlar kısmında adım geçmemiş ama 2 hafta öncesine kadar ben de resmen yerimde saymıştım, 2 haftadır güzel verdim doğru ama bu hafta pek umutlu değilim, kardiyolarımı aksattım çünkü.. hafta sonu toparlamaya çalışıcam ama ne olur bilmiyorum..

Son düzenleme:
sahur:
1 yumurta 2-3 adet kuru dolma
(bugün geç kalmışız yumurta haşlanıncaya kadar aceleden hazırda olan dolmaları yedim, yumurta haşlanınca da 1 yumurta yeme vaktim kaldı tuhaf bir menüydü ama acıkmadım)

iftar:
dövmeli yoğurt çorbası
3-4 adet kıymalı kuru patlıcan kuru biber dolması
3-4 parça fırında tavuk kanat
2 kase cacık

son günlerde menülerim pek güzel değil biraz miktarlar fazla kaçtı, kardiyoları da aksattım ama haftasonu 2 gün toparlanmam lazım

Kızlar haklısınız aceleciyim çünkü çok motiveyim. Kaçmasını istemiyorum. Bi hızla başta biraz verirsem getisi kolay gelir. Bir de 1 ay sonra kuzenimin düğünü var:))

arkadaşlar o kadar başım agrıyor ki..ilaç almama ragmen gecmedi.bugun benim için biraz kötü gecti.sayfada yazdkarınızı okuyorum size msj atmak istiyorum ama kafamı toparlayamıyorum.menü bildirim ve sorular cevaplar yarına artık hepinizi öpüyorum

Arkadaslar sabah bir tabak corba, bir yumurta, gun kurusu kaysi ceviz, bir seftali
Oglen yine bir tabak corba, kozlenmis patlican, biraz salata
Aksam biraz tavuk eti , bir kase yogurt ve ve ve veeeeeee birazzzzcik pasta az ama

Kızlar haklısınız aceleciyim çünkü çok motiveyim. Kaçmasını istemiyorum. Bi hızla başta biraz verirsem getisi kolay gelir. Bir de 1 ay sonra kuzenimin düğünü var:))

eğer acelen varsa diyete ek olarak spor yapmanı tavsiye ederim.. yürüyüş bir süre sonra yetmiyor, pilates, callanetics veya fitness yap bak tartıda eksilmesen bile çok fazla kilo vermiş gibi görünürsün..

aynı kişi canım ama ikizler burcu olduğu için birden fazlaymış gibi etki bırakıyor benim bünyede şimdi yine kek yapıyorlar inşallah bize getirmez
Canım Allah bağışlasın,şimdi ben o günleri çok özlüyorum.büyük kızım evlendi,küçük kızım da çalışmaya başladı,oğlum da üniversiteyi kazandı,sevinmem gerekirken geçen haftam hep ağlamayla geçti ne zaman büyüdüler.? Anlamadan geçmiş zaman...!!
Belki de bu sefer keki güzel yapacaklar,peşin hükümlü olma annesiiii:))))

Ben deee sporumu aksattım bugün kaçamak ta yaptımmm(
Evdeki hedaplarım çarşıya uymadı

Kkk
Öğlen:1 parça haşlama et

Akşam:1 küçük dolma pirinçli,4 kaşık bulgur pilavı,1 kase cacık,1 kaşık humus,2 kaşık fasülye.

1 dilim kavun
1 dilim yaşpasta

Kendi cezamı verdim sizden de tekme tokat hepsinden bekliyorum efendim...

Ben deee sporumu aksattım bugün kaçamak ta yaptımmm(
Evdeki hedaplarım çarşıya uymadı
felluzcum neyse ki telafi için önümüzde 2 gün var, biraz sıkı tutalım ipin ucunu, inşallah hepimiz eksileri görürüz..
kaçamaklar için de kendini cezalandırmışsın zaten, senden beklemiyordum :) regl öncesi olabilir misin?

günaydııııın...birileri kaçamak yapmış...başlayalım o halde... xc9 bu senin için...felluz bu da sana soonıa al bakalım bu da sana

SABAH;kkk +yeşilçay ÖĞLEN;4 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt AKŞAM;domates çorbası,3 tane kabak mücver,patlıcan salatası

Aslında bende kendimden beklemiyordum.! reglim de yeni bitti ama; geleneksel adak yemeğinde bir kaç saat yardım ettim,sonra ziyafet sofrası kuruldu.ardından yaşgünü kutlaması...ve olanlar oldu bugün yarın dikkat etcez inşalllah:)

Eline sağlık güzelim.! Hakettik:)

Son düzenleme:
hepinize güzel bir gün diliyorum
dünkü kaçamaklarımın ardından iyi bir uyku çektim bu 2 iki günü sorunsuz atlatacağımı umuyorum
şimdi bakalım neler yapılmış

canım yavaş kilo vermek karatayın şanındandır ilk haftaki performansı bekleme bu kadar aceleci olursan bu diyete devam edemezsin sen de bi hızla gelip kaybolanlar listesinde yerini alırsın
protein alımını artırırsan hızın biraz artar

Arkadaslar sabah bir tabak corba, bir yumurta, gun kurusu kaysi ceviz, bir seftali
Oglen yine bir tabak corba, kozlenmis patlican, biraz salata
Aksam biraz tavuk eti , bir kase yogurt ve ve ve veeeeeee birazzzzcik pasta az ama

pastanın kaçamak olduğunu biliyorsun o tamam ama kahvaltı doğru ve yeterli değil üstelik karbonhidrat ağırlıklı kahvaltıda yumurta peynir zeytin kuruyemiş(sadece kuru meyve değil) olmazsa olmaz

sana sezen aksu dan sen ağlama dayanamam ı gönderiyorum
küçükken büyüsünler isteriz büyüyünce de keşke hep çocuk kalsalar deriz
oğlunu tebrik ediyorum
kek nasıl oldu bilmiyorum ama neyse ki bu sefer bize gelmedi yaptıkları arkadaşın evinde yeyip gerisini bırakmışlar herhalde güzel oldu çocuğun annesi dağıtmadığına göre
bayramdan sonra bizde toplanacaklarmış bu sefer poğaça yapacaklarmış

bunlar yeni mi çıkmış ilk bizde mi deneniyor

hahahahahaaaaaa şahane
tartının alnından akan ter gözündeki korkulu ifade süper
tşk canım paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…