.......Senin minik şeytan dediğin arkadaşlarıyla iğrenç kek yapan kızınla aynısı mı, yoksa 2 minik cadın mı var? ..
canım ne kadar acelecisin...daha yeni başladın ... geçen hafta 2.700 gram verdin bu hafta 100 gram bile veremedim diye yakınıyorsun....her hafta kg vereceksin diye bişey yok bazen vereceksin bazen duraksama yaşayacaksın.. bizler neler çekiyoruz bir bilsen hep duraksama yaşamak seam, ben ve xc9 a düşüyor
sanal dostum nerdesin bugün:44:
slm hanımlar
iftar menüm
yoğurtlu fasulye
et sote
salata
evdekilere kızartma ve makarna yaptım bana yok tabii o kadar spor yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum:18::18::18:
kahvaltıda 1 yumurta yemen sorunu çözmez, çünkü yumurtanın gi si 0 ve güçlü bir protein kaynağı olduğundan kilo vermeye yardımcıdır gerçi ortada sorun da yok ya.. sen geçen hafta çok güzel verdin biz o kiloyu normalde bir ayda veriyoruz.. ilk başladığımda ben haftada 1.5 kilo vermiştim sanırım ama sonra gram gram.. duraksayanlar kısmında adım geçmemiş ama 2 hafta öncesine kadar ben de resmen yerimde saymıştım, 2 haftadır güzel verdim doğru ama bu hafta pek umutlu değilim, kardiyolarımı aksattım çünkü.. hafta sonu toparlamaya çalışıcam ama ne olur bilmiyorum..Kızlar cumartesiden beri aynı kilodayım. 100 gr bile gitmiyor. Adetim de bitti. Spor sa yapıyorum. Akşamları erkenden yiyorum. Kahvaltıda 1 yumurta mı yesem acaba?
Arkadaslar sabah bir tabak corba, bir yumurta, gun kurusu kaysi ceviz, bir seftali
Oglen yine bir tabak corba, kozlenmis patlican, biraz salata
Aksam biraz tavuk eti , bir kase yogurt ve ve ve veeeeeee birazzzzcik pasta az ama
Kızlar haklısınız aceleciyim çünkü çok motiveyim. Kaçmasını istemiyorum. Bi hızla başta biraz verirsem getisi kolay gelir. Bir de 1 ay sonra kuzenimin düğünü var:))
Canım Allah bağışlasın,şimdi ben o günleri çok özlüyorum.büyük kızım evlendi,küçük kızım da çalışmaya başladı,oğlum da üniversiteyi kazandı,sevinmem gerekirken geçen haftam hep ağlamayla geçtiaynı kişi canım ama ikizler burcu olduğu için birden fazlaymış gibi etki bırakıyor benim bünyedeşimdi yine kek yapıyorlar inşallah bize getirmez
kahvaltıda 1 yumurta yemen sorunu çözmez, çünkü yumurtanın gi si 0 ve güçlü bir protein kaynağı olduğundan kilo vermeye yardımcıdır gerçi ortada sorun da yok ya.. sen geçen hafta çok güzel verdin biz o kiloyu normalde bir ayda veriyoruz.. ilk başladığımda ben haftada 1.5 kilo vermiştim sanırım ama sonra gram gram.. duraksayanlar kısmında adım geçmemiş ama 2 hafta öncesine kadar ben de resmen yerimde saymıştım, 2 haftadır güzel verdim doğru ama bu hafta pek umutlu değilim, kardiyolarımı aksattım çünkü.. hafta sonu toparlamaya çalışıcam ama ne olur bilmiyorum..
felluzcum neyse ki telafi için önümüzde 2 gün var, biraz sıkı tutalım ipin ucunu, inşallah hepimiz eksileri görürüz..Ben deee sporumu aksattımbugün kaçamak ta yaptımmm (
Evdeki hedaplarım çarşıya uymadı
Aslında bende kendimden beklemiyordum.! reglim de yeni bitti ama; geleneksel adak yemeğinde bir kaç saat yardım ettim,sonra ziyafet sofrası kuruldu.ardından yaşgünü kutlaması...ve olanlar oldufelluzcum neyse ki telafi için önümüzde 2 gün var, biraz sıkı tutalım ipin ucunu, inşallah hepimiz eksileri görürüz..
kaçamaklar için de kendini cezalandırmışsın zaten, senden beklemiyordum :) regl öncesi olabilir misin?
günaydııııın...birileri kaçamak yapmış...başlayalım o halde...xc9Eki Görüntüle 770864 bu senin için...felluz bu da sanaEki Görüntüle 770864 soonıa al bakalım bu da sanaEki Görüntüle 770864
Kızlar haklısınız aceleciyim çünkü çok motiveyim. Kaçmasını istemiyorum. Bi hızla başta biraz verirsem getisi kolay gelir. Bir de 1 ay sonra kuzenimin düğünü var:))
Arkadaslar sabah bir tabak corba, bir yumurta, gun kurusu kaysi ceviz, bir seftali
Oglen yine bir tabak corba, kozlenmis patlican, biraz salata
Aksam biraz tavuk eti , bir kase yogurt ve ve ve veeeeeee birazzzzcik pasta az ama
Canım Allah bağışlasın,şimdi ben o günleri çok özlüyorum.büyük kızım evlendi,küçük kızım da çalışmaya başladı,oğlum da üniversiteyi kazandı,sevinmem gerekirken geçen haftam hep ağlamayla geçtine zaman büyüdüler.? Anlamadan geçmiş zaman...!!
Belki de bu sefer keki güzel yapacaklar,peşin hükümlü olma annesiiii:))))
(
günaydııııın...birileri kaçamak yapmış...başlayalım o halde...xc9Eki Görüntüle 770864 bu senin için...felluz bu da sanaEki Görüntüle 770864 soonıa al bakalım bu da sanaEki Görüntüle 770864
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?