Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen menüm:

2 ad. muz
1 çay kaşığı tepeleme çörek otu
1 çay kaşığı tepeleme keten tohumu

muz bu kez acıktırmadı.üstelik kuru yemişim de kalmamış yiyemedim

akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum henüz

Her sabah olmamakla beraber arada tereyağlı tost olarak tercih ederim o zaman.
Sanırım kahvaltıları çeşitlendirince kaçamak yapma ihtiyacım da azaldı.

Her sabah olmamakla beraber arada tereyağlı tost olarak tercih ederim o zaman.
Sanırım kahvaltıları çeşitlendirince kaçamak yapma ihtiyacım da azaldı.

tostu 2 dilim ekmekten yapma ama canım,1 dilimi 2 ye bölerek 2 dilim elde et.arasına A NE İSTERSEN KOY.Büyük harfe basmışım dediğin gibi hergün yapma

bu arada ben bu sabah tartıldım.dünkü yediklerimin günahını görmek için :26: 200 gr. eksik çıktım biraz moral oldu bana.tabi yağ oranım da daha da düşmüş durumda,su oranım aynı.bu yüzden bitki çaylarıma yeniden yükleniyorum.bugün 2 ad. içtim.akşam yemeğimden sonra 1 ad. daha içicem..yarın sabah tekrar tartılıcam bakalım ne gibi bir değişiklik olacak ya da olacak mı

tostu 2 dilim ekmekten yapma ama canım,1 dilimi 2 ye bölerek 2 dilim elde et.arasına A NE İSTERSEN KOY.Büyük harfe basmışım dediğin gibi hergün yapma

Ama 1 dilim ekmekle doymam ki tost yapınca.
Bu unonun küçük dilim ekmekleri var ya onlardan kullanıyorum.
Onlardan 2 dilim normal değil mi_?

Bak gördün mü moralini bozduğuna değmedi hiç.
Herkes bayramda kilo alır sen kilo veriyorsun çok güzel.

Sevgili forum üyeleri, keten tohumunu nası kullanıyonuz??? her ogunde mı? yogurtla mı?olayı nedır bi anlatabılır mısınız??sevgiler

Sevgili arkadaslarım, gul ya da mega 3 takviyesı kullananlar, bu omega 3 hikayesi nedir? eczaneden mı alıyonuz? faydası ne zararı var mı??

Sevgili arkadaslarım, gul ya da mega 3 takviyesı kullananlar, bu omega 3 hikayesi nedir? eczaneden mı alıyonuz? faydası ne zararı var mı??

1/4 olması gereken omega 6 omega 3 oranı günümüzde maalesef 1/20 1/30 lara hatta bazı özel durumlarda 1/40 lara çıktı. Bunu dengelemek için omega 3 takviyesi alıyoruz. Eczanlerde bulabilirsin evet ama alırken aktif EPA DHA oranlarına dikkat etmen gerekiyor. Ben Solgar ın 950 mg.nı almıştım. O bitince Maincap alacağım he fiyatı uygun hem de Sn.Ahmet Aydın a sorduğumda kullanabilisiniz dedi. Sağlık Bakalığından onaylı tek omega 3 desteği buymuş diğerlri tarım bak.onaylı olduğundan fiyatları uçmuş.

Sevgili forum üyeleri, keten tohumunu nası kullanıyonuz??? her ogunde mı? yogurtla mı?olayı nedır bi anlatabılır mısınız??sevgiler

Ben genellikile yoğurt veya salataya karıştırıyorum keten tohumunu.
Bazen de sabahları aç karnına çiğneyip su içiyorum bol bol üstüne sonra kahvaltı yapıyorum.

Ben öğütülmüş olanını salatalara ekiyorum. Aklıma geldikçe kullanmaya çalışıyorum. Her nekadarbitkisel omega 3 olsa da tüketmek lazım bence

bende marincap kullanıyorum .ilk solgar almıştım onu birine verdim .sonra eczacıma gittigimde bana solgar neden ısrarlı istiyorsun maincap al dedi.dedim o güzelmiş oda hayır en iyisi maincaptır demişti bende onu almıştım onu kullanıyorum.hatta doktoruma sordugumda en iyisini yapmışsın demişti.hem daha ucuz içindede daha çok var.en azındanda dedigin gibi saglık bkanlıgı onaylı

Güvenilirlik bakımından Solgar ın da bence farkı yok ama pahalı ne gerek var

kızlar hepınıze hayırlı bayramlar.arada gırıp yazdıklarınızı okuyodum sımdı fırsat buldum yazıyorum ıkı gundur fıresız ılerlıyorum kendı yaptıgım baklavadan bıle bır dılım yemedım bu sabaha klasık kahvaltımın ardından 17de 1 tabak kapuska 1kase yogurt 1parca haslanmıs et yedım lımonlu ve normal suyla devam edıyorum hepınıze ıyı bayramlar tekrar

Hay Allah !! Bir de böyle ya da yoğurt içine koyup dene istersen

kesinlikle böyle denemeliyim carmen..ben acele ettim foruma yazmadan attırdım, tavuk gibi diri diri yedim artık, olsun nabalım...(buarada yedigim gibi de cıkardım tohumcukları :) !!!!!!!!!!!offf kendi kendime yarıldım iyi mi...saol tavsiyelerin için.

canım yine yanında diğer günlerde yediklerini yersin,kuru yemişlerini yersin,doyarsın bence,hiç ekmek yemiyorken nasıl doyuyorsun peki? :26:
valla inşallah devamı gelir

en son buraya yazdıktan sonra uyumuşum 1 saat önce filan kalktım.acıkmışım ama saat geçmiş olduğu için ayran yaptım kendime.onu içtim sadece.açlık hissetmiyorum şu an
birazdan da 3. bitki çayımı içicem

Bu arada Gül arkadaşımız tohumları çiğneyerek tüketiyor bildiğim kadarıyla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…