çok teşekkür ederim canım :) inşallah
sağol canım..
senin kilon zaten iyi canım.hoca kilo problemi olmayan,kilo korumada olan veya sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için 1 dilim kızarmış kepek ekmeği öneriyor zaten,üstüne de mutlaka tereyağ sürülmüş olarakçbir röportajında var bu
Her sabah olmamakla beraber arada tereyağlı tost olarak tercih ederim o zaman.
Sanırım kahvaltıları çeşitlendirince kaçamak yapma ihtiyacım da azaldı.
tostu 2 dilim ekmekten yapma ama canım,1 dilimi 2 ye bölerek 2 dilim elde et.arasına A NE İSTERSEN KOY.Büyük harfe basmışımdediğin gibi hergün yapma
bu arada ben bu sabah tartıldım.dünkü yediklerimin günahını görmek için :26: 200 gr. eksik çıktımbiraz moral oldu bana.tabi yağ oranım da daha da düşmüş durumda,su oranım aynı.bu yüzden bitki çaylarıma yeniden yükleniyorum.bugün 2 ad. içtim.akşam yemeğimden sonra 1 ad. daha içicem..yarın sabah tekrar tartılıcam bakalım ne gibi bir değişiklik olacak ya da olacak mı
Sevgili arkadaslarım, gul ya da mega 3 takviyesı kullananlar, bu omega 3 hikayesi nedir? eczaneden mı alıyonuz? faydası ne zararı var mı??
Sevgili forum üyeleri, keten tohumunu nası kullanıyonuz??? her ogunde mı? yogurtla mı?olayı nedır bi anlatabılır mısınız??sevgiler
Sevgili forum üyeleri, keten tohumunu nası kullanıyonuz??? her ogunde mı? yogurtla mı?olayı nedır bi anlatabılır mısınız??sevgiler
1/4 olması gereken omega 6 omega 3 oranı günümüzde maalesef 1/20 1/30 lara hatta bazı özel durumlarda 1/40 lara çıktı. Bunu dengelemek için omega 3 takviyesi alıyoruz. Eczanlerde bulabilirsin evet ama alırken aktif EPA DHA oranlarına dikkat etmen gerekiyor. Ben Solgar ın 950 mg.nı almıştım. O bitince Maincap alacağım he fiyatı uygun hem de Sn.Ahmet Aydın a sorduğumda kullanabilisiniz dedi. Sağlık Bakalığından onaylı tek omega 3 desteği buymuş diğerlri tarım bak.onaylı olduğundan fiyatları uçmuş.
Ben öğütülmüş olanını salatalara ekiyorum. Aklıma geldikçe kullanmaya çalışıyorum. Her nekadarbitkisel omega 3 olsa da tüketmek lazım bence
bende marincap kullanıyorum .ilk solgar almıştım onu birine verdim .sonra eczacıma gittigimde bana solgar neden ısrarlı istiyorsun maincap al dedi.dedim o güzelmiş oda hayır en iyisi maincaptır demişti bende onu almıştım onu kullanıyorum.hatta doktoruma sordugumda en iyisini yapmışsın demişti.hem daha ucuz içindede daha çok var.en azındanda dedigin gibi saglık bkanlıgı onaylı
yaaa ben de diri diri yiyiverdim...sonuç: midem darbuka gibi gerildi, tef gibi şişti, bi sazlılar yok!!!
Hay Allah !! Bir de böyle ya da yoğurt içine koyup dene istersen
Ama 1 dilim ekmekle doymam ki tost yapınca.
Bu unonun küçük dilim ekmekleri var ya onlardan kullanıyorum.
Onlardan 2 dilim normal değil mi_?
Bak gördün mü moralini bozduğuna değmedi hiç.
Herkes bayramda kilo alır sen kilo veriyorsun çok güzel.
kesinlikle böyle denemeliyim carmen..ben acele ettim foruma yazmadan attırdım, tavuk gibi diri diri yedim artık, olsun nabalım...(buarada yedigim gibi de cıkardım tohumcukları :) !!!!!!!!!!!offf kendi kendime yarıldım iyi mi...saol tavsiyelerin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?