Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gül çok güzel yemeklerin.

adece ögünlerinde dikkatimi çeken günde 3adet türk kahvesi içiyorsun anladıgım kadarıyla.diyete bir faydası oldugu içinmi içiyorsun 3 adet yoksa sevdigin içinmi?

gül çok güzel yemeklerin.

adece ögünlerinde dikkatimi çeken günde 3adet türk kahvesi içiyorsun anladıgım kadarıyla.diyete bir faydası oldugu içinmi içiyorsun 3 adet yoksa sevdigin içinmi?
Sevıyorum kahve yorgunlugumu alıyor.

Neye faydasi var bilmiyorum ama suyun icinde kaynatilan kabuk tarcinin tadi harika,ayni salep gibi

Deneyin

Selam kızlar
bugün maalesef yasaklılardan yedim.kimi zaman tutabildim kendimi kimi zaman tutamadım.Aman bugün doğum günün ye,aman bugün bayram sonra devam edersin,aman bugünlük yiyver vs.. çok ısrar da vardı.benşm de kanasım varmış.Sonra yalnız olduğumuz bir anda eşime lütfen beni firenle,irademe sahip olma konusunda çok zayıfım şu ara dedim.sağolsun onun sayesinde bazı yerlerde firenledim kendimi..Doğum günümün şerefine şu anda hala soframız ortada.şarap içiyorum peynir eşliğinde..
Yarın çokk dikkat etmek istiyorum çünkü bayramın 3. günü komşumuzda çiğ köfte partisi yapacağız.Çokkk severim çiğ köfteyiii offf.yanında rakı ve şalgam içmeden sadece ayranla yiyerek kendimi sınırlamak istiyorum..offf bu ara çok zorlanıyorum arkadaşlarım

Canim Karatay Kankalarim
Bayraminizi en icten dileklerimle kutlar, hepinizi kucaklarim...Sevgiler

Evde gayet aktif iki cocuk olunca ancak simdi yazabildim(kizimi uyuturken cepten yaziyorum)...
Hepimize az kacamakli gezmeler diliyorum:))

selam kızlar .........
2 gündür daha bir kamaçak yapmadım...
umarım böyle giderim..:44:.

canım doğum günün kutlu olsun bence bugun yemeği kiloyu dusunme keyfını çıkar.

Doğum günün kutlu olsun Saphıracım.
Umarım sevdiklerinle beraber çok güzek bir sene geçirirsin.
Ve tüm kilolarını bu yaşında bırakırsın.

herkese ii bayramlar ve ii geceler yarın akşam dan itibaren duzenlı bı hayatım olacak şimdi uyuyacam yarından sonra en az haftada 1 kılo verecem inş hepinizi çok öpüyorum

canım doğum günün kutlu olsun bence bugun yemeği kiloyu dusunme keyfını çıkar.
çok teşekkür ederim canım.son haftamda reglde olmamdan kaynaklı 900 gr. artıda çıkınca hiç bir şeye hakkım olmadığını düşünüyorum

Doğum günün kutlu olsun Saphıracım.
Umarım sevdiklerinle beraber çok güzek bir sene geçirirsin.
Ve tüm kilolarını bu yaşında bırakırsın.
Çok teşekkür ederim canım.inşallah
herkese ii bayramlar ve ii geceler yarın akşam dan itibaren duzenlı bı hayatım olacak şimdi uyuyacam yarından sonra en az haftada 1 kılo verecem inş hepinizi çok öpüyorum

iyi geceler canım inşalllaaaahh

Keyfınıe bak SaPhıracım aslında boyle gunlerde mutluluk hormonu cok olur,depolamaya engel olur dıye duymustum.Nıce Yıllara Dogım Gunun Kutlu Olsun

Iyı Bayramlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır bucuk cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne gecer ,posası cok yuksek ,kabızlıga ıyı gelır),ıkı bıber,bır domates,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu.
avuc sıyah cekırdeklı kuru uzum(super bır antıoksıdan),2yumurta(kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),1 kuru ıncır(yuksek posalı),bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan).

Eklentiler

• $a23kahvalt%C4%B1m.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 77
Keyfınıe bak SaPhıracım aslında boyle gunlerde mutluluk hormonu cok olur,depolamaya engel olur dıye duymustum.Nıce Yıllara Dogım Gunun Kutlu Olsun
Teşekkür ederim Gülcüm,inşallah öyledir :)

afiyet olsun canım,yine süper bir karatay kahvaltısı.1 çay kaşığından fazla kjeten tohumu ishal yapabilir demişsin ya canım,ben 1 tatlı kaşığı yiyorum,banamısın demiyor.3 gündür küsüz yine wc ile

Azmın zaferı .Cıtır bır anne.

Eklentiler

• $a23%20bayram%20annes%C4%B1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 88
Keten tohumunu ben agzımda cıgneyerek ogutuyorum,taze tuketmıs sayılıyorum,ıcındekı esansıyel yag bozunmasın dıye dısarıda ogutturmuyorum,ılk zamanlar bende de vardı kabızlık,5.5 aydan sonra duzene gırdım,gunde ıkı kez oluyor,bır de hareketım fazla olsa tabı daha ıyı olur,yuruyus cok faydalı bır cesıt drenaj saglıyor,hastanede de elınde serumla bıle hastaları yurutebılıyorlar kabızlık gecsın dıye,kuru ıncır ,kahverengı kuru kaysı da cok ıse yarıyor.Bu konuda zelısce ısımlı arkadasın notu hep gelır aklıma"Sonunda oturdum araştırdım, kabızlığın sebebi yeterince lif ve su almamak bir de haraketsizlikmiş. O günden itibaren içtiğim suyu iki katına çıkardım, her öğünde kocaman bir kase yeşil salata ve yürüyüş. O günden sonra bir dah hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Sizlere de naçizane tavsiyem her öğünde bolca yeşil slata yeyiniz, bol bol su içiniz ve yürüyüş yapınız. Eğer bu işe ben dur demeseydim bu gün belki de annem gibi şişe şişe calcium magnecyum içiyor olacak, bağırsaklarımı tembelleştirmiş olacaktım...
Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Sevgiyle kalalım."aynen katılıyorum Bır de bol su ıcmek lazımmıs..moralınızı yuksek tutun bazen bırseye uzuluncede kronık kabızlık olur mumkunse huzunlu seyler ızlemeyın,komedı fılmlerı fıln cok etkılı,doga tabıat goruntulu proramlar huzur verır.Takma kafana devam kım tutar bızı :13:

Günaydın kızlar,
Dün öğle yemeği 3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği, 5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 dilim pancar salatası akşam yemeği 1 yemek tabağı zeytinyağlı taze fasulye, 2 ceviz 1/2 hurma, 3 badem. Toplam 3 lt.su, bitki çayları, şekersiz kahve. Spor toplam 1,5 saat yürüyüş, 10 dk.direnç egzerszi.

Bugün sabah
3 yumurta ve anneciğimin yazın hazırldığı dommates biberlerden birazda pastırma katarak menemen (Eşimle paylaştık) 5 siyah 5 yeşil zeytin, 2 kk tam yağlı beyaz peynir, 1/2 salatalık, roka maydanoz dereotu salatası üzerinebir çay kaşığı keten tohumu ektim, 1/2 çay bardağı ceviz, 1 hurma, 1 kuru erik, 1 omega 3 950 mg. ay yazarken yoruldum ama hepsini yedim valla ayrıca şekersiz siyah çay (bilhassa içiyorum ferritin yüksek bende demir emiimini bozsun diye)

Spor olarak yine hava harika burada birazdan eşimle yürüyüşe çıkmayı planlıyoruz.

Hepinize sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…