Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,MenüBurayi okumak cok iyi geliyor bana hepinize tsekkurler.umarim sizin kadar azimli olurum harikasiniz.
afıyet olsun,,zeytın 15 tane olabılır cok faydalı,2 yumurta kaysı kıvamında olMalı,omega3 e de baslAyın cok deGısıyor hersey,keten tohumu onerıyor hoca kabnızlık kalmıyor.Peki gulbugun birinci ogun :2 yumurta peynir 2 taze kozlenmis biber 4zeytin 4 ceviz bes findik bir kuru kayisi yesil cay ikinci ogun : pirasa kavurmasi barbunya fasulyeli yogurt kirmizi biber bol su ve simdi bitki cayi henuz omega 3 ebaslamadim
Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gündür doğru düzgün girip bildirim yapamadım:-(
Bir adet fıstıklı bitter draje ve bir lokma sufle(balık sonrası) dışında diyete uygun olmayan birşey yemedim. Ama tartıda bir yansıması var mı derseniz yok malesef
Yemek zaatlerine de uygun davranıyorum. Artık ayın 10'undan sonraya bağladım ben de ümidimi)
Herkese iyi geceler, sevgiler....
Evet ya,ben ılaveten "Zehırlenmıyorum,beslenıyorum "dıyorumasla ‘diyet yapıyorum’ demeyin. Kendinize yeni bir beslenme ve yaşam tarzı belirleyin. Hak ettiğinizi düşündüğünüz standardı uygulamaya başladığınız andan itibaren ‘ ben böyle besleniyorum’, ‘bu saatlerde yemek yiyorum’, ‘pasta ve şeker yemiyorum sağlıklı bulmuyorum’, ‘kendime yakıştırmıyorum’, ‘bana zarar veriyor’ gibi cümlelerle rejiminizi ve diyetinizi içselleştirin. Yeni diyetiniz sizin yeni yaşam tarzınız olsun.
Karatay Dıyetı ne harfıyen uyunca bu sonuc alınır ."Canan Hocaya sorduğum soru ve cevabı...
Dr Hanım Merhaba,
Öncelikle çok teşekkür ediyorum size, sayenizde 1 ayda 2 kşilo verdim, ve her bölgemden 2 cm inceldim.Diyette meyve çok az var, 1 ayda 3 meyve yedim, azmı sizce. Birde keten tohumunu kavurup öğüterek tüketiyorum doğrumu? Bazı geceler çok acıktığımda 8 den sonra süt içiyorum, kilo vermeme engelmi?
Cevap:
1 ayda orantılı bir şekilde incelmeniz önemli kutluyorum sizi...Devam edin. Keten tohumunu çiğ olarak öğütüp hemen kullnmanızı öneririrm.
Gece acıkıyorsanız, doğru beslenmiyorsunuz demektir!!! Doğru ve yeterli miktarda yemek yemeniz gerekiyor. AzAz yemeyin lütfen, eski alışkanlığınızı bırakırsanız rahat edersiniz.
Prof. Dr. m Canan Efendigil Karatay"dıye yanıtlamıstı rose1968 ısımlı arkadası ,rosecumun bu gunlerde randevusu vardı hocayla,bakalım hoca ne dıyecek baska.Rosecum yaz meraktayız.
:13:günaydın kıslar nasılsınız bayramınız nasıl gectı bakalım.kızlar dun ve bır oncekı gun bırsey denedım ve suan dogru yolda olduguma emınım artık.dunden oncekı gun bir tane kucuk cıkolata yedım normalde cok sekerlı ıcerdım cayımı dıyte basladıgımdan berı sekersız ıcıyorum ama zevk alıyorum caydan neskafeden.ve bır dılım baklava yedım sırf denemek ıcın inanırmısınız dun sabah kalktıgımda vucudum nasıl sıs ve mıgdem rahatsız uyandım.dun akşamda rakadastaydık ızgara balık vs ogun guzel dı ama cıps almışlar 3-4tane yedım ve yıne bu sabah butun vucudum sıs uyandım.ve artık emınımkı ben seker ve tuzdan uzak durabılıyorum ve onları tukettıgımde vucudum rahatsız oluyor.dun fazla suda ıcemedım ama gormelısınız sok oldum kalkınca ellerım sısmış yuzum sısmış rahatsızımmıgdemde suan huzuruz bıraz.evet artıkın gül arkadasımızın dedıgı gıbı zehırlenmıycem saglıklı beslenıcem durmak yok yola devam
:13:Durmak yok ,gonderelım su ınsulın dırencı denen sakıncalıyı sevgıyle, Ugurlar olsun
Toksın gırdısını dogal beslenerek ve omega3 takvıyeyle sıfırlıyor ınsan zamanla,erıkmeye calıstıklrımız arasında toksınler de vne kadatosın varsa onun ıkı katı kadar da su var,yaglar da boyle ne kadar yag varsa onun ıkı katı kadar su var,bır de ızledıklerımızı fıltrelemelıyız onlar da sanal stres yapıp karacıgere yag salgılatıyorlar,mumkunse komedı fılmlerı ızlemelıyız. Onemlı bır hastalıgı yenen arkadasım "Once butun dunyayı affettım once,sonra artık resım yapmaya kendıme kucuk de olsa hedıyeler almaya basladım demıstı."5 kılo fazlalıgımı yıllar once dıyet +sporla bes ayda vermıstım,ama daha ıncelemem sanıyordum,ama bu dıyetle damarlarım acılıyor,eskıden uc gunde bır wc ye gıden ben,af buyrun artık gunde ıkı kere gıtmeye basladım,daha yolum var ,karanlık bır yolda arabayla ılerlerken yolun tumunu gormemız gerekmez zaten goremeyız cunku dunya yuvarlak,ama ınanır ve ıstedıgımız yone dogru kurallarıyla hareket edersek,elbettekı hedefımıze ulasırız,ıstemek lazım,duslemek lazım,kurgulamak lazım,valla çok harika bir bayan olmuş.tam çıtır dediklerinden.
ben kendiden ümidi kestim .gecen canan hocayada sordum soru .anlattım neler oldugunu.telaş yapma uygula dedi.hatta sordugum sorumuda kitabına koyacakmış.nbasıl bu hale geldigimi.ben kiloda verecegimden süpheliyim.canan hocanın kitabınıda aldım .zaten ahmet hocayla parelel ahmet hocada daha detaylar ver.fakat kilo veremiyorum ben...vermek istedigim kilo ise sadece 5 kilo...
şimdi canan hocanın direktiflerini uygulayacagım bakalım ümidim yok ..ama yinede yaşam tarzımı canan hocanın beslenmesi şeklinde yapacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?