Bır de az su ıcınce koyu oluyor sankı ıdrarın rengı,dolmusta fılan tekerlere yakın yerde ayakta durunca tam masaj aletlerının etkısı oluyor ,mutlaka cıkılıyor ıdrara genelde, yag cıktısını gorelım ya.kıslar hıc dıkkat ettınızmı ıdrar ccıktıgınızda ıdrarınıza? ben bıkac sabahtır bakıyorum cok su ıcmeye basladıgımdan berı bıde sıcak su ıctıgımde oluyo ıdrarın ustunde tabakalasma var sankı yag gıbı hususı bakıyorum klozete ve mutlu oluyorum yaglar gıdıyor dıye
Afıyet olsun ,Kolay gelsın hepımızeMerhaba Karataycı Hanımlar
Ben de bildirimlere başlıyorum...
Kalkınca:
1 büyük bardak su
1. Öğün: (11.00)
2 yumurta, 7-8 zeytin, büyük bir parça peynir, bir tutam çörekotu, domates, salatalık, biber, yarım çay bardağı ceviz, badem, fındık karışımı, çay
2. Öğün: (18.00)
2 kaşık tantuni, 1 kase yoğurt, 1 çay bardağı kuruyemiş
3. Öğün:
Yok
Sıvı:
Bol bol su, çay
Spor:
Yok
Sağlıcakla kalın...:13:
Olur boyle zamanlar,adı ustunde gıder elbet gıder takmayalım,kılolar zaten gıderler,hanımlar olarak bız rahatsız oluyoruz boyle durumlardan,beyler oyle degıl,120 kıloydum ya bılıyordum damarlar tıkalı,sızın mutkatakı gıder tıkalı dıye sız nasıl mutfakta hareket edemıyorsunuz ben de oylEydım kolaysa yuru tempolu tempolu,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsanMerhaba kızlar,
Bayram olması nedeniyle her yerin kapalı olması ve bizim denediğimiz tüm girişimler sonucunda giderin açılmaması nedeniyle son derece moralim bozuk. Canım kahvaltı yapmak istemedi 2 sade nescafe içtim, 1 kafeinsiz yeşil çay biraz peynir ve bir kaç ceviz yedim. Gerçekten canım sıkıldı. Bir de tartılmamaya karar verdim. Çünkü aşağıya değil yukarı doğru bir gidiş var ve bu kadar spora, son derece sağlıklı beslenmeme rağmen böyle olması da demoralize ediyor. Hoş yaşam biçimimi değiştirecek değilim ama kilo konusuna kafamı takmadan sağlıklı beslenmek ve yaşamak istediğime karar verdim. Sonra onlarda gider herhalde ..
Hepinize sağlıklı, mutlu günler dilerim. Sevgiler
Selam kızlar :)
dün sabah 900 gr. daha eksi çıktım.çok mutlu ve ödem söktürücü çayların ne kadar etkilediğini bir kez daha ispatlamış oldum kendi kendime.
dünkü kahvaltım yine klasik karatay kahvltısıydı.öğlen 3 ad. çizi kraker yedim.akşam komşumuzda çiğ köfte partisi vardı.Bol bol çiğ köfte yedim şahaneydi.şansıma çiğ köfteyi esmer bulgurdan yapmış arkadaş,tam süper oldu anlayacağınız.Ben de 2 meze yaptım götürdüm,kanat pişirdim,rakı,şarap götürdük.yani herşey karataya uygundu.ev sahibi de limon sulu salatalık ve havuçlar hazırlamış bir de cipsler! işte cips biraz bozdu diyeti.1 kase kadar yemişmdir cipsten,yanında haydarili dip sosla.2 kadeh şarap içtim.Bu da karataya uygun ama 17.30-18.00 gibi başlayan sofra keyfi gece 1 de koltuklara geçip,dondurmalı baklavayla ve trabzondan gelme gerçek yayla çayıyla son buldu.Çok keyifli bir geceydi o yüzden en de saldım mecburen .Aslında çiğ köfte yiyeceğiz diye seviniyordum ve erken saatte başlıyoruz diye ama işte sohbet ve ortam çok güzel olunca geç saatlere kadar devam ettik.
Bugün yine dikkat ediyorum diyetime.Sabah klasik karatay kahvaltısı yedim
Bır de az su ıcınce koyu oluyor sankı ıdrarın rengı,dolmusta fılan tekerlere yakın yerde ayakta durunca tam masaj aletlerının etkısı oluyor ,mutlaka cıkılıyor ıdrara genelde, yag cıktısını gorelım ya.
Olur boyle zamanlar,adı ustunde gıder elbet gıder takmayalım,kılolar zaten gıderler,hanımlar olarak bız rahatsız oluyoruz boyle durumlardan,beyler oyle degıl,120 kıloydum ya bılıyordum damarlar tıkalı,sızın mutkatakı gıder tıkalı dıye sız nasıl mutfakta hareket edemıyorsunuz ben de oylEydım kolaysa yuru tempolu tempolu,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,, Gıder gıder gıder dedıgın ne kı gıder. Aman bır dılım ekmek az yersen ,emınol yılda bes kılo gıder Cok meraklıysan otur otur hesapla kac kılo gıderrrrrr ......(Bu kısımı uzun hava olarak soyleyelım) .............uzun havanın ustune e bıraz hareket Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam tuz,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
merhaba kızlar,
bayram olması nedeniyle her yerin kapalı olması ve bizim denediğimiz tüm girişimler sonucunda giderin açılmaması nedeniyle son derece moralim bozuk. Canım kahvaltı yapmak istemedi 2 sade nescafe içtim, 1 kafeinsiz yeşil çay biraz peynir ve bir kaç ceviz yedim. Gerçekten canım sıkıldı. Bir de tartılmamaya karar verdim. çünkü aşağıya değil yukarı doğru bir gidiş var ve bu kadar spora, son derece sağlıklı beslenmeme rağmen böyle olması da demoralize ediyor. Hoş yaşam biçimimi değiştirecek değilim ama kilo konusuna kafamı takmadan sağlıklı beslenmek ve yaşamak istediğime karar verdim. Sonra onlarda gider herhalde ..
Selam kızlar :)
dün sabah 900 gr. daha eksi çıktım.çok mutlu ve ödem söktürücü çayların ne kadar etkilediğini bir kez daha ispatlamış oldum kendi kendime.
dünkü kahvaltım yine klasik karatay kahvltısıydı.öğlen 3 ad. çizi kraker yedim.akşam komşumuzda çiğ köfte partisi vardı.Bol bol çiğ köfte yedim şahaneydi.şansıma çiğ köfteyi esmer bulgurdan yapmış arkadaş,tam süper oldu anlayacağınız.Ben de 2 meze yaptım götürdüm,kanat pişirdim,rakı,şarap götürdük.yani herşey karataya uygundu.ev sahibi de limon sulu salatalık ve havuçlar hazırlamış bir de cipsler! işte cips biraz bozdu diyeti.1 kase kadar yemişmdir cipsten,yanında haydarili dip sosla.2 kadeh şarap içtim.Bu da karataya uygun ama 17.30-18.00 gibi başlayan sofra keyfi gece 1 de koltuklara geçip,dondurmalı baklavayla ve trabzondan gelme gerçek yayla çayıyla son buldu.Çok keyifli bir geceydi o yüzden en de saldım mecburen .Aslında çiğ köfte yiyeceğiz diye seviniyordum ve erken saatte başlıyoruz diye ama işte sohbet ve ortam çok güzel olunca geç saatlere kadar devam ettik.
Bugün yine dikkat ediyorum diyetime.Sabah klasik karatay kahvaltısı yedim
Merhaba kızlar,
Bayram olması nedeniyle her yerin kapalı olması ve bizim denediğimiz tüm girişimler sonucunda giderin açılmaması nedeniyle son derece moralim bozuk. Canım kahvaltı yapmak istemedi 2 sade nescafe içtim, 1 kafeinsiz yeşil çay biraz peynir ve bir kaç ceviz yedim. Gerçekten canım sıkıldı. Bir de tartılmamaya karar verdim. Çünkü aşağıya değil yukarı doğru bir gidiş var ve bu kadar spora, son derece sağlıklı beslenmeme rağmen böyle olması da demoralize ediyor. Hoş yaşam biçimimi değiştirecek değilim ama kilo konusuna kafamı takmadan sağlıklı beslenmek ve yaşamak istediğime karar verdim. Sonra onlarda gider herhalde ..
sevgili karmen, peki nerede yanlış yapıyosr olabilirsin???bu kadar spor dedıgın nedir peki? Bi anlat, bende sana bugun yaptıgımı anlatayım..sabah kalktım, acık havada 1000 tane ip atladım 8.20 de basladım 8.45 te bıtırdım, tabıı salgıladıgım endorfıne doyamadıgımdan, annemde kosu bandı var orada da yarımsaatlık bır egsersızım var onu yaptım. 2 dk. Kosu bandında 2. Levelde neredeyse aheste basım dıvane tarzı yurudum sonra 2 dk. Sonra 30 sanıye kosu bandının en yuksek levelınde kostum, sonra bıda 2 dk. Yurume, boylelıkle kan dolasımım bı yavasladı bı hızlandı, bedenımı sasırttım, adrenalın salgıladım, bundan normalde 15 set yapıyodum fakat bugun acıkhava sporuda eklendıgınden 8 set yaptım bana yettı sonra bacak acma egsersızlerı bunlar rahatlama egsersızı, kahvaltıda canım bılhassa 2 hatta 3 yumurta dahı ceksede 2 ıle yetındım, cevız 1 kayısı 1 ıncır, domat, biber, cokelek peynırı az ve yarım yaglı beyaz peynır..sonra bır bardak yesl cay ama bıldıgın caykur ya da aktar gıbı olanından, sallama degıl, olayım bu. Dıyetı sıktır et hadı ama sporda onemlı olan, kıcın yanıyo mu cayır cayır, bacakların yanıyomu, sen terden sırılsıklam olmusmusun,budur...zayıflamak ıstedıgın ıcın bunu soyluyrum..ha sayet yok ben sadece vıcudumu rahatlatmak dersen 30 dklık tempolu yuruyuste ıse yarayacaktır elbet...fakat ıp atlamayı onerırım herhangı bır rahatsızlıgın yoksa....bırazk cayır cayır yanmayı oksıjen alıyonya ıste o oksıjendır senı cayır cayır yakan...cunku sporda onemlı olan dzgun nefesde alabılmek, spor salonunda 2 ay taebo yaptım, adamların leş terını ıcıme cektım ve saglıklı bı yag yakımı olmadı bıle, ne oldu 1-2 aysora mıs gıbı de gerı aldım o yagcıkları...bıkere neskafe nedır arkadasım?? Bılıyom belkı bagımlısın ama; turk kahvesı ıc be bılader, bıkere kahvaltıyı sakın atlama, ve kendını de sartlama, bana kımler ne dedı sısko dıye bı komplexe gırdım, sadece spor yaptım dans ettım...sımdı baktım kı bu saglıklı beslenme ıyı...dun arkadaslarımızla bulustuk, sofradakılerı sayayım, ben aksam tatlı olarak cevızlı ıncır yedıydım zatı,ustune bıda bıse yemedım saat 7.30 sıraları, dost ortamında ıse guzel sarap, cevızler, kucuk profıteroller, tobleronalar vs...boyle bı masa ıdı ve ben sadece kafeınsız yesıl cayımı ıctım ve aslında ıcımden de bıse yemek gelmedı...cıkolatayı bıan kurban etındekı yaglara benzettım kı aslında ole..çıkolata yıceksem gıderım bıtter yerım cok ıstersem..ama carmencım...bu yoldan cıkma guzel kardesım...spora devam, terlemeye devam, bıraz oryantal oyna bişeler bul, işkence olmasın spor sana, neyden zevk alıyosan onu yap...yoksa bu dusunce ıle cabuk sıkılırsın ve sporuda hayatına dahıl edemessın, ben haftada 3 veya 4 yuzuyorum, havuza gelen bıı kız var, 1 senede 16 kılo verdıgınden bahsettı, dıyetıne d e varmıs ama...bole ıste...bunlar azım oykulerı okuyup feyz al..ve sakın canını sıkma kardesım...mutluluk salgıla ki....için de temızlenır zararlı seylerden!!!!!!!!!!
Sevgiler
canım niye bozuksun bugun.
herzaman ben bozuk olurdum sen noral akışına bırakırdın.neler oldu sana böle..
spor başladıysan sututuyordur vucut.şayet yoruluyorsan yorgunluktandır.birkaç zaman sonra alışır bırakır.seninle benim vucut sürekli oturmaya alışmış.az spor yapınca morali bozuluyor hemen yorgunluk sinyalleri ile su tutuyor..
yılmak yok.harbi bak ne dicem sana .herkes kilo verir senle ben veremeyiz biliyorsun.bizim 1kilomuz arkadaşların 10 kilosuna eşit :))biraz daha motive ol tatlım .hadi beni bırakma bak bırakırsan anında bende salıveririm ucunu ...
selam kızlar.....bol kaçamaklı bi bayram oldu ama kilo almak yerine 1 kilo daha vermiş bulunuyorum, ne mutlu bana:)ama hala regl olmadım.8 gün geçti hala yok bu da canımı sıkıyo....
Tamam denerım sagolcıdden dıyorum dene ve gor
Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menübugun başlıyorum bende hatta bugun sabah yapamadım ama oglenden devam edıcem kızlar şans dıleyın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?