hamılemısın yoksa tatlım baktınmı test falan yaptınmı
Canım kesin su tutmuşsundur.anti-oksidan çaylarını ihmal etme.Ben ne zaman ihmal etsem hemennn farkediyor.Sende iyi ki varsın canımSaphiracim dun senden giden900 gr bugun bana gelmis, bu sabah 900gr+ ile actim gozumuhalbuki dun 2 ogun ve 0 kacamakli seyler yemistim...Sabah kahvaltisinda epey kabarik bir kacamak listem oldu, simdi mide kaynamasi ve agridan ölüyorum(ceza olarak:))
Yarin sabah tartildiktan sonra pazartesiye kadar bir daha tartilmayacagim. Belki odem vs varsa atmak ve tartida biraz - gormek icin 3 gun protein atağı yaparim bilmiyorum...
Siz olmasaniz, burada bu kadar motive eden yazilar olmasa bugun kendimi durduramazdim sanirim. Iyi ki varsiniz arkadaslar...
selam kızlar.....bol kaçamaklı bi bayram oldu ama kilo almak yerine 1 kilo daha vermiş bulunuyorum, ne mutlu bana:)ama hala regl olmadım.8 gün geçti hala yok bu da canımı sıkıyo....
Canım kesin su tutmuşsundur.anti-oksidan çaylarını ihmal etme.Ben ne zaman ihmal etsem hemennn farkediyor.Sende iyi ki varsın canım
ooh süpersin canım..kaçamaklara ve regl gecikmesine rağmen 1 kg ekside olmak süperrr
bu arada reglin niye gecikti dersin
sorma saphiracım,umutlanmak istemiyorum ama çok da isterim olsa.kısmet artık..yarına kadar gelmezse testin yolunu tutucaz
İyi akşamlar güzeller
öğlen yemeği olarak sütlü tatlı yedimamaaa hiç acıkadımmm :124: 14-14.30 gibi yemiştim,hala açlık hisi yok.bu arada 2 fincan trabzonun yaylalarından toplanmış karışık otlardan çay içtim,içine yaprak yeşil çay da ekledim,gitsin ödemlerrrr,erisin yağlarrr
akşam için şu an haşlama et pişiyor ocakta.içine soğan,havuç,patates ekledim.tamamen yağsız ve tuzsuz olarak pişiriyorum.yerken birazcık tuz eklerim.sebzelerinden de tadımlık yerim
su şu ana kadar 1.5 lt oldu sanırım,yatana kadar 2 ye tamamlarım hatta geçerim
Saphira merhaba,
Antioksidan çay olarak ne içiyorsun? Ben gün içinde mutlaka yeşil çay içiyorum, akşam üzeri de adaçayı, ıhlamur, kabuk tarçından çay demliyorum onu içiyoruz. Senin
Çok teşekkür ederim Dakik. Ben maalesef hiç bir zaman çok iyi kilo verebilen biri olamadım hem de çok iradeli olup sporu da çok sevmeme rağmen. Haziran ayına kadar düzenli (salonda) pilastes yapan evdeki koşu bandını asla aksesuar olarak kullanmayıp her sabah erkenden minimum 45 dakika kullanan biriydim ki buna rağmen kilomda bir azalma olmuyordu (o zamanlar karatay tipi beslenmiyordum ama genel olarak karbonhidratlar hayatımda yoktu ve sağlıklı beslenme takıntım nedeniyle şeker ve tatlı yemiyordum) bel fıtığı hastasıyım ve haziran ayında çok kötü bir tutulma yaşadım maalesef çok ilerlemiş her gittiğim doktor ameliyat dedi ama direndim. Bir masör sayesinde bacak siniri kurtarıldı ve bende bazı egsersizler, dikkatli hareket etmek ve glucosamine, chondroitin msm isimli destek sayesinde en azından iş hayatıma döndüm ve şu anda 30-45 dakika arası yürüyüş yapabiliyorum. Senin anlattığın terleten sporları şu anda yapamıyorum. Ama sporu bırakmadan devam ediyorum. Ve diyetimde en ufak bir kaçamak dahi yok. Burada diyet kelimesini kısıtlama değil yaşam biçimi anlamında kullanıyorum ve bunu bir yaşam biçimi ve prensipler olarak belirlediğim için eşim ya da arkadaşlarım yanımda tatlı, lahmacun, pide gibi yiyecekleri tüketirken bırak özenmeyi onlar için üzülüyorum o zehirleri vücutlarına aldıkları için. Ümitsiz değilim. Bu hep böyleydi, zaten dediğim gibi tüm bunlardan vazgeçip sağlıksız bir birey olmayacağım. Sağlıklı beslenen, spor yapan, ruh sağlığına dikkat eden bir bireyim. Ve bundan vazgeçmeye hiç niyetim yok. Moral bozukluğum herşeyi doğru yaparken neden herkeste olanın bende olmadığı ...
sık sık yedikçe insülin salgılanır, insülin salgılandıkça da uzun vadede insülin direnci oluşur ve bu şekilde kilo vermeye imkân ve ihtimal yoktur.Her ogunde doyuncaya kadar ızın verılen seylerden yıyın dıyor hoca,ben ılk basladıgımda 3 ogun doyuncaya kadar ızın verılen seylerden yedım 5.5 ay kadar,sonra ıkı ogun yemeye basladım 7 ay oldu.Ilk zamanlar arada ızın verılen ara ogunlerden de uyguladım,aksam sekızden sonra yememeye baslayınca,kendımı kontrol etmem kolay oldu,ertesı gun yeme ıstegım azaldı zaten "Sık sık yemek ve ekmek yemek insülin direncini meydana getirmekte ve olanı da beyer etmektedir!! Karar sizin...şeker hastalığı da genetik değildir, ayrıca bildiririrm. İnsülin direncine bağlıdır ve düzelebilmektedir!!!".........Gercekten 5.5 aydan sonra yeme ıstegım ıkı ogune dustu,yemek hayalım yok ...........Tokum tok,sabah aksam tokum tok,tabı ogunlerımı yıyıyorum: yemek gecıkırse uzulmuyorum,yemegı gecıkınce elı ayagı tıtreyen ınsanlar gordum cok formda olmalarına ragmen,sık sık yemek tehlıkelı..........Arkadaşlar öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun.Benim bi sorum olacak bu insülin direncinin kırıldığını nasıl anlıyoruz. Lütfen bana bi açıklama yaparmısınız sevgilerimle
Sız de gelın ,32 kılo verdım 7ayda,gıdıyor kılolar.Resımdekı kız benım.aman ne guzel bir paylaşım. o gun tv de izledim not alammaıştım. çok teşkkür ederim bende hemen uygulyacağım bunu
Ozendım yaHazır poşet çaylardan kullanıyorum.Yaprak yeşil çay aldım en son,tadından hoşlanmıyorum hiç birisinin ama yaprak yeşil çay diğerlerinden daha faydalıymış,ondan da içiyorum.Bir de dün akşamdan beri yayla çayına başladım.komşuma Trabzondan gelmiş.Annesi teyzesi filan yaylaya çıkıp kendileri ot toplarlarmış.onları kurutup çay olarak tüketiyorlarmış.Benim anti oksidan çay tükettiğimi öğrenince bu çaydan bana bolca verdi sağolsun.Orda kendi hayvanları da vrmış.Oradan bana orjinal trabzon tereyağı da getirecek,büyük bir hevesle bekliyorumbir de kabuklu,gerçek karadeniz fındığı verdi
bilmiyorum ki canım:18:umutlanmak istemiyorum o yüzden test de yapmıyorum.8 gündür kasıklarım ve belim acayip ağrıyor ama yok...hiç böyle olmamıştı.yarına kadar gelmezse yaparım artık testi...
Afıyet olsun, tereyagına guvenmıyorsan orta yaglı etle hazırlayabılırsınız yemeklerı ben oyle yapıyorum tereyagı yoksa.EVİME DONDUM SONUNDA :)
ohh beee
2 gunluk raporumu veriyorum.dun akşam hayatımın en güzel kunefesini yedimmmpişman değilimm 1 dlm yedım ama yıne de fena oldum yerken,şerbet çok agır geldı bana
bu sabah da kahvaltıda 2 tane kızarmıs ıclı kofte yedım.aynen sekerkız ve gozlemenın dedıgı gıbı 2 saat sonra dehset bir mide ağrısı yasadım,1 saat surdu heralde,mahvoldum yolda.sanırım cok dogal beslenmekten artık midemiz kabul etmiyor trans yağları,buna sevinmeliyiz heralde ama agız tadıyla kaçamak da yapamaz olduk
,böle de olmaz ki kardeşimmm,canan hocam ne hallere düşürdün bizi
hataydan bazı eksıklerımı de tamamladım,zeytınyagı,zeytın,bıraz corekotlu peynır,kabuklu badem,baharatlar,salça,papatya,adacayı,ıhlamur,kabuk tarcın felan aldım.kendimi yeme içme işlerime adayabılırım artıkk
bırtek dogal koy tereyagı bulamıyorum kızlar.burdan aldıgımın saf tereyagı oldugunu zannetmıyorum,rengi açık sarı bır kere,kokulu da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?