ya ben bunu neden daha önce düşünüpte yazmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar hemoroidiniz varsa defne tohumlerını toplayın sabahları aç karnınıza 1 er tane hap gibi yutun. kabızlık problemine sooon, hemoroide sooon. bu mevsimde tam tohumları bitkinin üzerinde buzdolabına koyunca (bir kavanozun içinde) bozulmuyoda. hamile tansiyon falan olanlar doktora danışmadan kullanmasın. çünkü çokta bildiğim bişey değil. ama sağlıklı olan herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir.
23 EYLÜL KİLO BİLDİRİM LİSTESİ
KİLO VERENLERYÜZDE
Hedef60busondiyet -1,858
law_yer -1,515
seraym -1,36
bicnv -1,013
sivasın gülü -0,52
SABİT KALANLAR
xc9 0 :44::44::44:
Kaania 0: 44::44::44:
felluz 0 :44::44::44:
gül_0663 0 :44::44::44:
KİLO ALANLAR
elifce82 0,152
yklm 2
kızlar elimden geldiğince yapmaya çalıştım.umarım yanlış veya eksik yoktur.şimdi yemeğimi yapmaya gidiyorum.kilo verenleri tebrik ediyorum.gerçi durumuma bakınca sabit kalanları da tebrik etmem lazım
23 EYLÜL KİLO BİLDİRİM LİSTESİ
KİLO VERENLERYÜZDE
Hedef60busondiyet -1,858
law_yer -1,515
seraym -1,36
bicnv -1,013
sivasın gülü -0,52
SABİT KALANLAR
xc9 0 :44::44::44:
Kaania 0: 44::44::44:
felluz 0 :44::44::44:
gül_0663 0 :44::44::44:
KİLO ALANLAR
elifce82 0,152
yklm 2
kızlar elimden geldiğince yapmaya çalıştım.umarım yanlış veya eksik yoktur.şimdi yemeğimi yapmaya gidiyorum.kilo verenleri tebrik ediyorum.gerçi durumuma bakınca sabit kalanları da tebrik etmem lazım
elifce ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir liste yapmışsın kilo veren ve vermeyen arkadaşları tebrik ediyorum alanlara bir şey diyemeyeceğim çünkü her an herşey olabilir bu hayatta bir dahaki hafta hepimiz daha fazla veririz inşaallah kızlar heran herşey olabilir yazdım o sırada kapı çaldı komşum kek poğaça börek getirmiş sizce bu bana yapılırmı ya nasıl bir nefis imtihanı veriyoruz biz yani karnımda aç çocukta hasta kucakt yatıyor yemekye yapamadım adamda evden kaçtı gitti çok söylenmeye başlyınca büyük çocukta sokakta tüm şartlar uygun o tabağı mideme götürmem için yaaaa
girdim bile. gelinliğim geldi. evin içinde temiz biyer bulupta deneyemedimkilomuda bilemiyorum ayyyy çok korkuyorum ya sığmazsaaaam
ben yaptığımda 2 saatte 1 yemedim, normal öğünlerimde 5 saat aralıklarla yemiştim..Selam ben bugün ayran detoksuna başladım... Denediniz mi... Karataya aykırı bir durumu yok değil mi... Alışmıştim seyrek yemeye şimdi iki saatte bir yemek garip geliyor...
yaa biz de görmek istiyoruz, bize de söyleyinnnntebrikler canım.... bu arada %100 senin olduğunu tahmin ettiğim bir bayanın resimlerine baktım nerde gördüğümü mesaj atarım....kırmızı elbiseli kilo vermemiş halin bile 100 kg yu göstermiyor boyun uzun ondan demekki...siyah elbiseli halinde sanırım zayıflamış halin bahsettiğin düğünde çekilmiş gibi geldi bana..
ben de merak ettim öykünün sonunu :)) daha doğrusu o kek ve poğaçanın sonunu???elifce ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir liste yapmışsın kilo veren ve vermeyen arkadaşları tebrik ediyorum alanlara bir şey diyemeyeceğim çünkü her an herşey olabilir bu hayatta bir dahaki hafta hepimiz daha fazla veririz inşaallah kızlar heran herşey olabilir yazdım o sırada kapı çaldı komşum kek poğaça börek getirmiş sizce bu bana yapılırmı ya nasıl bir nefis imtihanı veriyoruz biz yani karnımda aç çocukta hasta kucakt yatıyor yemekye yapamadım adamda evden kaçtı gitti çok söylenmeye başlyınca büyük çocukta sokakta tüm şartlar uygun o tabağı mideme götürmem için yaaaa
canım yazmıştım, iş yerindeki yoğunluğum nedeniyle yapamadım.. haftaya inşallah diycem ama haftaya da istanbulda olucam düğün nedeniyle.. ne diyeyim ondan sonraki haftaya gümbür gümbür geliyorum kızlar bekleyin beni :)canımcım sen de bildirim yapmamışsın hayrola:44:
..........xc9 yerinde olsaydım ben de o aslanla hatıra fotosu çektirirdim heralde.. :))
tipik aslan burcu kadını kan çekiyor herhalde annem de aslan korkacak ne var onlar evcilleşmiş artık yürüyüp gitseydin dedi
tahin+kuruüzüm ikilisi bu aralar vazgeçilmezim oldugül sana da afiyet olsun bugün yemişsin
canım tatlı değil direkt onu çekiyor saat 8 i geçti ama azıcık yedim haberiniz olsun
yani annene katılıyorum :)
tahin+kuru üzümü nasıl yiyorsunuz çıtırlar, tahinin içine mi karıştıyosunuz üzümü? afiyet olsun yaramasın ben de yarın balık yemeyi düşünüyorum bakalım yanında da tahin helvası... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?