23 EYLÜL KİLO BİLDİRİM LİSTESİ
KİLO VERENLERYÜZDE
Hedef60busondiyet -1,858
law_yer -1,515
seraym -1,36
bicnv -1,013
sivasın gülü -0,52
SABİT KALANLAR
xc9 0 :44::44::44:
Kaania 0: 44::44::44:
felluz 0 :44::44::44:
gül_0663 0 :44::44::44:
KİLO ALANLAR
elifce82 0,152
yklm 2
kızlar elimden geldiğince yapmaya çalıştım.umarım yanlış veya eksik yoktur.şimdi yemeğimi yapmaya gidiyorum.kilo verenleri tebrik ediyorum.gerçi durumuma bakınca sabit kalanları da tebrik etmem lazım
merhaba arkadaşlar baştan sona okuyamadım maalesef iş yerinde olduğum için. bişey sormak istiyorum ayda ortalama kaç kg verdiniz grup olarak başlamayı düşünüyorum bende ama karar veremedim
Selamlar canlarim. Nasilsiniz.?
mavibisiklet ve ozzy Aramiza hosgeldiniz kizlar.
Ben yine bir nöbetci edasiyla sabahi zor ettim.
Doktor ilac yazdi ama öksürüge degil, böbreklerimi üsüttügüm icin.
Sicak birseyler ic & agri kesici al, vücudunda infeksiyon yok dedi.
Sabah kahvaltimi az önce yaptim 2 yumurta zeytin yaginda pismis, 1 incir, 5-6 tane cekirdekli siyah üzüm.
bir Kücük tabak zeytin yaginda sotelenmis 1 minik kabak, biber, sogan, domatesle soteledim tadi süperdi.
1 avuc badem. 2 dilim peynir. su an cay iciyorum.
Aramıza hoşgeldin canım:) birbirimizi motive ederek karatayla hepimiz incelecez...Merhaba arkadaşlar ben de Karatay kervanına katılmış bulunmaktayım Bugün itibariyle ayrıca jillian 30 gün programıyla da destekliyorum yürüyüş de yapıcam ama dünkü level1den sonra bacaklarım tutmuo halde neneler gibi aman amann off off diye yürümek istemiorum sokaklarda :) vücudum alıştıktan sonra başlıycam nasipse İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bedenlere kavuşuruz biran önce
slm canım, ben de geçen yıl yapmıştım jilly yi.. bel fıtığım var ve şuan kilom fazla, bu kiloyla yaparsam iyice sakatlarım belimi diye erteliyordum 75 olunca başlıycaktım, ama kısmet olmadı bir türlü, etkisine gelince gerçekten tartışılmaz, kolay gelsin diyorum :)... bu arada haftaiçi günde 5o dk.yürüyorum,3 gündür de jıllıan level 1 yapıyorum.sporun verdiği kas ağrılarını seviyorsanız mutlaka deneyin.25 dakika sürüyor.nasıl bittiğini anlamıyorsunuz bile... 30 gün sonunda super sıkılaştırıyor.araya bayram girecek,evimde olursam aksatmadan yapacağım...
kiloları böyle bir bir almıştım,erkenden önünü almak lazım....
günaydın
07:50-08.40 yürüyüş
kahvaltım:
3 kuru incir
yarımarmut
fındık zeytin peynir
2 yumurta bitiremedim
ama kuru incir yemiş, kahvaltıda yiyemez mi? ben incire özel bir yasak hatırlayamadım, yanlış mıyım? :26:incir olmamalıydı hemde 3 tane
seviyorsan kaymakla süper oluyor, tadından yenmiyor valla...Sabah uyandım bir sürü ütü yaptım,sonra kkk yaptım.kayısıların içine ceviz koyup yedim muhteşemdi:)3 taneyi aşıp aşmadığımı hatırlamıyorumreglim yaklaşınca kayısılar daha cazip geliyor.
öğleden sonra bebek tebriğine gidecem inşallah kısır vardır.!! Yoksa 'Diren felluz' moduna girecem:)
aha bir jilliancı daha, aramıza hoş geldin ve de kolay gelsin canım..Merhaba arkadaşlar ben de Karatay kervanına katılmış bulunmaktayım Bugün itibariyle ayrıca jillian 30 gün programıyla da destekliyorum yürüyüş de yapıcam ama dünkü level1den sonra bacaklarım tutmuo halde neneler gibi aman amann off off diye yürümek istemiorum sokaklarda :) vücudum alıştıktan sonra başlıycam nasipse İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bedenlere kavuşuruz biran önce
Sabah...kkk
Aksam...dun kizimin yemedigi hamsi,salata,kisir,uzumlu tahin....25 dkk ise kadar yuruyus....ogleden sonra 2 saat carsi isi..en az 300 tane merdiven inip cikma...dizlerimde sivi bitmesi var merdiven cikmamam lazim in cik canim cikti gittigim her yerdede yuruyen merdivensiz duraklar denk geldi.offf...bide eve 4 kat ciktim mahvoldum...bu metrolara her duraga zamaninda yuruyen merdiven yapmadilar simdi akillari baslarina geldi calismalara basladilar .....benden beter insanlar var yaslilar var nasil inip cikiyorlar oralari yazik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?