Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selamlar canlarim. Nasilsiniz.?
mavibisiklet ve ozzy Aramiza hosgeldiniz kizlar.
Ben yine bir nöbetci edasiyla sabahi zor ettim.
Doktor ilac yazdi ama öksürüge degil, böbreklerimi üsüttügüm icin.
Sicak birseyler ic & agri kesici al, vücudunda infeksiyon yok dedi.

Sabah kahvaltimi az önce yaptim 2 yumurta zeytin yaginda pismis, 1 incir, 5-6 tane cekirdekli siyah üzüm.
bir Kücük tabak zeytin yaginda sotelenmis 1 minik kabak, biber, sogan, domatesle soteledim tadi süperdi.
1 avuc badem. 2 dilim peynir. su an cay iciyorum.

Son düzenleme:
merhaba herkese,

işti,kızımın kreşiydi hastalıktı falan derken yine ihmal ettim burayı.ama ben sizinleyim tüm kalbimle.valla.özledim.ben yokken 2kilo kadarverdim.ve yeniden diispline olmaya çalışıyorum.nedense bu aralar hiç yürüyemiyorum ama bugün başlayacağım.

ben kendime şöyle bir düstür edinmeye karar verdim.oruç gibi yememem gereken şeyleri yememeye niyet ediyorum her sabah.bir dini ritüel gibi.sonuçta bedenimize iyi bakmakta bir ibadet öyle değil mi?bence bu çok işe yarar birşey.hep beraber niyet edelim.olur mu?

menüm:
sabah:1muz,1 kahve
öğle:1 haşlanmış yumurta ile klasik karatay kahvaltısı+4kurukayısı+bir avuç kuruyemiş,bitki çayı
kahve
akşam:köfte,ayran,salata
beşibir yerde çay
45 dakika yürüyüş+bol limonlu su

selam kızlar

ayran detoksumun 2. günündeyim. iyi gidiyor şimdilik. bu sabah dün sabaha göre 800 gram eksik çıktım. yarın sabah ne olmuş göreceğiz.
bunun dışında yoğunluk devam, istediğim halde olamıyorum buralarda aklım sizde...

yeni gelenler hoşgeldiniz
sivasın gülü acil şifalar diliyorum canım...

ellerine sağlık elifcecim liste için...

merhaba arkadaşlar baştan sona okuyamadım maalesef iş yerinde olduğum için. bişey sormak istiyorum ayda ortalama kaç kg verdiniz grup olarak başlamayı düşünüyorum bende ama karar veremedim

Merhabalar. Karatay diyeti, reçete diyetlerden olmadığı için ayda şu kadar kilo verilir diye birşey yok. Kişiden kişiye, yeme alışkanlıklarına ve insülin direnci olup olmamasına göre değişiyor. Tabi sporun da büyük etkisi var. Spor yapınca daha hızlı kilo veriliyor. Sanırım normal koşullarda ilk aylarda ayda 4-5 kilo verilebiliyor. Deneyip görmekten başka çare yok

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de Karatay kervanına katılmış bulunmaktayım Bugün itibariyle ayrıca jillian 30 gün programıyla da destekliyorum yürüyüş de yapıcam ama dünkü level1den sonra bacaklarım tutmuo halde neneler gibi aman amann off off diye yürümek istemiorum sokaklarda :) vücudum alıştıktan sonra başlıycam nasipse İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bedenlere kavuşuruz biran önce

Sabah:kkk

Öğlen:4 sıkım patatesli bulgur köftesi(4 yemek kaşığı kadar)2 kaşık kıyma,1küçük dilim z.yağlı külçe(börek),2 çatal şam tatlı.

Akşam:salata,yoğurt,2 köfte

Geçmiş olsun canım..elma kabuğunu kaynatıp içmek öksürüğe iyi geliyormuş istersen dene..

Aramıza hoşgeldin canım:) birbirimizi motive ederek karatayla hepimiz incelecez...

slm kızlar

saat 5 te eve geldim bugün yani 2.oğünümü 5 te yaptım sabah kahvaltımı 10,30 da bitirmiştim bu saate kadar hiçbişey yemedim açlkta hissetmedim karatay bizim için binimet kızlar kıymetini bilmeliyiz( ozellikle ben)
evde hazır yemeğim yoktu 6-7 tane fındık 8 zeytin 2yumurta tereyağında pişirdim 4-5 kaşık fasulye yedim biraz tuhaf bi menü oldu ama hala doymadım :26::26:
türlü yapıyorum bi tabak yerim 8 olmadan

Sabah...kkk
Aksam...dun kizimin yemedigi hamsi,salata,kisir,uzumlu tahin....25 dkk ise kadar yuruyus....ogleden sonra 2 saat carsi isi..en az 300 tane merdiven inip cikma...dizlerimde sivi bitmesi var merdiven cikmamam lazim in cik canim cikti gittigim her yerdede yuruyen merdivensiz duraklar denk geldi.offf...bide eve 4 kat ciktim mahvoldum...bu metrolara her duraga zamaninda yuruyen merdiven yapmadilar simdi akillari baslarina geldi calismalara basladilar .....benden beter insanlar var yaslilar var nasil inip cikiyorlar oralari yazik ya

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

sivasın gülü
böbreklerde önemli bişey olmaması sevindirici umarım üşütme de çabucak geçer

c_emre/bicnv
kızlar detoks sonucunuz çok iyi tebrik ederim

slm canım, ben de geçen yıl yapmıştım jilly yi.. bel fıtığım var ve şuan kilom fazla, bu kiloyla yaparsam iyice sakatlarım belimi diye erteliyordum 75 olunca başlıycaktım, ama kısmet olmadı bir türlü, etkisine gelince gerçekten tartışılmaz, kolay gelsin diyorum :)

günaydın

07:50-08.40 yürüyüş

kahvaltım:
3 kuru incir
yarımarmut
fındık zeytin peynir
2 yumurta bitiremedim

incir olmamalıydı hemde 3 tane
ama kuru incir yemiş, kahvaltıda yiyemez mi? ben incire özel bir yasak hatırlayamadım, yanlış mıyım? :26:
seviyorsan kaymakla süper oluyor, tadından yenmiyor valla...
aha bir jilliancı daha, aramıza hoş geldin ve de kolay gelsin canım..

bu arada yeni katılan diğer arkadaşlara (mavikilim ve ozzy) bi hoş geldiniz de benden olsun...

sabah(08.00)
karatatay kahvaltısı
3 adet gün kurusu içinde kaymak ve fındık ile

öğle (12.30)

kuru fasulye
bulgur pilavı
yoğurt
salata

akşam (18.00)
balık (hamsi)
salata
balık sezonunu açtım bu hafta ve hamsi o kadar güzeldi ki anlatamam mmmmm.. çok özlemişim
üzerine de tahin helvası niyetine tahin&bal karışımı yedim o da çok güzeldi.. (helvam kalmamış, almayı unutmuşum, kuru üzüm de yoktu.. tahin&bal karışımı da made in mahzen oldu)

gün içinde 2 fincan sade türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
suyum maalesef az, spor henüz yok

bugün saçmasapan karışık şeyler yedim yediklerim yemeden içmeden soğuttu beni
sabah
1 kase greçkayı salataylakarıştırıp yedim
üstüne yarım kase yoğurt ve k.üzümlü tahin hem de yarım kase (şu an yazarken canım yine istedi diren xc9)

öğle
1 kase mercimek çorbası
2 yk barbunya pilaki
bikaç zeytin biraz peynir
biraz dom-salatalık

akşam
4 yk barbunya pilaki(ye ye bitmedi off)
yarım kase greçka
salata
4 tane nugget(eve sokmam ama kız babasına aldırmış doymayınca yedim)

2 lt su sabah 45 dk akşam 40 dk yürüyüş öğlen 45 dk yüzme

xc9 canım greçkayı buldun demek nerde buldun, ankarada mı? nasıl yapabildin mi detoksu, sonuç alabildin mi?
ben doğru dürüst yapamadım bile off offf

sabah 7.30 kkk, 1 tane gün kurusu, çay

öğlen 13.45 1 küçük elma, 1 çay bardağı yer fıstığı, 1 bardak ayran

akşam 19.30 yarım tabak ciğer sote, 2 kaşık barbunya, 1 kaşık yoğurt

spor: 1 saat yürüyüş

bol su, 2 bardak çay, 2 türk kahvesi, 1 soda

selam kızlar bugün menümü yazıp da yatayım dedim.çok yorgunum malum nöbet
sabah:yumurta,peynir,zeytin,domates,çiğ fındık
öğle:süt,1 avuç çiğ badem,1 avuç yaban mersini
akşam:küçük kase mercimek üzerine kahvaltılık(yorgunluktan yemek yapamadım valla)

maalesef 2 saat sonra çiğ badem yedim.saat 9 gibiydi.gitti leptin offfffffffffffffff

iyi geceler....

hoşbuldum cidden sevdim burda olmayı
sabah 08:30 kkk
öğlen 14:15 mercimek çorba 2 lokma ekmek
akşam 2 parça tavuk,4 yk barbunya,2 yk bulgur, yarım kk helva
öğlen dışardaydım sıcacık pideyle çorba gelince yedim 2 lokma

Slm Sağlıklı Karatay Neslinin Mimarları

dün uykuya yenilip menümü yazamadım dünkü ve bugünkü menülerim
Sabah :aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ev yapımı

09,30:
dereotlu biberli maydanozlu az pişmiş omlet

3 cevizli kaymaklı kayısı
10 fındık
10 sele zeytini (kendi yapımım )
2 dilim peynir
1 salatalık
yarım domates

1 şekersiz kahve

14:30 cevizli yoğurtlu semizotu salatası

19:00 : zeytinyağlı taze fasulye baharatlı tavuk ve salata

2 lt limonlu su bugün taze zencefilde ekledim

koşu bandında 5 km lik yürüyüş ve tiffany

1 fincan yeşilçay

yatarken süt içiyorum fakat bugün içmeyeceğim dün gece rahatsız oldum sanırım dokundu biraz

Bugünkü menüm :

1 yemek kaşığı elma sirkesi ve ılık su

Sabah :07:30

2 lop yumurta
3 ceviz
3 kayısı
yarım çay bardağı çiğ fındık
yarım domates 1 salatalık 2 yeşil biber 10 ad zeytin 2 dilim petynir
1 fincan yeşilçay

öğle : 15: 10

1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt

regl olmuşum canım hiç istemiyor acıkmadımda ama yine de yedim

1 lt limonlu tarçınlı su

akşam : menmen salata ve yoğurt düşünüyorum

spor hastahanede 10, kata 2 kez inip çıktım ve dr beklerken yarım saat volta attım resmen

öğleden sonra biraz şekerleme yaptım çok sancım vardı 45 dk koşu bandında yürüyebildim yine de

Bu arada topiğin başından bu yana paylaşım yapan deneyimlerini bizlerle paylaşan bilgilendiren tüm üyelere tşkler

Gülcüm beni ekledin mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…