Allah yardımcın olsun, yuvanızdan huzur eksik olmasın..
ben de yeni sayılır 3 yıllık evliyim. seni anlıyorum.
masallah canım, allah güç kuvvet versin. ben çokseverim o tür şeyleri hazırlamayı. ben sirke için geç kaldık sanıyordum. hani güneşte bekliycek falan.
Afiyet olsun canım.. Bence sen telafi edersin...10 km yürümüşsün bravooo sanaa. :) çanta manta yok..bayıldım kaçamak bildirimine felluz ablacım... ben sana çanta yapamam..
tamam ben de bildiriyorum o zaman... bir aydır 67ye düşünce yicem diye beklediğim pideyi yedim...
dün sabah 68,1 çıktım baktım 67 ye en az 2 hafta var. çok da canım istedi...
dedim belki vücut şaşırır... bide regl dönemi hassasiyeti var üzerimde.
öğlen 3 gibi yedim.
sonra akşam yemek yemedim...
sabah da 10 km yürüdüm..
gelsin kızlar çantalar da bana....
ama enteresan olan normalde 1 pideyi gayet güzel götürürdüm yarısında tıkandımmm. ama yedim tabi kalan yarısını da.
şimdi tam gaz hedefe devammm.
Evet evet 65 olursun.!!! Ben de 75 olursam; yupppppiiiii ..!!!! Diye bağıracam komşular da duysun:))süpersin c_emre.
yemek yemek kadar, diyet yapıp zayıflamak da eğlenceli..
kızlar, çok kassam bol spor yapsam bayram sabahına 65 olabilir miyim acaba. bu sabah 67,6 çıktım..
hayat devam edecekcim, şimdi iyi dimi b12 değerin.
geçmiş olsun canımm
en kısa sürede çizelgene ulaşırsın inşallah
ben de geçen yıl b12 tedavisi gördüm. çok şükür doldu depolarım..
allah bağışlasın ne tatlıdır şimdiCanım kusurabakma lütfen geç farkettim yazını. Oğlum 1 yaşında. ne güzel erken kaltığın halde 2 öğünü oturtabilmişsin. Darısı başıma
ben 1. kitabını aldım diğerlerini kitapçıda oturup okuduğum için hangisindeydi hatırlamıyorum ama 1. de değildikaçıncı kitabında benim okuduğum kitap ilk kitabıydı sanırım. Görmedim o kısmı. diğer kitaplarınıda okumak istiyorum.
benide eklersen sevinirim mavibisiklet
lawyercim merhaba
yer fıstığı serbest mi canım?
bayıldım kaçamak bildirimine felluz ablacım... ben sana çanta yapamam..
tamam ben de bildiriyorum o zaman... bir aydır 67ye düşünce yicem diye beklediğim pideyi yedim...
..................gelsin kızlar çantalar da bana....
...........
komşum tatlı gönderdi, yaparken çağırmıştı ama dayanamam yerim diye korkudan gitmedim.bir güzel jıllıan ımı yaptım.24 tanede alt karın hareketi yaptım kan ter içinde kaldım.üstüne altın verseler yemem artık o tatlıyı; emeğime acırım.bugün 8.günüm.jıllıan o kadar yoruyor ki; gözüm tatlı matlı görmüyor valla... yıllarca pisboğazlıkla yediklerime sayıyorum:))))
mutluyum; spor yorgunluğunu çok seviyorum.her akşam kendim için yarım saat ayırabiliyorum))
komşum tatlı gönderdi, yaparken çağırmıştı ama dayanamam yerim diye korkudan gitmedim.bir güzel jıllıan ımı yaptım.24 tanede alt karın hareketi yaptım kan ter içinde kaldım.üstüne altın verseler yemem artık o tatlıyı; emeğime acırım.bugün 8.günüm.jıllıan o kadar yoruyor ki; gözüm tatlı matlı görmüyor valla... yıllarca pisboğazlıkla yediklerime sayıyorum:))))
mutluyum; spor yorgunluğunu çok seviyorum.her akşam kendim için yarım saat ayırabiliyorum))
Sabah:kkk
Öğlen:1 hurma,1 lahmacun,1 içli köfte.
Akşam:2 şiş kebap,ayran.az zerzevat,lahana turşusu.
Sana kocaman.. bana da tekme tokat.. spor yapmadığım için.,!!!
Canım jillianı ben de yapıyorumherşeyden önce kondisyonumu artırdı, bu akşam parkta 10 tur hızlı yürüme yaptım, iki tur ara vermeden koştm ama öle nefes nefese kalmadım, sen etkisini gördün mü? Ölçüyo musun kendini? Merak ettm ben 6 kere filan yaptım aralarda bikaç gün ara vererek, kolay gelmeye başladı 2. Levele geçmeyi düşünüorm
ben böyle şeylerde kuralcıyımdır.yorgunluktan ölüyorum,evişlerini ertesi güne bırakıyorum ama 8 gündür jıllıan ı yapmadan yatmıyorum.içim rahat etmez başka türlü.
ben habire oramı buramı ölçüp duruyorum ama çok doğru ölçümler yaptığımı sanmıyorum.ölçüm ,tartı sonucu benim için hiçönemli değil. benim amacım spor + sağlılkı beslenme ikilisini yaşam biçimi haline getirmek.günde yarım saat kendime ayırabilmek,kendime saygımı arttırıyor.kendim için super birşey yapıyorum bence.bu enerjiyle çocuklarım ve eşime karşı da daha anlayışlı oluyorum.
spordan sonraki ağrılar bana kendimi mutlu hissettiriyor.
o kadar terle, o kadar efor harcamayla illaki incelirsin,yağ yakarsın mutlaka.
inceldim mi dersek?
ben ilk başladığımda kabızlık şişkinliğim vardı.bu sorunumu bol bol köz kırmızı biber yiyerek çözdüm.göbeimin sönmesinde bununda çok etkisi oldu.kollarım tuzluk kullanırken babaanne kolu gibiydi, şimdi daha iyi.
zaten ilk başlarda hareketleri tam yapamıyordum.şınav çekmek çok zordu,ancak bu gece hakkını vererek yaptım, onuda kız şınavı şeklinde yaptım.
ben 30 günü tamamlayacağım. sen dvd aldın mı,nerden bakarak yapıyorsun?
aa ne güzel canım. Öyleyse hakimsin duruma. Canım birazda zoraki durumlardan çok yüklenmişsin karnonhidrata sabah poğaça öğlen lahmacun akşam bulgur. yarın istersen biraz daha protein ağırlıklı beslen.canım tekrar çok teşekkür ederim... ben de kitabını okudum inşallah her şey çok güzel olur,, işimden ve evimden fırsat bulduğum her an buradayım :) bugün sabah hastaneye gitmek zorunda kaldığım için kahvaltımı yapamadım 1 tane poğaça yemek zorunda kaldımöğlen arkadaşlarımla buluştuk en matıklı bulduğum şey lahmacun yemekti.. aslında hiç aç değildim ama kıramadım, akşama bizim orda meşhur bi yemek var batırma diye, kısırın sulusu bulgurla ya da düğürcekle yapılıyo içinde ceviz ezmesi de var.. bence karataya uygun :)
Tesekkur ederim canim...kitapta sirke sonbaharda yapilir diye yaziyor gunes yoksa ılık ve los bir ortama koyun demis hocamiz...kirmizi uzum ve amasya elmasinin tam mevsimi artik hazir sirke almak yok..isten vakit buldukca hafa sonlari kitapta yazanlari yapmaya calisacagim ...sucuk yapmak icin bagirsak aldim onuda haftaya yapayim...hoca 70 yasini gecmis cokta yogun o halde bile herseyini kendisi yapiyor onu hersekilde ornek almaliyiz
Tesekkur ederim canim...kitapta sirke sonbaharda yapilir diye yaziyor gunes yoksa ılık ve los bir ortama koyun demis hocamiz...kirmizi uzum ve amasya elmasinin tam mevsimi artik hazir sirke almak yok..isten vakit buldukca hafa sonlari kitapta yazanlari yapmaya calisacagim ...sucuk yapmak icin bagirsak aldim onuda haftaya yapayim...hoca 70 yasini gecmis cokta yogun o halde bile herseyini kendisi yapiyor onu hersekilde ornek almaliyiz
ben böyle şeylerde kuralcıyımdır.yorgunluktan ölüyorum,evişlerini ertesi güne bırakıyorum ama 8 gündür jıllıan ı yapmadan yatmıyorum.içim rahat etmez başka türlü.
ben habire oramı buramı ölçüp duruyorum ama çok doğru ölçümler yaptığımı sanmıyorum.ölçüm ,tartı sonucu benim için hiçönemli değil. benim amacım spor + sağlılkı beslenme ikilisini yaşam biçimi haline getirmek.günde yarım saat kendime ayırabilmek,kendime saygımı arttırıyor.kendim için super birşey yapıyorum bence.bu enerjiyle çocuklarım ve eşime karşı da daha anlayışlı oluyorum.
spordan sonraki ağrılar bana kendimi mutlu hissettiriyor.
o kadar terle, o kadar efor harcamayla illaki incelirsin,yağ yakarsın mutlaka.
inceldim mi dersek?
ben ilk başladığımda kabızlık şişkinliğim vardı.bu sorunumu bol bol köz kırmızı biber yiyerek çözdüm.göbeimin sönmesinde bununda çok etkisi oldu.kollarım tuzluk kullanırken babaanne kolu gibiydi, şimdi daha iyi.
zaten ilk başlarda hareketleri tam yapamıyordum.şınav çekmek çok zordu,ancak bu gece hakkını vererek yaptım, onuda kız şınavı şeklinde yaptım.
ben 30 günü tamamlayacağım. sen dvd aldın mı,nerden bakarak yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?