Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar,
bu sabah tartıda 67,5 çıktım ya
sırf motive etsin bi de totem yapayım diye çizelgemi 67,5 a indiriyorum..
inş pazartesi de bu kiloda çıkarım...

Allah yardımcın olsun, yuvanızdan huzur eksik olmasın..
ben de yeni sayılır 3 yıllık evliyim. seni anlıyorum.

evlilikten sonra neden bu kadar kilo alınır ki anlamıyorum ben doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba diyorum ondan mı? bi de üstüne hamilelik kilolarımı düşünemiyorumm.. inşallah senin yuvanda da huzur hiç eksik olmaz canım.. gerçekten çok güzel ama çok da zor bi müessese :)

masallah canım, allah güç kuvvet versin. ben çokseverim o tür şeyleri hazırlamayı. ben sirke için geç kaldık sanıyordum. hani güneşte bekliycek falan.

Tesekkur ederim canim...kitapta sirke sonbaharda yapilir diye yaziyor gunes yoksa ılık ve los bir ortama koyun demis hocamiz...kirmizi uzum ve amasya elmasinin tam mevsimi artik hazir sirke almak yok..isten vakit buldukca hafa sonlari kitapta yazanlari yapmaya calisacagim ...sucuk yapmak icin bagirsak aldim onuda haftaya yapayim...hoca 70 yasini gecmis cokta yogun o halde bile herseyini kendisi yapiyor onu hersekilde ornek almaliyiz

Afiyet olsun canım.. Bence sen telafi edersin...10 km yürümüşsün bravooo sanaa. :) çanta manta yok..

süpersin c_emre.
yemek yemek kadar, diyet yapıp zayıflamak da eğlenceli..

kızlar, çok kassam bol spor yapsam bayram sabahına 65 olabilir miyim acaba. bu sabah 67,6 çıktım..
Evet evet 65 olursun.!!! Ben de 75 olursam; yupppppiiiii ..!!!! Diye bağıracam komşular da duysun:))

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için tşk bugün daha iyiyim
maşallah ne çok muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi

prettyygirl35
detoks sonucun süper

Canım kusurabakma lütfen geç farkettim yazını. Oğlum 1 yaşında. ne güzel erken kaltığın halde 2 öğünü oturtabilmişsin. Darısı başıma
allah bağışlasın ne tatlıdır şimdi
önceden uyanır uyanmaz bişeyler yeme ihtiyacı duyardım midem kazınırdı hele yürüyüş yapnak imkansızdı şekerim düşerdi karataydan sonra hepsi geçti o nedenle erken kalksam da 3 saat bekleyebiliyorum sende de oturur merak etme

kaçıncı kitabında benim okuduğum kitap ilk kitabıydı sanırım. Görmedim o kısmı. diğer kitaplarınıda okumak istiyorum.
ben 1. kitabını aldım diğerlerini kitapçıda oturup okuduğum için hangisindeydi hatırlamıyorum ama 1. de değildi

benide eklersen sevinirim mavibisiklet

tamam canım listeye ekledim

lawyercim merhaba

yer fıstığı serbest mi canım?

canım lawyer a somuşsun ama ben hergün yediğim için cevaplayayım
serbest üstelik hoca 2. kitabında yerfıstığını uzun uzun anlatmış baklagillerden diye ben geceden suda bekletip sabah buzluğa atıyorum buzlu buzlu yiyorum tadı buzlu badem gibi oluyor kurusundan daha lezzetli tavsiye ederim

artık kimseye kaçamak yaptı diye çanta yollamaya gerek yok herkes o kadar bilinçli ki kendi çantasını kendi yolluyor

sabah
1 yumurtalı kkk+1 badrsak süt

akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yk ciğer kavurma
1 bardak ayran
soğan piyazı
yarım elma

komşum tatlı gönderdi, yaparken çağırmıştı ama dayanamam yerim diye korkudan gitmedim.bir güzel jıllıan ımı yaptım.24 tanede alt karın hareketi yaptım kan ter içinde kaldım.üstüne altın verseler yemem artık o tatlıyı; emeğime acırım.bugün 8.günüm.jıllıan o kadar yoruyor ki; gözüm tatlı matlı görmüyor valla... yıllarca pisboğazlıkla yediklerime sayıyorum:))))
mutluyum; spor yorgunluğunu çok seviyorum.her akşam kendim için yarım saat ayırabiliyorum ))

Canım jillianı ben de yapıyorum herşeyden önce kondisyonumu artırdı, bu akşam parkta 10 tur hızlı yürüme yaptım, iki tur ara vermeden koştm ama öle nefes nefese kalmadım, sen etkisini gördün mü? Ölçüyo musun kendini? Merak ettm ben 6 kere filan yaptım aralarda bikaç gün ara vererek, kolay gelmeye başladı 2. Levele geçmeyi düşünüorm

Sabah:kkk

Öğlen:1 hurma,1 lahmacun,1 içli köfte.

Akşam:2 şiş kebap,ayran.az zerzevat,lahana turşusu.

Sana kocaman .. bana da tekme tokat.. spor yapmadığım için.,!!!

Sabah:kkk

Öğlen:1 hurma,1 lahmacun,1 içli köfte.

Akşam:2 şiş kebap,ayran.az zerzevat,lahana turşusu.

Sana kocaman .. bana da tekme tokat.. spor yapmadığım için.,!!!

canım sporsuz, sırf diyetle kilo vermek çok zor yaaaaaaa. sende bir ara lesslie yapıyordun galiba.salonun ortasında kocaman tv de yapıyorum eğlenceli oluyor diyordun. yine başla bence.hem sosyalsin, hem kilo vermeye çalışıyorsun çok zor yaaa.
ben bugün yeni taşınan alt komşuma gittim,hoşgeldine.kısır vardı,Allahtan az koymuştu,5-6 kaşık anca; asla hayır diyemediğim birşey.karataya uygun diye yedim.kek yemedim,canım istemedi bile.yaprak sarma vardı.sanırım 5-6 tane yedim.,ilk defa evine gitmişim yemesem olmazdı.zaten çok açtım.
ev hanımlarının işi daha zor valla...
sen bu ara saldın sanki biraz, spor insanı kendine getiriyor.sevdiğin birşeyle başla bence...
akıl vermek, ukalalık etmek değil amacım,sakın yanlış anlama ama aylardır burdasın,çok emek harcadın.hedefine ulaşmayı hakediyorsun bence.bazen hepimizin motivasyonu düşebiliyor. çevreden gelen uyarılar beni hemen kendime getirir, her zaman işe yarar yani...
hadi feluz; walk, walk, walk.........

arkadaşlar ben yeni başladım sayılır karataya. Bir şey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara folik asit + omega 3 kullanıyorum. Folik asiti bebek düşündüğüm için omega 3 de malum karatay için.2 haftadır düzenli uyguladığım halde hiç bie değişiklik yok kilomda . Bunun sebebi folik asit olabilir mi??? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

ben böyle şeylerde kuralcıyımdır.yorgunluktan ölüyorum,evişlerini ertesi güne bırakıyorum ama 8 gündür jıllıan ı yapmadan yatmıyorum.içim rahat etmez başka türlü.
ben habire oramı buramı ölçüp duruyorum ama çok doğru ölçümler yaptığımı sanmıyorum.ölçüm ,tartı sonucu benim için hiçönemli değil. benim amacım spor + sağlılkı beslenme ikilisini yaşam biçimi haline getirmek.günde yarım saat kendime ayırabilmek,kendime saygımı arttırıyor.kendim için super birşey yapıyorum bence.bu enerjiyle çocuklarım ve eşime karşı da daha anlayışlı oluyorum.
spordan sonraki ağrılar bana kendimi mutlu hissettiriyor.
o kadar terle, o kadar efor harcamayla illaki incelirsin,yağ yakarsın mutlaka.
inceldim mi dersek?
ben ilk başladığımda kabızlık şişkinliğim vardı.bu sorunumu bol bol köz kırmızı biber yiyerek çözdüm.göbeimin sönmesinde bununda çok etkisi oldu.kollarım tuzluk kullanırken babaanne kolu gibiydi, şimdi daha iyi.
zaten ilk başlarda hareketleri tam yapamıyordum.şınav çekmek çok zordu,ancak bu gece hakkını vererek yaptım, onuda kız şınavı şeklinde yaptım.
ben 30 günü tamamlayacağım. sen dvd aldın mı,nerden bakarak yapıyorsun?

selam kızlar bende yarın karataya başlıyorum buradan sizleride takip ederim menü falan paylaşırım mantığını kavramış durumdayım ama sizin menüler sayesinde daha iyi kavrıcam sanırım:)

Ya çok güzel ben okuldan gelince o yorgunlukla bugün de yapmıyım şeklinde oluyorum, dvd almadm, youtubeda var ordan yapıorm. Yine bu forumda okudum öyle başladım jilliana memnunum aslında ebru şallıyla pilates yapmaya çalıştım ama o konuşuncaya kadar terim soğuyodu güzel bi pilates videosu bulsam yapıcam iki sene önce yazın ben pilatese gitmiştm. O pilates sonucunda 3 kilo filan vermiştim tüm yaz ama okul başlayınca arkadaşlarm şok olmuştu 10 kilo filan verdiğimi sanıyolardı. O vermiş halimle bile şimdikinden 3 kilo fazlaydm ama ölçülerim iyiydi baya çok fittim bulabilirsem güzel bi pilates videosu onu da yapıcam jillianın yanında düzgün hatlar için

aa ne güzel canım. Öyleyse hakimsin duruma. Canım birazda zoraki durumlardan çok yüklenmişsin karnonhidrata sabah poğaça öğlen lahmacun akşam bulgur. yarın istersen biraz daha protein ağırlıklı beslen.
yemek çok lezzetli bişey benziyor batı andırdı sanki bilmem bilirmisin?

Bende öyleyse yarın malzemeleri tedarik edeyim. söylediğin iyi oldu

Bende öyleyse yarın malzemeleri tedarik edeyim. söylediğin iyi oldu teşekkürler

İradene sağlık. tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…