Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım çok tatlı tam sıkıştırmalık. Her bebek gibi aslında.
birgün deniycem muhakkak. umarım başarırım 2 öğünü
Bende bugü. kitapçıda inceledim ama almadım sanki benzer konular gibi geldi

evet canm ona çok benziyor, ben batı amasyalı bi arkadaşımın annesinden yemiştim.. yarın protein ağırlıklı olarak gene klasik kahvaltımı yapıp akşama et vs tarzı mı beslenmeliyim?

bende rapor vereyim
sabah kk ama fındığı unuttum
öğlen. tavuk az ketçap ve mayonez aldım. serçe parmak kadar cevizli sucuk
akşam 1,5 lahmacun ayran

c_emre merhaba

kilo çizelgesi yapmak istermisin sen de imza kısmına. böylelikle herkes kaç kg sun hedefin ne kaç kg verdin hatırlar mesajlarını okurken...

İsterim tabiki nasıl yapılıyor...
Bu "nasıl yapılıyor" oğlumun meşhur lafı... Herşeyi sorar "anne bu dasi dapılıyo" diye...

Valla regl midir nedir 3 gündür deli gibi tatlı ve çikolata yiyorum ... Hala tık yok pzt ++++ olmaktan korkuyorum.. Bu gün 9:30 da kkk yaptım saat 17:00 da 3 tane içli köfte , kırmızı biber közlemesi, yoğurt yedim.... Buraya kadar bişey yok arkadasımda 2 dilim tatlımı yedim .. Bi de az su içtim bu gün.. Off off kızlar Bayram öncesi rehaveti çöktü üstmüze sanırım.. Silkelen diyorummmm kendime... 5 ten sonrada kahve ile 1 kare çikolata daha yedim.. Sonra bişey yemedim.. Daha ne yiyecem dimi:) çanta mı atıyorsunuz ne atıyorsanız atınn kendime geleyim .. Ayrıca 1 ayım daha doluyor.. Toplamda 3 ay geçti.. 1 Eylül'de 83,7 idim .. Gecen hafta pzt 79,2 idim bakalım bu pzt kaç olucam..3. Ayda ne kadar vermiş olucam? 1. Ayın sonunda 9,2 kilo.. 2. Ayda 7,1 kilo gitti.. Bakalım 3. Ayın sonu 5,5 kiloyu geçecek mi? Şu an 79,2 yi sayarsam 5,5 oldu. Her ay 2 kilo eksikterek vermişimm.. Neyse kızlar 78 i bari görseydim.. 1 günüm var belki olur .. Pzt greçkaya başlıcam durma başladı bende artık.. Ara ara yicem sadece onunla beslenemem de..belki faydası olur.. Cok konuştum.. Hepinizi öptüm şekerler ..

sabah
1 yumurtalı kkk+1 badrsak süt

akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yk ciğer kavurma
1 bardak ayran
soğan piyazı
yarım elma
Menü süper cnm harikasın..tam karatay...
Harika kararlısın cnm seni tebrik ettim.. Aynı azmi ve kararlılığı kendimde de görmek istiyorum..
Harikasın sen bu azimle 30 günü tamamlarsın cnm .. Tebrikler cnm...
kızlar,
bu sabah tartıda 67,5 çıktım ya
sırf motive etsin bi de totem yapayım diye çizelgemi 67,5 a indiriyorum..
inş pazartesi de bu kiloda çıkarım...
Çıkacaksın hatta daha az bile çıkacaksın merak etme canımcımmn ...
5,6 kg gitti, 4,5 kg kaldı diyor imzamda süperrrrrrrrrrrrrrr
artık ben bu gazla çıkarım 67,5
Maşallah maşallah sana :)
Evet topiği de ihmal ettim.. Zaten ihmalle birlikte yeme başl amıştı.. Ben de bol bol okuyacağım.. Doğru tespit seninkisi...
kızlar,

bayadır yazamıyordum, yine abarttım.
hakkınızı helal edin..
ben şimdi işlere başlayayım

bol leptinli bir gün dilerim.

hoşbuldum hedef60cığım, 20 kg eşiğini geçtiğin için tebrik ederim.
unutma seninle gurur duyuyoruz. ikinci 20 kg hedefini de gerçekleştireceksin ben eminim...
İnş cnm benm
İnş cnm.. Silkelendimmm eski azmimi geri aldım.. Yardımlarınız için sağolun...

Kolay gelsin cnm benimm..

Gunaydin kızlar
Geçmişi okudum Sonra bilgisayardan cevap yazarım.
Yine 8,5 ta uyandım uyku tutmadı
Eşim uyuyor
Dün kahvaltidan önce yapmıştim yürüyusumu
Bugün sonra yapayim dedim
Eşim uyanana kadar kitap okuyum iyisi.

Dün sabah 11 kkk
Aksam 19:30 kabak yemeği (pirinç yerine bulgur kattım güzel oldu), salata yedim
Bol sıvı
10 km yürüyüş ve ev temizligi

canım bayramda herkesten duyacağın iltifatları düşün,hemen motive olursun... regl dönemi herkesin iradesinizayıflatıyor, arada olur bu kadar, önümüze bakalım. bu Sabah güzelllllllll bir kkkyla kaldığın yerden devam.bence bugün sadece protein ve sebze tüketerek dünü telafi edebilirsin....

kadınlar kulubünde callentis yapanların topiği var.sıkılaşmadan çok memnunlar. ama video çok sıkıcıymış sanırım.ben shered bitince ripped e başlayacağım. en sorunlu bölgem sarkık göbüşüm olmasına ragmen her yerimin çalışması gerekiyor sonuçta...
SPOR ŞART.... NERDE HAREKET ORDA BEREKET....

yarın tartı günü kızlar. sıfır kaçamakla,bollllll hareketle , karatayle yaşam boyu sağlık diyoruz.

kaçamak yada kaçama - mak; işte bütün mesele buuuuuu.

çok motive gördüm kendimi..... regl öncesi ne kadar disiplinli olursam kardır...size de bulaşır inşallah.... diren topic :)))

evet canm ona çok benziyor, ben batı amasyalı bi arkadaşımın annesinden yemiştim.. yarın protein ağırlıklı olarak gene klasik kahvaltımı yapıp akşama et vs tarzı mı beslenmeliyim?

evet canım ama yanında az bile olsa bulgur gibi karbonhidrat alma. naçizane fikrim. Öğlen öğününü kaldırdın sanırım ne güzel.
zaten nohut vve bulgur gibi kh zayıflama sürecini yavaşlatıyordu

Günaydın herkese öncelikle
pazar günleri benim içinde enzor gün. bugünü aşarsam haftaiçi kolay gibi. ama tartıyı düşünmek ve tabi liste motive ediyor
öğlende piknik var öyle börekli çörekli. Mmangallı bi piknik olsa iyi olurdu.

evet canım ama yanında az bile olsa bulgur gibi karbonhidrat alma. naçizane fikrim. Öğlen öğününü kaldırdın sanırım ne güzel.
zaten nohut vve bulgur gibi kh zayıflama sürecini yavaşlatıyordu

tamam canm,, en azından hedeflediğim kiloya kadar bulgur pilavı yememeliyim o zmn.. öğlen öğünü yapmıyorum canm evet, biraz zorlanıyorum son 1 saat falan ama sabrediyoum ne de olsa bünyem alışacak buna.

canm eğer özel olmazsa boyun kaç acaba? başlangç kilomuz ve hedefimiz aynı

Evet cnm şimdi bomba kkk mı yaptım.. Yarın -100 de olsa göreyim .. Bugün kaçamak yok...ben de bayramı düşünüyorum cnm ve yemiyorum artık...sağol hayatdevam edecek..

Evet canım bir ara leslie yapıyordum..tekrar başlamam lazım böyle devam edersem 77 nin altını göremiyecem gibi..77 nin altını görmeyeli yıllar oldu..!! eski,yerleşmiş kilolarla mücadele etmek daha zor. misafirliklerimiz çok olunca da hiç yememek olmuyor...karataya uygun şeyleri tercih etmeye çalışıyorum..
Beni uyarman beni motive etti canım:) bu hafta çok kötüydüm..veremeyeceksem burda işim yok.! diye düşünmeye başlamıştım neyse..yeni bir haftayla kaçamak yapmadan sporu da ekleyerek devaaammm..:)))bayrama 75'i görmek hedefim..!!
selam kızlar bende yarın karataya başlıyorum buradan sizleride takip ederim menü falan paylaşırım mantığını kavramış durumdayım ama sizin menüler sayesinde daha iyi kavrıcam sanırım:)
Aramıza hoşgeldin canımm...doğru yerdesinnn:)

Geçen gün Karatay Hoca ya tv de denk geldim. Ya dedim herşeyi denedin bunu neden denemıyorsun dedım ztn pilav ve karbonhidratı çok tuketttıgımde beni rahatsız ediyordu. kitabı aldım evde gizliden gizliye okuyorum evdekilerede demedim cunku artı gına geldi onlarada aslında bana da ama bu sefer daha dirayetliyim.

cuma günü diyete başladım kitap elime geçmeden burdan okuduklarımla ilk gun 2 öğün yedim. ve 45 dakika spor yaptım leslie ile 3 mil

cumartesi günü üç öğün yedim ve gene leslie ile birlikteydim :))))

saat 6 max 7 den sonra birşey yemiyorum sabahları en geç 9 bucukta uyanıyorum.

Herneyse sonuca geleyim bgn tartıldım kiloda bir değişme yok ama bel cevremde fln incelme var ve işin enteresanı tuvalete cıkabiliyorum tiroidlerim az çalısıyor benim normalde gün içerisinde tuvalete cıkmakta zorlanırken artık Rabbime çok şükür rrahat çıakbildiğimi gördüm. MAŞALLAH.. :)

Ben şu anda 88 kg. ve hedefim ilk önce 75 kg. açıkcası sonrası için 60 olabilir ama ben 69 kg bile iken 38 beden giyiyordum. boyum 170 desteklerinizi bekliyorum.

bakıyorum 3 günde millet kilo vermiş benim bgn 3. günüm amam pek tık yok bgn regl oldum ondan mı acaba ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…