HADİ FELLUZCUMM BAYRAMA 75 i GÖRME YARIŞMASI YAPALIM MI BENİM DE GÖRMEM LAZIM MOTİVE EDELİM BİRBİRİMİZİ NE DERSİN CANIM BEN DE BU SAYEDE PLATESE DE BAŞLARIM BELKİ HIZLANDIRIRIZ ŞU 75 OLAYINI NE DERSİN CANIM..Evet canım bir ara leslie yapıyordum..tekrar başlamam lazım böyle devam edersem 77 nin altını göremiyecem gibi..77 nin altını görmeyeli yıllar oldu..!! eski,yerleşmiş kilolarla mücadele etmek daha zor.misafirliklerimiz çok olunca da hiç yememek olmuyor...karataya uygun şeyleri tercih etmeye çalışıyorum..
Beni uyarman beni motive etti canım:) bu hafta çok kötüydüm..veremeyeceksem burda işim yok.! diye düşünmeye başlamıştımneyse..yeni bir haftayla kaçamak yapmadan sporu da ekleyerek devaaammm..:)))bayrama 75'i görmek hedefim..!!
Aramıza hoşgeldin canımm...doğru yerdesinnn:)
Geçen gün Karatay Hoca ya tv de denk geldim. Ya dedim herşeyi denedin bunu neden denemıyorsun dedım ztn pilav ve karbonhidratı çok tuketttıgımde beni rahatsız ediyordu. kitabı aldım evde gizliden gizliye okuyorum evdekilerede demedim cunku artı gına geldi onlarada aslında bana da ama bu sefer daha dirayetliyim.
cuma günü diyete başladım kitap elime geçmeden burdan okuduklarımla ilk gun 2 öğün yedim. ve 45 dakika spor yaptım leslie ile 3 mil
cumartesi günü üç öğün yedim ve gene leslie ile birlikteydim :))))
saat 6 max 7 den sonra birşey yemiyorum sabahları en geç 9 bucukta uyanıyorum.
Herneyse sonuca geleyim bgn tartıldım kiloda bir değişme yok ama bel cevremde fln incelme var ve işin enteresanı tuvalete cıkabiliyorum tiroidlerim az çalısıyor benim normalde gün içerisinde tuvalete cıkmakta zorlanırken artık Rabbime çok şükür rrahat çıakbildiğimi gördüm. MAŞALLAH.. :)
Ben şu anda 88 kg. ve hedefim ilk önce 75 kg. açıkcası sonrası için 60 olabilir ama ben 69 kg bile iken 38 beden giyiyordum. boyum 170 desteklerinizi bekliyorum.
bakıyorum 3 günde millet kilo vermiş benim bgn 3. günüm amam pek tık yok bgn regl oldum ondan mı acaba ?:26:
Hosbulduk:) bir hafta sonrasını merak bekliyorum inşAllah veririm
Aramıza hoşgeldin canım,doğru bir karar aldığın için tebrik ediyorum seni..sabırla devam edersen mutlaka verirsin canım.! Ama Tiroidin az çalışıyorsa,bildiğim kadarıyle zor verirsin...bunu da doktorunla görüşürsen ilaçla halledebileceğini sanıyorum.! Gül arkadaşımız sağlık sorunlarına rağmen verebiliyor.. Sen de başarabilirsin bence..:)Geçen gün Karatay Hoca ya tv de denk geldim. Ya dedim herşeyi denedin bunu neden denemıyorsun dedım ztn pilav ve karbonhidratı çok tuketttıgımde beni rahatsız ediyordu. kitabı aldım evde gizliden gizliye okuyorum evdekilerede demedim cunku artı gına geldi onlarada aslında bana da ama bu sefer daha dirayetliyim.
cuma günü diyete başladım kitap elime geçmeden burdan okuduklarımla ilk gun 2 öğün yedim. ve 45 dakika spor yaptım leslie ile 3 mil
Herneyse sonuca geleyim bgn tartıldım kiloda bir değişme yok ama bel cevremde fln incelme var ve işin enteresanı tuvalete cıkabiliyorum tiroidlerim az çalısıyor benim normalde gün içerisinde tuvalete cıkmakta zorlanırken artık Rabbime çok şükür rrahat çıakbildiğimi gördüm. MAŞALLAH.. :)
Ben şu anda 88 kg. ve hedefim ilk önce 75 kg. açıkcası sonrası için 60 olabilir ama ben 69 kg bile iken 38 beden giyiyordum. boyum 170 desteklerinizi bekliyorum.
bakıyorum 3 günde millet kilo vermiş benim bgn 3. günüm amam pek tık yok bgn regl oldum ondan mı acaba ?:26:
HADİ FELLUZCUMM BAYRAMA 75 i GÖRME YARIŞMASI YAPALIM MI BENİM DE GÖRMEM LAZIM MOTİVE EDELİM BİRBİRİMİZİ NE DERSİN CANIM BEN DE BU SAYEDE PLATESE DE BAŞLARIM BELKİ HIZLANDIRIRIZ ŞU 75 OLAYINI NE DERSİN CANIM..
11 de ....kkk
Simdide yemekli dugune gidiyorum oradan cikcinca aylik gunume en az 8 cesit vardir ordan cikincada yine yemekli dugune....sadece gunde 5 ten sonra karataya. Uygun olanlardan yerim ...dugun,gun,dugun oynama şıkıdım şıkıdım
Hosbulduk:) bir hafta sonrasını merak bekliyorum inşAllah veririmbu arada uygulayip kilo alan olmuş burda mi okudum baska bir forumda mi hatırlamıyorum ama sakata gelmem dimi ))
Aramıza hoşgeldin canım,doğru bir karar aldığın için tebrik ediyorum seni..sabırla devam edersen mutlaka verirsin canım.! Ama Tiroidin az çalışıyorsa,bildiğim kadarıyle zor verirsin...bunu da doktorunla görüşürsen ilaçla halledebileceğini sanıyorum.! Gül arkadaşımız sağlık sorunlarına rağmen verebiliyor.. Sen de başarabilirsin bence..:)
EVEEEEET VARIM CANIMMM..BAŞKA TÜRLÜ OLMAYACAK BU İŞ..!! 75'i GÖRMEK BENİ ÇOOOK MUTLU EDECEK ..!! BAŞLADIK BİLE:))))
oyna oyna karataya uygundur :118:
vallahi sakata gelme ihtimalin var
dur hemen korkma şöyle ki;
kilo almazsın da bazen duraklama yaşarsın bazen umduğunun altında verirsin kaçamak yaptığın zaman ummadığın kadar çok gider o tamamen senin metabolizmanın kafasına bağlı ama sadece yağdan verirsin bu nedenle 3 versen 5 vermiş gibi görünürsün daha sağlıklı ve zinde olursun
Ztn ilac kullanıyorum yani doktor kontrolu altindayim ama kendisine karatay yaptgimi demedim daha cok gencim ölmek istemiyorum :) ahahahahhaah :)
doktor kizar diye dedim aahahahaha ya ben bu foruma uye olali 3 yili geciyor ama daha yeni yeni adapte oluyorum daha onceden yazdgm mesaja cvbi daha bu forma uye olunca basil okundugunu öğrendim:) nickimi degistirmek istedim ama bulamadim yerini :)))) olmuyo glba
Bende nickimi değiştirmek istemiştim de olmamıştı..kaldı öyle.doktor kizar diye dedim aahahahaha ya ben bu foruma uye olali 3 yili geciyor ama daha yeni yeni adapte oluyorum daha onceden yazdgm mesaja cvbi daha bu forma uye olunca basil okundugunu öğrendim:) nickimi degistirmek istedim ama bulamadim yerini :)))) olmuyo glbabu arada acikinca ben ceviz hop diyerek yutuyorum bi sikinti olmasın snra paranoyak oldum tabi ömrümde böyle yemedigim icin sanki kilo alacakmisim gibi geliyor :))))
Vereyimde ben raziyim daha da topalak olmayayimda :) bu arada kuruyemişler kavrulmuş olmayacak dimi benim agzima yanlislikla kavrulmuş fistik kacmis olabilirde :)))))
.........kaç yaşındasın matheducationcum..::))) nickin çok kolaymış:))
dert değilbenim de ağzıma kavrulmuş kaçtığı oluyor
akşam akşam ne güldüm bee
3 bucuk saatten snra kendime yemek hazırlarken bastirsin diye yiyorum yemiyeyim o zmn sabah yiyiyorum birtek oki doki laf dinlerim benBende nickimi değiştirmek istemiştim de olmamıştı..kaldı öyle.
Öğünler arası en az 4 saat olmalı biliyorsun değil mi?? Cevizleri de sabah kahvaltıda ye..
Geçen gün Karatay Hoca ya tv de denk geldim. Ya dedim herşeyi denedin bunu neden denemıyorsun dedım ztn pilav ve karbonhidratı çok tuketttıgımde beni rahatsız ediyordu. kitabı aldım evde gizliden gizliye okuyorum evdekilerede demedim cunku artı gına geldi onlarada aslında bana da ama bu sefer daha dirayetliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?