Diyeti kaçamak yapmadan doğru olarak uygulayıp kilo veremeyen arkadaşlar, yağı çoğaltın. Tereyağı, zeytinyağı, omega 3 yeterince almıyorsanız kilo vermeniz zor oluyormuş. Bir de tabi egzersizi çoğaltmanız ve karbonhidrattan daha çok protein yemeniz lazım
kuzum 2 hafta önce 68,10 dum 68,80 olmuşummmmmmmm
Merhaba kızlar ben kahvaltida cevizi 3 tane yiyodum birdaha da kuru yemis yemiyodum aksam yemek neyse ondan doyana kadar yiyodum aclik sıkıntısı yasamadim acaba hata mi ediyorum 1 ince belli cay bardagi yesem kahvaltida acaba 8-9 saat acıkmadan dayanabilir miyim????
Biliyorum canim ins basaririm. Yarin kac kg cikacagim onuda coook merak ediyorum.
----- çıkacağına eminim geçen hafta bol su içip tartılmıştın ya
yarin icin heyecanliyim simdiden.listeye girmek icin yazilmak lazimdi galiba ama ben genede kilomu burdan paylasicam.İnsallah biraz daha vermisimdir.iki gundur tartilmadim
Canım bu yazını görmeden gitmişim. Seni bu hüzünle bırakmak hoşuma gitmedi. Allah sabır versin eminim çok zordur. Hayat herşeye rağmen devamediyor işte. Ayakta durabilmek, Sevgiyi yaşatabilmek, bıtaktığı anılarla mutlu olabilmek bize kalan.
Burdayız canımcım:))
Bi de birazdan yesil cay icicem. liste gununu daha az odemle girmeye yardimci olur belki. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?