Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yiyceklerden alınan omega 3 yeterlimi yoksa takviye alalımmı dışardan bi türlü karar vremedim

Kızlar menüm......... Sabah kkk yaptım..... Misler gibi.. Saat 7 de de hamsi buğulama, karides ve bol salata .. Yarına 77 yi görmek ümidiyle kızlar.. Sizi çok seviyorum..

kuzum 2 hafta önce 68,10 dum 68,80 olmuşummmmmmmm

pardon ya!!
ben de verdiğin için sevindin zannetmiştim

bazen 1 çb bana da çok geliyor ama 7-8 saat sonra yemek yiyeceğimi düşünerek zorla da olsa yiyorum sen de ye 2 öğün yapmaktan da korkma arada ayran içersin ben bazen yoğurt da yiyorum acıkmazsın baktım olmayacak 3 öğün yaparsın

Hayirli aksamlar herkese.

Aksam. 2 kase mercimek corbasi, 1 tabak güvecte türlü. Su,
Su an kahve iciyorum. Ayyy cok heyacanliyim liste sirasi bende. Ins esimin benimle isi yoktur carsida.
tercumanligina gidiyorum arada. Elimden geldigince listeyi hazirlamaya calisacagim canlarim.
Bana basarilar dileyin. ôgle birde karatay keki yedim 1 dilim. Unutmusum yazmayi.

Son düzenleme:
----- çıkacağına eminim geçen hafta bol su içip tartılmıştın ya

Evet canim benim gecen hafta & son 3 hafta neler cektim gripten sükür azda olsa iyi uyuyorum geceleri.
Canim geceleri uyuyamiyordum, icerken isitiyordu sadece onun icin ne ctigimii ne kadar ictigimi bilmiyorum
INSAALLAH - cikarim menülerimde fazla cisss yok. yinede tirsiyorum. tartida +:18: Cikmaktan.
O günde tartilacagimi unuttup Isinma Adina ne buldumsa ictim.

Son düzenleme:
yarin icin heyecanliyim simdiden.listeye girmek icin yazilmak lazimdi galiba ama ben genede kilomu burdan paylasicam.İnsallah biraz daha vermisimdir.iki gundur tartilmadim

yarin icin heyecanliyim simdiden.listeye girmek icin yazilmak lazimdi galiba ama ben genede kilomu burdan paylasicam.İnsallah biraz daha vermisimdir.iki gundur tartilmadim

listeye girmek istiyorsan yarın sen de 1. sayfadaki şablona göre bildirim yapabilirsin

Kızlar iyi geceler
Bol cısslı bir hafta sonuydu Yarın pazartesi hem liste günü hem de benim kendime gene bir çekidüzen verme zamanım
Cısslarım olsa da bıgünden bahsedeceğim
sabah zorunlu ekmek yedim peynir, zeytin, az bal( ikeadaydık o kadar yoğunduki yumurta kalmamış fındık fıstıkta yok.)
öğlen 1 elma
akşam yarım kase tarhana, balık ve salata. Saat 20:30 gibi pestil bir kaç fındık

azsonrada utu ve yuruyus yapcam

Bi de birazdan yesil cay icicem. liste gununu daha az odemle girmeye yardimci olur belki. Tavsiye ederim.

Canim benim cok düsüncelisin RABBIM senden razi olsun. Yolun bahtin acik olsun canim.
Annemle benim pek animda yok maalesef hep yolugunu yasadim ben.
Canim beeen dün & bu sabah 2 bardak ictim yesil cay denen ne menem birseyi.:120:
Hani hatir icin cig tavuk yedim derler ya, bende kilo verme hatirina Yesil cayi ictim.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
c.tesi akşamı : canım kavuniçinde meyve salatası istedi yedım
pazar sabah 1 muz ve fındık
öğlen bulgur pilavı ve haşlama tavuk ve elma
akşam kızarmış tavuk(yağda değil)
ve tarhana çorbası
bu sabah 2 muz yedım kızım yemedı 1 taneı onuda yedım az fındık yedımmmm
sabah tartıldım 68,40 geldım ama sanırım wc erken gıttığım için

rumuz: xc9
başlangıç kilo: 71
bu hafta: 63.6
geçen hafta: 63.5
fark: +100 gr
fark yüzdesi: %+ 0.16
boy: 1.55
spor: yürüyüş

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:65
Bu hafta:64.5
Fark:- 500 gr
Toplam fark:5.5 kg
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.61 cm
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: %0,769

günaydın, iyi haftalar kızlar. umarım herkes eksilmiştir. veremeyenler durmak yok yola devam
iki gündür çok fenayım ben kabızlık var yine de eksi çıkmış olmam mucize. form çay içtim bakalım faydası olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…