Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

felluz
alemsin vallahi yeni adet gören ergenler gibisin hadi gözünaydın adet öncesi sıkıntılarının azalması çok iyi yaşasın karatay

texmuh
erken kalkmıyorsan 2 saat de bekleyebiliyorsan 2 öğünü dene canım ama kahvaltıda iyice doy

afatmas
şeytanın bacağını kırdın gözün aydın

kuzum 2 hafta önce 68,10 dum 68,80 olmuşummmmmmmm

Merhaba kızlar ben kahvaltida cevizi 3 tane yiyodum birdaha da kuru yemis yemiyodum aksam yemek neyse ondan doyana kadar yiyodum aclik sıkıntısı yasamadim acaba hata mi ediyorum 1 ince belli cay bardagi yesem kahvaltida acaba 8-9 saat acıkmadan dayanabilir miyim????

Canım bu yazını görmeden gitmişim. Seni bu hüzünle bırakmak hoşuma gitmedi. Allah sabır versin eminim çok zordur. Hayat herşeye rağmen devamediyor işte. Ayakta durabilmek, Sevgiyi yaşatabilmek, bıtaktığı anılarla mutlu olabilmek bize kalan.
Burdayız canımcım:))

Maşallah ne güzel herkes birbirinden becerikli. Bende bi ara şeker hamurundan pasta kurabiye yApıyordum naçizane.

Yine bişey sorucam ilk kez Bulgurlu dolma yapıcam kac tane yiyebiliyoruz bir bulgur keşfettim adi basbasi iri bir bulgur neredeyse islem gormemis gibi ama pakette tabi onunla yapicam zeytinyağlı ve etsiz.ben hatayliyim biz dolmalara bol maydanoz sogan domates koyariz bide nar Ekşili yapariz

Canm uygun görülen 2-3 kaşık oda bire tekabül ediyor. Sebze yemeğide varsa. 1 yetiyor ama yoksa 2 ile doyuyorum. Ama nar ekşisini bilmiyorum sanki çok uygun değil. NAr ekşisiyle çok güzel oluyor. Burda marketlerde çok tatlı oluyor o yüzden pek kullanamıyorum.

selam herkese iyi pazarlar nedense oldum olası pazar günlerini sevmiyorum bana sıkıntı ve kasvet veriyor hanımlar ben günah çıkartmak istiyorum:18: size anlatınca sanki telafi olacak gibi:26: ama bidaha yapma diyorum kendime gelelim günahıma dün öğleyin çorba ile birlikte ekmek yedim:26: bide utanmadan bu sabah kahvaltısında yedim suçluyum:18: biliyorum bidaha yapmıycam söz:18: bende iki haftadır kilo vermiyorum kaçamak yapmadan önce madem vermiyorum kızgınlıkla yedim işte

kilo vermem durdu ilk hafta regl dim sonraki haftada vermedim bütüngünde sokakta yürüyorum bana fikir veren varmı motivem bayağı düştü üzgünüm

Hayirli pazarlar Karatay citirlari.
█▀▀█CÜMLETEN SELAMLAR GÜNAYDINLAR SEVDİKLERİNİZLE.. █──█BİRLİKTE,SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU PAZARLAR... █▀▀█────▄███▄███▄RABBİM GÜNÜNÜZÜ █──█────█████████HAYIRLI ETSİN █──█─────▀█████▀EVİNİZDEN NEŞE, █──█───────▀█▀HUZUR, SAGLIK, █▀▀█────▄███▄███▄MUTLULUK,BEREKET █──█────█████████SEVGİ HİÇ EKSİK █──█─────▀█████▀OLMASIN █──█───────▀█▀O GÜL YÜZLERİNİZ █▀▀█────▄███▄███▄HEP GÜLSÜN █──█────█████████ALLAH YÜZÜNÜZÜ █──█─────▀█████▀HER DAİM GÜLDÜRSÜN █──█───────▀█▀İNŞALLAHH █▀▀█────▄███▄███▄KEYİFLİ █──█────█████████MUTLU █──█─────▀█████▀GÜNLER DİLERİM DOSTLARIM... █──█───────▀█▀ღڰۣ✿ღڪ sevgiler ღڰۣ █▀▀█────▄███▄███▄─▄███▄███▄ █──█────█████████─█████████ █──█─────▀█████▀───▀█████▀ █──█───────▀█▀───────▀█▀ ████████████████████████████ ★Fadime★

Sabah. 2 kasik ev yapimi peynir, 3 dal kuzu kulagi, yarim sucuklu menemen. 3 kaysi, 1 avuc badem.
1 tane taze incir. 1 tane domates 3 bardak yesil cay.

ögle 2 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt. su.

Son düzenleme:

haklısın canım ben onu düşünmedim hiç açlık hissetmediğim için yemedim ama bundan sonra saate dikkat ederim

ben sabah tereyağında pastırmalı omlet yedim iki yumurtalı, peynir, 10 ad. zeytin ,salatalık domates 1 çay bardağı ceviz 4 ad. kuru kayısı yedim ve hala acıkmadım

kahvaltı 12:00 tereyağında 2 yumurta, zeytinyağlı domates biber, peynir, zeytin, ceviz, 2 tane kuru kayısı

akşam yemeği 18:30 1 tabak patlıcan musakka, 4 tane mercimek köftesi, 2 kaşık yoğurt

spor: 1 saat yürüyüş

Diyeti kaçamak yapmadan doğru olarak uygulayıp kilo veremeyen arkadaşlar, yağı çoğaltın. Tereyağı, zeytinyağı, omega 3 yeterince almıyorsanız kilo vermeniz zor oluyormuş. Bir de tabi egzersizi çoğaltmanız ve karbonhidrattan daha çok protein yemeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…