felluz
alemsin vallahi yeni adet gören ergenler gibisin hadi gözünaydın adet öncesi sıkıntılarının azalması çok iyi yaşasın karatay
texmuh
erken kalkmıyorsan 2 saat de bekleyebiliyorsan 2 öğünü dene canım ama kahvaltıda iyice doy
afatmas
şeytanın bacağını kırdın gözün aydın
[mavibisiklet]
Canım Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
texmuh
Basin sagolsun canim kusura bakma uzduysem seni.ben bez bebek yapmayi cok seviyorum.
Benimde bir bezbebegim vardi dağınık ortalikta biraktigim icin sobaya atilmisti belkide pndan cok
severim bez bebek yada amigurimi bebekleri .
Amin INSSAALLAH canim. Sagolun canlarim, gec bulup tez kaybettim ben annemi.
Hep Özlem, hep hasret vardi, gidince görememek düsüncesi cok canimi acitiyor.
Yeri hep bostu benim sol yanimda simdi ümidim hepten kesildi.
Kusura bakmayin biraz hüzünlendim. Herkese iyi geceler, tatli rüyalar.
Yeni gelenler hosgeldiniz, karataya uyun, forumda kalin canlarim hepimiz destek verelim birbirimize.
Birimizin basarisi hepimizin basarisi.
SIVASIN GULU ellerine saglik cok guzel olmus hepside ...bende bu siralar yine taki yapmaya basladim durup dururken aklima bir model geliyor cikariyorum boncuklari hangisi uyar bakiyorum basliyorum tasarima ...face sayfamda bir suru modellerim var ...bu gecede 1 e kadar yaptim bayramda antalyaya gidecegim hediye goturmek icin hazirliyorum.....sabah.....kkk....aksam...mercimek corbasi.et sote.yogurt.lahana salatasi ....leslie 3
68,80 geldı sabah tartıldımmmmmmmmmmm
Yine bişey sorucam ilk kez Bulgurlu dolma yapıcam kac tane yiyebiliyoruz bir bulgur keşfettim adi basbasi iri bir bulgur neredeyse islem gormemis gibi ama pakette tabi onunla yapicam zeytinyağlı ve etsiz.ben hatayliyim biz dolmalara bol maydanoz sogan domates koyariz bide nar Ekşili yapariz
sevindiğine göre vermişsin canım. Tebrikler. Bakalım yarın liste günü. Ben gene kara bir haftasonu yaşıyorum. Dün cısss bıgün cıss. Ama kontrol bende:)))))
yok sevınmek değil o şokkkkkkkkkkkk oldummmmm
önceki kilonu hatırlamayınca ayırd edemedim:)
herkese güzel bir gün diliyorum
topikte bi örgü muhabbetidir gitmiş bunları yazdıktan sonra hemen örgü sepetime gözatacağım
sivasıngülü anneciğinin mekanı cennet olsun okurken içim cız etti
ben 5.30 uyanıyorum ama kahvaltıımı 8.30 gibi yapıyorum karaaydan önce bu mümkün değildi dayanamazsan biraz süt içerim o kadar akşam da 5 te yiyorum arada çok ihtiyaç duyarsam ayran içiyorum ama ben 4-5 ay sonra bu düzene geçtim daha önce ben de 5 saat arayla 3 öğün yapıyordum
canım akşam 7.30 da yemek yiyeceksen kuruyemişi 2 gibi yesen daha iyi olur sonuçta onların da düşük de olsa gi var öğün gibi oluyor akşamla da araları 3.5 saat
Merhaba kızlar ben kahvaltida cevizi 3 tane yiyodum birdaha da kuru yemis yemiyodum aksam yemek neyse ondan doyana kadar yiyodum aclik sıkıntısı yasamadim acaba hata mi ediyorum 1 ince belli cay bardagi yesem kahvaltida acaba 8-9 saat acıkmadan dayanabilir miyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?