Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gecen pazartesiden beri -900 olmus.bari 1 kilo olsaydi.bide en kotusu azicik fazla yiyince hemen 200 gr geri geliyo.

Bence harika bir sonuç. neden moralini bozuyorsun ki? verdiklerin yağdan gidiyor, 2-3 kg bir anda gitmesini bekleme. sabret hedefine kavuşacaksın

slm kızlarrr ben komsumun sayesinde okudum kitabı +90 topiğindeyim aceba dedim yapabilirmiyim karatayı
ama sanırım bnim gibi 85 kilo olan yok gibi 70 lerdesiniz ne güzel maşşallah diyim inşallah erişirsiniz istediğiniz kiloya
nası katılabilirim listeyi kim yapıyo inşallah başarırım sanırım ilk iş tuz ve kuruyemiş oalmak olcak marketten

İnsallah oyle olur moral verdigin icin sagol.ama persembe 76.5 dum.simdi 77.3 .ben daha vermisimdir diye tartiya ciktim almidigimi gorunce uzuldum.

100 kilodan 70 lere düşenler var burada fazla mkilolu olmak diyette avantaj oluyor daha hızlı ve çok veriliyor
hergün düzenli menü paylaşırsan ve liste hazırlamayı kabul edersen sen de 1 hafta sonra pzt yarışmamıza katılabilirsin
listeyi sırayla hazırlıyoruz istersen seni de sıraya yazarım

liste hiç hazırlamadım inşallah beceririm hem diyeti hem listeyi:)
inşallah paylaşırım artık burda bende teşekkürederim cevabın için

Hoşgeldin. xc9 arkadaşımın dediği gibi sen bizden daha hızlı ve çok verirsin, motivasyonun artar.

Günaydin sevgili arkadaslar. Hepinize Güzel bir gün diliyorum.
Baslagic tarihi 13.07.2013
baslangic kg 83
gecen haftaki kg 77.700
bu haftaki kg 75.900
toplam fark:- 1.800
fark yüzdesi: %
Boy 1.58
beden 40-42.
Yas 46
Spor son 3 hafta yok Rahatsizligim nedeniyle..
Henüz kahvalti yapmadim canlarim.

Son düzenleme:
rumuz: xc9
başlangıç kilo: 71
bu hafta: 63.6
geçen hafta: 63.5
fark: +100 gr
fark yüzdesi: %+ 0.16
boy: 1.55
spor: yürüyüş

Gunaydinlarrrr
Bugun biaz yogunum hemen vereyim raporu.
Baslangic tarihi: 10/08/2013
Baslangic kilo: 70
Gecen hafta:63,6
Bu hafta: 63,1
Fark: -500
fark yuzdesi: 0,99
Yas:32
Boy:1,60
Spor: yuruyus

Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta:78.1
Bu hafta:78.1
Fark:0
Toplam fark:8.9
Beden:42,44
Spor: düzensiz yürüyüş
Boy:1.63 cm
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesi:0

Yine her şey bozuldu hafta başı -600 deydim hepsini geri almışımm yaaa yemediğim meyvelerin,künefelerin,ekmeklerin 100 gramcıkta olsa bir karşılığı olmalıydı di mi sevgili metabolizma sana..

Bu hafta açlık şekerim biraz düşük çıktı 70 civarı.bende çooook sıkı yapamadımm korktumm.!! Neyse ki doktor normal olduğunu söyledi...

Dün yediklerimm

Sabah:kkk

Öğlen:1 muz

Akşam:2 şiş kuşbaşı,salata,4 tane çiğ köfte.

selam kızlar

uğrayamıyorum kaç gündür. umarım iyisinizdir. geçmişi okuyup dönerim yine bir ara size..

ben bu hafta 400 gram vermişim..

Rumuz: Bicnv
Boy:167
Başlangıç tarihi: 1 mart 2013
Başlangıç kilo: 73,1
Geçen haftaki kilo: 67,8
Bu haftaki kilo: 67,4
Fark: -400
Toplam fark: 5,7 kg
Yüzde:-% 0,589
spor: her gün spor yaptım...

inşallah herkes iyi bildirimlerde bulunuyordur.

yolumuz açık olsun hep birlikte..
sizi seviyorum güzel geçsin haftamız.

nursena hoşgeldin aramıza
karatay fazla kg lular için daha da avantajlı bence, acıkmayı önlediği için kolaylıkla kilo verilebiliyor.
inşallah bir an önce verebilirsin kilolarını
hedef60 arkadaşımız 100 e yakın kilolardan 80 e kadar indi. 60 ı hedeflemek üzere yola devam ediyor.
ondan ilham alabilirsin mesela
burada herkes birbirini motive ediyor..

süper vermişin sivasın gülü.
ah bi de iyileşsen bir an önce..

direnfelluzcum, sabret inşallah karşılığını alacaksın bu sabrının..

bu arada kızlar, bir istisna olarak bugün dünkü tartı sonucumu bildirdim. neden derseniz, çok ama çok sevdiğim hamurlu bir yemeğimiz var. onu yapıp yiyecektik dün. haftaboyu kendimle çok savaş verdim. az mı yiyim hiç mi yemeyim. yoksa hep yaptığım gibi çok mu yiyim diye..
en sonunda çok yemeyi ama bunu bir ödül olarak nitelendirip, sonrasında çoook dikkat etmeyi seçtim.
bu sabah tartılamadım bile korkumdan. ama çok lezzetliydi. ve belkide 4-5 ay sonra tekrar yiyeceğim bir yemek..
bunun için sizlerden özür diliyorum..
ama söz veriyorum bu hafta gerek sporumla gerekse diyetimle telafi edeceğim.
motivasyonumu korumak içinde dün sabahki kg umu yazdım topiğe...

şimdi itiraf ettiğime göre çantaları alabilirim kızlar.. önce ben kendimi çantalayayım...

bazen kaçamak yaptığımda açmazda kalıyorum. sizlerle paylaşıp paylaşmamakta. niye derseniz okuyan başka bir arkadaşımın benim kaçamağımdan esinlenip aman herkes bozuyor ben de bozsam ne olur diye düşünmesini istemiyorum..
ama bir yandan da hem yanlış kg bildiriminde bulunmuş olmak istemiyorum hem de size karşı sorumlu hissediyorum kendimi..
öptüm herkesi

Canim cok sagol birde su listeyi basarabilsem yüzümün akiyla.
Coookk TIRSIYORUM Kizlar..

bugün senin günün mü canım?
yaparsın canım, yardıma ihtiyacın olursa haber et..
ben hiç unutmuyorum 2 hata yapmıştım yüzdelerde ama burada arkadaşız önemi yok...

Merhaba arkadaşlar.
bugün itibariyle bende karatay diyetine başladım. Kitabı ilk fırsatta alıp okuyacağım.
sabah 8 de kkk yaptım :)

27 yaşındayım.
1.60 boy. 73 kiloyum.
15 kilo vermek istiyorum. 15 kiloyu son iki senede aldım mağlesef

hoşgeldin aramıza mickeycim
son dönemde alınan kilolar daha çabuk veriliyor yerleşmedikleri için
ben de 73 le başladım. son 2 aydır sıkı diyet yapıyorum. yaklaşık 6 kgsu gitti bile.
en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sen de verirsin inşallah.

bugün senin günün mü canım?
yaparsın canım, yardıma ihtiyacın olursa haber et..
ben hiç unutmuyorum 2 hata yapmıştım yüzdelerde ama burada arkadaşız önemi yok...

Cok sagol canim. RABBIM senden razi olsun.
Eveeet liste bende bu hafta. Yardima ihtiyacim olucak hemde cok tatlim.
burada ol emi, hic yardim teklifini geri cevirirmiyim bidenem. :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…