gecen pazartesiden beri -900 olmus.bari 1 kilo olsaydi.bide en kotusu azicik fazla yiyince hemen 200 gr geri geliyo.
slm kızlarrr ben komsumun sayesinde okudum kitabı +90 topiğindeyim aceba dedim yapabilirmiyim karatayı
ama sanırım bnim gibi 85 kilo olan yok gibi 70 lerdesiniz ne güzel maşşallah diyim inşallah erişirsiniz istediğiniz kiloya
nası katılabilirim listeyi kim yapıyo inşallah başarırım sanırım ilk iş tuz ve kuruyemiş oalmak olcak marketten
100 kilodan 70 lere düşenler var burada fazla mkilolu olmak diyette avantaj oluyor daha hızlı ve çok veriliyor
hergün düzenli menü paylaşırsan ve liste hazırlamayı kabul edersen sen de 1 hafta sonra pzt yarışmamıza katılabilirsin
listeyi sırayla hazırlıyoruz istersen seni de sıraya yazarım
slm kızlarrr ben komsumun sayesinde okudum kitabı +90 topiğindeyim aceba dedim yapabilirmiyim karatayı
ama sanırım bnim gibi 85 kilo olan yok gibi 70 lerdesiniz ne güzel maşşallah diyim inşallah erişirsiniz istediğiniz kiloya
nası katılabilirim listeyi kim yapıyo inşallah başarırım sanırım ilk iş tuz ve kuruyemiş oalmak olcak marketten
rumuz: xc9
başlangıç kilo: 71
bu hafta: 63.6
geçen hafta: 63.5
fark: +100 gr
fark yüzdesi: %+ 0.16
boy: 1.55
spor: yürüyüş
Günaydin sevgili arkadaslar. Hepinize Güzel bir gün diliyorum.
Baslagic tarihi 13.07.2013
baslangic kg 83
gecen haftaki kg 77.700
bu haftaki kg 75.900
toplam fark:- 1.800
fark yüzdesi: %
Boy 1.58
beden 40-42.
Yas 46
Spor son 3 hafta yok Rahatsizligim nedeniyle..
Henüz kahvalti yapmadim canlarim.
Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta:78.1
Bu hafta:78.1
Fark:0
Toplam fark:8.9
Beden:42,44
Spor: düzensiz yürüyüş
Boy:1.63 cm
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesi:0
Yine her şey bozulduhafta başı -600 deydim hepsini geri almışımm yaaa yemediğim meyvelerin,künefelerin,ekmeklerin 100 gramcıkta olsa bir karşılığı olmalıydı di mi sevgili metabolizma sana..
Bu hafta açlık şekerim biraz düşük çıktı 70 civarı.bende çooook sıkı yapamadımm korktumm.!! Neyse ki doktor normal olduğunu söyledi...
Dün yediklerimm
Sabah:kkk
Öğlen:1 muz
Akşam:2 şiş kuşbaşı,salata,4 tane çiğ köfte.
süper vermişin sivasın gülü.
ah bi de iyileşsen bir an önce..
Canim cok sagol birde su listeyi basarabilsem yüzümün akiyla.
Coookk TIRSIYORUM Kizlar..
Merhaba arkadaşlar.
bugün itibariyle bende karatay diyetine başladım. Kitabı ilk fırsatta alıp okuyacağım.
sabah 8 de kkk yaptım :)
27 yaşındayım.
1.60 boy. 73 kiloyum.
15 kilo vermek istiyorum. 15 kiloyu son iki senede aldım mağlesef
bugün senin günün mü canım?
yaparsın canım, yardıma ihtiyacın olursa haber et..
ben hiç unutmuyorum 2 hata yapmıştım yüzdelerde ama burada arkadaşız önemi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?