Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hoşgeldin canım

bende bugün karatay diyetine başladım ama tam olarak ne yiyceğimi kestiremedim. sabah 10 zeytin,zeytinyağında 2 yumurta, 1 çay bardağı yarısı ceviz , az paynir ve domates yedim. öğlen yine ceviz ve kuru erik. akşam salata balık . inşallah bende kilo veririm. boyum 1.62 kilom 70 hamile kalmak istiyorum hedefim 60 kilo.

Kızlar ben bildirim yapıp kaçayım.
Benim oğlum pazar falan dinlemiyor.
sabah kkk ve üzüm
öğllen: 1,5 poğaça( kızımın beslenme çantasına pişirmiştim)
akşam: etli sebze yemeği ve yoğurt
30+ 35 yürüyüş

[mavibisiklet]
Canım Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

texmuh
Basin sagolsun canim kusura bakma uzduysem seni.ben bez bebek yapmayi cok seviyorum.
Benimde bir bezbebegim vardi dağınık ortalikta biraktigim icin sobaya atilmisti belkide pndan cok
severim bez bebek yada amigurimi bebekleri .

Amin INSSAALLAH canim. Sagolun canlarim, gec bulup tez kaybettim ben annemi.
Hep Özlem, hep hasret vardi, gidince görememek düsüncesi cok canimi acitiyor.
Yeri hep bostu benim sol yanimda simdi ümidim hepten kesildi.
Kusura bakmayin biraz hüzünlendim. Herkese iyi geceler, tatli rüyalar.
Yeni gelenler hosgeldiniz, karataya uyun, forumda kalin canlarim hepimiz destek verelim birbirimize.
Birimizin basarisi hepimizin basarisi.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım:)
Weight Loss - Diet Ticker

El İşlerin çok güzelmiş:) eline sağlık canım...
Annenin mekanı cennet olsun canım..

Gunluk 2,,3 gr a yakin olmasi lazimmis... 2 olmasi icin 6 tane alman lazim benim onceki 375 ti 5 tane iciyordum

SIVASIN GULU ellerine saglik cok guzel olmus hepside ...bende bu siralar yine taki yapmaya basladim durup dururken aklima bir model geliyor cikariyorum boncuklari hangisi uyar bakiyorum basliyorum tasarima ...face sayfamda bir suru modellerim var ...bu gecede 1 e kadar yaptim bayramda antalyaya gidecegim hediye goturmek icin hazirliyorum.....sabah.....kkk....aksam...mercimek corbasi.et sote.yogurt.lahana salatasi ....leslie 3

Kızlar herkese günaydınnnn :) bir sorum olacaktı sizlere ben omega 3kullanmak istiyorum ama bazı balıkların yaglarına karsı alerjim var malesef omega haplarıda etkilermı acaba bu alerji konusunda?

herkese güzel bir gün diliyorum
topikte bi örgü muhabbetidir gitmiş bunları yazdıktan sonra hemen örgü sepetime gözatacağım
sivasıngülü anneciğinin mekanı cennet olsun okurken içim cız etti

Ya ben bisey sorucam bende 2 öğün yapiyorum ama kahvaltimi gec yaptigimdan.erken kahvalti yapip 2 ogun yapan ve acikmayan var mi?ben dayanamam gibi geliyor 2 ogun arası 5 saat olarak ayarlamaya çalışıyorum
ben 5.30 uyanıyorum ama kahvaltıımı 8.30 gibi yapıyorum karaaydan önce bu mümkün değildi dayanamazsan biraz süt içerim o kadar akşam da 5 te yiyorum arada çok ihtiyaç duyarsam ayran içiyorum ama ben 4-5 ay sonra bu düzene geçtim daha önce ben de 5 saat arayla 3 öğün yapıyordum

sabah 7.30 da kahvaltı yaptım tam uydum listeye öğlen acıkmadım saat 4 te kayısı kurusu ve ceviz yedim 2 adet akşam 7.30 da yemek yedim gayt iyiyim :)
canım akşam 7.30 da yemek yiyeceksen kuruyemişi 2 gibi yesen daha iyi olur sonuçta onların da düşük de olsa gi var öğün gibi oluyor akşamla da araları 3.5 saat

sivasin gulu ellerine saglik.ozellikle liflere bayildim.netten bulup bende orucem.tabi benim canavarlar izin verirse.Annenede cok uzuldum.Allah rahmet etsin mekani cennet olsun.ben bugun kurban bayramina kadar 10 gun oruca basladimm İnsallah.ramazanda diyeti yapip kilo veren oldumu acaba

Mutlu pazarlar kizlar.sabah kahvaltimda 1 domates,2 yumurta tereyaginda,10 zeytin yesil ve siyah.1 avuc ici beyaz peynir,1kucuk cay bardagi ceviz,4 cay bardagi cay....tika basa doyurdum karnimi...bu arada menulerinizi yazarken kkk yaziyosunuz bu nedir kk yi biliyoruzda kkk bunu bilmiyorum

Kkk; klasik karatay kahvaltısı,kk olarak yazınca kadınlar kulübü olarak çıkıyor:)

Bir haftadır teşrif etmeyen reglimm geldi nihayet. Pazar sabahı davullarla zurnalarla karşılama yapacaktım.:124: :124:
Regl olmadan 10 gün önceden belirtiler başlıyor ve canımı çıkarıyor..başağrısı,bulantı,göğüs ve karın ağrısı,üşüme hepsini yaşıyoruuuumm:44:
Amaaaa ..!! Karataya başladıktan sonra beni çoook çoook rahatsız eden komple ayak bacak ağrılarımdan kurtuldummm
İYİ PAZARLAR:))

Xc9 canım sen baya erkencisin ya masallah sana cok takdir ettim. Ben Erken kalkmiyorum kalktiktan 2 saat falan sonra kahvalti yapıyorum 2 öğün olarak alismak istiyorum durmadan yemek yapmak cok sıkıcı :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…