merhaba:) sayfalarca notu tuttum ve bende pazartesinden itibaren bu diete başlıyorum kitabı da aldım okumaya başlıyorum bugün bi diete son verdim karşılında 3 kilo verdim ancak kahvaltı olmayınca sinirlerim gerilir oldu ama bu diet bi harika doğrusu
bende kilo cetvelini istiyorum bu arada :)
Anladim tamam canim bende oyleyim valla max 5 saat buna şükür karataydan once 2 saatti
Hoşgeldin canım:)merhaba:) sayfalarca notu tuttum ve bende pazartesinden itibaren bu diete başlıyorum kitabı da aldım okumaya başlıyorum bugün bi diete son verdim karşılında 3 kilo verdim ancak kahvaltı olmayınca sinirlerim gerilir oldu ama bu diet bi harika doğrusu
bende kilo cetvelini istiyorum bu arada :)
[mavibisiklet]
Canım Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
texmuh
Basin sagolsun canim kusura bakma uzduysem seni.ben bez bebek yapmayi cok seviyorum.
Benimde bir bezbebegim vardi dağınık ortalikta biraktigim icin sobaya atilmisti belkide pndan cok
severim bez bebek yada amigurimi bebekleri .
Amin INSSAALLAH canim. Sagolun canlarim, gec bulup tez kaybettim ben annemi.
Hep Özlem, hep hasret vardi, gidince görememek düsüncesi cok canimi acitiyor.
Yeri hep bostu benim sol yanimda simdi ümidim hepten kesildi.
Kusura bakmayin biraz hüzünlendim. Herkese iyi geceler, tatli rüyalar.
Yeni gelenler hosgeldiniz, karataya uyun, forumda kalin canlarim hepimiz destek verelim birbirimize.
Birimizin basarisi hepimizin basarisi.
benim aldığım üründe EPA 330 mg diyo antioksidan olarak tokoferol karışımı içerir diyo ben ne kadar kullanıyım ayrıca ben bu balık yapğı haplarının kilo almak için kullanıldığını sanıyodum
ben 5.30 uyanıyorum ama kahvaltıımı 8.30 gibi yapıyorum karaaydan önce bu mümkün değildi dayanamazsan biraz süt içerim o kadar akşam da 5 te yiyorum arada çok ihtiyaç duyarsam ayran içiyorum ama ben 4-5 ay sonra bu düzene geçtim daha önce ben de 5 saat arayla 3 öğün yapıyordumYa ben bisey sorucam bende 2 öğün yapiyorum ama kahvaltimi gec yaptigimdan.erken kahvalti yapip 2 ogun yapan ve acikmayan var mi?ben dayanamam gibi geliyor 2 ogun arası 5 saat olarak ayarlamaya çalışıyorum
canım akşam 7.30 da yemek yiyeceksen kuruyemişi 2 gibi yesen daha iyi olur sonuçta onların da düşük de olsa gi var öğün gibi oluyor akşamla da araları 3.5 saatsabah 7.30 da kahvaltı yaptım tam uydum listeye öğlen acıkmadım saat 4 te kayısı kurusu ve ceviz yedim 2 adet akşam 7.30 da yemek yedim gayt iyiyim :)
Mutlu pazarlar kizlar.sabah kahvaltimda 1 domates,2 yumurta tereyaginda,10 zeytin yesil ve siyah.1 avuc ici beyaz peynir,1kucuk cay bardagi ceviz,4 cay bardagi cay....tika basa doyurdum karnimi...bu arada menulerinizi yazarken kkk yaziyosunuz bu nedir kk yi biliyoruzda kkk bunu bilmiyorum
Kkk; klasik karatay kahvaltısı,kk olarak yazınca kadınlar kulübü olarak çıkıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?