kızlar merhaba ben bir haftadır giremiyordum 2 saattir forumu okuyorum anca bitirdim manyak ilerlemiş. Yeni gelenler hoşgeldiniz .Kızlar ben bir haftadır diyeti biraz değiştirdim sabah kkk aynen yaptım daha sonrasını elma ve çok açıkırsam ayranla geçiştirdim ve sonuç çok iyi hiçde spor yapamadım kilo bildirimi yapıyorum başlangıç tarihi.30.08.2013. başlangıç kilo.91 geçen hafta .85 bu hafta.82,3 fark.2,700 toplam fark.8,700 yüzde.2.295 hedef 55 spor. yok yaş.32 boy.160
sen naaptın yaa!!! 2.700 ben rüyamda bile göremem bu kadar farkı
elmayı yerken saat aralarına özen gösterdin mi bi de hergün elma yemek sıkmadı mı
sen naaptın yaa!!! 2.700 ben rüyamda bile göremem bu kadar farkı
elmayı yerken saat aralarına özen gösterdin mi bi de hergün elma yemek sıkmadı mı
xc9 Canim bunu bizde yapabilirmiyiz.? Ben hayal bile edemem bu kadar kg vermeyi.
..................
xc9 Canim bunu bizde yapabilirmiyiz.? Ben hayal bile edemem bu kadar kg vermeyi.
serayim seni kutluyorum canim hemde * Pekiyi sana canim.
Ben vermisim kadar sevindim & umutlandim inan canisi.
valla arkadaşım düğün var düğün hemde ablamın bende bir popo var maaşallah kalkıkmı kalkık kilo kalçada falan değil he direk popoda kilo aldıkça kalkıyo zaten zayıfkende[49] popom kalkıktı eteklerin arkaları hep önünden kısa durur bende o yüzden annem dikiş bilr herşeyimi annem kendi dikmeye çalişır aldıklarımda annemin elinden öper illaki düğüne kadar 69 olsam bayram öncesi pazartesi kilo bildirimi yapamayacağım eşimin köyüne gidiyorum amasyaya internet falan bulamam heralde çünkü cep bile zor çekiyor orda çok iş yapıcaz bağ falan kaynatıcaz yani pekmez yapıcaz ilk defa görücem inşallah beceririm zaten kurban kes hallet bide kaynanamın evi çok büyük malikane mübarek orayı temizle derken 10 gün anam ağlayacak Allah tan eltimle beraber gidiyoruz ama olsun kilo vererek gelicem bayram sonrası inşallah 75 le dönerim cuma günü son kilomu bildiririm öyle giderim cuma akşamı yola çıkcaz Allah izin verirse
Arkadaşlar spor kaç guun yapıyosunuz etkılı olması için haftada 3 gun mu yapsam dıyorum offffffffffffffff
leptinim bozulmasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra ilk elmayı yedim 2 saat sonrada ayranla elma yedim 8 e kadar günü kapattım geceleri çok zor geçti ama leptin olayınıda pek bozmak istemedim ama çok zorlanınca 1 bardak ayran gene içtim bu hafta sporla deneyeceğim sözüm söz bayrama 79- 80 ni göreceğim
kilo verenler
Seraym % 2,700:119::119::119::119::119::119:
Hedef60busondiyet:%2,503:124::124::124::124:
serayim:124::124::124:
sivasın_gülü:%2,31:124::124:
Mavibisiklet:%0,78:124:
law_yer: %0,769:124:
gul_0663: 0,724:124:
bicnv:%0,589:124:
afatmas: %0,581:124:
duraksayanlar
Felluz: 0
kilo alanlar
xc9: %+ 0,16
Izinliler
Lenava
Arkadaşlar spor kaç guun yapıyosunuz etkılı olması için haftada 3 gun mu yapsam dıyorum offffffffffffffff
Selam canim. kalki popo moda bilmiyormusun sen.? Popsu kalkik olsun diye ameliyat olanlara var.
Tabi nasil olduguna bagli. Dügününüz ne Zaman canim.? Yegenin mi evleniyor canim.?
Benim akadasinnda dügünü var 27 ekimde.Ben de biraz Daha versem cok iyi olacak. Canim sen Daha cok kg verirsin Malikhane temizlemek kolaymi.?
Bayram telasi falan. Biz TÜRKLERIN Isi hem cok hemde zor isler inanin. Ne kadar seviyoruz kendimizi yormayi.
ÏNSAALLAH hedefine ulasirsin canim.
sağol canım ya benim sabah karnım hiç acıkmaz akşama kadar aç gezebilirim ama akşam gözüm döner birazda kendimi terbiye etmek için bu yolu denedim dediğin gibi bir alıştırsam kendimi sorun kalmayacak iyi dileklerin için tekrar sağol hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inşallahtebrik ederim seraym. zaten alıştırmakla, mideyi küçültmekle ilgili birazda...
maşallah sana. inşallah bayrama 79-80 görürsün.
16 kasım ablamın düğünü 33 yaşında benden tam 11 sene sonra evleniyor yani ben onun düğününde abla benmişim gibi durmak istemiyorum ya hatlarım çok güzel ama çok dikkat çekici şimanda olsam albenim vardır zayıfken tam 90 60 90 dım işte zayıfken bile öyle çok dar falan giyinmezdim vücudumla dikkat çekmeyi pek sevmezdim.Ya işte anne evinde yatak bile toplamadan kocaya gittim başıma gelenlere bakın Allah tan köyü çok severim ev işini pek sevmem ama bağ kaynatmak eğlenceli olacağa benziyor deneyip görücez bu arada liste çok güzel olmuş ellerine sağlık ilk defa liste başı olduğumada sevindim kilo veren vermeyen herkezide tebrik ederim.Bu arada sana bayılıyorum sivasın gülü maşallahın var her işe yetişiyorsun ne güzel elişleri yapmışsın öyle ben çalışmadığım halde çocuklara bile zor yetişiyorum sen hiç uyumuyorsun galiba yada içinden geliyor ne güzel ya valla özendim valla örgü ve azcık dikişten başka hiç birşey beceremem ben annemde öğretmedi annem çok becerikli herşeyi bilir yapar siz öğrenmeyin benim gibi milletle uğraşmayın dedi zaten okumaktanda fırsat bulamadık sonra çalış çoluk çocuk of ne kadar ağlandım neyse azminin devamını dilerim seni takipteyim
i
ay canım benim, ne demek. kim olsa yardım ederdi... biz çok tatlı bir topiğiz maşallah bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?