Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sen naaptın yaa!!! 2.700 ben rüyamda bile göremem bu kadar farkı
elmayı yerken saat aralarına özen gösterdin mi bi de hergün elma yemek sıkmadı mı

elmayı yerken saat aralarına özen gösterdin mi bi de hergün elma yemek sıkmadı mı

xc9 Canim bunu bizde yapabilirmiyiz.? Ben hayal bile edemem bu kadar kg vermeyi.

serayim seni kutluyorum canim hemde * Pekiyi sana canim.
Ben vermisim kadar sevindim & umutlandim inan canisi.

leptinim bozulmasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra ilk elmayı yedim 2 saat sonrada ayranla elma yedim 8 e kadar günü kapattım geceleri çok zor geçti ama leptin olayınıda pek bozmak istemedim ama çok zorlanınca 1 bardak ayran gene içtim bu hafta sporla deneyeceğim sözüm söz bayrama 79- 80 ni göreceğim

Son düzenleme:
xc9 Canim bunu bizde yapabilirmiyiz.? Ben hayal bile edemem bu kadar kg vermeyi.

..................

ahahahahhahahaaa
yok yapamayız boşuna heveslenmeyelim bu arada sabah bildirim yaparken yumruk çakma smile ı koymuştum kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum zira hiç kaçamak yapmadım bu sonucun benimle ilgisi yok ben elimden geleni yaptım pazar günü ayran detoksu bile yaptım

kilo verenler
Seraym % 2,700 :119::119::119::119::119::119:
Hedef60busondiyet:%2,503 :124::124::124::124:
serayim :124::124::124:
sivasın_gülü:%2,31:124::124:
Mavibisiklet:%0,78:124:
law_yer: %0,769:124:
gul_0663: 0,724 :124:
bicnv:%0,589 :124:
afatmas: %0,581 :124:

duraksayanlar

Felluz: 0

kilo alanlar

xc9: %+ 0,16

Izinliler

Lenava

serayim seni kutluyorum canim hemde * Pekiyi sana canim.
Ben vermisim kadar sevindim & umutlandim inan canisi.

valla arkadaşım düğün var düğün hemde ablamın bende bir popo var maaşallah kalkıkmı kalkık kilo kalçada falan değil he direk popoda kilo aldıkça kalkıyo zaten zayıfkende[49] popom kalkıktı eteklerin arkaları hep önünden kısa durur bende o yüzden annem dikiş bilr herşeyimi annem kendi dikmeye çalişır aldıklarımda annemin elinden öper illaki düğüne kadar 69 olsam bayram öncesi pazartesi kilo bildirimi yapamayacağım eşimin köyüne gidiyorum amasyaya internet falan bulamam heralde çünkü cep bile zor çekiyor orda çok iş yapıcaz bağ falan kaynatıcaz yani pekmez yapıcaz ilk defa görücem inşallah beceririm zaten kurban kes hallet bide kaynanamın evi çok büyük malikane mübarek orayı temizle derken 10 gün anam ağlayacak Allah tan eltimle beraber gidiyoruz ama olsun kilo vererek gelicem bayram sonrası inşallah 75 le dönerim cuma günü son kilomu bildiririm öyle giderim cuma akşamı yola çıkcaz Allah izin verirse

Arkadaşlar spor kaç guun yapıyosunuz etkılı olması için haftada 3 gun mu yapsam dıyorum offffffffffffffff

Selam canim. kalki popo moda bilmiyormusun sen.? Popsu kalkik olsun diye ameliyat olanlara var.
Tabi nasil olduguna bagli. Dügününüz ne Zaman canim.? Yegenin mi evleniyor canim.?
Benim akadasinnda dügünü var 27 ekimde.Ben de biraz Daha versem cok iyi olacak. Canim sen Daha cok kg verirsin Malikhane temizlemek kolaymi.?
Bayram telasi falan. Biz TÜRKLERIN Isi hem cok hemde zor isler inanin. Ne kadar seviyoruz kendimizi yormayi.
ÏNSAALLAH hedefine ulasirsin canim.
Canim ben yesil elmaya bayilirim. karatayda pek yemiyordum cok nadir yedim.
Sen hangi tür elma tükettin canim?

Son düzenleme:
sivasıngülü eline sağlık çok güzel bi liste olmuş geçen haftanın aksine herkes çok güzel kilolar vermiş
herkesi tebrik ediyorum

felluzum isyan diye bağırmakta haklısın bize kaderin oyunu mu bu 100 gr la senin gerinde kaldım ama gönlüm senle ne olacak bizim halimiz keşke o künefeyi yeseydim diyorsun biliyorum ben de dün bütün gün ayranlı çorba içtim onun da hatrı yokmuş
çok dertliyim çok çatacak günah keçisi arıyorum bulamıyorum keşke kaçamak yapsaydım da suçluyum deseydim

Sevgili bicnv cok tsk ediyorum canisi yardimlarin icin.
Sen olmasaydin ben basaramiyacaktim canim benim RABBIM senden razi olsun.

Son düzenleme:

tebrik ederim seraym. zaten alıştırmakla, mideyi küçültmekle ilgili birazda...
maşallah sana. inşallah bayrama 79-80 görürsün.

eline sağlık sivasın gülü, kilo verenleri tebrik ediyorum. xc9 cuğumu da tebrik ediyorum...

16 kasım ablamın düğünü 33 yaşında benden tam 11 sene sonra evleniyor yani ben onun düğününde abla benmişim gibi durmak istemiyorum ya hatlarım çok güzel ama çok dikkat çekici şimanda olsam albenim vardır zayıfken tam 90 60 90 dım işte zayıfken bile öyle çok dar falan giyinmezdim vücudumla dikkat çekmeyi pek sevmezdim.Ya işte anne evinde yatak bile toplamadan kocaya gittim başıma gelenlere bakın Allah tan köyü çok severim ev işini pek sevmem ama bağ kaynatmak eğlenceli olacağa benziyor deneyip görücez bu arada liste çok güzel olmuş ellerine sağlık ilk defa liste başı olduğumada sevindim kilo veren vermeyen herkezide tebrik ederim.Bu arada sana bayılıyorum sivasın gülü maşallahın var her işe yetişiyorsun ne güzel elişleri yapmışsın öyle ben çalışmadığım halde çocuklara bile zor yetişiyorum sen hiç uyumuyorsun galiba yada içinden geliyor ne güzel ya valla özendim valla örgü ve azcık dikişten başka hiç birşey beceremem ben annemde öğretmedi annem çok becerikli herşeyi bilir yapar siz öğrenmeyin benim gibi milletle uğraşmayın dedi zaten okumaktanda fırsat bulamadık sonra çalış çoluk çocuk of ne kadar ağlandım neyse azminin devamını dilerim seni takipteyim
i

tebrik ederim seraym. zaten alıştırmakla, mideyi küçültmekle ilgili birazda...
maşallah sana. inşallah bayrama 79-80 görürsün.
sağol canım ya benim sabah karnım hiç acıkmaz akşama kadar aç gezebilirim ama akşam gözüm döner birazda kendimi terbiye etmek için bu yolu denedim dediğin gibi bir alıştırsam kendimi sorun kalmayacak iyi dileklerin için tekrar sağol hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah

Canim benim prd ben ablamin dügünü deyince, yegenin dügünü sanmistim.
RABBIM ablaniza mutluluk versin. Yok canim benim özelligim yok sadece elisini seviyorum.
Beni dinlendiriyor. Terapi gibim bi sey oldu. Canim ben cok uyukucuyum aslinda ama son 3-4 haftadir rotam degisti.
Pek uyuyamiyorum. Bende pek dikisten anlamam. cok isterim kendime elbise falan dikmeyi ama sadece önlük denemelerim oldu
Her isi azda olsa ögrenmeye calisiyorum, kimseye muhtac olmamak Adina seraym.
Gurbet zor, helede ablan yakinin yoksa, kardeslerim var. Onlar el isi sevmez, amaan sende ne kendini yoruyorsun derler. Ben üretmeyi seviyorum canim. azda olsa elimden birseyler cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…