Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

süpersin felluzcum...

Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoş geldini.. Çok doğru yerdesiniz.. Canım FELLUZUM hiç üzme kendini bünye inatçı sanırım.. Ama görümceyle motive olmana sevindim canım..ara sıra yapacan kaynanaya görümceye gıcıklık da motive olacan..
Kesinlikle ben de çok kilolu başlayanlardandım.. Benim de bebişim var.. Bu bir avantaj.. Beden çabuk aldığı için çabuk veriyor..başarılar sana cnm..
Cnm olsun üzme kendini felluz da sen de benim idolümsunuz.. Sizi çok seviyorumm..
Tebrikler cnm.. İri görünmenin zorluğunu bilirim.. Ama azmin elinden bişey kurtulamaz.. Devam.. Süper gidiyorsun..
Ya aslında ben de çok acıkıyorum akşama saldırıyorum.. Ben de biraz azaltsam mı acaba yemek miktarını en azından bayrama kadar .
Bence de haksızlık ettiğini fark ettiğin iyi olmuş..
Süperr bilgi..
BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR: bicnv
Sloganının süper herzamanki gibi:)

Daha kahvaltımı yapmadım.. Birazdan yaparım herkese iyi günler.. Boll leptinler..

Tesekkurler canim bilgin icin.

herkese günaydın arkadaşlar, bir süredir burayı ve sağlıklı yaşamı ihmal ediyorum, farkındayım ama en kısa sürede dönüyorum inşallah, işyerim o kadar skıntılıydı ki, dünkü tartı gününü bile unutmuşum
birazdan listemize bakıcim, verenleri tebrik ederim..

hergün yeni katılımlar oluyor topiğimize karataycıların çoğalması ne güzel

araları 5 saat tutmak kaydıyla 3 öğünle başlayabilirsin zamanla 2 öğüne düşersin öğle veya akşam öğünlerinden birini hafif yaparsan daha iyi olur
nohut gi si yüksek olduğu içğin çok öenerilmiyor onu yarım tabak yeyip yoğurdu artırabilirsin genel olarak çok yememişsin ancak araöğün yapmıyoruz alışma döneminde çok gerek olursa diyor hoca ama onda da ayran süt yoğurt gibi gi 0 olan ve çiğneme gerektirmeyen yiyecekler olmalı fındığı yemeğin üstüne yiyebilirsin
ölçü senin doymanla ilgili 1 tabak sebze yemeği yanına 4 yk bulgur pilavı(bu ölçüyle) 1 kase yoüurt salata yersen rahat doyarsın doymazsan biraz daha yoğurt yersin üstüne 3-5 fındık yersin tamamdır ama aralarda yeme

emzirenler için en ideal diyet aramızda da emzirenler var ama kitabı oku iyice öğren öyle uygula

bicnv hedef60
canlarım ne güzel şeyler yazmışsınız

en umutsuz zamanımızda da umut karatayda küsmek vazgeçmek yok

günaydın hanımlar

mahzen cim sanada günaydın nerelerdesin sen gerçi bende hergün düzenli girmiyorum:44:

1 saat yürüyüş şimdi kahvaltımı hazırlıyorum

hoşgeldin canım bi daha bu kadar uzak kalma buradan özlüyoruz seni

kUZUM ÖYLE YAZMIŞSIN ONUN İÇİN ŞOK GEÇİRDIMM

öyle bi sonuç görsem ben de şok geçirirdim herhalde
durumumu anla az veriyorsun diye üzülme

aynen bende unutmuşum fark yoktu aten haftalardır aynı kilodayım ama dün işyeri okadar karışıktı ki aklımdan uçmuş gitmiş yokmu beni tekrar diyete ikna edecek bi can arkadaşş?

Merhabalar
Dun oyle yogundum ki ugrayamadim. Temizlik, misafir geceyi bile utu ile 2 de kapattim.
Ellerine saglik canim ablam. Bu isinde altindan harika kalkmissin. Ne sanslisin cok ta bereketli bir hafta olmus. Umarim benim haftamda boyle olur.
Burda olma kararliligini gosteren azim ve sebat ile hedefine ulasmaya calisan; kilo veren, vermeyen tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
benim dun soyleydi
sabah kkk ama yumurtayi unutmusum
oglen kapida kalma ogunu: yarim muz, kuruyemis
aksam tavuksote yogurt
saat gece 10 gibi kuruyemis pestil. misafirlerle biraz atistirdim(

aynen bende unutmuşum fark yoktu aten haftalardır aynı kilodayım ama dün işyeri okadar karışıktı ki aklımdan uçmuş gitmiş yokmu beni tekrar diyete ikna edecek bi can arkadaşş?

canım burada en zor verenlerden biriyim en çok duraklayan da ben vazgeçmiyorum sen niye vazgeçiyorsun
hem karnın doyuyor hem sağlıklı besleniyorsun daha ne olsun

Günaydın karataydaşlarım :)

dün akşamki menüm ve sabahki menümü paylaşıp geçmişe bi göz atıcam.
akşam yemeğim 20,30 da patlıcan yemeği ve ayran.
sabah kahvaltısı 08.00

bu arada bugün karatayın kitabınıda aldım akşam okumaya başlıcam :)

canım burada en zor verenlerden biriyim en çok duraklayan da ben vazgeçmiyorum sen niye vazgeçiyorsun
hem karnın doyuyor hem sağlıklı besleniyorsun daha ne olsun

yiyecek birşey bulmakta zorlanıyorum burda satılan herşey karbonhidrat, sebze yemem lazım evde kendim yapıp getirmek zorundayım çalıştığım için hiç fırsatım olmuyor eve 10 da giriyorum hemen yatıyorum. burda ev yemekleri yapan lokanta hiç yok hep kebap tarzı şeyler var hergün tavuk şiş yemekten sıkıldım. kahvaltımı çok güzel yapıyorum ama öğle ve akşam çok zor oluyor benim için bayramdan sonra dukan mı yapsam diyorum hazır dolap et doluyken haşlayıp getiririm ama bisüre sonra haşlama görmek istemiyor insan onuda denedim eskiden keşke kayınvalidem le mi otursaydım evde yemek olurdu enazından

hoşgeldin canım bi daha bu kadar uzak kalma buradan özlüyoruz seni

öyle bi sonuç görsem ben de şok geçirirdim herhalde
durumumu anla az veriyorsun diye üzülme

canım bende haftada 700 -800 e razıyım spor yapıcam ama
adet olcam her yerım ağrıyo of yaaa bır de sezeryanı belden aşağı uyuşturup yapıyolar ya sakın yaptırmayın o nedenlle en ufak harekette sıkıntı yaşıyorum :18::18:

dun akşam yemeği ????
unuttum yaaaaaaaa ne yemiştim
bullgur pilavı ve taze fasulye
sabah 2-3 dılım kek
öğlen cacık ezogelınçorbası ve tavuk sote
kek (fındık ve ıncır elma karışımı)

cokk teşekkürederimmm cevabın için
zaten benim en büyük sorunum atıştırmak
nefret ediyorum bu huyumdan bi lokmacıktan bişey olmaz diye bir bisküviden bişey olmaz diye akşam yatınca düşünüyorum o bianeler bi lokmacıklar neredeyse bi öğün kadar kalori olmuş oluyo

inşallah devam ederimmm

sabah kahvaltımı yaptım
3 saat sonra
1 türk kahvesi içtimm çok sinirlendimm sabah bi olaya çikolataya sarılmak yerine türtk kahvesi içtim
öğlende bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumu üzerine
akşama allah büyük bakalım

Son düzenleme:
bişey rica edebilirmiyim listeye girmedende burada paylaşımda bulunabiliyormuyuz
+90 topiğindeyim orada bldirim yapıyorum her hafta çıkmayı düşünmedim ordan hiç sizide takip etmek istiyorum çok faydalı bilgiler vermişsiniz bide menüler paylaşılınca insan kendiyle kıyaslıyo vijdan yapıyo

nursena
tabi ki paylaşabilirsin zayıflamak için her yol mübah
yoğurt daha çok ye yemeğin üstüne kuruyemiş ye biraz kavrulmamış olacak tabi ki o seni uzun süre tok tutar

afatmas
yediğin kek karatay keki mi

Sabah ütü yaptım...sonra kkk yaptım...bulgurlu dolma yapayım derken; zaman geçti...
Güzel sözleriniz için teşekkürler HEDEF60,BCNV HEDEF60 cım aslında kimseye gıcıklık etmek istemem ama;görümcemin kıskanç bakışlarını yakaladım.! Habire börekleri çörekleri yiyecek; kimsecikler de ondan zayıf olmayacak
Tabi ki katılabilirsin nursenacımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…